Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι για αυτο και ειπα οτι στη μικρη μου συγκεκριμενα δεν παιζει..

ωστοσο miamama συμφωνω μαζι σου στο εξης..

καποια πραγματα οπως ο υπνος πχ κανονιζεται απο νωρις.. εγω βεβαια και αλλο παιδι να αποκτησω θα κανω οτι κανω και τωρα γιατι νοιωθω πιο "δικη" μου την οδο που ηδη περπαταω..υπομονη λοιπον αλλα 2-3 χρονακια!! :mrgreen:

συμφωνείς,αλλά δεν θα το τηρήσεις ούτε στο 2ο!!! ξύλο θες!!!:tongue::tongue:

μια χαρά δεν είναι να τα βάζουμε από νεογέννητα στη κούνια τους κι όλα καλά και ωραία???

Ευακι μου περαστικουλια σας!! Α το μαναρακι μου..

Εμεις μπιφτεκακια σημερα..Μιαμ μιαμ..

Κι εμενα μικρη μου φαινεται για κρεβατι απο τωρα..Θελω κι εγω αλλαγη μιαμαμα, αλλα ακομα το μελεταω..Ποια Pampers πηρες;; Εμεις παιρνουμε Baby-dry και προχτες πηρα και τα καινουρια αctive fit, μια χαρα ειναι..ΘΑ ΠΑΩ κι εγω να παρω συμφερει απιστευτα!!!

Χτες αποφασισα να τη βαλω να κοιμηθει μονη της..ΧΑΧΑ!! Αποτελεσμα;;;; Επι μια ωρα εκλαιγε στην κουνια και εμεις απο πανω προσπαθουσαμε να την ηρεμησουμε, μετα δεν αντεξα αλλο την πηρα στο κρεβατι μας οπου εκανε 2 ΩΡΕΣ να κοιμηθει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΡΟΣΣΙΑ!!!!! Οποτε το πηρα αποφαση οτι το παιδι μου δεν θα κοιμαται μονο του στην κουνια!!!!

baby dry!!αλλά πολύ λεπτά σε σχέση με τα λίμπερο!!ελπίζω να μην έχουμε διαρροές!

miamama είδα κι αυτή τη συνταγή http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpares-me-bromi-kai-mpanana.html

Αλλά ... τι είναι μπεν μαρί;;;;

εσύ θες εκπαίδευση...:tongue::tongue:

βάζεις ένα γυάλινο μπολ πάνω από μια κατσαρολίτσα που βράζεις νερό...

συνήθως είναι για την κουβερτούρα,να λιώσει...

δεν πρέπει να στάξει νερό μέσα στη κουβερτούρα...κι ούτε να την λιώσεις σε κατσαρόλα κατευθείαν...

εσύ θες εκπαίδευση...:tongue::tongue:

βάζεις ένα γυάλινο μπολ πάνω από μια κατσαρολίτσα που βράζεις νερό...

συνήθως είναι για την κουβερτούρα,να λιώσει...

δεν πρέπει να στάξει νερό μέσα στη κουβερτούρα...κι ούτε να την λιώσεις σε κατσαρόλα κατευθείαν...

Ε, δεν είχα και τον Παρλιάρο μπάρμπα κοπελιά! :tongue:

ΔΕΝ μ' αρέσει η μαγειρική/ζαχαροπλαστική! Τώρα άρχισα ν' ασχολούμαι.

Που να το βρω το γυάλινο μπωλ; Και πως να το βάλω πάνω απ' το βραστό; Θα τσουρουφλιστώ!

Άσε, θα φτιάξω άλλη συνταγή.

συμφωνείς,αλλά δεν θα το τηρήσεις ούτε στο 2ο!!! ξύλο θες!!!:tongue::tongue:

μια χαρά δεν είναι να τα βάζουμε από νεογέννητα στη κούνια τους κι όλα καλά και ωραία???

Άστην, αυτή κι αν θέλει εκπαίδευση! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

παιδάκι μου δεν είναι τίποτα δύσκολο...κατσαρολάκι μικρό,μπολ πιο μεγάλο,θα κάτσει στα τοιχώματα της κατσαρόλας και με τον άτμό από το βράσιμο θα λιώσει η σοκολάτα...

πιάστο με πετσέτα το μπολ μετά!!!!

κι από εδώ και πέρα θα βλέπεις παρλιάρο τα σκ!!!!!!!!!!!!

παιδάκι μου δεν είναι τίποτα δύσκολο...κατσαρολάκι μικρό,μπολ πιο μεγάλο,θα κάτσει στα τοιχώματα της κατσαρόλας και με τον άτμό από το βράσιμο θα λιώσει η σοκολάτα...

πιάστο με πετσέτα το μπολ μετά!!!!

κι από εδώ και πέρα θα βλέπεις παρλιάρο τα σκ!!!!!!!!!!!!

Δεν μπορώ! Κάνω δίαιτα, δεν είμαι να μπαίνω σε πειρασμό!

Σοβαρά δεν έχω γυάλινο μπολάκι, πρέπει να πάρω! Μ' άρεσε η ιδέα της σπιτικής μπάρας, γιατί τρώμε πολύ μπάρες δημητριακών και τις έχει μάθει κι ο Γιάννης, του βάζω και στη τσαντούλα του! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν μπορώ! Κάνω δίαιτα, δεν είμαι να μπαίνω σε πειρασμό!

Σοβαρά δεν έχω γυάλινο μπολάκι, πρέπει να πάρω! Μ' άρεσε η ιδέα της σπιτικής μπάρας, γιατί τρώμε πολύ μπάρες δημητριακών και τις έχει μάθει κι ο Γιάννης, του βάζω και στη τσαντούλα του! :mrgreen:

δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις σε γυάλινο. Εγώ βράζω νερό σε μια μεσαία κατσαρόλα και βάζω πάνω την γαλατιέρα (μικρό κατσαρολάκι με ένα μακρυ χερούλι) για το μπεν μαρί την οποία πιάνω άνετα απο το χερούλι;)

δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις σε γυάλινο. Εγώ βράζω νερό σε μια μεσαία κατσαρόλα και βάζω πάνω την γαλατιέρα (μικρό κατσαρολάκι με ένα μακρυ χερούλι) για το μπεν μαρί την οποία πιάνω άνετα απο το χερούλι;)

Ξενυχτάμε πάλι πατρίδα;;;

Ααααααα, πες το έτσι, μην τρέχω να πάρω γυάλινο γι' αυτό το λόγο μόνο!

Τόση κουβέντα και τόση σκέψη που ρίξαμε για το θέμα, θα το φτιάξω το σαβ/ριακο το γλυκό, να πιάσουν τόπο! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Περαστικά στη Γιωτούλα! Αμάν πια αυτές οι ιώσεις! Ταλαιπωρούν τα παιδάκια μας! Ευα δεν μας είπες κανένα νέο. Εγώ τώρα κατάφερα να σας διαβάσω και είναι αργά να ενοχλήσω με τηλέφωνο.

Είμαι πτώμα. Μόλις έσβησα το φαγητό και άραξα. Ο σύζυγος είναι ακόμα στη δουλειά. Στήνουν την αίθουσα τύπου για τη ΔΕΘ. Αύριο πρέπει να παραδοθεί. Για λόγους που δεν τους εξηγήσανε δεν τους άφησαν να δουλέψουν νωρίτερα. Σήμερα ξεκίνησαν τρέχοντας! Η Γεωργίτσα ευτυχώς έχει ένα εικοσάλεπτο που κοιμάται. Καθώς βγήκαμε την απογευματινή μας βόλτα με το καρότσι άκουσα έναν ντελάλι με αυτοκίνητο που έλεγε οτι στις 8μιση έχει παράσταση καραγκιόζη στο πάρκο της γειτονιάς μας. Ήταν 7 η ώρα. Μέχρι τις 7μιση είδαμε βιτρίνες και μετά πήγαμε να πιάσουμε θέση. Αργότερα ήρθε η μαμά μου και η κουνιάδα μου με τον Μπάιο και έτσι γίναμε πολλοί.Δίπλα στη Γεωργίτσα σε ένα τοιχάκι χαμηλό καθόταν κάτι κοριτσάκια τα οποία τα καημένα τα τάραξε στην τράκα ! Τρώγανε ποπ κόρν και αυτή θρασίτατα τα έλεγε μιαμ. Πήγα και αγόρασα του Μπάιου ένα σακουλάκι να κάνει αυτόν τράκα τουλάχιστον:mrgreen: Γυρίσαμε σπίτι στις 10, την έβαλα για μπάνιο, έκανα φαγητό και βουαλά! Να'μαι!

Διαφημίσεις

Ξενυχτάμε πάλι πατρίδα;;;

Ααααααα, πες το έτσι, μην τρέχω να πάρω γυάλινο γι' αυτό το λόγο μόνο!

Τόση κουβέντα και τόση σκέψη που ρίξαμε για το θέμα, θα το φτιάξω το σαβ/ριακο το γλυκό, να πιάσουν τόπο! :mrgreen:

Τί να κάνω η έρμη και δόλια μάνα? Αφού γέννησα ένα βανπιράκι....Όταν τα άλλα παιδάκια κοιμούνται εμείς βλέπουμε καραγκιόζη στα πάρκα...

Καλημέρα! εγώ και ο κούκος!

Χθες κοίμισα την μικρή στην κρεβατοκάμαρα και πήγα στο σαλόνι . Κάποια στιγμή ξύπνησε και με φώναξε. Έκλεισα τα λάπτοπ και ξάπλωσα δίπλα της. Με πήρε ο ύπνος και δεν την μετέφερα στο δωμάτιο της.Όταν γύρισε στις τρίς ο άντρας μου απο τη δουλειά την βρήκε στο κρεβάτι και άρχισε να της χαϊδευει τα μαλλιά και να ψυθιρίζει : αχ, το κορίτσι μου που δεν το είδα σήμερα και μου έλειψε κλπ κλπ. Κάποια στιγμή όπως κοιμόταν στο πλάι η Γεωργίτσα γυρνάει ανάσκελα, λέει ενοχλημένη νάνι, και ξαναξυρνάει στο πλάι και συνεχίζει τον ύπνο της. Σαν να λέει: καλά, δεν βλέπεις ότι κοιμάμαι?:tongue::tongue::-P

Καλημερα.

Αλλη μια εξαντλητικη νυχτα περασε.

Ιωση ειναι τελικα που κανει 3 με 4 μερες πυρετο και ισως οταν περασει ο πυρετος να βγαλει εξανθηματα.Το αιφνιδιο εξανθημα.Νομιζω καπου διαβασα οτι το εχουν περασει και αλλα παιδακια αυτο.Βεβαια μου ειπε οτι αν και σημερα συνεχισει να εχει 40αρια πυρετο μαλλον θα επισκεφτουμε το νοσοκομειο για καποιες εξετασεις!!!

Μακαρι να μην χρειαστει!!

Αυτ εν ολιγης γιατι δεν με αφηνει να σας γραψω!!!Φιλακια

Καλημερα.

Ιωση ειναι τελικα που κανει 3 με 4 μερες πυρετο και ισως οταν περασει ο πυρετος να βγαλει εξανθηματα.Το αιφνιδιο εξανθημα.Νομιζω καπου διαβασα οτι το εχουν περασει και αλλα παιδακια αυτο.Βεβαια μου ειπε οτι αν και σημερα συνεχισει να εχει 40αρια πυρετο μαλλον θα επισκεφτουμε το νοσοκομειο για καποιες εξετασεις!!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ κοριτσάρα μου και πάλι!

Κάποια στιγμή όπως κοιμόταν στο πλάι η Γεωργίτσα γυρνάει ανάσκελα, λέει ενοχλημένη νάνι, και ξαναξυρνάει στο πλάι και συνεχίζει τον ύπνο της. Σαν να λέει: καλά, δεν βλέπεις ότι κοιμάμαι?:tongue::tongue::-P

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Κιουρία και υπεράνω η δικιά σου!

Καλημέρα! ΕΥΤΥΧΩΣ είναι παρασκευή!

705727zgto2ir3ld.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα.

Αιφνιδιο εξανθημα περασα και εγω και η elanada

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...