Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Valentyna said:

Κορίτσια καλησπέρα. Έχασα τους κωδικούς μου από το εμειλ που ήμουν γραμμένη εδώ από το 2013 🫣. Και ήρθε η ώρα ξανά να αναζητώ υποστήριξη από την παρέα. Με λίγα λόγια η ιστορία μου: είχα πρώτη εγκυμοσύνη δίδυμα, τα οποία το ένα ήταν εξωμήτριο και άλλο στην μήτρα. Αποτελέσμα, να χάσω την μια σάλπιγγα και το άλλο μωρό. Μετά από ένα χρόνο και ένα σορό εξετασεισ φυσιολογική εγκυμοσύνη και γέννα. Μετά χώρισα και ξαναπαντρεύτηκα 🤣. Εδώ και 2 χρόνια θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ με ΑΜΗ 1,1 , μια σάλπιγγα και ανεπάρκεια δεύτερης φάσης του κύκλου, ο σύζυγος χωρίς θέματα. Εχω κάνει 1 φορά διέγερση με bemfola 75, ovitrel και ένα σωρό ορμόνες, έκανα ένα ωοθυλάκιο από την μεριά που θέλαμε, αλλά τίποτα. Τον προηγούμενο μήνα δεν κάναμε τίποτα, τώρα θα δοκιμάσουμε με σερπαφαρ την διέγερση 3-4-5 μέρα και πάλι φυσικά με προγραμματισμό επαφών. Αν δεν, το Πάσχα θα μαζέψω τα χαρτιά για εξωσωματική κανονική, γιατί είμαι 36 και δεν έχω πολλά περιθώρια. Αυτά….. Έχετε να με συμβουλέψετε κάτι μήπως στα βήματα; 

Για ποιο λόγο πάτε σε εξωσωματική? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω το ιστορικό σας. Και οι προηγούμενες εγκυμοσύνες ήταν με εξωσωματική?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το μονο μου προβλημα ειναι ο νυχτερινος θηλασμος -πιπιλα και αυτο εχω να αντιμετωπισω για την τρεχουσα ..σεζον.. αν ομως μεινω εγκυος παραλληλα δεν θα το πολυπαιδεψω.. θα παω με τη ροη των πραγματων..ε δε θα πεθανω κιολας!

Έτσι όπως το γράφεις, είναι σαν να μην τρέχει τίποτα!!!

Εγώ αν είχα δυο χρόνια σχεδόν να κοιμηθώ κανονικά, θα ήμουν στα πρόθυρα αυτοκτονίας!!! :tongue:

Ξέρεις, φαντάζομαι το κάνουμε για να 'χουν αδελφάκια τα παιδιά μας, οπότε όταν έρθει, θα το πάρουμε απόφαση και με το καλό να 'ρθει καινούριο ζουζούνι, πλάκα θα 'χει.

Άσε που αυτή τη φορά θα το απολαύσουμε μάλλον περισσότερο, γιατί θα 'μαστε λιγότερο αγχωμένες.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jesgk τι λεει η πρωτη μερα του Θοδωρη στο σχολειο?

Σήμερα ήταν ο Αγιασμός, πήραν και βιβλία και την λίστα με την γραφική ύλη, χαρούμενος ήταν μια που έχει και τα γενέθλια του και ελπίζω να πάμε καλά φέτος.

947907z6mrx9pw2t.gif

χρονια πολλα στον θοδωρακο!να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου που ειναι ιδιος εσυ!!καλη σχολικη χρονια!καλως ηρθατε κι απο τις διακοπες σας!

Σε ευχαριστώ Ελένη μου να χαίρεσαι την κορούλα σου και ότι ποθείς

By the way βρε κοριτσια.. εχει καμια νεα σας απο την Annina? Την σκεφτομουν εχθες..
Κανένα νέο δυστυχώς

jesgk πες μας για τις διακοπες σας..πως περασατε??
Περάσαμε όμορφα, ξεκουραζόμασταν τα μεσημέρια, τα πρωινά πηγαιναμε για μπανάκι και τα απογευματα βόλτα στο χωριό, ήταν καλά που ειμασταν μόνοι μας και μας έκανε καλό

Διαφημίσεις

Έχω γεννέθλια , ναι:-)

Σήμερα έχεις μικρό μου; Τα πόσα κλείνεις είπαμε; Τα 25; :tongue:

Χρόνια πολλά και μια σπέσιαλ σοκολατένια τούρτα, απ' τα χεράκια μου! (έβαλα και το μπεν μαρί σε λειτουργία, ναι :mrgreen:)

Birthday_Cake.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Περάσαμε όμορφα, ξεκουραζόμασταν τα μεσημέρια, τα πρωινά πηγαιναμε για μπανάκι και τα απογευματα βόλτα στο χωριό, ήταν καλά που ειμασταν μόνοι μας και μας έκανε καλό

μονο καλο θα μπορουσε να σας κανει :lol:

μακαρι η annina να ειναι το δυνατον καλυτερα..:roll:

Έτσι όπως το γράφεις, είναι σαν να μην τρέχει τίποτα!!!

Εγώ αν είχα δυο χρόνια σχεδόν να κοιμηθώ κανονικά, θα ήμουν στα πρόθυρα αυτοκτονίας!!! :tongue:

Ξέρεις, φαντάζομαι το κάνουμε για να 'χουν αδελφάκια τα παιδιά μας, οπότε όταν έρθει, θα το πάρουμε απόφαση και με το καλό να 'ρθει καινούριο ζουζούνι, πλάκα θα 'χει.

Άσε που αυτή τη φορά θα το απολαύσουμε μάλλον περισσότερο, γιατί θα 'μαστε λιγότερο αγχωμένες.

ουσιαστικα δεν τρεχει τιποτα..

ποσο να κρατησει πια??!! μια ζωη ολοκληρη αποκλειεται...!! εδω βλεπω οτι οι γυναικες που θηλαζουν στην ιδια ηλικια με τη κορη μου οι 4 στις 5 θηλαζουν και ενδοιαμεσα στην ημερα.. εμεις τουλαχιστον εχουμε περιοριστει στο νυχτερινο (που ειναι και το πιο σοβαρο αλλα τι να κανουμε..υπομονη..)

και τελικα ο καθενας κανει αυτα που αντεχει..

αν πραγματικα δεν αντεχα θα ενεργουσα πιο αυταρχικα.. αλλα δεν ειμαι σε αυτο το σημειο...ακομα..

και ναι το κανω μονο και μονο για να χει ενα αδελφακι και να ξαναζησουμε ομορφες στιγμες με την ελευση ενος βρεφους ως οικογενεια..αυτα μενουν και τελικα!

Διαφημίσεις

151110r65eh63b68.gif

χρόνια πολλά στον όμορφο Θοδωρή!!!το μεγάλο αγόρι της παρέας!!

να τον χαίρεσαι τζές μου!!!φιλάκια να του δώσεις πολλά!!

νομίζω ότι μοιάζει λίγο του σάκη!!:P:p

:mrgreen:Σε ευχαριστώ Χριστινάκι μου!!! Ουουυ!!!!! Θα φωνάζουν όλες ΘΟΔΩΡΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μωρση jesgk ΤΙ ΩΡΑΙΟ ειναι αυτο που εγραψες στο fcb...

κατασυγκινηθηκα..και δεν μπορεσα να σου γραψω γιατι εχω κολλημα με την εφαρμογη..

να σαι παντα καλα να τα στηριζεις με την αγαπη σου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...