Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε την γεωργίτσα με το φρικασέ!!!

δεν βαρυστομάχιασε?

πως γίνεται τα δικά σας να μην παχαίνουν μου λέτε?

τους δίνετε βράδυ φαγητό?

γιατί εγώ δεν της δίνω,εκτός κι αν βγούμε έξω ή πάμε σε σπίτι,που της δίνω λίγο ψωμί και 2-3 πατάτες.

μετά γάλα και είναι εντάξει.

προχθές της δοκίμασα κουάκερ να φάει για απόγευμα,εμένα μου φάνηκε χάλια, η έλλη το λάτρεψε...

δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά το επόμενο απόγευμα ξύπνησε γεμάτη στα κακά...είχαν βγει από την πάνα σε όλο το σεντόνι και φώναζε η καημένη...

χθες πήρα pampers από τον βασιλόπουλο 35% έκπτωση...είχα πολύ καιρό να πάρω,μόνο libero παίρνουμε.

και ήταν φύλλο και φτερό...ελπίζω να κρατάνε τσίσα και κακά!!!!

τα έχουν κάνει ακόμα πιο λεπτά!!

είναι ωραία να πηγαίνεις σε εξοχικό προσπ!!!αλλάζεις παραστάσεις!! το χειμώνα δεν πάτε?

θα είναι ακόμα πιο ωραία!!

παμε στο εξοχικο τον χειμωνα ενα η δυο σκ το μηνα σχεδον αλλα οταν εχει παλιοκαιρο αναγκαστικα μενουμε κλεισμενοι και δεν λεει με τη μικρη..εγω εντωμεταξυ δεν οδηγω και οταν ειμαι μονη με τη μικρη εκει γιατι ο συζυγος τις Κυριακες παει Αθηνα για δουλειες δεν μπορω να την μετακινησω για καποιο αλλο μερος και ετσι ειναι βαρετα να μαστε κλεισμενες μεσα..

οταν δεν ειχαμε παιδι ηταν ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μου χομπι να μαι στο εξοχικο και να κοιμαμαι οοοοοοοολο το σκ η να κανω δουλειες και βολτες μεσα στο καταχειμωνο..τωρα δεν θελω να την εχω εγκλωβισμενη. Στην Αθηνα και με κακο καιρο ολο και καπου βρισκω να την παω.. το καλοκαιρι δεν παλευεται η Αθηνα με τιποτε..και εκει ειναι που βοηθα το εξοχικο..

εμενα επειδη κοιμαται νωρις συχνα τρωει το απογευματινο της γιαουρτι, η φρουτο και καποιες φορες τρωει βραδυνο και παντα θηλαζει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σημερα ο ενας με πηρε στις 9 να με ρωτησει τι ωρα θα φθασω γραφειο (αγχωμενα) και του πα οτι θα φθασω 9.30 και αργοτερα του απολογουμουν και μου λεγε "ελα μωρε καισ τις 11 να ρχοσουν παλι θα το κανες..its ok!)

ok λοιπον!

Aυτά είναι αφεντικά φίλη μου.

Εμείς σε λίγο θα κόψουμε και την καλημέρα. Δια αντιπροσώπου θα μας την ανακοινώσουν την απόλυση. :?

Μα με τι ούφο πάω και μπλέκω συνέχεια;

Miamama εμένα το κουάκερ μ' αρέσει πολύ. Τη βρώμη εννοείς, έτσι;

Το βάζω μερικές φορές σε σούπες και προσθέτει πολύ νοστιμιά! Δεν ξέρω πολλές συνταγές όμως με κουάκερ. Εσύ πως το δίνεις στην Έλλη; Με γάλα;

Για πες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα....

Ο πυρετος ανεβαινει επικυνδυνος και το απογευμα (εκτος απροοπτου)θα παμε στον γιατρο μας.Μου ειπε οτι αν ξαναπαει 40.2 να την παω στο νοσοκομειο.

Ρε γαμωτο δεν γινετε να αρρωσταινουμε μονο εμεις....??????

Της φτιαχνω τωρα μια κοτοσουπα μπας και φαει και βλεπουμε.Με το ζορι ηπιε 100ml γαλα!!

Κομματια ειμαι.2 μερες τωρα δεν κοιμαμαι σχεδον καθολου!!!

Εμεις φοραμε 21 νουμερο παπουτσια και σε αθλητικα και σε καλα.

Και ρουχα 12 αμηνου.Σπανια πιο μεγαλα.Βεβαι εχουμε ενα παντελονι που λεει οτι ειναι για 23 μηνων αλλα της ειναι κοντο!!!

κι εγώ γενικά είμαι να κάνουμε κάτι το σκ...αν το σπίτι στο χωριό της μαμάς μου ήταν καλό,θα πηγαίναμε...αλλά είναι ερείπιο...

ούτε εγώ οδηγώ αυτοκίνητο,μας έφαγε η κρίση...θέλω δίπλωμα!! έχω το μηχανάκι μου το οποίο το παίρνω μια φορά τον μήνα...

μόνο αν θέλω να πάω κάπου μόνη...του χρόνου σκέφτομαι παδικό κράνος και την έλλη στο μχανάκι!!!όχι μόνη μου όμως,οι 3 μας!! κι ο θεός βοηθός μην μας φάει κανένας λάχανο!!!

είναι τρελοί εδώ...

μαεστρία τα αφεντικά της προσπ είναι είδος προς εξαφάνιση!!!!δεν υπάρχουν!!!

πάντως κι εδώ τον χειμώνα δεν ξέρω τι θα κάνουμε...που να πηγαίνω το παιδί??

άσε που μπορεί να βρέχει για μέρες!!!!

σήμερα πάντως λέμε να πάμε για μπάνιο...γιατί αύριο θα βρέχει!!

το κουάκερ το φτιάχνω με γάλα ζεστό και μέλι...

ούτε εγώ ξέρω αλλιώς...

στη σούπα πως το βάζεις?

κάτσε να ψάξω καμμιά συνταγή...

περαστικά βρε ευάκι...της έκανες χλιαρά ντουζ??

μήπως είναι αμυγδαλίτιδα?

μήπως δεν την πιάνει το ντεπόν και θέλει πονστάν?

το νοσοκομείο είναι η έσχατη λύση,γιατί για τα μωρά είναι πιο επίκήνδυνο από τις ιώσεις...

αχ τι τραβάει το καημένο!!

Διαφημίσεις

περαστικά βρε ευάκι...της έκανες χλιαρά ντουζ??

μήπως είναι αμυγδαλίτιδα?

μήπως δεν την πιάνει το ντεπόν και θέλει πονστάν?

το νοσοκομείο είναι η έσχατη λύση,γιατί για τα μωρά είναι πιο επίκήνδυνο από τις ιώσεις...

αχ τι τραβάει το καημένο!!

Και ντους τησ εχω κανει και καθε 3ωρο με 4ωρο πινουμε αναλαξ ντεπον και ponstan και τιποτα.Κατεβαινει λιγο και ξαναανηφοριζει στο 40αρι.Περιμενα να κλεισει 48 ωρες που μου ειπανε αλλα αντι να καλυτερευσει χειροτερευσε!!

Κι εγω πιστευω οτι μπορει να ειναι οι αμυγδαλες...Θα δειξει το απογευμα.Παντως κυκλοφορει ιωσηπου κανει μονο πυρετο και κραταει 4 μερες!!!

μαεστρία τα αφεντικά της προσπ είναι είδος προς εξαφάνιση!!!!δεν υπάρχουν!!!

πάντως κι εδώ τον χειμώνα δεν ξέρω τι θα κάνουμε...που να πηγαίνω το παιδί??

άσε που μπορεί να βρέχει για μέρες!!!!

σήμερα πάντως λέμε να πάμε για μπάνιο...γιατί αύριο θα βρέχει!!

το κουάκερ το φτιάχνω με γάλα ζεστό και μέλι...

ούτε εγώ ξέρω αλλιώς...

στη σούπα πως το βάζεις?

κάτσε να ψάξω καμμιά συνταγή...

Ψάξε στις συνταγές της παρέας, έχει φαγητά για μωρά μια κατηγορία, μου φαίνεται εκεί είναι μια σούπα με ντομάτα, βρώμη (κουάκερ) και κάτι ακόμα.

Εμένα και του χάζμπαντ μας άρεσε, ο Γιάννης ούτε να τη φτύσει! :mrgreen:

ΕΥΑκι περαστικά!

Αχ το καημένο ταλαιπωρείται, κουράζεσαι κι εσύ. Υπομονή και ψυχραιμία.

Ο δικός μου τη βδομάδα ΑΚΡΙΒΩΣ μετά την εγχείρηση κόλλησε μια ίωση και είχε ένα ολόκληρο σαβ/ριακο υψηλό πυρετό.

Έκ*ασα μέντες!

Κουράγιο και περαστικά της!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αντε ρε Ευα.. γιατι ετσι το μικιο?????? και ειχε ξαναπερασει τετοια ταλαιπωρια προσφατα..

μακαρι να συνελθει και να μη χρειαστει να πατε στο νοσοκομειο.

κουακερ ετρωγα εγω για τη δυσκοιλιοτητα.. υπαρχουν αρκετες συνταγες αλλα ειναι να σου αρεσει..ειναι ανοστο απο μονο του και θελει καλους συνδυασμους..

προσοχη ομως παιδια γιατι η βρωμη και τα παραγωγα των δημητριακων διαβαζα οτι δεν οφελουν ολα τα παιδια.. τα δημητριακα ειναι ουσιαστικα παρασκευασματα και εμπεριεχουν γλουτενη που καποια παιδιων παιδιων ο οργανισμος δεν δεχεται και εμποδιζεται η αναπτυξη σε σχεση με τη διατροφη. Δεν ξερω ομως πως εντοπιζεται αυτο.

εγω σημερα θα φτιαξω τουρτα για να μου κανω γενεθλια αυριο.. 32..αντε και του χρονου θα χω τα χρονια του Χριστου!!

Αλλα οι αφραγκιες..αφραγκιες!

Αααααααααααααα, είσαι μικρούλα εσύ!

Για να μην το ξεχάσω αύριο (αλλά και αν το θυμηθώ σου ξαναεύχομαι), θα στα πω από τώρα!

Χρόνια πολλά για αύριο!!!!

696911rr4hj9ysyr.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι θα πάω με τον χάζμπαντ (θα περάσει να με πάρει σε καμιά ώρα) να παραλάβω το παιδάκι μου απ' το σταθμό.

Ελπίζω να είναι ΟΚ, δε με πήρανε τηλ, κι εγώ η γαιδάρα ούτε πήρα σήμερα.

Μετά θα πάμε σπίτι, μαμ (έχω ΣΚΥΛΟΠΕΙΝΑΣΕΙ), και baby siting τον ταρζανάκο μου, γιατί είναι η σειρά του χάζμπαντ να πάει γι' αγορά και καφέ.

Κουράστηκα και μόνο που τα σκέφτηκα. Ήδη νυστάζω αφόρητα και νιώθω πτώμα. Πάλι γεμάτη η εβδομάδα.

Κορίτσια θέλω να περάσω ένα μήνα, να με ρωτάνε πως τα περνάς και να λέω "ήσυχα, βαρετά, κλπ". Όλο κάτι προκύπτει και προκύπτει και μεσοβδόμαδα γμτ! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

υπομονή τότε εύα μου,θα περάσει!!

δεν τρώει κιόλας...

προσπ εγώ ξέρω το αντίθετο...κάνουν καλό.εκτός κι αν έχει αλλεργία στη γλουτένη το μικρό.

κάτι βρήκα,έχει διάφορα...

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpares-me-kouaker.html

Αααααααααααααα, είσαι μικρούλα εσύ!

Για να μην το ξεχάσω αύριο (αλλά και αν το θυμηθώ σου ξαναεύχομαι), θα στα πω από τώρα!

Χρόνια πολλά για αύριο!!!!

696911rr4hj9ysyr.gif

thanks! μαλιστα το σβησα απο το reminder του facebook γιατι περιμενω να δω τους δικους μου ανθρωπους αν θα το θυμιθουν μονοι τους και οχι επειδη το fcb το κοινοποιει.. (βλακειες λεω αλλα ετσι νοιωθω..το θεωρω χαζο και στημενο..)..τετοιο σπυδαιο γεγονος και να ξεχαστει???????!!! Απαπαπααααα..

By the way εγω θα κανω μια τουρτιτσα με κρεμες στιγμης..δεν ειναι καθολου ασχημες..

miamama μπορει να χεις και δικιο..

maestria και εγω στη δουλεια οταν σκεφτομαι το μετα δεν την παλευω αλλα μολις ειμαι με τη μικρη ξεχνιεμαι και περναμε καλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...