Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα. Έχασα τους κωδικούς μου από το εμειλ που ήμουν γραμμένη εδώ από το 2013 🫣. Και ήρθε η ώρα ξανά να αναζητώ υποστήριξη από την παρέα. Με λίγα λόγια η ιστορία μου: είχα πρώτη εγκυμοσύνη δίδυμα, τα οποία το ένα ήταν εξωμήτριο και άλλο στην μήτρα. Αποτελέσμα, να χάσω την μια σάλπιγγα και το άλλο μωρό. Μετά από ένα χρόνο και ένα σορό εξετασεισ φυσιολογική εγκυμοσύνη και γέννα. Μετά χώρισα και ξαναπαντρεύτηκα 🤣. Εδώ και 2 χρόνια θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ με ΑΜΗ 1,1 , μια σάλπιγγα και ανεπάρκεια δεύτερης φάσης του κύκλου, ο σύζυγος χωρίς θέματα. Εχω κάνει 1 φορά διέγερση με bemfola 75, ovitrel και ένα σωρό ορμόνες, έκανα ένα ωοθυλάκιο από την μεριά που θέλαμε, αλλά τίποτα. Τον προηγούμενο μήνα δεν κάναμε τίποτα, τώρα θα δοκιμάσουμε με σερπαφαρ την διέγερση 3-4-5 μέρα και πάλι φυσικά με προγραμματισμό επαφών. Αν δεν, το Πάσχα θα μαζέψω τα χαρτιά για εξωσωματική κανονική, γιατί είμαι 36 και δεν έχω πολλά περιθώρια. Αυτά….. Έχετε να με συμβουλέψετε κάτι μήπως στα βήματα; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

O δικός μου το κόβει αυτό το "χουνέρι" σιγά σιγά!

Ακόμα όμως θέλει να πιάνει τα πάντα, ν' ανακαλύπτει τα πάντα, να πατάει όλα τα κουμπιά, να πιάνει και να παίζει μ' όλες τις συσκευές, κλπ.

Πήγαμε χθες το απόγευμα σε μια φίλη μου για καφέ, όταν φύγαμε ήταν σαν να 'χε περάσει τυφώνας απ' το σπίτι της! :mrgreen:

Εγώ όταν πάω επίσκεψη αντί για γλυκά πρέπει να πάιρνω ένα άζαξ σε συσκευασία δώρου για να καθαρίζουν τα τζάμια τους μετά οι άνθρωποι :mrgreen: Η Γεωργίτσα τα κάνει αγνώριστα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ όταν πάω επίσκεψη αντί για γλυκά πρέπει να πάιρνω ένα άζαξ σε συσκευασία δώρου για να καθαρίζουν τα τζάμια τους μετά οι άνθρωποι :mrgreen: Η Γεωργίτσα τα κάνει αγνώριστα!

Η' να βάζουμε μια σκούπα στα γρήγορα πριν φυγουμε!

Άσε, σ' αυτή την ηλικία για πουθενά δεν είμαστε!!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χιχι εγώ το θυμόμουν ότι έχεις με το γιόκα μου!

Αυτό έλειπε........να το ξεχνούσες και εσύ:mrgreen:

Μου πήραν και τούρτα στη δουλειά και έσβησα κεράκια:mrgreen:

Πού σκέφτεσαι να κάνεις το πάρτυ του ντοντό?

Η' να βάζουμε μια σκούπα στα γρήγορα πριν φυγουμε!

Άσε, σ' αυτή την ηλικία για πουθενά δεν είμαστε!!!! :mrgreen:

Ρε σεις όλα τα παιδιά έτσι είναι? Τις προάλλες πήγαμε στο πάρκο και ήταν ένα κοριτσάκι ενός έτους παρατημένο μέσα στο καροτσάκι του και πιο πέρα ο μπαμπάς του χαζολογούσε με τους φίλους του σε ένα παγκάκι. Το παιδί ούτε ακούστηκε ούτε κουνήθηκε απο τη θέση του. Η Γεωργίτσα δεν έχει κάτσει τόσο φρόνημα σε όλη της τη ζωή.

Και εγώ σαν παιδί ήμουν βδέλλα της μαμάς μου. δεν ξεκολλούσα απο δίπλα της μην τη χάσω....:mrgreen: Πού πήγε και έμοιαξε το κατσαριδάκι μου?

Εν τω μεταξύ (άσχετο) δεν ξέρω για τα υπόλοιπα Αιγοκεράκια αλλά η Γεωργίτσα είναι πολύ φιλοχρήματη. Τα λεφτά τα αποκαλεί τα! Αν δει πορτοφόλι ή αδέσποτα χρήματα προσφωνεί με ενθουσιασμό Ταααα! Έχει μια τσαντούλα πλάτης ντόρα που όταν πάμε βόλτα την φοράει. Την Παρασκευή πήγαμε στο magic park μαζί με την κουνιάδα και τον Μπάιο και την ρωτάει η κουνιάδα μου : τί έχεις Γεωργίτσα μέσα στη τσαντούλα σου? Και το σκατό απαντάει: τα!

Διαφημίσεις

Αυτό έλειπε........να το ξεχνούσες και εσύ:mrgreen:

Μου πήραν και τούρτα στη δουλειά και έσβησα κεράκια:mrgreen:

Πού σκέφτεσαι να κάνεις το πάρτυ του ντοντό?

Eχω ζητήσει άδεια από το δήμο για να χρησιμοποιήσω μια πλατεία, περιμένω απάντηση

εμείς συνήθως πάμε σε σπίτια που υπάρχουν παιδάκια,οπότε δεν τα κάνει μόνη της χάλια!!!

χεχε

ευτηχώς δεν πολυπειράζει πράγματα!!

προχθές που ήταν τα ανήψια σπίτι,δεν μπορούσες να πατήσεις στο σαλόνι από τα παιχνίδια...

μετά τα μαζέψαμε όλα...

τι σου κάνει βρε βίκυ το κορίτσι??όταν σας είδα μια χαρά ήσυχη ήταν!!!

Eχω ζητήσει άδεια από το δήμο για να χρησιμοποιήσω μια πλατεία, περιμένω απάντηση

Προτότυπο αν βοηθήσει ο καιρός και ο δήμος . Μερικοί τα κάνουν στην ταράτσα. Είναι επικύνδυνο άραγε?

Εν τω μεταξύ (άσχετο) δεν ξέρω για τα υπόλοιπα Αιγοκεράκια αλλά η Γεωργίτσα είναι πολύ φιλοχρήματη. Τα λεφτά τα αποκαλεί τα! Αν δει πορτοφόλι ή αδέσποτα χρήματα προσφωνεί με ενθουσιασμό Ταααα! Έχει μια τσαντούλα πλάτης ντόρα που όταν πάμε βόλτα την φοράει. Την Παρασκευή πήγαμε στο magic park μαζί με την κουνιάδα και τον Μπάιο και την ρωτάει η κουνιάδα μου : τί έχεις Γεωργίτσα μέσα στη τσαντούλα σου? Και το σκατό απαντάει: τα!

το έχουν αυτό !!!! και τσιγγούνηδες!!!!!!!:lol::lol:

Προτότυπο αν βοηθήσει ο καιρός και ο δήμος . Μερικοί τα κάνουν στην ταράτσα. Είναι επικύνδυνο άραγε?

Ανάλογα την ταράτσα εμας δεν ειναι περιποιημένη, δεν έχω ανέβει ποτέ

Διαφημίσεις

εμείς συνήθως πάμε σε σπίτια που υπάρχουν παιδάκια,οπότε δεν τα κάνει μόνη της χάλια!!!

χεχε

ευτηχώς δεν πολυπειράζει πράγματα!!

προχθές που ήταν τα ανήψια σπίτι,δεν μπορούσες να πατήσεις στο σαλόνι από τα παιχνίδια...

μετά τα μαζέψαμε όλα...

τι σου κάνει βρε βίκυ το κορίτσι??όταν σας είδα μια χαρά ήσυχη ήταν!!!

Παραδόξως ναι! ίσως γιατί δεν σας γνώριζε. Όταν της είναι οικείο το περιβάλλον ή τα πρόσωπα της παρέας είναι διαφορετική. Στην Κέρκυρα ο ξάδερφος του άντρα μου που είχε έρθει 4-5 φορές στο σπίτι και την είχε δει την Γεωργίτσα είπε πως αν δεν την έβλεπε δεν θα το πίστευε οτι έχει τόση ενέργεια . Αφού ο άνθρωπος αγανάκτησε να μας βλέπει να την ''μαζεύουμε''.

και εμενα η μικρη τα κανει ολα χαλια.. στο εξοχικο οι τζαμαριες ηταν μονιμα χαλια..

βεβαια μεχρι την τελευταια μας επισκεψη δεν πειραζε κατι αν δεν της ελεγα να το κανει.. αλλα ηταν να μην της δωσω το οκ..

αλλα πρωτου φυγουμε βοηθησαμε να μαζεψουμε και μαλιστα βοηθησε και η μικρη..

τωρα γενικα ΔΕ μαζευονται..

παρτυ σε δημοσια πλατεια???? καλα.. θα παρεις απαντηση μετα τις δημοτικες...:tongue: (το λεω γιατι οτι ζητησα απο δημους αυτες τις ημερες τετοια απαντηση πηρα!!)

Αυτό φοβάμαι κι εγώ και το χειρότερο ειναι ότι η επόμενη λύση ειναι το σπίτι μου!!! Αστα

Παραδόξως ναι! ίσως γιατί δεν σας γνώριζε. Όταν της είναι οικείο το περιβάλλον ή τα πρόσωπα της παρέας είναι διαφορετική. Στην Κέρκυρα ο ξάδερφος του άντρα μου που είχε έρθει 4-5 φορές στο σπίτι και την είχε δει την Γεωργίτσα είπε πως αν δεν την έβλεπε δεν θα το πίστευε οτι έχει τόση ενέργεια . Αφού ο άνθρωπος αγανάκτησε να μας βλέπει να την ''μαζεύουμε''.

σιγά καλέ...δλδ τι κάνει?φεύγει???:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...