Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Αλήθεια??Εμένα μόνο μου είπε όχι ζάχαρη κ όχι αλάτι.Ξεκιναω το Σάββατο.Αλλα αυτό με τα ασπράδια θα το κάνω γιατί το διάβασα από πολλές κοπέλες εδώ μέσα...Ο καφές άραγε πως βοηθάει?Μήπως επειδή είναι διουρητικός και καλά να μην μένει η κατακράτηση?

Επίσης όταν λένε όχι αλάτι εννοούν καθόλου καθόλου η απλά λίγο????

Δεν θυμάμαι πως βοηθάει ο καφές αλλά το χα διαβάσει σε πολλά σάιτ γιατί ειχα περιέργεια! Τα αυγά δλδ λόγω πρωτεινης το ήξερα αλλά τον καφε δεν τον είχα ξανά ακούσει αλλά τελικά μου το παν κι άλλες κοπέλες. Αλατι και ζάχαρη εγώ δεν έτρωγα καθόλου μέχρι να αναρρωσω πλήρως. Μόνο ότι περιέχει ως φυσική ουσία το κάθε φαγητό. Κατά τα άλλα επειδή συνέχισα 3 μήνες τη κορτιζονη ετρωγα κανονικά τα πάντα όχι σε υπερβολή φυσικά!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

ευα,περαστικα σας!εχει πυρετο ακομα?το αιφνιδιο εξανθημα ειναι 2-3 μερες και μολις πεσει ο πυρετος εμφανιζονται τα σπυρια.

φυγανε εχθες οι δικοι μου παλι για αγγλια.λιγο μεινανε :(.θα ξαναερθουν του χρονου τον σεπτεμβρη που παντρευεται ο αδερφος μου την πολωνεζα,εδω.

αλλα μαλλον θα παμε κι εμεις τα χριστουγεννα.

πηγαμε προχθες για ποτο οικογενειακως εκτος τον αντρα μου που εμεινε να κρατησει την μικρη.ωραια περασαμε.ολο το βραδυ λεει με εψαχνε η μικρη.

θα σας στειλω βιντεακι,σε λιγο με την μικρη!μου πηρανε δωρο οι κουμπαροι φωτ.μηχανη κι εχω αρχισει παλι να την τραβαω συνεχεια.χιχι!:tongue:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1643806jpww7zt49s.gif

Να ζήσεις προσπερίνα και χρόνια πολλά , μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά (αν θέλεις βάψτα βέβαια, οτι απόχρωση επιθυμείς:tongue:), παντού να σκορπίζεις της γνώσης το φως και όλοι να λένε να μια σοφός!

πολυχρονη!

Διαφημίσεις

snif....

ευχαριστω για τις ευχες και τα ομορφα δωρακια σας..(υπενθυμιζω οτι εγω βαριεμαι να ασχολουμαι με τα σχετικα αλλα μου αρεσει να τα εισπραττω)

και του χρονου να μαστε εδω με υγεια ολες και ολοι..

by the way εχθες πηρα την τουρτα μπισκοτο της Γιωτης και εφτιαξα.. μαλλον μου αρεσε η αναμικτη που χα φτιαξει στην κουνιαδα τις προαλλες αλλα χαμενη δεν θα παει η σημερινη..

ειχα βαλει και τη μικρη να με βοηθαει..με περηφανια γυρνουσε το μειγμα στο μπωλ..και ετρωγε τα μπισκοτα βεβαια!! Και ολο λεει "τουτα" (τουρτα!) και περιμενει πως και πως να σβησει τα κερακια μου..βεβαια της εχει κολλησει και λεει "χονα πολλια τετη" χρονια πολλα Καιτη επειδη της το χαμε μαθει για τα γενεθλια της θειας της..αλλα δεν πειραζει!! :tongue:

by the way εχθες πηρα την τουρτα μπισκοτο της Γιωτης και εφτιαξα.. μαλλον μου αρεσε η αναμικτη που χα φτιαξει στην κουνιαδα τις προαλλες αλλα χαμενη δεν θα παει η σημερινη..

ειχα βαλει και τη μικρη να με βοηθαει..με περηφανια γυρνουσε το μειγμα στο μπωλ..και ετρωγε τα μπισκοτα βεβαια!! Και ολο λεει "τουτα" (τουρτα!) και περιμενει πως και πως να σβησει τα κερακια μου..βεβαια της εχει κολλησει και λεει "χονα πολλια τετη" χρονια πολλα Καιτη επειδη της το χαμε μαθει για τα γενεθλια της θειας της..αλλα δεν πειραζει!! :tongue:

Άχου το νοικοκυροκόριτσό μας!!!!

Να, πάρε και μια ακόμα τουρτίτσα, ΟΛΟΔΙΚΙΑ σου!

Κάνε φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ! :D

birthday-cake2.png

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ρε σεις μονο η δικια μου δεν κανει ακομα κατανοητες προτασεις?????

ααααααα αρχιζω και ανησυχω!!!Πολυ πισω μειναμε!!!!

καθε παιδι εχει το ρυθμο του.. τωρα με το σχολειο θα δεις ραγδαια εξελιξη..και μετα δεν θα χει σταματημο

φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...

Merci!!

Σε λιγα χρονια θα βγαζω και τη μασελα πριν φυσηξω μη μου πεταχτει!!

Άσε μαρή τ' αυτοσαρκαστικά σχόλια κι απόλαυσε την τουρτίτσα και τη μέρα σου!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ & ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ!!! :D

Ας φάμε και λίγη τούρτα, γιατί άρχισα να πεινάω.

bdaycake2.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1282784360759

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ρε σεις μονο η δικια μου δεν κανει ακομα κατανοητες προτασεις?????

ααααααα αρχιζω και ανησυχω!!!Πολυ πισω μειναμε!!!!

Βάλε και εμάς στο κλάμπ!:tongue: Ουδεμία πρόταση! Το είπα στον παιδίατρο οτι άλλα παιδάκια της ηλικίας της κάνουν προτάσεις και με ηρωνεύτηκε λέγοντας ότι άλλα λύνουν και εξισώσεις. Μου είπε οτι θα μπορούσε να μη λέει και αυτά που λέει. Ούτε λέξεις δηλαδή. Δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας. άρα μην ανησυχείς και εσύ....

Άσε μαρή τ' αυτοσαρκαστικά σχόλια κι απόλαυσε την τουρτίτσα και τη μέρα σου!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ & ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ!!! :D

Ας φάμε και λίγη τούρτα, γιατί άρχισα να πεινάω.

bdaycake2.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1282784360759

Και απο οτι βλέπω μαεστρία σπιτικότατη! Απο τα χεράκια σου????? Με μπεν μαρί????:tongue::tongue::tongue:

Βάλε και εμάς στο κλάμπ!:tongue: Ουδεμία πρόταση! Το είπα στον παιδίατρο οτι άλλα παιδάκια της ηλικίας της κάνουν προτάσεις και με ηρωνεύτηκε λέγοντας ότι άλλα λύνουν και εξισώσεις. Μου είπε οτι θα μπορούσε να μη λέει και αυτά που λέει. Ούτε λέξεις δηλαδή. Δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας. άρα μην ανησυχείς και εσύ....

Ενταξει τωρα καθυσυχαστηκα λιγακι!!!;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...