Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:D:D merci!!!!

περηφανη μαμα miamama εμεις παροτι δεν κοιμομαστε οπως η Ελλη αποκτησαμε επιτελους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ παιδικο δωματιο. Οχι οτι πριν δεν ηταν απλα η κουνια δεινει την αισθηση του bebe δωματιου ενω τωρα με ενα κραβατι 2 μετρα να απλωνεται στην μεση του δωματιου αλλαζει την οψη και δημιουργει αλλη αισθηση.

Σχεδον ανυπομονω να την φερω την Κυριακη (τελικα) για να δω την αντιδραση της..τα υπολοιπα τα ξερω ηδη..:mrgreen:

έχει ανάπτυξη το παιδί μεστρία!!!:D

εμείς είμαστε 21-22 αλλά λόγω κουντεπιέ παχουλού θα πάμε 23 μάλλον στα χειμωνιάτικα!!

εμεις στα καλοκαιρινα παπουτσια ειμαστε οριακα στο 21 αλλα στα ΝΙΚΕ της που ειναι 21 το ποδι σχεδον πλεει!! Τουλαχιστον δεν θα χρειαστει αθλητικα αλλα για μερικους μηνες..

καλημέρα κοριτσάκια!!

προσπ μην συγχύζεσαι πρωί πρωί!!!

έτσι είναι με τα σόια!!!

αχ πρέπει να μαγειρέψω και βαριέμαι!!!

χθες πήγαμε βόλτα πόλη,είχαμε μέρες να πάμε...και πήραμε και το μηχανάκι της μικρής...

σαν τη κυρία έκανε βόλτα στη πλατεία...μάζι με τα τζιπάκια που νοικιάζουν παιδάκια μεγαλύτερα!!!

περηφανη μαμα miamama εμεις παροτι δεν κοιμομαστε οπως η Ελλη αποκτησαμε επιτελους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ παιδικο δωματιο. Οχι οτι πριν δεν ηταν απλα η κουνια δεινει την αισθηση του bebe δωματιου ενω τωρα με ενα κραβατι 2 μετρα να απλωνεται στην μεση του δωματιου αλλαζει την οψη και δημιουργει αλλη αισθηση.

Σχεδον ανυπομονω να την φερω την Κυριακη (τελικα) για να δω την αντιδραση της..τα υπολοιπα τα ξερω ηδη..:mrgreen:

μπράβο!!!

εμείς λέμε του χρόνου την άνοιξη να κάνουμε την κούνια κρεβατάκι!!!

και ίσως αλλάξω και τα αυτοκόλητα!!έτσι για μια αλλαγή!!

πρέπει να σκεφτώ προσεχτικά τα ρούχα και παπούτσια που χρειάζομαι...επειδή δεν βγαίνουμε πρωινά συνέχεια από το σπίτι.. ρούχα για βόλτες...αχ και παπούτσια...έχω addidas 21 και της πάνε ακόμα,αλλά τα αυτοκόλλητα δεν κλείνουν κανονικά λόγω πάχους!!:-D

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!

Πάλι τραγική η σύνδεση στη δουλειά, σταδιάλα!

έχει ανάπτυξη το παιδί μεστρία!!!:D

εμείς είμαστε 21-22 αλλά λόγω κουντεπιέ παχουλού θα πάμε 23 μάλλον στα χειμωνιάτικα!!

Έλα, εσείς μας κοντεύετε!

Καλέ, πολύ γρήγορα δε φύγαμε απ' τα μπεμπέ; Κι έχουν ομορφότερα σχέδια γμτ!

Αλλά κι αυτά που του πήρα είναι πανέμορφα! :D

εμεις στα καλοκαιρινα παπουτσια ειμαστε οριακα στο 21 αλλα στα ΝΙΚΕ της που ειναι 21 το ποδι σχεδον πλεει!! Τουλαχιστον δεν θα χρειαστει αθλητικα αλλα για μερικους μηνες..

Εσένα είναι και οικονομική!

Συμφέρει το κορίτσι! :D

Για τους γονείς ... ΝΑΙ, μου 'χει τύχει να θέλω ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ να τους πω να μην ξανάρθουν.

Τι να κάνουμε; Έτσι είναι οι οικογένειες, μαλώνεις, ξαναγαπιέσαι, κλπ, κλπ. :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ειναι σκληρο το τι διαπιστωνει κανεις σε μεγαλη ηλικια.. απο εκει και περα ολα εχουν να κανουν και με το ποσο οι αλλοι δεν ειναι στην κοσμαρα τους..

εμεις σημερα ψαρια που επιασε ο ξαδελφος του ανδρα μου καθως εμεις βαρκα ριξαμε, βολτες πηγαμε , ψαρεμα ομως δεν εμεινε κουραγιο να παει..

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Πολλή δουλειά και σήμερα! Εμείς πήραμε puma νούμερο 23 και απο ρούχα 24 μηνών ή το 2. Σήμερα μια που λέτε για φαγητό έκανα μοσχαράκι φρικασέ. Η Γεωργίτσα 11 η ώρα το βράδυ που πήγα να το βάλω στο ψυγείο ήρθε και είπε μιαμ και έφαγε ένα πιάτο:tongue::mrgreen:

Καλημέρα! Πολλή δουλειά και σήμερα! Εμείς πήραμε puma νούμερο 23 και απο ρούχα 24 μηνών ή το 2. Σήμερα μια που λέτε για φαγητό έκανα μοσχαράκι φρικασέ. Η Γεωργίτσα 11 η ώρα το βράδυ που πήγα να το βάλω στο ψυγείο ήρθε και είπε μιαμ και έφαγε ένα πιάτο:tongue::mrgreen:

Καλημέρα βρε πατρίδα, που είσαι; Μου 'λειψες! Μ' άφησες εδώ μόνη με τις Αθηναίες. :tongue:

Εσύ από νούμερα είσαι σαν κι εμάς, για 2 χρονών παίρνω κι εγώ. Είναι ψηλή η δικιά σου αρκετά!

11 η ώρα ήταν ξύπνια;;

Ο Γιάννης τώρα που πάει παιδικό και ξυπνάμε απ' τις 7.30, τρέχει εκεί όλη μέρα, δεν έχει χαλαρώσει κιόλας να κοιμάται καλά το μεσημέρι (μάλλον θα 'χει και φασαρία εκεί), ξεραίνεται το βράδυ.

Σήμερα σκοπεύω να τον βάλω απ' τις 8 για ύπνο, γιατί με το ζόρι τον σήκωσα το πρωί!

Πατριώτισσα να μη χάνεσαι!!!

Υ.Γ. Καλέ τι νοικοκυρές είστε όλες; Εγώ πάλι έναν αρακά έφτιαξα στα γρήγορα. Τι να φτιάξω βραδιάτικα που γύρισα απ' τα ψώνια;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα βρε πατρίδα, που είσαι; Μου 'λειψες! Μ' άφησες εδώ μόνη με τις Αθηναίες. :tongue:

11 η ώρα ήταν ξύπνια;;

Δουλειά και αφεντικά. Τί να κάνω! Αυριο μάλλον θα είμαι work alone.....

Κάθε βράδυ 11 η ώρα είναι ξύπνια και βλέπει ντόρα. Σήμερα ξύπνησε 7 παρα 10. Φωνάζει μαμά! Παώ και της λέω τί θέλεις Γεωργίτσα? Ντόη μου λέει. Η Ντόρα κοιμάται της λέω τέτοια ώρα κοιμήσου και εσύ:rolleyes::mrgreen:

Δουλειά και αφεντικά. Τί να κάνω! Αυριο μάλλον θα είμαι work alone.....

Κάθε βράδυ 11 η ώρα είναι ξύπνια και βλέπει ντόρα. Σήμερα ξύπνησε 7 παρα 10. Φωνάζει μαμά! Παώ και της λέω τί θέλεις Γεωργίτσα? Ντόη μου λέει. Η Ντόρα κοιμάται της λέω τέτοια ώρα κοιμήσου και εσύ:rolleyes::mrgreen:

και εμενα

α) Ντοη την λεει

β) ξυπνησε απο τις 6.00!

Εχθες πηγα στο εξοχικο στις 19.00 και οπου εκει πιαστηκα με αλλες δουλειες και δεν πολυασχοληθηκα μαζι της οσο τις αλλες μερες.. ισα που την ειδα λιγο και μετα κοιμηθηκαμε μαζι..

ε! απο τις 6.00 που ηταν να σηκωθω με σκοπο να φυγω νωριτερα για να παω σε μια επειγουσα δουλεια του γραφειου ειχε αρχισει τη κλαψα και τη μουρμουρα για να μη φυγω.. στη θεια της ΟΥΤΕ συζητηση να κατσει.. τελικα την σηκωσα απο το κρεβατι μια και καλη, την εντυσα και την ανεβασα στο πανω διαμερισμα, παιξαμε κανα δεκαλεπτο και μολις μπλεχτηκε και η θεια στο παιχνιδι εγω την σκαπουλαρα και εφυγα.. τη δουλεια μου δεν την εκανα ομως.. απο Δευτερα anyway..θα μαστε πλεον και μονιμα στην Αθηνα..

τελικα μονο δυο πραγματα θα μου λειψουν απο το εξοχικο α) η ησυχια ιδιως το βραδυ β) το καθαρο κλιμα που με ξεκουραζει οσο χαλια και αν ειμαι.. δυο δηλαδη βασικα στοιχεια για τα νευρα μου αλλα τι να κανουμε και τα πηγαινε ελα 1.30-2 ωρες δηλαδη 3,50-4 ωρες καθε μερα ειναι πακετακι που δεν παλευεται αν πρεπει να ειμαι πρωινη πρωινη στις υποχρεωσεις μου..

παλι καλα που εχω και ανοχη απο τα αφεντικα..

σημερα ο ενας με πηρε στις 9 να με ρωτησει τι ωρα θα φθασω γραφειο (αγχωμενα) και του πα οτι θα φθασω 9.30 και αργοτερα του απολογουμουν και μου λεγε "ελα μωρε καισ τις 11 να ρχοσουν παλι θα το κανες..its ok!)

ok λοιπον!

βρε την γεωργίτσα με το φρικασέ!!!

δεν βαρυστομάχιασε?

πως γίνεται τα δικά σας να μην παχαίνουν μου λέτε?

τους δίνετε βράδυ φαγητό?

γιατί εγώ δεν της δίνω,εκτός κι αν βγούμε έξω ή πάμε σε σπίτι,που της δίνω λίγο ψωμί και 2-3 πατάτες.

μετά γάλα και είναι εντάξει.

προχθές της δοκίμασα κουάκερ να φάει για απόγευμα,εμένα μου φάνηκε χάλια, η έλλη το λάτρεψε...

δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά το επόμενο απόγευμα ξύπνησε γεμάτη στα κακά...είχαν βγει από την πάνα σε όλο το σεντόνι και φώναζε η καημένη...

χθες πήρα pampers από τον βασιλόπουλο 35% έκπτωση...είχα πολύ καιρό να πάρω,μόνο libero παίρνουμε.

και ήταν φύλλο και φτερό...ελπίζω να κρατάνε τσίσα και κακά!!!!

τα έχουν κάνει ακόμα πιο λεπτά!!

είναι ωραία να πηγαίνεις σε εξοχικό προσπ!!!αλλάζεις παραστάσεις!! το χειμώνα δεν πάτε?

θα είναι ακόμα πιο ωραία!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...