Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Valentyna said:

Κορίτσια καλησπέρα. Έχασα τους κωδικούς μου από το εμειλ που ήμουν γραμμένη εδώ από το 2013 🫣. Και ήρθε η ώρα ξανά να αναζητώ υποστήριξη από την παρέα. Με λίγα λόγια η ιστορία μου: είχα πρώτη εγκυμοσύνη δίδυμα, τα οποία το ένα ήταν εξωμήτριο και άλλο στην μήτρα. Αποτελέσμα, να χάσω την μια σάλπιγγα και το άλλο μωρό. Μετά από ένα χρόνο και ένα σορό εξετασεισ φυσιολογική εγκυμοσύνη και γέννα. Μετά χώρισα και ξαναπαντρεύτηκα 🤣. Εδώ και 2 χρόνια θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ με ΑΜΗ 1,1 , μια σάλπιγγα και ανεπάρκεια δεύτερης φάσης του κύκλου, ο σύζυγος χωρίς θέματα. Εχω κάνει 1 φορά διέγερση με bemfola 75, ovitrel και ένα σωρό ορμόνες, έκανα ένα ωοθυλάκιο από την μεριά που θέλαμε, αλλά τίποτα. Τον προηγούμενο μήνα δεν κάναμε τίποτα, τώρα θα δοκιμάσουμε με σερπαφαρ την διέγερση 3-4-5 μέρα και πάλι φυσικά με προγραμματισμό επαφών. Αν δεν, το Πάσχα θα μαζέψω τα χαρτιά για εξωσωματική κανονική, γιατί είμαι 36 και δεν έχω πολλά περιθώρια. Αυτά….. Έχετε να με συμβουλέψετε κάτι μήπως στα βήματα; 

Για ποιο λόγο πάτε σε εξωσωματική? Ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω το ιστορικό σας. Και οι προηγούμενες εγκυμοσύνες ήταν με εξωσωματική?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

mmmmmm maestria θα φτιαξω μια τετοια τουρτα στα επομενα γενεθλια (της μικρης δηλαδη)..θα κανω κανα δυο για πειραμα.. κεικ και απο πανω πολυχρωμο γλασσο..μια χαρα!

Eya δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.. οντως το να μην ελεγε τιποτε θα ταν υποπτο αλλα οχι και οτι δεδομενα θα πρεπε κατι να τρεχει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1202591pu55lez1va.gif 1202591pu55lez1va.gif 1202591pu55lez1va.gif

Βρε ' συ! Τώρα διάβασα τη συνταγή. Λέει λιώστε τα σε μπεν μαρί ή φούρνο μικροκυμάτων. Γιατί δεν διαλέγεις τον δεύτερο τρόπο μην παιδεύεσαι?????Ε?

Μην μου πεις δεν έχεις φούρνο μικροκυμάτων! Ε, πάρε έναν για να γλιτώσεις το μπεν μαρί , μαρή!

Α! Δεν σας είπα να γελάσετε! Η Γεωργίτσα όταν ακούει την καμπάνα να χτυπάει κάνει το σταυρό της. Βασικά μέτωπο , κοιλιά τα πάεi καλά μετά με το δεξί χέρι ακουμπάει τον αριστερό ώμο και με το αριστερό χέρι τον δεξί ώμο. Σήμερα το πρωί 7μιση η ώρα που χτύπησε η καμπάνα ενώ κοιμόταν σήκωσε το χεράκι της και το έβαλε στο μέτωπο. σκάσαμε στα γέλια με τον Παναγιώτη!:D

Διαφημίσεις

Μην μου πεις δεν έχεις φούρνο μικροκυμάτων! Ε, πάρε έναν για να γλιτώσεις το μπεν μαρί , μαρή!

Ε, δεν έχω, τι θες!; :tongue:

Δεν έχω μεγάλο πάγκο στην κουζίνα και αν πάρω, θα κλείσει τελείως.

ΌΤΑΝ (κάποτε :rolleyes:) φτιάξω κουζίνα, θα πάρω.

Προς το παρόν θα πάρω ένα γυάλινο μπολ, να βάζω πάνω απ' το κατσαρολάκι, φθηνότερα θα μου βγει. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

342936pe8tmve3tw.jpg

να τα εκατοστήσεις ΠΡΟΣΠΕΡΑΚΙ!!!!!!! άντε και του χρόνου να γιορτάζεις με μια κοιλιά τεράστια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χεχε

Ευχαριστωωωωωω!! με τοσα γλυκα απο παχος θα γιορταζω του χρονου μαλλον!!χαχα!!

ευάκι καλύτερα σήμερα ε?θα περάσει!!!!

καλά εμείς εδώ δεν λέμε τα βασικά...κι εσένα θες να λέει και προτάσεις???

λέει το άλογο "ντέι"

"αγό" το αυγό

"πα" τα παπούτσια

"μπα" την μπάλα..."μαααα" τον μπαμπά της

και προχθές είπε ολοκάθαρα "η μπέμπα"

αυτά μόνο!!!μετά κάτι ακατανόητα!!

και μερικά ζώα πως κάνουν!!

Διαφημίσεις

Α! Δεν σας είπα να γελάσετε! Η Γεωργίτσα όταν ακούει την καμπάνα να χτυπάει κάνει το σταυρό της. Βασικά μέτωπο , κοιλιά τα πάεi καλά μετά με το δεξί χέρι ακουμπάει τον αριστερό ώμο και με το αριστερό χέρι τον δεξί ώμο. Σήμερα το πρωί 7μιση η ώρα που χτύπησε η καμπάνα ενώ κοιμόταν σήκωσε το χεράκι της και το έβαλε στο μέτωπο. σκάσαμε στα γέλια με τον Παναγιώτη!:D

εμενα με την εκκλησια εχει παθει κατι απο τοτε που χρονισε.. οταν παμε εκκλησια,η ακουει καμπανα η βλεπει εκκλησια απ εξω κανει το σταυρο της..η κατι σχετικο τελος παντων..

εμενα με την εκκλησια εχει παθει κατι απο τοτε που χρονισε.. οταν παμε εκκλησια,η ακουει καμπανα η βλεπει εκκλησια απ εξω κανει το σταυρο της..η κατι σχετικο τελος παντων..

Όποτε βλέπει εκκλησια φωνάζει μα. Να κάνει μα τις εικόνες εννοεί. Τις προάλλες φώναζε μα μέσα απο το αυτοκίνητο ενώ δεν έβλεπα καμιά εκκλησία. δεύτερη φορά που περάσαμε απο το ίδιο σημείο πάλι τα ίδια. Τότε κατάλαβα οτι έβλεπε τον τρούλο της εκλησίας τρία στενά πιο κάτω που ίσα που ξεπρόβαλε ανάμμεσα απο δυο κτήρια.

Πεινάωωωωωωωωωωωωωωω!

Δε θέλω να κάνω άλλο δίαιτα, ΔΕ ΘΕΛΩ! Θέλω να είμαι 120 κιλά, πειράζει;;; (ΝΑΙ)

Αχ, να 'χα λίγο ...

pastitsio.JPG?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1250162595350

Αμάν με τα φαγητά σου και εσύ απο το πρωί! Μου μοστράρεις το παστίτσιο μες στη μούρη μου ενώ έχω φασολάδα:twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...