Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Αυτό μου το είπε και εμένα @Elli88 συγκεκριμένα μου είπε 2 πρωί δύο μεσημέρι και δύο βράδυ επειδή κι εγώ είχα πολλα ωάρια. Και αρκετο καφέ. Η καφεινη βοηθάει πολύ και μου χε κάνει πολύ εντύπωση τότε αλλά ισχύει 

Αλήθεια??Εμένα μόνο μου είπε όχι ζάχαρη κ όχι αλάτι.Ξεκιναω το Σάββατο.Αλλα αυτό με τα ασπράδια θα το κάνω γιατί το διάβασα από πολλές κοπέλες εδώ μέσα...Ο καφές άραγε πως βοηθάει?Μήπως επειδή είναι διουρητικός και καλά να μην μένει η κατακράτηση?

Επίσης όταν λένε όχι αλάτι εννοούν καθόλου καθόλου η απλά λίγο????

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααααααααααα.. παλι τα χανω..να συγχρονιστω σε ωρα Αθηνας πρεπει..

βικυ εσενα ποτε ηταν τα γενεθλια σου??? Χρονια πολλα καθυστερημενα.. μαλλον..

jesgk ευχαρσιτω για τις ευχες

by the way ετσι οπως το παμε το πραγμα παιδι μας βλεπω να συλλαμβανουμε μετα το νεο ετος..ολο δουλειες κανουμε και το βραδυ που κουραγια!! Κοιταζομαστε υπαινιχτικα και γελαμε! Σαν τα γεροντια!!!χαχα!!:tongue:

jesgk τι λεει η πρωτη μερα του Θοδωρη στο σχολειο?

εσυ maestria πως τον βλεπεις τον Γιαννακη μετα απο τοσες μερες παιδικου?

η αληθεια ειναι οτι οσο πιο μικρα πανε τοσο πιο ευκολη ειναι η μεταβαση στο σχολειο μετα..εγω αγχωνομαι μονο που το σκεφτομαι αλλα θα ειναι μεγαλη στιγμη..

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην παρέα!!!

Καλέ, έχει το μεγάλο μας αγόρι γενέθλια;;;;;

ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Να το χαίρεστε, γερός, δυνατός και χαρούμενος!

Tέλεια φωτό!! Ευχαριστούμε πολύ!!!!!!

εσυ maestria πως τον βλεπεις τον Γιαννακη μετα απο τοσες μερες παιδικου?

Σήμερα δεν έκλαψε. Γκρίνιαξε λίγο, τον πήρα αγκαλιά και του 'δινα φιλάκια, αλλά μόλις του 'πε η κοπέλα πάμε να κάνουμε μαμ (βρήκαν το κουμπί του :tongue:) πήγε σ' αυτήν. Απρόθυμα μεν, αλλά δεν κυλήσανε δάκρυα, πράγμα θετικό!

βικυ εσενα ποτε ηταν τα γενεθλια σου??? Χρονια πολλα καθυστερημενα.. μαλλον..

Βίκη μου είχες γενέθλια;;; Πες πες!!!

by the way ετσι οπως το παμε το πραγμα παιδι μας βλεπω να συλλαμβανουμε μετα το νεο ετος..ολο δουλειες κανουμε και το βραδυ που κουραγια!! Κοιταζομαστε υπαινιχτικα και γελαμε! Σαν τα γεροντια!!!χαχα!!:tongue:

Τι βιάζεσαι κι εσύ καλέ; Κι εγώ τώρα το φθινόπωρο θα βάλω "μπροστά". Παρέα θα 'μαστε. Τι βιάζεσαι; :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σήμερα δεν έκλαψε. Γκρίνιαξε λίγο, τον πήρα αγκαλιά και του 'δινα φιλάκια, αλλά μόλις του 'πε η κοπέλα πάμε να κάνουμε μαμ (βρήκαν το κουμπί του :tongue:) πήγε σ' αυτήν. Απρόθυμα μεν, αλλά δεν κυλήσανε δάκρυα, πράγμα θετικό!

Βίκη μου είχες γενέθλια;;; Πες πες!!!

Τι βιάζεσαι κι εσύ καλέ; Κι εγώ τώρα το φθινόπωρο θα βάλω "μπροστά". Παρέα θα 'μαστε. Τι βιάζεσαι; :tongue:

εχω βαλει μπρος αλλα οχι εντατικα.. ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ κουραγια??!!!!!! Ασε κιολας που οταν με το καλο ξαναμεινω θα κοπει και το κοκο..στην γνωστη μορφη του τουλαχιστον..

Διαφημίσεις

πολλες αποριες σημερα.. νομιζω cristin οτι η ευχη σου δουλεψε ευκολα και αμεσοτατα!!

Όντως πολλές!

question-mark.jpg

Εμένα κατηγορούσες τις προάλλες ότι έχω πολλές απορίες. :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ασε κιολας που οταν με το καλο ξαναμεινω θα κοπει και το κοκο..στην γνωστη μορφη του τουλαχιστον..

Kαλά, δε θέλουμε και λεπτομέρειες! :tongue::tongue::tongue:

Κι εγώ στις διακοπές έκανα ελεύθερα, αλλά τπτ. Να σου πω, κάθε φορά που περιμένω περίοδο, μάλλον ανακουφίζομαι όταν μου 'ρχεται.

Δεν είμαι πραγματικά έτοιμη, απλά λέω "να τελειώνω". Αν έρθει, θα το πάρω απόφαση. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τι τραβας βρε προσπ!παντως κι εγω το πηρα αποφαση οτι θα κοιμηθει στο κρεβατι της μετα τα 3!

γιατι εχθες που την πηγα στο δωματιο της εκλαιγε και δεν ηθελε.τελικα ηπιε το γαλα της στο κρεβατι της και μολις τελειωσε μου λεει μπαμπας,και κατεβηκε και πηγε στον πατερα της.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Kαλά, δε θέλουμε και λεπτομέρειες! :tongue::tongue::tongue:

Κι εγώ στις διακοπές έκανα ελεύθερα, αλλά τπτ. Να σου πω, κάθε φορά που περιμένω περίοδο, μάλλον ανακουφίζομαι όταν μου 'ρχεται.

Δεν είμαι πραγματικά έτοιμη, απλά λέω "να τελειώνω". Αν έρθει, θα το πάρω απόφαση. :mrgreen:

εγω ετσι ανακουφιστηκα στην περασμενη περιοδο.. δεν ηθελα μαλλον.. τωρα νομιζω οτι ειμαι οκ επειδη επεστρεψα στη βαση μου και μπορω να ρυθμισω καποια πραγματα καλυτερα..

οπως (αν διαβασατε) γνωριζετε το μονο μου προβλημα ειναι ο νυχτερινος θηλασμος -πιπιλα και αυτο εχω να αντιμετωπισω για την τρεχουσα ..σεζον.. αν ομως μεινω εγκυος παραλληλα δεν θα το πολυπαιδεψω.. θα παω με τη ροη των πραγματων..ε δε θα πεθανω κιολας!

τι τραβας βρε προσπ!παντως κι εγω το πηρα αποφαση οτι θα κοιμηθει στο κρεβατι της μετα τα 3!

γιατι εχθες που την πηγα στο δωματιο της εκλαιγε και δεν ηθελε.τελικα ηπιε το γαλα της στο κρεβατι της και μολις τελειωσε μου λεει μπαμπας,και κατεβηκε και πηγε στον πατερα της.

χμμμμμμμμμμμμμμ..

βρε elenada διαλεξα και πασχισα να τη βαλω στο μονο αυτη ακριβως τη στιγμη επειδη ξεκιναει η χειμερινη περιοδος που ναι και μεγαλη και δεν θα χουμε μετακινησεις οπως το καλοκαιρι.. μαλιστα στο εξοχικο βαλαμε απο χθες μονο κρεβατι διπλα απο το διπλο στο πανω διαμερισμα οπου μενουμε το χειμωνα ωστε να κοιμαται εκει..βεβαια το οτι θα ειμαστε διπλα της (στο αλλο κρεβατι) ειναι απο μονο του προβλημα αλλα ελπιζω να το ξεπερασουμε..

οχι παντως εχθες η κορη μου ενθουσιαστηκε με την θεα ενος ολοδικου της κρεβατιου..(ξερετε τωρα χαρουμενα σεντονακια, μαξιλαρακια ζωακια κλπ)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...