Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδη αυριο ειναι δυσκολη μερα λογω υποχρεωσεων και μαλλον δεν θα καταφερω να μπω ευχομαι απο σημερα σε ολες τις μανουλες και σε ολα τα μωρουλια που γιορταζουν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!Υγεια και ευτυχεια σε ολους.....!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p

Χρονια πολλα και σε εσας ΕΥΑ μου..να χαιρεσαι το παιδακι και τον ανδρουλη σου

annina σε ευχαριστω που ρωτας για τη μικρη.. ειχε πυρετο απο το μεσημερι και δεν επεφτε με depon και το γυρισαμε σε Ponstan οπου εκανε δουλεια..αλλα αν δεν περασει ωρες χωρις αντιπυρετικο και να μεινει κατω απο 37,5 δεν θα μιλω για προοδο..

παραυτα επειδη πεσαμε και πανω στις αργιες ελπιζω οτι δεν θα κρατησει πολυ γιατι η παιδιατρος λειπει και δεν θελω να τρεχω σε νοσοκομεια..(χτυπα ξυλο)..προς το παρον το αντιμετωπιζουμε νορμαλ..

αν και πιστευω οτι σχετιζεται και με δοντι γιατι μου κανει και διαρροιες και εχει και την σχετικη συμπεριφορα..

αυτα..παω να ασχοληθω με το αυριανο τραπεζι γιατι δεν βλεπω να προλαβαινω..

καλα κουραγια σε ολες και καλα να περασουμε με αυτους που αγαπαμε..

καλημερα!χρονια πολλα miamama και christin!!!

χρονια πολλα και στην μικρη Χριστουλα!να την χαιρεσαι,προσπ!ελπιζω να ειναι καλυτερα.

και του χρονου,κοριτσια!

χρονια πολλα και στους Μανους!!!

καλα να περασετε!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε, ευχαριστουμε..

αχ παιδια αυτα τα δοντια..τι να την κανω την μικρουλα!! δεν μπορω να κανω ρουπι τωρα τα βραδυα..με χιλια ζορια ξεκολλαει απο το στηθος..ουτε για τουαλετα δεν προλαβαινω να παω..σκαστη ειμαι τωρα!

θυμασαι cristin που πριν λιγο καιρο τα τραβουσες και εσυ??? ειναι οπως στα ελεγα..στην ιωση και στα δοντια ετσι κανουν..κολλανε στο στηθος για παρηγορια..

παω παλι πισω..

φιλια!

και χρονια πολλα στους Μανωληδες.. (και στης cristin και ας μην ειναι επισημα το ονοματακι του)

Κοριτσια καλημερα.Βγαλαμε επιτελους και το δευτερο δοντακι μας!!!Τωρα θα σταματησει ο μπαμπας μας να μας λεει''ΜΑΛΑΜΟ''και θα μας λεει κουνελακι!!!Ομως το μικρο μου συνεχιζει να μην εχει ορεξη να φαει και εχει πολυ γκρινια!!!!!!

Κατα τα αλλα πως τα περασατε εχθες???Μασαμπουκωσατε για τα καλα???Prosp σε βλεπω βγαλε την γαλοπουλα που εχεις κριψει κατω απο τη μπλουζα σου,Τζεσσικα ασε κατω παιδι μου τα μελομακαρονα.......!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πολλές καλημέρες κυρίες μου

Κοριτσια καλημερα.Βγαλαμε επιτελους και το δευτερο δοντακι μας!!!Τωρα θα σταματησει ο μπαμπας μας να μας λεει''ΜΑΛΑΜΟ''και θα μας λεει κουνελακι!!!Ομως το μικρο μου συνεχιζει να μην εχει ορεξη να φαει και εχει πολυ γκρινια!!!!!!
Μπράβο!!! Με γειά το νέο δοντάκι!!! Καλές μάσες!!!!!
Τζεσσικα ασε κατω παιδι μου τα μελομακαρονα.......!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν τ'αφηνω, δεν τ'αφηνωω!!!!!!!Δικά μου είναι κ θα τα φάω ΌΛΑΑΑΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους. Χρονια πολλα στην Χρυστούλα, στην cristin και στο γιοκα της.:P:D

Ελπίζω να μη φάγατε πολύ!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

καλησπερα!!

τι να πω ομως βρε παιδια..τιποτε δεν μου θυμιζε χριστουγεννα..παλι καλα που χαμε και το σπιτι στολισμενο..μονο εχθες ενοιωθα οτι η μικρη ειχε γιορτη επειδη μας επαιρναν τηλεφωνα και ειχαμε και δυο-τρεις επισκεψεις..κατα τ'αλλα χριστουγεννιατικο πνευμα ολιγον απων..

σημερα πηγαμε βολτα στη Βραυρωνα οπου μενει η αδελφη της μανας μου για να την δουμε πριν παει για δουλεια η οποια μας περιποιηθηκε και ας ηταν πιεσμενη χρονου και καπακι μετα πηγαμε στο Αττικο Ζωολογικο Παρκο..η μικρη ειχε παθει πλακα με οτιδηποτε ηδη γνωριζε απο φωτογραφιες και με τις μαιμουδες, αλλα και με την καμηλοπαρδαλη..ολο "ωχ και ωχ" ηταν.

αλλα μεταξυ μας οποια εχει την τυχη και βρεθει ποτε Βερολινο, ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ σας συνιστω να πατε τα παιδια σας στον Ζωολογικο κηπο της πολης..ο καλυτερος μακραν στην Ευρωπη με τα διπλασια και ισως παραπανω ηδη απο το Αττικο (5 ωρες μονη μου γυρνουσα και δεν τα δα ολα) και εχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ aquarium... αξιζει ειλικρινα και ειναι ετη μπροστα σε οργανωση..

αυτα..και βεβαια γυρισαμε κουρασμενοι σπιτι..ο δε συζυγος απο χθες εχει τρομερο συναχι και ελπιζω να μεινει εκει..και τον εχουμε εξορισει στο σαλονι να κοιμαται μεχρι να συνελθει..οσο για τη μικρη η καταρροη μας θυμαται οποτε θελει, ο πυρετος απο προχθες το βραδυ εχει υποχωρησει αλλα εχουμε σημερα το απογευμα φοβερη γκρινια και βλεπω πανω δοντι να χει κατεβει και να ετοιμαζεται να σκασει..αρα προβλεπω και δυσκολη νυχτα..

αυτααααααααα...

Χρονια πολλα στους Μανωληδες για σημερα και για τους Στεφανους αυριο...

Jesgk..γιορταζει το στεφανι σου ετσι δεν ειναι????! Προκατ χρονια πολλα!!

jesgk να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου να εισται παντα μαζί και ευτυχισμένοι και αν καμιά φορά σε νευριάζει δεν πειράζει είναι το αλατοπίπερο της σχέσης. Σημασία εχει να νοιαζεται να αγαπάει και να φροντίζει ο ένας τον αλλο.;)

koριτσια είδατε τα θέματα που εχουν ανοιχτεί στο cafe με κατι αθλιες φωτο. Τι γινεται δεν τα εχουν πάρει χαμπάρι οι συντονιστές?

Κορίτσια συγνώμη που δεν μπήκα ανήμερα να ευχηθώ.Σήμερα βρήκα ευκαιρία!

Χρόνια πολλά miamamma και cristin ! Και στα μικρά ζουζουνάκια χριστούλα και Μανωλάκη!

Jes να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια και δεν σας εύχομαι κάτι τέτοιο,εύχομαι πλούτο συναισθηματικό,γεμάτη και πλούσια ψυχή και βεβαίως νους υγειής εν σώματι υγειή!

Αννίνα ποιές φωτό?Εγώ τώρα μπήκα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...