Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευακι μου περαστικουλια σας!! Α το μαναρακι μου..

Εμεις μπιφτεκακια σημερα..Μιαμ μιαμ..

Κι εμενα μικρη μου φαινεται για κρεβατι απο τωρα..Θελω κι εγω αλλαγη μιαμαμα, αλλα ακομα το μελεταω..Ποια Pampers πηρες;; Εμεις παιρνουμε Baby-dry και προχτες πηρα και τα καινουρια αctive fit, μια χαρα ειναι..ΘΑ ΠΑΩ κι εγω να παρω συμφερει απιστευτα!!!

Χτες αποφασισα να τη βαλω να κοιμηθει μονη της..ΧΑΧΑ!! Αποτελεσμα;;;; Επι μια ωρα εκλαιγε στην κουνια και εμεις απο πανω προσπαθουσαμε να την ηρεμησουμε, μετα δεν αντεξα αλλο την πηρα στο κρεβατι μας οπου εκανε 2 ΩΡΕΣ να κοιμηθει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΡΟΣΣΙΑ!!!!! Οποτε το πηρα αποφαση οτι το παιδι μου δεν θα κοιμαται μονο του στην κουνια!!!!

yRf6p1.png

Ευακι μου περαστικουλια σας!! Α το μαναρακι μου..

Εμεις μπιφτεκακια σημερα..Μιαμ μιαμ..

Κι εμενα μικρη μου φαινεται για κρεβατι απο τωρα..Θελω κι εγω αλλαγη μιαμαμα, αλλα ακομα το μελεταω..Ποια Pampers πηρες;; Εμεις παιρνουμε Baby-dry και προχτες πηρα και τα καινουρια αctive fit, μια χαρα ειναι..ΘΑ ΠΑΩ κι εγω να παρω συμφερει απιστευτα!!!

Χτες αποφασισα να τη βαλω να κοιμηθει μονη της..ΧΑΧΑ!! Αποτελεσμα;;;; Επι μια ωρα εκλαιγε στην κουνια και εμεις απο πανω προσπαθουσαμε να την ηρεμησουμε, μετα δεν αντεξα αλλο την πηρα στο κρεβατι μας οπου εκανε 2 ΩΡΕΣ να κοιμηθει!!!! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΡΟΣΣΙΑ!!!!! Οποτε το πηρα αποφαση οτι το παιδι μου δεν θα κοιμαται μονο του στην κουνια!!!!

Γεια σου Μαρακι μου!!!

Θελει πολυ υπομονη για να την ξεκολησεις απο διπλα σου.Παλευε το καθε μερα.Μην παρατας τα οπλα.Δοκιμασε να βαλεις μια μπλουζα σου μεσα στην κουνια της ωστε να σε μυριζει!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ την βαζω σε μονο κρεβατι..ολοδικο της.. γιατι μπορει να καταληξω να κοιμαμαι μαζι της (στανταρακι αφου θηλαζω θελοντας και μη και στην κουνια η στην καρεκλα δεν ελεγε με τιποτε) αλλα θα κοιμαται στον χωρο της..και σιγα σιγα που θα παει.. θα αλλαξει συνηθεια..και θα τη σκαπουλαρω στο δικο μου δωματιο

Γεια σου Μαρακι μου!!!

Θελει πολυ υπομονη για να την ξεκολησεις απο διπλα σου.Παλευε το καθε μερα.Μην παρατας τα οπλα.Δοκιμασε να βαλεις μια μπλουζα σου μεσα στην κουνια της ωστε να σε μυριζει!!!

στη Χριστουλα αυτο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ...

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαρακι μου!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ την βαζω σε μονο κρεβατι..ολοδικο της.. γιατι μπορει να καταληξω να κοιμαμαι μαζι της (στανταρακι αφου θηλαζω θελοντας και μη και στην κουνια η στην καρεκλα δεν ελεγε με τιποτε) αλλα θα κοιμαται στον χωρο της..και σιγα σιγα που θα παει.. θα αλλαξει συνηθεια..και θα τη σκαπουλαρω στο δικο μου δωματιο

Δεν ξερω..Θελει πολυ αγκαλια, θελει να μου τραβαει τα αυτια και διάφορα άλλα..Δεν νομιζω οτι δεν χωραει στην κουνια

yRf6p1.png

Σε εσας δεν παιζει γιατι εισαι και η πιπιλα της.Στη Μαρια ομως μπορει και να πετυχει!!

ναι για αυτο και ειπα οτι στη μικρη μου συγκεκριμενα δεν παιζει..

ωστοσο miamama συμφωνω μαζι σου στο εξης..

καποια πραγματα οπως ο υπνος πχ κανονιζεται απο νωρις.. εγω βεβαια και αλλο παιδι να αποκτησω θα κανω οτι κανω και τωρα γιατι νοιωθω πιο "δικη" μου την οδο που ηδη περπαταω..υπομονη λοιπον αλλα 2-3 χρονακια!! :mrgreen:

Διαφημίσεις

εχθες ΤΟΛΜΗΣΑ να της πω οτι δεν θα πιουμε γαλα απο τη μαμα γιατι τελειωνει (μουσια) και δεν φανταζεστε τι γκρινια αρχισε..

εχουμε μελλον.. και αν μεινω εγκυος και σταματησει το γαλα να ρεει εκει να δειτε τι θα γινει..αλλα δεν μπορω να περιμενω να παει σχολειο για να κανω αλλο παιδι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...