Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα τσούπρες!

Να δούμε πόση ώρα θα μπορέσω να σας βλέπω, γιατί η σύνδεση του γραφείου μας είναι ΤΡΑΓΙΚΗ! :mad:

Στο περίπου έτσι κοιμάται κι ο δικός μου! Αγγελούδι μου. :cool: :cool: τσ τσ τσ :mrgreen: :mrgreen:Ειδικά τώρα που κουράζεται και στο σχολείο (πάλι με κλάματα τον άφησα :?) ξεραίνεται το μπουμπούκι μου.

Ωραίο το καρότσι Μαρία. Εγώ πήρα ένα της Kidoo, φτηνό, αλλά μου φαίνεται λίγο ψεύτικο.

Τα λυπάμαι τα 150-200? όμως βρε κορίτσια για τόσο ελαφριά καρότσια. Τέσπα, όσο καιρό μας πάει. :mrgreen:

Περαστικά κορίτσι!

Ο παιδίατρος είπε ότι όντως αρχίσαν οι ιώσεις. Χαρά σ' εμάς. :evil:

Χθες πήγα για φαγητό με τον κουμπάρο και τον έσερνα μετά σε Marcs&Spencer (τέλεια φανελάκια, εσώρουχα για τον μικρό, μ' αρέσει η ποιότητά τους), ΖΑRA (ρουχαλάκια και δώρα) και Mothercare (μπλουζάκια σε προσφορά και δώρο γι' ανηψιά που βαφτίζεται).

Οπότε με τα χειμωνιάτικα του Γιάννη (εκτός από παπούτσια) και με 2 απ' τα τέσσερα δώρα για βαφτίσια ξεμπέρδεψα.

Μου φύγανε, φυσικά, 150-170?.

Με τις υγείες μου! :mrgreen:περαστικα και σε σενα.. ατιμα λεφταααα

γεια σου Maestriaaaa..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα,εγω την ντυνω οπως ντυνομαι εγω.δηλαδη θα βαλω καλο φορεμα μονο αν ειναι κοντινος ο συγγενης.στους υπολοιπους ντυνομαι πιο απλα.ετσι και την κορη.σημασια εχει να αισθανεται ανετα το παιδι.

ειμαι ΥΠΕΡ της ανεσης, ΚΑΤΑ της κακογουστιας.. και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΙΔΙΩΣ στα κοριτσιστικα ρουχα η κακογουστια παει συννεφο.. και καλα οι εμποροι.. οι γονεις??? Απορω ωρες ωρες..κατι απωθημενα τραγικα λεμε!

καλώς την μαεστρία!!

τι να κάνεις?όταν έχεις υποχρεώσεις!!!

κι εγώ ένα σωρο έχω να αγοράσω του παιδιού...

τέρμα οι χορηγίες!!

μα σε όλα τα ταιριάζουν τα γομαρόπαιδά μας!!!

κλαίει ο καημένος το πρωί?

θέλει τον χρόνο του να συνήθισει!!

εμένα μου αρέσει να την ντύνω καλά την μικρή σε βαφτίσεις και γάμους...

γιατί κι εγώ θα βάλω ένα φόρεμα,κάτι επίσημο δλδ,κι ο άντρας μου...

οπότε πάμε ασορτί...αλλά αν έχει τραπέζι μετά παίρνω άλλα ρούχα για μετά, του παιδιού...

φέτος το βαφτηστικό,το βάλαμε σε 2 βαφτίσεις!! καλά είναι,του χρόνου πάλι!!

όλα είναι σχετικά με το γούστο!!

κάποια που αρέσουν σε κάποιον ,δεν αρέσουν στον άλλον και πάει λέγοντας!!!

εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν τα εμπριμέ στα παιδάκια,σαν ταπετσαρίες...

τα μαύρα...τα γυαλιστερά υφάσματα...

οι φραμπαλάδες...

όταν πάμε κάπου καλά θα την ντύσω ανάλογα...

κλπ...

Εμένα πάλι δεν μ' αρέσουν τα τακούνια σε μικρά κοριτσάκια!!!

Αυτά τα μικρομέγαλα ρούχα! ΚΑΘΟΛΟΥ όμως.

Στα βαφτίσια μου 'χανε δείξει κάτι κοστούμια, με γιλέκα, πουκάμισα, σακάκια, κλπ και ανατρίχιαζα!

Του πήρα ένα τέλειο άσπρο παντελονάκι και ριγέ μπλε-κόκκινο-λευκό πουκάμισο! Ήταν πανέμορφος κι έμοιαζε με μωράκι, όχι με μικρομέγαλο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι δεν μ' αρέσουν τα τακούνια σε μικρά κοριτσάκια!!!

Αυτά τα μικρομέγαλα ρούχα! ΚΑΘΟΛΟΥ όμως.

Στα βαφτίσια μου 'χανε δείξει κάτι κοστούμια, με γιλέκα, πουκάμισα, σακάκια, κλπ και ανατρίχιαζα!

Του πήρα ένα τέλειο άσπρο παντελονάκι και ριγέ μπλε-κόκκινο-λευκό πουκάμισο! Ήταν πανέμορφος κι έμοιαζε με μωράκι, όχι με μικρομέγαλο.

ακριβως αυτο εννοω..

εγώ να δείτε πρόβλημα που φοράει η έλλη για 3-4 χρονών ρούχα και είναι για μικρομέγαλα κοριτσάκια...

για να βρω χωρίς στάμπες με μάυρα,γκλίτερ...ψάχνω πόση ώρα.μέχρι και με νεκροκεφαλές βρήκα!!!@!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπλιαχ ρε συ!

Α, χθες του πήρα μια μπλούζα λεπτή μακό, που φαίνεται σαν κοντομάνικη και έχει και δεύτερο μανίκι από κάτω. Λευκή, με εικόνα από κόμικ Spiderman! Ο χάζμπαντ έχει μια αντίστοιχη γκρι με εικόνα από κόμικ Batman!

ΠΡΕΠΕΙ να τους βγάλω φωτογραφία!

Άσχετο, αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι είχε αντίστοιχη και σε μαύρο!

Μα μπλούζα σε νούμερα για 12-24 μηνών παιδάκια, σε μαύρο χρώμα;;;;;!!!!!

Υ.Γ. Μ' έχει κουράσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ το ίντερνετ που σέρνεται, 100 ώρες κάνω για ν' ανεβάσω ένα ποστ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας κοριτσακια παω σπιτι (με τα ποδια τη μιση διαδρομη λογω απεργιας των ΜΜΜ..)

ναι maestria.. οτι ωρα θελω φευγω..:tongue: :tongue: :mrgreen:

Συ είπας! :tongue:

(καλό απόγευμα γλυκιά μου)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πρεπει και γω να τη βαζω να κοιμαται μονη της σιγα σιγα..Δεν παει αλλο!!

RESPECT στην Ελλη!!!!!!

Εβγαλα κατι ρουχα που ειχα απο αλλαγες απο τη βαφτιση για 2 ετων και μας ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!! Ποτε θα μπει εκει μεσα;; Ουτε του χρονου..Και ειχα το κεφαλι μου ησυχο οτι δεν θα αγορασουμε πολλα φετος..Αμ δε..Τα 12μηνα θα χτυπαμε παλι μου φαινεται..Και δεν ειναι αδυνατη, τι να πω!!

yRf6p1.png

Εμείς πήραμε ΚΑΙ παπούτσια σήμερα!

Μη φανταστείτε απ' το ΖΑΡΑ.

ΑΛΛΑ τι νούμερο;

Φύγαμε απ' τα μπεμπέ και πήγαμε στα παιδικά (και μ' άρεσαν τα μπεμπέ σχέδια γμτ). Νούμερο 24/25 παρακαλώ, για να μας βγάλει όλο το χειμώνα.

Καλέ τι παιδί έχω εγώ;!

Είμαι πτώμα! Καλό βράδυ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΑΛΛΑ τι νούμερο;

Φύγαμε απ' τα μπεμπέ και πήγαμε στα παιδικά (και μ' άρεσαν τα μπεμπέ σχέδια γμτ). Νούμερο 24/25 παρακαλώ, για να μας βγάλει όλο το χειμώνα.

Καλέ τι παιδί έχω εγώ;!

.

24/25 XAXAXA!! Εμεις ΑΚΟΜΗ 21..εκει.. κολλημενα..

και ρουχα 12 μηνων με το ζορι καποιες μαρκες αγγιζουμε τα 12/18..με το ζορι..

καλημερα

ασχετο.. να πω τον πονο μου και εγω..

εχθες πρωτη φορα μου ενοιωσα την επιθυμια να πω στη μανα μου (μετα βεβαια απο ενα βαρβατο συμβαν που αντικειμενικα λογω τριτων το προκαλεσε εκεινη) να μην ξαναρθει στο σπιτι μου.. δεν πιστευα οτι θα ενοιωθα ποτε ετσι.. και ομως... οταν ο αλλος υπολογιζει μονο την παρτι του αυτα καταφερνει.. βεβαια δεν το κανα και καταληξαμε να ειναι στο εξοχικο μου δηθεν για να κρατησει τη μικρη ωστε η κουνιαδα μου να κανει κατι δουλειες της (λεμε τωρα) και αντ αυτου ακομη κοιμαται βαθια και η κουνιαδα κανει babysitting..

ειμαι πολυ εκνευρισμενοτσαντισμενη σημερα σας λεω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...