Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!περαστικα σας ευακι!μια χαρα τα παει το κοριτσι με το θεμα της τουαλετας,μπραβο.

εγω παλι δεν εχω κανει καμμια κινηση να της μαθω τιποτα οσο αφορα την τουαλετα,απο του χρονου με το καλο.

οσο για το θεμα του υπνου,τα ξερετε.γαλατακι και αγκαλιτσα με την μαμα,και πολλες φορες ζηταει και τον μπαμπα,και κοιμομαστε κι οι 3 μαζι.

τωρα που ηρεμησα θα αρχισω παλι να την πηγαινω στο κρεβατι της σιγα-σιγα.

ναι ναι !!! και εμεις ετσι.. απο αυτο το σκ ομως τα πραγματα αλλαζουν!!!

θα κοιμαται στο δικο της μονο κρεβατι και εγω θα μετακομισω μαζι της!! Ε ρε γλεντια!!!!

Θα βαλω ενα ραντσο και για τον ανδρα μου φαινεται..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια..

ΓΙΩΤΑ μου πολυ χαρηκα που μας εγραψες..Κι εμεις μια απο τα ιδια, αγριμια γυρισαμε..Αντε να δω ποτε θα μαζευτουμε παλι..

Αυτο που συμβαινει σπιτι μας αγγιζει το σημειο του ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΥ!!! Οτι και να μαζεψω σε 3,2 κλασματα ειναι παλι κατω..Ελεος! Δεν αντεχω αλλες δουλειες!!! Που πουλανε τζινι, να λες τι θες και να στο κανει;;

Επιτελους σημερα πηγα και της πηρα και ενα καροτσακι ελαφρυ που ειχα μπανισει γιατι δεν αντεχε αλλο η μεσουλα μου!!!!! Πηγαμε και βολτα να το εγκαινιασουμε..Εννοειται καφε δεν ηπιαμε, παλι την κυνηγαγαμε!!!

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10403&itmid=1433057

Δειτε το να μου πειτε..

Επισης δεν κοιμαται καθολου ευκολα..Κατι κανω λαθος, δεν γινεται..

Μια αλλη απορια: πως τα κοιμιζετε;; τα βαζετε ξυπνια στην κουνια η οχι;;;

Φιλακια

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?περαστικα σας.........για την ιωση λεω.

εμενα κοιμαται στο ιδιο δωματιο με την αδερφη του,σε ξεχωριστα κρεβατια(τερμα η κουνια θελει άπλα για να κοιμηθει ο αφεντης μου)

μπανιο και αμεσως γαλα,διπλα η πιπιλα και πολλες φορες κοιμαται μονος του ιδιως το μεσημερι,αλλα και τα βραδια καποιες φορες ξαπλωνω και γω στο κρεβατι του,αγκαλιτσα και κανουμε νανι....................

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

καλημερα κοριτσια.τι κανετε?περαστικα σας.........για την ιωση λεω.

εμενα κοιμαται στο ιδιο δωματιο με την αδερφη του,σε ξεχωριστα κρεβατια(τερμα η κουνια θελει άπλα για να κοιμηθει ο αφεντης μου)

μπανιο και αμεσως γαλα,διπλα η πιπιλα και πολλες φορες κοιμαται μονος του ιδιως το μεσημερι,αλλα και τα βραδια καποιες φορες ξαπλωνω και γω στο κρεβατι του,αγκαλιτσα και κανουμε νανι....................

καλημερα..

μπααα.. εμεις ειμαστε ακομη σε βρεφικη ηλικια.. αν η μικρη κανει ενα βραδυ να κοιμηθει σερι και να μη με ζητησει θα νομιζω οτι αρρωστησε!!

καλημερα..

μπααα.. εμεις ειμαστε ακομη σε βρεφικη ηλικια.. αν η μικρη κανει ενα βραδυ να κοιμηθει σερι και να μη με ζητησει θα νομιζω οτι αρρωστησε!!

τα ιδια κι εμενα!

τα παιδακια σας εχουν μαζι κουκλα και κοιμουνται?εμενα κοιμαται αγκαλια με το χερι μου!το ζηταει κιολας!

μιαμαμα,ακομα φαινονται ψιλα-ψιλα τα σπυρακια.μαλλον θα την παω σ'ενα δερματολογο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημέρα οτίς!!!

η έλλη από μωρό βρε παιδάκι μου,δεν ήθελε τίποτα για να κοιμηθεί,ότι κι αν της έβαζα το πετούσε...αφού και το πρωί που παίζει στη κούνια αν θέλει να κοιμηθεί λίγο ξανά, πετάει τα παιχνίδια εκτός κούνιας...

προχθές της έβαλα σεντονάκι λόγω δροσιάς...τελικά το κράτησε,και το επόμενο βράδυ το ζήτησε...

πρσπ ανάποδα πάει συνήθως,αν ξυπνήσει τη νύχτα μπορεί να είναι άρρωστο!!!:)

καλημέρα οτίς!!!

η έλλη από μωρό βρε παιδάκι μου,δεν ήθελε τίποτα για να κοιμηθεί,ότι κι αν της έβαζα το πετούσε...αφού και το πρωί που παίζει στη κούνια αν θέλει να κοιμηθεί λίγο ξανά, πετάει τα παιχνίδια εκτός κούνιας...

προχθές της έβαλα σεντονάκι λόγω δροσιάς...τελικά το κράτησε,και το επόμενο βράδυ το ζήτησε...

πρσπ ανάποδα πάει συνήθως,αν ξυπνήσει τη νύχτα μπορεί να είναι άρρωστο!!!:)

Εγω τωρα θα προσπαθω να την κοιμισω στο κρεβατι της και θα την βαζω να περνουμε αγκαλια καποια κουκλα της ωστε συνηθιζοντας την να απομακρυνομαι σιγα σιγα..

ΟΛΟ ΠΟΝΗΡΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΚΟΛΠΑ ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΙΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

ELENADA? ALΕΧΑNDROS ειναι το βαπτηστικο??

εμεις είχαμε παρόμοια γραμμή με στρας στα ραντάκια και το χρώμα του πάγου.

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΑΣ..

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ!!

Διαφημίσεις

elenada μπαίνω να δω!!

προσπ μην το γρουσουζεύεις!!μπορεί να πετύχει!!

αν δεν σταματησουμε τον θηλασμο δεν προκειται να κοιμαται χωρις εμενα αγαπη μου..ειμαι η πιπιλα της!

ELENADA? ALΕΧΑNDROS ειναι το βαπτηστικο??

εμεις είχαμε παρόμοια γραμμή με στρας στα ραντάκια και το χρώμα του πάγου.

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΑΣ..

ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ!!

ευχαριστωωω!ναι,alexandros ειναι!οι φιλες μου με ρωτουσανε αν βγαινει και σε μεγαλο νουμερο!:D

ευχαριστωωω!ναι,alexandros ειναι!οι φιλες μου με ρωτουσανε αν βγαινει και σε μεγαλο νουμερο!:D

νομιζω οτι ειναι απο τα πιο κομψα που κυκλοφορουν.. μετα ολα τα αλλα ηταν μπουγια.. και το οτι ειχε στρας βασικα η κουμπαρα μου το επελεξε αλλιως θα προτιμουσα κατι με διακριτικα λουλουδακια.. τα στρας μας περιοριζουν πολυ στο που θα το ξαναβαλει (να μαι ειλικρινης δεν ξερω αν θα το ξαναβαλει κιολας!)

τωρα που το λεω κιολας, προχθες στη βαπτιση του αφεντικου μου ειχα ντυσει την κορη μου με ενα πολυ απλο απαλο ροζ φορεματακι σχεδον καθημερινο και μου την ειπε ο ανδρας μου στην εκκλησια οταν ειδε τα αλλα που φορουσαν στρας και φρου φρου που δεν την ειχα ετσι ντυμενη "σα γυφτακι" μου πε οτι την εχω ντυσει..

απλα του πα "δεν πας καλα.. αει κοιταξου σε κανα γιατρο" και τελειωσε εκει το θεμα..

λατερνα εγω το παιδι ΔΕΝ το κανω. Οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν..

Καλημέρα τσούπρες!

Να δούμε πόση ώρα θα μπορέσω να σας βλέπω, γιατί η σύνδεση του γραφείου μας είναι ΤΡΑΓΙΚΗ! :mad:

μπανάκι ,την βάζω στη κούνια,πίνει το γάλα μόνη της ,της κάνουμε αγκαλίτσα και μετά μας διώχνει!!!της κλείνω την πόρτα της,

ξαπλώνει και την παίρνει ο ύπνος με την ησυχία της...9-9.30-22.00 ανάλογα τι ώρα την βάλω

Στο περίπου έτσι κοιμάται κι ο δικός μου! Αγγελούδι μου. Ειδικά τώρα που κουράζεται και στο σχολείο (πάλι με κλάματα τον άφησα :?) ξεραίνεται το μπουμπούκι μου.

Ωραίο το καρότσι Μαρία. Εγώ πήρα ένα της Kidoo, φτηνό, αλλά μου φαίνεται λίγο ψεύτικο.

Τα λυπάμαι τα 150-200? όμως βρε κορίτσια για τόσο ελαφριά καρότσια. Τέσπα, όσο καιρό μας πάει. :mrgreen:

Καλημερα.....

Ειμαι εξαντλημενη!!Εχω τη μικρη απο χθες με πυρετο και δεν εχουμε κοιμηθει καθολου!!!Μαλλον ειναι ιωση απο οτι μου ειπε ο γιατρος!!!:?:???:

Περαστικά κορίτσι!

Ο παιδίατρος είπε ότι όντως αρχίσαν οι ιώσεις. Χαρά σ' εμάς. :evil:

Χθες πήγα για φαγητό με τον κουμπάρο και τον έσερνα μετά σε Marcs&Spencer (τέλεια φανελάκια, εσώρουχα για τον μικρό, μ' αρέσει η ποιότητά τους), ΖΑRA (ρουχαλάκια και δώρα) και Mothercare (μπλουζάκια σε προσφορά και δώρο γι' ανηψιά που βαφτίζεται).

Οπότε με τα χειμωνιάτικα του Γιάννη (εκτός από παπούτσια) και με 2 απ' τα τέσσερα δώρα για βαφτίσια ξεμπέρδεψα.

Μου φύγανε, φυσικά, 150-170?.

Με τις υγείες μου! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

νομιζω οτι ειναι απο τα πιο κομψα που κυκλοφορουν.. μετα ολα τα αλλα ηταν μπουγια.. και το οτι ειχε στρας βασικα η κουμπαρα μου το επελεξε αλλιως θα προτιμουσα κατι με διακριτικα λουλουδακια.. τα στρας μας περιοριζουν πολυ στο που θα το ξαναβαλει (να μαι ειλικρινης δεν ξερω αν θα το ξαναβαλει κιολας!)

κι εμενα τα διαλεξε ολα η νονα,απλως πηγαμε μαζι και τα ειδα.αλλα κι εγω κατι παρομοιο ηθελα,οχι με φραμπαλαδες κτλ.

τωρα που το λεω κιολας, προχθες στη βαπτιση του αφεντικου μου ειχα ντυσει την κορη μου με ενα πολυ απλο απαλο ροζ φορεματακι σχεδον καθημερινο και μου την ειπε ο ανδρας μου στην εκκλησια οταν ειδε τα αλλα που φορουσαν στρας και φρου φρου που δεν την ειχα ετσι ντυμενη "σα γυφτακι" μου πε οτι την εχω ντυσει..

απλα του πα "δεν πας καλα.. αει κοιταξου σε κανα γιατρο" και τελειωσε εκει το θεμα..

λατερνα εγω το παιδι ΔΕΝ το κανω. Οι αλλοι ας κανουν οτι θελουν..

κοιτα,εγω την ντυνω οπως ντυνομαι εγω.δηλαδη θα βαλω καλο φορεμα μονο αν ειναι κοντινος ο συγγενης.στους υπολοιπους ντυνομαι πιο απλα.ετσι και την κορη.σημασια εχει να αισθανεται ανετα το παιδι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...