Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Αυτό μου το είπε και εμένα @Elli88 συγκεκριμένα μου είπε 2 πρωί δύο μεσημέρι και δύο βράδυ επειδή κι εγώ είχα πολλα ωάρια. Και αρκετο καφέ. Η καφεινη βοηθάει πολύ και μου χε κάνει πολύ εντύπωση τότε αλλά ισχύει 

Αλήθεια??Εμένα μόνο μου είπε όχι ζάχαρη κ όχι αλάτι.Ξεκιναω το Σάββατο.Αλλα αυτό με τα ασπράδια θα το κάνω γιατί το διάβασα από πολλές κοπέλες εδώ μέσα...Ο καφές άραγε πως βοηθάει?Μήπως επειδή είναι διουρητικός και καλά να μην μένει η κατακράτηση?

Επίσης όταν λένε όχι αλάτι εννοούν καθόλου καθόλου η απλά λίγο????

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

by the way ανημερα των γενεθλιων μου ηρθαν ολοοοοκληρο "ταξιδι" οι γονεις μου ΚΑΙ ο αδελφος μου στο εξοχικο..μαλιστα πηρα και δωρο ενα κουκλακι και ενα αρωμα απο τον πατερα μου..ολα αυτα βεβαια λογω των τελευταιων γεγονοτων...καλοπιασματααααα:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

by the way ανημερα των γενεθλιων μου ηρθαν ολοοοοκληρο "ταξιδι" οι γονεις μου ΚΑΙ ο αδελφος μου στο εξοχικο..μαλιστα πηρα και δωρο ενα κουκλακι και ενα αρωμα απο τον πατερα μου..ολα αυτα βεβαια λογω των τελευταιων γεγονοτων...καλοπιασματααααα:tongue:

Σε χαλάει; Δωράκια πήρες! :tongue:

Εμένα οι γονείς είναι παλαιάς κοπής και δε θυμούνται ΠΟΤΕ γενέθλια, γιατί η γενιά τους δε γιόρταζε γενέθλια. Αν και μας έκανε πάντα γενέθλια στο σπίτι η μάνα μου, μια φορά, γιατί έχουμε όλες τον Ιανουάριο. :mrgreen:

Παίρνει συνήθως η μία από εμάς τη μάνα μου και της λέει "πάρε την άλλη, έχει γενέθλια", κ.ο.κ., μέχρι να βγει ο μήνας! :mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσάκια...

δεν σας προλαβαίνω...

αχ αυτές τις δευτέρες πόσο τις βαριέμαι!!

βλέπω το σκ όλο και κάτι κάνουμε όλες!!

εμείς το σάββατο χαλαρά στο σπίτι!! ήρθε η αδερφή μου με τα μικρά κι έπαιξαν!!

σήμερα πήγε προνήπιο η ανηψιά μου!!

χθες βόλτα στη πόλη...πιο χαλαρά πια,λίγοι τουρίστες έμειναν....

την παρασκευή πήγαμε άλλη μια φορά παιδότοπο!!έτρεχε γύρω γύρω χαρούμενη το κορίτσι μου!!

κατά τα άλλα ησυχία..

πάω να ταίσω την μικρή κι έρχομαι...

Σε χαλάει; Δωράκια πήρες! :tongue:

Εμένα οι γονείς είναι παλαιάς κοπής και δε θυμούνται ΠΟΤΕ γενέθλια, γιατί η γενιά τους δε γιόρταζε γενέθλια. Αν και μας έκανε πάντα γενέθλια στο σπίτι η μάνα μου, μια φορά, γιατί έχουμε όλες τον Ιανουάριο. :mrgreen:

Παίρνει συνήθως η μία από εμάς τη μάνα μου και της λέει "πάρε την άλλη, έχει γενέθλια", κ.ο.κ., μέχρι να βγει ο μήνας! :mrgreen::mrgreen:

ΧΑΛΙΑ!! Η γιαγια μου ειναι ετσι (σχεδον 70 ετων πλεον) ολο εγω της θυμιζω ποτε εχουν γενεθλια τα παιδια της..:rolleyes:

κοιτα αν μου δινε το αρωμα σε λεφτα θα ταν ακομη καλυτερα γιατι εγω δεν φοραω αρωματα.. σπανια..πολυ σπανια ομως..

ΧΑΛΙΑ!! Η γιαγια μου ειναι ετσι (σχεδον 70 ετων πλεον) ολο εγω της θυμιζω ποτε εχουν γενεθλια τα παιδια της..:rolleyes:

Χάλια;

Σιγά το πρόβλημα βρε! Δεν το θεωρώ τόσο τραγικό.

Είναι καλοί γονείς, μας πρόσφεραν ότι μπορούσαν κι ακόμα το κάνουν. Τι σημασία έχει που δε θυμάται μια ημερομηνία; Είναι θέμα αντίληψης, στη γενιά τους δίναν περισσότερο σημασία σε γιορτές, κλπ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Σημερα 9.00-16.00μμ. πως θα περνανε οι ωρες???!!!!! Στο 9.30-3.30 μεχρι να ρθω πηγαινε δεκα παρα μεχρι να μπω και να δω κανα mail πηγαινε 12.00 :tongue: και μετα ολο και κατι εκανα και πηγαινε 3.30.. τωωωρα χαλια..:tongue: :tongue:

by the way κατι διαβασα για τυχον συναντηση καφε οι Αθηναιες... αν αφορα και εμενα αυτη η συναντηση για καθημερινη αυτη την εβδομαδα δεν μπορω Τεταρτη και Πεμπτη..οπως επισης οτι δεν κουβαλαω μαζι καροτσια και η μικρη δεν καθεται ρουπι..οπως και η μαμα ως γνωστον που την κυνηγαει..

πολυ δυσκολη αυτη η κοπελια βρε παιδι μου ..τσ τσ τσ.. και μετα θελει και παρεες να χει!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χάλια;

Σιγά το πρόβλημα βρε! Δεν το θεωρώ τόσο τραγικό.

Είναι καλοί γονείς, μας πρόσφεραν ότι μπορούσαν κι ακόμα το κάνουν. Τι σημασία έχει που δε θυμάται μια ημερομηνία; Είναι θέμα αντίληψης, στη γενιά τους δίναν περισσότερο σημασία σε γιορτές, κλπ.

στη δικη μου οικογενεια τα γενεθλια ηταν παντα μεγαλο γεγονος.. παλιοτερα και οι ονομαστικες εορτες (τωρα πια περνουν σχεδον αδιαφορα θα λεγε κανεις σε σχεση με το παρελθον)..

ολοι οι γονεις ειναι καλοι για τα παιδια τους..και ολοι πορσφερουν κατι αναλογα τα μυαλα και τα οικονομικα που διαθετουν.. απλα υπαρχουν κατι παιδια (κ#$παιδια σαν εμενα) που μεσα απο διαφορα γεγονοτα ανεβαζουν τον πηχυ ..απο μια ηλικια και πανω..:mrgreen:

ολοι οι γονεις ειναι καλοι για τα παιδια τους..και ολοι πορσφερουν κατι αναλογα τα μυαλα και τα οικονομικα που διαθετουν.. απλα υπαρχουν κατι παιδια (κ#$παιδια σαν εμενα) που μεσα απο διαφορα γεγονοτα ανεβαζουν τον πηχυ ..απο μια ηλικια και πανω..:mrgreen:

Γενικώς δε με χαλάνε οι ημερομηνίες κορίτσι. :mrgreen:

Τώρα για τον δικό σου τον πήχυ δεν ξέρω. :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

προσπ δεν είστε για καφέ,μάλλον για παιδότοπο!!

βάλτε τα μέσα να παίξουν,να ησυχάσετε!!!

ήρθα κι εγώ!!

Kαλώς ήρθες!

Άσε, μερικές φορές ο παιδότοπος είναι η μόνη λύση.

Θα 'θελα κι εγώ να βρω κανένα καλό κοντά στο σπίτι, να καλέσω καμία μαμά για καφεδάκι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εμάς είναι πολύ κοντά στο σπίτι,μπορώ να πάω και με τα πόδια...

σκεφτόμουν να την παίρνω πρωί,αλλά τελικά ανοίγει 14.00...

οπότε άκυρο!!μόνο απόγευμα μπορούμε να πάμε!!

άντε να δούμε τι θα κάνουμε τον χειμώνα,λίγο πλατεία,αν έχει καλό καιρό,λίγο στην αδερφή μου που έχει αυλή...θα πηγαίνουμε και παιδότοπο,αλλά όχι πολύ συχνά...

μην κολλήσει τίποτα...τα βάζει όλα στο στόμα ακόμα το σκαθάρι μου!!

Μωρση jesgk ΤΙ ΩΡΑΙΟ ειναι αυτο που εγραψες στο fcb...

κατασυγκινηθηκα..και δεν μπορεσα να σου γραψω γιατι εχω κολλημα με την εφαρμογη..

να σαι παντα καλα να τα στηριζεις με την αγαπη σου..

:D σε ευχαριστώ! μα τί να κάνω αφού ειναι το αντράκι μου το γλυκό

τα βάζει όλα στο στόμα ακόμα το σκαθάρι μου!!

O δικός μου το κόβει αυτό το "χουνέρι" σιγά σιγά!

Ακόμα όμως θέλει να πιάνει τα πάντα, ν' ανακαλύπτει τα πάντα, να πατάει όλα τα κουμπιά, να πιάνει και να παίζει μ' όλες τις συσκευές, κλπ.

Πήγαμε χθες το απόγευμα σε μια φίλη μου για καφέ, όταν φύγαμε ήταν σαν να 'χε περάσει τυφώνας απ' το σπίτι της! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σήμερα έχεις μικρό μου; Τα πόσα κλείνεις είπαμε; Τα 25; :tongue:

Χρόνια πολλά και μια σπέσιαλ σοκολατένια τούρτα, απ' τα χεράκια μου! (έβαλα και το μπεν μαρί σε λειτουργία, ναι :mrgreen:)

Birthday_Cake.gif

Όχι ρε φιλενάδα! Τα 22 είπαμε! Βάλθηκες να με μεγαλώσεις:tongue::mrgreen:

Ευχαριστώ για την τούρτα. Τιμή μου που έφτιαξες το πρώτο σου μπεν μαρί για πάρτυ μου:tongue:

2830224smvhrru9dw.gif

χρόνια πολλά στο μικρό και όμορφο Βικάκι!!!!!

να σε χαίρεται η κόρη σου και ο άντρας σου!!!φιλάκια πολλά!!

φτιάξε ένα fb να ξέρουμε τα γενέθλια σου!!! :)

Σε ευχαριστώ Χριστινάκι! Να΄σαι καλά να καμαρώνεις το κοριτσάκι σου να μεγαλώνει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...