Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Μπουρμπουλάκι είπε:

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

Αυτό μου το είπε και εμένα @Elli88 συγκεκριμένα μου είπε 2 πρωί δύο μεσημέρι και δύο βράδυ επειδή κι εγώ είχα πολλα ωάρια. Και αρκετο καφέ. Η καφεινη βοηθάει πολύ και μου χε κάνει πολύ εντύπωση τότε αλλά ισχύει 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παρτυ σε δημοσια πλατεια???? καλα.. θα παρεις απαντηση μετα τις δημοτικες...:tongue: (το λεω γιατι οτι ζητησα απο δημους αυτες τις ημερες τετοια απαντηση πηρα!!)

:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι Αιγοκεροι ειναι τα πιο φιλοδοξα και τα πιο εργατικα του ζωδιακο κυκλου και εχουν καλη σχεση με το χρημα σε σημειο καποια να χουν και καβουρια στην τσεπη αλλα ετσι καταφερνουν να κανουν πραγματα..

αν δεν ηταν η πεθερα μου πχ δεν θα ειχε τιποτε ο ανδρας μου σημερα.. και ολα απο το κουμαντο που εκανε στα λεφτα που βγαζανε, ο πεθερος μου ανοιχτοχερης απο την αλλη..

η αδελφη μου νερο τ αγγελου της δε δινει..

κανα δυο φιλοι ανδρες (δες και Σακη..) επιτυχια στην επιτυχια μεσα στη δουλεια..

By the way σας εχω πει οτι εχω γνωρισει τον Σακη απο κοντα μαζι με τον Ψινακη?? Δουλευα τοτε στον δικηγορο τους..καμια σχεση με τωρα βεβαια..

παντως το αφεντικο μου μου χει πει για εναν τυπου παιδοτοπο στο Χολαργο ο οποιος στεγαζεται σε ενα σπιτι και εχει δωματια με δραστηριοτητες ανα ηλικιες και απο την περιγραφη πρεπει να ειναι σουπερ. 10 ευρω ειναι για το παιδι και οτι πιει ο γονιος επιπλεον στο καφε διπλα..

μια μερα θα παω να δω αν ειναι οπως μου τα πε γιατι το βλεπω καλη μπιζνα στα δυτικα προαστια..

Διαφημίσεις

By the way σας εχω πει οτι εχω γνωρισει τον Σακη απο κοντα μαζι με τον Ψινακη?? Δουλευα τοτε στον δικηγορο τους..καμια σχεση με τωρα βεβαια..

Σοβαρά; Πως είναι;

Μια φίλη που τον γνώρισε, μου είπε ότι είναι αστέρι και πολύ φιλικός.

Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

1.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σοβαρά; Πως είναι;

Μια φίλη που τον γνώρισε, μου είπε ότι είναι αστέρι και πολύ φιλικός.

οταν τον γνωρισα ηταν στη φαση που δεν μιλουσε δημοσια και δεν εδινε λογο χωρις την καθοδηγηση του μανατζερ.. ωστοσο ηταν ενα ομορφο, χαμηλων τονων παιδι. Τιποτε φανταιζι..

προσωπικα εμενα μου αρεσει τα τελευταια χρονια..αν και θα θελα να παψει να προβαλλεται τοσο πολυ για ενα διαστημα γιατι θα γινει κουραστικος. Καλα τα λεφτα αλλα...

προσωπικα εμενα μου αρεσει τα τελευταια χρονια..αν και θα θελα να παψει να προβαλλεται τοσο πολυ για ενα διαστημα γιατι θα γινει κουραστικος. Καλα τα λεφτα αλλα...

Ε, δεν ξέρεις πως είναι; Τώρα που πουλάει.

Αν και πρέπει ν' αλλάξει το ίματζ του σιγά σιγά, γιατί παραμεγάλωσε για να το παίζει teen idol.

Βέβαια, σ' εμάς τις 30ρες (με εξαιρέσεις) αρέσει ακόμα ΠΟΛΥ!!!

sakis-rouvas+collection+sprider.jpg

(αχ, δεν μπορώ ν' αντισταθώ! :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εμένα τα γενέθλια μου στοίχισαν παραπάνω,κάνα 200Ε,με φαγητά και τούρτα...

και είμασταν περίπου 20 άτομα σύνολο...

οι μεγάλοι ήταν αρκετοί...αν όμως πεις μόνο παιδάκια,θα σου βγει πιο φτηνά...λογικά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...