Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Valentyna said:

Κορίτσια καλησπέρα. Έχασα τους κωδικούς μου από το εμειλ που ήμουν γραμμένη εδώ από το 2013 🫣. Και ήρθε η ώρα ξανά να αναζητώ υποστήριξη από την παρέα. Με λίγα λόγια η ιστορία μου: είχα πρώτη εγκυμοσύνη δίδυμα, τα οποία το ένα ήταν εξωμήτριο και άλλο στην μήτρα. Αποτελέσμα, να χάσω την μια σάλπιγγα και το άλλο μωρό. Μετά από ένα χρόνο και ένα σορό εξετασεισ φυσιολογική εγκυμοσύνη και γέννα. Μετά χώρισα και ξαναπαντρεύτηκα 🤣. Εδώ και 2 χρόνια θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ με ΑΜΗ 1,1 , μια σάλπιγγα και ανεπάρκεια δεύτερης φάσης του κύκλου, ο σύζυγος χωρίς θέματα. Εχω κάνει 1 φορά διέγερση με bemfola 75, ovitrel και ένα σωρό ορμόνες, έκανα ένα ωοθυλάκιο από την μεριά που θέλαμε, αλλά τίποτα. Τον προηγούμενο μήνα δεν κάναμε τίποτα, τώρα θα δοκιμάσουμε με σερπαφαρ την διέγερση 3-4-5 μέρα και πάλι φυσικά με προγραμματισμό επαφών. Αν δεν, το Πάσχα θα μαζέψω τα χαρτιά για εξωσωματική κανονική, γιατί είμαι 36 και δεν έχω πολλά περιθώρια. Αυτά….. Έχετε να με συμβουλέψετε κάτι μήπως στα βήματα; 

Για ποιο λόγο πάτε σε εξωσωματική? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω το ιστορικό σας. Και οι προηγούμενες εγκυμοσύνες ήταν με εξωσωματική?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πήγα στη λαική το πρωί και πήρα αμπελόφυλλα. Πάω να κλέψω δυόσμο απο την γλάστρα της πεθεράς στην αυλή να κάνω ντολμαδάκια γιαλαντζί. Τί θέλω και μπλέκω μωρέ......Τον μπελλά μου ζητάω μου φαίνεται:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήγα στη λαική το πρωί και πήρα αμπελόφυλλα. Πάω να κλέψω δυόσμο απο την γλάστρα της πεθεράς στην αυλή να κάνω ντολμαδάκια γιαλαντζί. Τί θέλω και μπλέκω μωρέ......Τον μπελλά μου ζητάω μου φαίνεται:rolleyes:

Πω πωωωωωωω τι ειπες τωρα!!!!!!!!!Στειλε μου λιγααααααααααα!!!!!!!!!!!τρελαινομαι για ντολμαδακια!!!Μα τι νοικοκυροκοριτσο εισαι εσυ!!!!

στραβά κουτσά σταυρό το λές:tongue:Μόνο που τη βλέπεις να ενώνει τα τρια δαχτυλάκια της και να τα κολλάει στο μέτωπο και μετά στην κοιλιά είναι να τη φας! :D:D:D φανταζομαι!

Εμείς τα λέμε όλα μπε (μπλέ). Και αν της πω δεν είναι μπλε είναι κόκκινο εκνευρίζεται και φωνάζει μπεεεεεε!

Δεν έχω msn:sad:

Το νερό το λέει χαααααααα! Κάνει παντομίμα τον διψασμένο δηλαδή:confused::rolleyes:

:D:D:D:D καλοοοο!!!χαχαχ!

ντολμαδακια,ε?μιαμ!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Πω πωωωωωωω τι ειπες τωρα!!!!!!!!!Στειλε μου λιγααααααααααα!!!!!!!!!!!τρελαινομαι για ντολμαδακια!!!Μα τι νοικοκυροκοριτσο εισαι εσυ!!!!

νοικοκυρά με φλας! Έφαγα φλασιά όταν είδα τα αμπελόφυλλα και λέω ......ας κάνω! Εν τω μεταξύ πήρα και τσιπούρες να τις ρίξω αύριο στον φούρνο. Τα μισώ τα ψάρια , άντε να ξεβρωμίσω το σπίτι μετά:rolleyes: Μεγάλη η χάρη της Γεωργίτσας:tongue:

αχααα! σας τσακωσα!!

εδω στο εξοχικο βρεχει και ειναι ΑΠΛΑ υπεροχα

Δυστυχως δεν θα γιει η συναντηση στη λεσχη μιας και ηταν η τελευταια μερα αλλα δεν πειραζει..του χρονου να μαστε καλα..

αντε και τα πιτσιρικια απο μεθαυριο σχολειο!!

εμεις φαγαμε φρεσκοτατα ψαρακι που ειχε πιασει χθες ο ξδελφος μας και σημερα μαζεψαμε τις βαρκες μας..

αυριο επιστρεφουμε και εμεις Αθηνα μονιμα και θα ρχομαστε μια φορα η δυο το μηνα μεχρι το επομενο Πασχα..

καλο μας χειμωνα λοιπον!

Διαφημίσεις

νοικοκυρά με φλας! Έφαγα φλασιά όταν είδα τα αμπελόφυλλα και λέω ......ας κάνω! Εν τω μεταξύ πήρα και τσιπούρες να τις ρίξω αύριο στον φούρνο. Τα μισώ τα ψάρια , άντε να ξεβρωμίσω το σπίτι μετά:rolleyes: Μεγάλη η χάρη της Γεωργίτσας:tongue:

εγω τρελλαινομια να μαγειρευω τα ντολμαδακια αλλα ακομη δεν εχω πετυχει τα αμπελοφυλλα που θελω..ειναι ολα περιεργα και ξερακιανα..

για αυριο θα κανω μαλλον απο αποψε κοτοπουλο κοκκινιστο με χυλοπιτες στο φουρνο..

και αποφασισα να δεινω και βραδυνο φαγητο στη μικρη αν με παιρνει γιατι την βλεπω πιο ορεξατη (at last!!)

Μα δεν ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ καιρος!!! Αρκει να μη κρατησει αιωνια για να μπορουμε να μετακινουμαστε και λιγο.. ειχα βαρεθει τις ζεστες..

αχααα! σας τσακωσα!!

εδω στο εξοχικο βρεχει και ειναι ΑΠΛΑ υπεροχα

Δυστυχως δεν θα γιει η συναντηση στη λεσχη μιας και ηταν η τελευταια μερα αλλα δεν πειραζει..του χρονου να μαστε καλα..

αντε και τα πιτσιρικια απο μεθαυριο σχολειο!!

εμεις φαγαμε φρεσκοτατα ψαρακι που ειχε πιασει χθες ο ξδελφος μας και σημερα μαζεψαμε τις βαρκες μας..

αυριο επιστρεφουμε και εμεις Αθηνα μονιμα και θα ρχομαστε μια φορα η δυο το μηνα μεχρι το επομενο Πασχα..

καλο μας χειμωνα λοιπον!

καλως την!κι εγω θελω ψαρι!αλλα οχι να το μαγειρεψω εγω,μονο να το φαω!:tongue:

και δεν θελω χειμωνα ακομα!εξαλλου εδω εχει καλοκαιρι ακομα!

για αυριο θα κανω μαλλον απο αποψε κοτοπουλο κοκκινιστο με χυλοπιτες στο φουρνο..

και αποφασισα να δεινω και βραδυνο φαγητο στη μικρη αν με παιρνει γιατι την βλεπω πιο ορεξατη (at last!!)

Μα δεν ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ καιρος!!! Αρκει να μη κρατησει αιωνια για να μπορουμε να μετακινουμαστε και λιγο.. ειχα βαρεθει τις ζεστες..

Κι εγω εχω ξεκινησει να της δινω βραδυνο μιας που δεν πινει πολυ γαλα!!!

Τρελαινομαι γι αυτον τον καιρο.Βγηκα στο μπαλκονο και δεν βλεπω απεναντι απο τη βροχη.Τελεια ειναι!!!!!!!!!!!

Αντε να γυρισετε να πιουμε κανα καφεδακι....Εχω τοσο καιρο να δω τη Χριστουλα......θα εχει αλλαξει πολυ φανταζομαι!!!!!

σχολιαζω λιγο απο τα παραπανω και την κανω γιατι εδω το ιντερνετ ΣΕΕΕΕΕΡΝΕΤΑΙ..

Η μικρη προσπαθει και λεει αρκετες λεξεις και μαλιστα απαντα οταν τη ρωτας "τι κανεις?" και λεει "καλα" ομως με τις λεξεις ΝΑΙ και Νερο εχουμε θεμα.. με το Ναι εχουμε προοδο και το λεει καμια φορα αντι να κουναει το κεφαλι καταφατικα.. το ΝΕΡΟ δεν το λεει και μαλιστα νομιζω πεισματικα.. ολο Α το λεει και οσο εμεις προσπαθουμε τοσο εκεινη γαιδουρευει..στανταρακι το χε βρει παιχνιδι και δεν το προσπαθει.. ελα δω λεει, που ειθι? ρωταει. ποιος ειναι? λεει αλλατο νερο...Α... οτι να ναι!

αυταααα.. παω..καλο Σαββατοκυριακο και αο αυριο βραδυ θα τα λεμε με σουπερ ταχυτητες απο Αθηνα!!

φιλια

Διαφημίσεις

Η μικρη προσπαθει και λεει αρκετες λεξεις και μαλιστα απαντα οταν τη ρωτας "τι κανεις?" και λεει "καλα" ομως με τις λεξεις ΝΑΙ και Νερο εχουμε θεμα.. με το Ναι εχουμε προοδο και το λεει καμια φορα αντι να κουναει το κεφαλι καταφατικα.. το ΝΕΡΟ δεν το λεει και μαλιστα νομιζω πεισματικα.. ολο Α το λεει και οσο εμεις προσπαθουμε τοσο εκεινη γαιδουρευει..στανταρακι το χε βρει παιχνιδι και δεν το προσπαθει.. ελα δω λεει, που ειθι? ρωταει. ποιος ειναι? λεει αλλατο νερο...Α... οτι να ναι!

αυταααα.. παω..καλο Σαββατοκυριακο και αο αυριο βραδυ θα τα λεμε με σουπερ ταχυτητες απο Αθηνα!!

φιλια

Καλο ταξιδι να εχετε!!!!!!!!

ΕΥΑ Η μικρη εχει αλλαξει οσο και η κορη σου να φανταστω!!

elenada τα χε καθαρισει ο συζυγος στη θαλασσα και τα τηγανισα εγω.. ηταν διαφορα ψαρια (μπαλαδες, γοπακια, σαρδελακια, λουτσος και μια μεγαλη Σπαθα) και εκανα και ψαροσουπα στη μικρη με χανους..περιμενω να ξυπνησει για να φαει γιατι αποκοιμηθηκε εν οσο την ταιζα...

ΕΥΑ Η μικρη εχει αλλαξει οσο και η κορη σου να φανταστω!!

elenada τα χε καθαρισει ο συζυγος στη θαλασσα και τα τηγανισα εγω.. ηταν διαφορα ψαρια (μπαλαδες, γοπακια, σαρδελακια, λουτσος και μια μεγαλη Σπαθα) και εκανα και ψαροσουπα στη μικρη με χανους..περιμενω να ξυπνησει για να φαει γιατι αποκοιμηθηκε εν οσο την ταιζα...

Εγω ιδια την βλεπω τη Γιωτα!!!!!ουτε το μαλλι της δεν φαινεται που εχει μακρινει!!!!

Εγω ιδια την βλεπω τη Γιωτα!!!!!ουτε το μαλλι της δεν φαινεται που εχει μακρινει!!!!

δεν φαινεται της γιωτουλας γιατι ειναι μπουκλα!

:D:D:D θα μας τρελανουν τα ζουζουνακια μας με τα καμωματα τους!

φιλια

καλο σαββατοκυριακο σε ολες!

εγω εδω θα ειμαι!αυριο θα παμε να μεταλαβει η μικρη το πρωι πρωτη φορα.για να δουμε τι θα δουμε!φιλια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...