Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Mπηκα το πρωί και μου εβγαζε κάτι θέματα στα ξένα,ανοιξα δυο και είδα γυμνές φωτό με γυναίκες.Τώρα που κοιτάζω ξανά δεν τα βγάζει,τι να πώ:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια και σημερα..

ειμαστε ολοι ακομη στον αποηχο των χριστουγεννων βλεπω μιας και οι απουσιες ειναι αισθητες..η jesgk γιορταζει και τον συζυγο απο οτι θυμαμαι..

(γεια σου viki και ευχαριστουμε για τις ευχες..)

και εγω μετα απο μια ημερα γεματη απο δουλειες του σπιτιου αλλα και με παιχνιδια με τη μικρουλα αναμενω την επομενη μερα για τη δουλεια...αλλες τρεις μερες ειναι και μετα παλι θα χω ενα φαρδυ πλατυ 4ημερο.

Ο συζυγος ειναι μαυρα χαλια με το κρυωμα και ελπιζω αφενος να μην μας κολλησει αφετερου να του περασει γρηγορα γιατι την Παρασκευη σκοπευω να κανω γενεθλια της μικρης και θα θελα να χω κοσμο και ιδιως παιδακια..αλλιως μας βλεπω να τα γιορταζουμε με την τριτη ηλικια..(και οχι με την κατηγορια των ευπαθων ομαδων)..

παω να κανω μπανακι και να ετοιμασω τα ρουχα μου για αυριο..φιλια σε ολες και καλη εβδομαδα ευχομαι προκαταρκτικα...

ερωτηση: τι θα θελατε φετος να σας φερει ο Αγιος Βασιλης??(νοερα η πραγματικα)

εμενα το feeling των οικογενειακων γιορτων οπως καποτε τις περνουσα και αργοτερα ενα αδελφακι για την μικρη μου..ζηταω πολλα ε???!!

φιλια!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

Τι κανετε κοριτσια?Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!!!!

Εμεις ανημερα χριστουγεννα,την περασαμε κλασικα ,οικογενειακα στο σπιτι,και ηταν απλα συμπαθητικα.Κεντρο ολων ηταν το μωρο βεβαια,και ευτυχως που ειχαμε και το Μανολο να μας διασκεδαζει.Το εχει ριξει στο τρεξιμο τωρα τελευταια,και τρωει κατι ατελειωτες τουμπες αλλα ως δια μαγειας ,παντα πεφτει 2 εκατοστα πιο μακρια απο την γωνια!!!!Οι μυξουλες συνεχιζονται ,αλλα ειμαστε σιγουρα καλυτερα ....δεν τη γλιτωσα οπως καταλαβατε,ειμαι κι εγω με ενα μυξομαντηλο παραμασχαλα!!!

Σημερα,ειμαστε καλεσμενοι για φαγητο σε φιλους και ομολογω περασα ευχαριστα!Ηταν 7 παιδακια,και μαλιστα ο μικρος εδειχνε να θελει να συμμετεχει κατι που με χαροποιησε ιδιαιτερα....:P:p:pμεγαλωνουν τα σκατουλια μας!Τα δοντια ειναι 6 πια,αντε κοντευουμε!!!

προσπ,περαστικα στο συζυγο,κριμα να ειναι στην εξορια γιορτινες μερες ,αλλα κριμα να αρρωστησουν ολοι.....οποτε ,καλα του εκανες!!!:lol:

ευα ,μεγεια το δοντι ναμπερ του!!!!

κι για να απαντησω στην προσπ,εγω φετος περα απο την υγεια,θελω να ευχηθω να ειμαι καλα μεσα μου ....μονο αυτο,ο,τι κι αν σημαινει αυτο....

αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι,ας ειναι καλα ο μικρος και ολα τα αλλα ερχονται σε 2η μοιρα.

kKhCp3.png

b5ebp2.png

γεια σου cristin!!

χαιρομαι που τα περασατε καλα..

εχεις κανει μια πολυ σωστη και καλη ευχη γιατι δεν ειναι μονο υποκειμενικη, κατα βαθος αφορα ολες τις μανουλες γιατι ολες λιγο πολυ περναμε τα βασανα μας και τις προσωπικες μαχες..

συγκεκριμενα για σενα το ευχομαι ολοψυχα παραπανω..

By the way κοριτσια διαβαζοντας διαφορα στο parents στις ενοτητες της εφηβειας (εχω θεματα τελευταια με τον αδελφο μου που ναι 16,5) επιβεβαιωνω οτι η περιοδος της εφηβειας ειναι πραγματικα η χειροτεροτερη και δυσκολοτερη ολων στη ζωη των παιδιων μας και βεβαια παντα σε συναρτηση με εμας του γονεις..

για αυτο πραγματικα ας τα χαιρομαστε τωρα που ειναι και εντελως εξαρτημενα απο μας και καλα κουραγια ιδιως μετα απο καμια 10αρια χρονακια..

ΥΓ: ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ο μικρος σας λεω..τα νευρακια μου κουρελια..(αλλα φταινε και γονεις μου..γιατι να το κρυψομε αλλωστε!!)

λοιπον..τα καλα νεα ειναι οτι εγω αυριο Δευτερα εκτακτως δεν δουλευω (τα καλα αφεντικα αποφασισαν να κατσουμε αλλη μια μερα αρα θα δουλεψω μονο Τριτη και Τεταρτη)

και θα σας πω και το must της ημερας..

σημερα το πρωι κατατις 8.30-9.00 ειμουν στην κρεβατοκαμαρα (το σπιτι μας ειναι μονοκατοικια ισογεια) και απο το παραθυρο εκοψα κινηση στο πεζοδρομιο μας μπροστα απο τη πορτα του γκαραζ..πισω απο τη κουρτινα κοιταξα και ειδα παρκαρισμενο ενα αυτοκινητο και εξω απ αυτο 4-5 τυπους να προσπαθουν να βαλουν καποιον στο αυτοκινητο και ξαφνικα να τον χτυπουν και να αρχιζει αυτος να φωναζει βοηθεια.

Ετρεξα στην κουνιαδα μου και της ειπα να μην βγει εξω (ποιος ηξερε τι συνεβαινε??!!!) και της ειπα να παρει τηλεφωνο το 100..με τα πολλα μαζευτηκε κοσμος εκει γυρω και ετσι βγηκε και εκεινη εξω αφου ειχε πρωτα ειδοποιησει την αστυνομια..τελικα ηταν η ασφαλεια (με πολιτικα) η οποια προφανως την ειχε στησει σε καποιον και τον επιασαν και επειδη εφερνε αντισταση στην προσπαθεια να τον βαλουν στο αυτοκινητο τον χτυπουσαν (εξω απο την πορτα μου!!)..

λιγο αργοτερα μαθαμε οτι ηταν ο γιος του γνωστου μας που χτισε την πολυκατοικια διπλα μας πριν 3,5 χρονια και το οποιο ατομο ζουσε στην ιδια πολυκατοικια, τον βλεπαμε και τον ξερανε ολοι.

και τελικα 99% ειναι ο μανιακος με το μαυρο τζιπ που πυροβολουσε τυχαια στους δρομους της Αττικης. Περιττο το τι γινεται απο πριν λιγη ωρα απ εξω απο το σπιτι..καναλια εχουνε ερθει, μας τηλεφωνουν για να μαθουν πληροφοριες για το ατομο και τετοια κουλα..

σε δουλεια να βρισκομαστε..

αμερικαν μπαρ γιναμε....τσ τσ τσ

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!πως περασατε?

εμεις εχουμε επισκεψεις κι υποχρεωσεις καθε μερα,γι'αυτο δεν

προλαβαινω να σας γραψω.

κι η βδομαδα που μας ερχεται θα'ναι κι αυτη γεματη,καθως δεν εχω ψωνισει κανενα δωρο ακομα,πρεπει να φτιαξω παλι μελομακαρονα γιατι φαγωθηκαν,να ετοιμασω το παρτυ και το τραπεζι για την παραμονη της πρωτοχρονιας.

εγω ευχομαι μονο υγεια για την οικογενεια μου,και ψυχικη και σωματικη να εχουμε,νομιζω ειναι το παν.

α,καλα και το τζοκερ δεν θα με χαλουσε!(αμα ειχα 2 ευχες)

τι παθατε βρε προσπ,ενας μανιακος διπλα σας!

christin,να χαιρεσαι τον κεντερη σου και καλα τρεξιματα.

και jesgk να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.

φιλιαααα!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

γεια σου elenada!!!και καλα τρεξιματα και σε εσενα...μου φαινεται μετα θα θες και μια εβδομαδα να συνελθεις απο τις υποχρεωσεις..

φαγωθηκαν και τα δικα μου γλυκα και αυριο θα ξανακανω κουραμπιεδες και ισως λιγα ακομη μελομακαρονα, ενω ο συζυγος απειλησε με τις διπλες του μιας και δεν προλαβε για τα χριστουγεννα..(αφου σταματησει να ασχολειται με το θεμα του μανιακου γειτονα..ψωνακι..)

απο ψωνια μονο δικα μου και του ανδρα μου εμειναν απο δωρα και βεβαια να ψωνισω τα φρεσκα για την παραμονη και για ανημερα της πρωτοχρονιας..

ουφ..να δουμε ποτε θα κοιμηθουμε και λιγακι..

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!!!!

σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και ανταποδίδω σε όσους γιόρταζαν.

περαστικά στα μπουμπουκάκια σας.

μεγιά τα δοντάκια!!!

εμάς άρχισαν να αχνοφαίνονται τα 2 πλαινά πάνω!!

τα 2 πάνω που έχουν βγει ,μου φαίνονται λίγο μεγάλα!!

έτσι πρέπει να είναι?

κι ο άντρας μου κρυωμένος!!!

οικογενειακά περάσαμε στους γονείς μου...ντύθηκε ο πατέρας μου άγιος βασίλης κι έφερε τα δώρα,χαμός έγινε, πολύ γέλιο.

η Έλλη κοιτούσε περίεργα...καλά πήρε ένα σωρό δώρα...το πρωί άνοιξε στο σπίτι μας και το μεσήμέρι στους γονείς.

η ανηψιά μου έλεγε συνέχεια "κι άλλο δώρο???"

και φοβήθηκε το άη βασίλη!!!

βρε παιδιά έχω με την μικρή θέμα..και τις 2 μέρες είμασταν γύρω στα 15 άτομα,πολύ φασαριόζικα...

και η μικρη ΄δεν πήγαινε σε κανέναν αγκαλιά,κανείς δεν θέλει να της μιλάει...

κολλημένη πάνω μου ήταν ή στον μπαμπά της.

εδώ και κάνα μήνα τα κάνει αυτά.

βέβαια δεν τους βλέπει συχνά...

αυτά τα νέα μας!!!

και εμας Miamama κανει ντροπες οσο μεγαλωνει..θα της περασει..

παιδια με αυτο το θεμα με τα δωρα ειναι πια ενα ζητημα για γελια..

καποτε για να μας παρουν ενα παιχνιδι η ενα οποιοδηποτε αλλο δωρο ηταν θεμα ολοκληρο (οσοι δηλαδη ηταν απο μεσαιες οικονομικες ταξεις), συνεπως οι γονεις ειχαν το αγχος αν θα μπορεσουν να ανταπεξελθουν και να παρουν αυτο που επιθυμει το παιδι τους και απο την αλλη τα παιδια μαθαιναν να περιμενουν και να δεχονται με χαρα και ανυπομονησια το δωρο τους..

πλεον ολα αγοραζονται ευκολα, αμεσα και σε πληθωρα ασχετως ποιοτητος με αποτελεσμα οπως λεω συχνα τα παιδια να γινονται αθελα τους απληστα..για να μην πω οτι γεμιζουν τα σπιτια με τοσα παιχνιδια και ρουχα που στο τελος δεν χωρανε..

εγω ειπα σε κοντινους συγγενεις που χω την ανεση επειδη απο παιχνιδια και ρουχα ειμαστε κομπλε αν θελουν να δωσουν χρηματα σε εναν λογαριασμο που εχουμε ασχετα το ποσο..τουλαχιστον αυτα ελπιζω οτι αργοτερα θα πιασουν τοπο.

Τιποτε δεν της λειπει εκτος απο νεο καθισμα αυτοκινητου (μεγαλωσαμε πια!) μεχρι το καλοκαιρι..

πηγα Αθηνα, ψωνισα κανα δυο τζινακια και δυο μπλουζιτσες για μενα και γυρισα ψοφια..ειχαν κανει προειδοποιηση για βομβα στην Εθνικη Τραπεζα και ειχαν κλεισει ολη την Ομονοια με αποτελεσμα να κανω τη μιση διαδρομη με τα ποδια..

παω να χαζεψω τη μικρη μου..αν και μεταξυ μας θα θελα πολυ να τρωγα και να πεφτα για λιγο υπνο..τοσο δα λιγο..αλλα δεν προβλεπεται δυστυχως..

καλως τα,τα κοριτσια!

τι κανετε?ωραια περασατε μιαμαμα,ε?

εμεις πηγαμε σημερα στο κεντρο για δουλειες και ψωνισα κατι ρουχαλακια της μικρης γιατι τα'χει κανει ολα αχρηστα και δεν της κανουν κιολας τα πιο πολλα.

μακαρι να ηταν κι εμενα ντροπαλη.στο mothercare μου εσπασε τα νευρα!δεν ηθελε το καροτσι,λεω κατσε να την κατεβασω να ξεπιαστει κιολας!τι το'θελα!κυνηγουσε σ'ολο το μαγαζι ενα κοριτσακι 6-7 χρονων πρεπει να ητανε!και μολις την εβαλα στο καροτσι,φωνες!!!

κοριτσια,απο τωρα κανει σαν κακομαθημενο!τι θα την κανω?δεν ακουει καθολου και θελει ολο να πειραζει.ουτε να κοιμηθει δεν θελει!!

παει,θα το δωσω για υιοθεσια!

εσας τωρα που περπατανε,καθονται στο καροτσι?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...