Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ας πάει και η δουλεία μια μέρα πίσω!!

δεν πειράζει!!

σήμερα είναι μια βαρετή μέρα!!!

είχαμε ομίχλη από χθες μέχρι πριν λίγο!!

η δική μου έχει λίγο γκρίνια τις τελευταίες μέρες στην δουλειά και με κουράζει

περαστικά prosp!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω miamamma...δονται η Ελλη ε???

εμενα τωρα στο 6ο δοντι ξεκινησε να δειχνει ενοχληση αλλα οχι γκρινια..ταλαιπωρουνται οπως βεβαια ολοι μας οταν το περασαμε..παλι καλα που δεν το θυμομαστε..

Γεια σας κοριτσια.Εγω ειμαι πολυ ντουν σημερα...Μου ηρθε ξαφνικα πριν διημερο να παω να δω το θυροειδη μου(ενιωθα ακεφη κ πολυκουρασμενη τον τελευταιο καιρο) κ λες κ το ξερα ...ΟΙ ορμονες καλα προς το παρον αλλα εχω κατι αντισωματα που δειχνουν προδιαθεση για θυρεοειδη πολυ ανεβασμενα(αυτα προκαλουν κ αποβολες λεει)...Δεν το βλεπω ευκολο το δευτερο μπεμπε κ εχω λιγο στενοχωρεθει.τεσπα θα παω γιατρο να δουμε τι θα μου πει!!!Κ να φανταστειτε ετσι σαν φλας μου ηρθε να κανω εξετασεις για θυρεοειδη..εχω διαισθηση παντως.Κατα τα αλλα ο μικρος δε στεκεται πουθενα μονιμως ειναι η στα καγκελα του παρκου η στην αγκαλια μας ορθιος!!!!

line_flow_blue_beg_40_time_1233291600_text_f4ef20e1e3eff1e1eae920eceff520e5e9ede1e9.gif

εχω διάφορα (δεν βλεπω καλη αναρρωση και εχω πολλες αποριες να θεσω στο γιατρο μου) αλλα σε γενικες γραμμες καλα..σημερα μου λειπει πολυ το μωρο μου (δεν εννοω βεβαια τον ανδρα μου!!εκεινος να κατσει στη δουλεια του γιατι χθες με εκνευρισε με κατι χαζα που μου λεγε)..μαλλον οι ορμονες ειναι στο φουλ..

Τι εννοεις δεν βλεπεις καλη αναρρωση???Υπαρχει προβλημα????Σιδερενια να εισαι παντα σου ευχομαι.Παντως κι εμενα μου λειπει η μικρη τωρα τελευταια παρα πολυ.Δεν ξερω πως μου εχει κατσει στραβα οτι την αφηνω πολλες ωρες.Τεσπα θα περασει κι αυτη η κριση πιστευω.Κατα τα αλλα κοριτσια εγω ειμαι γενικως πολυ down παρα πολυ καιρο τωρα και δεν νομιζω οτι φταινε οι ορμονες αλλα............ο συζηξ που με παραμελει απο τοτε που γεννησα.Γενικως πολυ στην κοσμαρα του τον κοβω και εγω δεν ειμαι και για πολλα πολλα!!!!Ρε κοριτσια να σας πω την αληθεια δεν περιμενα οτι θα αλλαζε τοσο πολυ η ζωη μας φερνοντας στον κοσμο το μωρο μας.Παντως να σας πω και την αληθεια παιρνω ανετα την κορη μου και την κανω με ελαφρα βηματακια....ενα κλικ ειμαι!!!!

πωπω χολη που εβγαλα η σμερνα για το στεφανι μου.Θεε μου τι θα σκεφτεστε για μενα............αλλα ρε κοριτσια με πνιγει το δικιο ωρες ωρες!!!!!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ολες μας περνάμε διάφορες φάσεις είναι απολύτως φυσιολογικό νομίζω. Μην αισθάνεσαι ασχημα πες αυτό που αισθάνεσαι. Γιαυτο είμαστε εμείς για να σε ακούμε(διαβάζουμε :rolleyes:).

Εμείς πότε θα βγάλουμε δόντια οεοοοοοοοοο!!!!!!!!

δεν νομιζω ο,τι γραφεις Ευα το εννοεις..απλα εισαι εκνευρισμενη η καλυτερα ενοχλημενη απο τη σταση του αλλα νομιζω οτι αυτη ειναι γενικα μια σταση των ανδρων μετα τον ερχομο των παιδιων..ειναι too much ευθυνη για αυτους και ακομη για οσους ανταπεξερχονται καλυτερα απο αλλους και παλι υπαρχουν στιγμες που θελουν η δειχνουν να θελουν να εχουν στιγμες ελευθεριας απο το ολο θεμα (πατροτητα και συζυγικες υποχρεωσεις)..ετσι νομιζω εγω..

παρολα αυτα ολες νομιζω οτι μπορουμε να πουμε οτι ειμαστε ενα κλικ απο το να τα βροντηξουμε αλλα το επομενο πρωι μονο αυτο δεν θελουμε..

Μαρια ελπιζω να ειναι αντιμετωπισημο το οτιδηποτε σχετικα με τον θυροειδη σου και δεν πιστευω οτι θα χεις προβλημα να προχωρησεις να κανεις δευτερο παιδακι..αλλωστε ξερεις ακριβως τι προβλημα υγειας υπαρχει αρα μπορεις νβα το αντιμετωπισεις..και εγω μετα απο τη μικρη περιπετεια υγειας μου αναβληθηκαν προς μεγαλης μου στενοχωριας τα σχεδια μου για δευτερο παιδακι αλλα προσπαθω να σκεφτομαι το καλο της υποθεσης που ειναι οτι θα χω περισσοτερο χρονο να απολαυσω σε αποκλειστικοτητα την μικρη μου..εχω και φιλη η οποια εχει εντολη απο το γιατρο να προσπαθησει για παιδι μετα τα 5-6 χρονια λογω ενος προβληματος της..ποιος ζει και ποιος πεθαινει που λενε (μακρυα απο ολους)..

ολα ειναι περαστικα και δυστυχως η ευτυχως ειναι αληθεια οτι τα περισσοτερα τα τραβαμε εμεις οι γυναικες..αναθεμα το πραμα μας..

φιλια σε ολες τις συναγωνιστριες!!

Ολες μας περνάμε διάφορες φάσεις είναι απολύτως φυσιολογικό νομίζω. Μην αισθάνεσαι ασχημα πες αυτό που αισθάνεσαι. Γιαυτο είμαστε εμείς για να σε ακούμε(διαβάζουμε :rolleyes:).

Εμείς πότε θα βγάλουμε δόντια οεοοοοοοοοο!!!!!!!!

εμας βγαινουν μαζεμενα..αυτο παρτο και ως καλο και ως κακο..καθε πραγμα στην ωρα του και ο κολιος τον Αυγουστο..

γεια σας κοριτσια!

πολυ χαλια διαθεση βλεπω σημερα,τι εγινε?

μαλλον η κουραση φταιει(ευα).

εχω να προτεινω στολισμα του χριστουγεννιατικου δεντρου

για ν'ανεβαιτε λιγο.

για εμενα τουλαχιστον πιανει!κι αν εχει προηγηθει και shopping therapy

στο jumbo με την μικρη,πεταω.

εγω βεβαια δεν δουλευω τωρα γι'αυτο ειμαι πιο καλα.

αν και μου λειπει η δουλεια μου.τεσπα!

συμφωνω με την προσπ οσον αφορα τους αντρες.

στον κοσμο τους ειναι και δεν τους προσγειωνεις με τπτ,οτι και να κανεις.

τι να πεις?υπομονη!σαν μωρα παιδακια ειναι κι αυτοι,μονο που εκεινοι δεν μεγαλωνουν ποτε!!!!!!

περαστικα στην προσπ και στην Μαρια ευχομαι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

elenada ωραια φωτο της Αγγγελινας σου..

ευχαριστω για τις ευχες..

αχ εγω με νυχια και μα δοντια κρατιεμαι να μην παω στα jumbo γιατι θα θελω να αγορασω χριστουγεννιατικα και δεν εχω μια πανω μου..περιμενω να ξαναπληρωθω..και το δενδρο σημερα ειπαμε να το αρχισουμε να το στολιζουμε απο το μεθεπομενο σκ αν και μας τρωει ο κ..ς να το κανουμε απο τωρα..και ρε μαμωτο ειναι τεραστιο το δενδρο και φοβαμαι οτι η μικρη δνε θα ξεκολλαει απο αυτο..να μην πω τι προκειται να παθει ο μικρος Χριστουλης και οι συντροφοι μαζι με τα ζωα που ναι κεραμικα μεμονωμενα κομματια..και δεν χωραει να μπει καπου ψηλα αλλα δεν θελουμε να βαλουμε μικροτερο...και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο που λενε..

σημρα η μανα μου εφερε δωρο στη μικρη ενα κουκλοθεατρο και φιγουρες μαζι και το στησαμε με τον συζυγο και βαλαμε απεναντι τη μκρη να βλεπει (οχι οτι καταλαβαινει αλλα λεμε τωρα) και μετα απο δυο λεπτα αποριας "οοοοοοοο! τι ειναι αυτο" και ενω εμεις αυτοσχεδιαζαμε παιζοντας με τον λυκο και τον πριγκιπα και την ομορφη κοπελιτσα εκεινη παρατησε το ποστο της και ηρθε να μας κανει "τσα"..το αναμενομενο δηλαδη αλλα εχει πολυ πλακα..οπως βεβαια της ειπα της μανας μου "δεν περιμενες κανα χρονο ακομη.." τωρα το χω στο δωματιο της στημενο και καθεται μεχρι να του βγαλει τα ματια..χεχε!

αλλα τελικα ρε κοριτσια λιγο απο εδω, λιγο απο εκει ολα τα χουν πια..και απορω τι να τους παιρνουμε στις γιορτες και στα γενεθλια..καποτε ηταν θεμα να αγοραζεις καινουρια ρουχα η παιχνιδια και τα περιμεναμε πως πως με μεγαλη λαχταρα..τωρα και δεν τους λειπουν πολλα και μεγαλωνοντας δεν θα υπαρχει αυτη η λαχταρα αλλα μαλλον η αθελα τους απληστια για να χουν περισσοτερα..

Διαφημίσεις

κι εγω με το δεντρο το ιδιο προβλημα εχω.

φοβαμαι μην το ριξει,και δεν εχω που να το δεσω,ακομα το ψαχνω.

θα το στολισω αρχες Δεκεμβρη κι ο Θεος βοηθος.

κι οσο για το jumbo,μην νομιζεις,οτι πηραμε κατι το ιδιαιτερο.

ηθελα να της παρω ενα παιχνιδι γιατι εχει μονο μπεμπε,μασητικα, και τα'χει βαρεθει,αλλα δεν ηξερα τι να διαλεξω,

και μετα ελεγα κι αν το παρω και το χρυσοπληρωσω και μετα δεν το παιζει?

ετσι της πηρα ενα ταρανδακι που λεει τα καλαντα,κατι κερατακια ταρανδου,κι ενα αμαξακι,για να μπαινουμε στο πνευμα των Χριστουγεννων

πιο ακριβα παιχνιδια,τα αφηνω για τα Χριστουγεννα.α!πηραμε και κατι ζιπουνακια χριστουγεννιατικα.εγω εχω καταλαβει οτι πιο καλα εχει τα κομπιουτερ,τα κλειδια και τα κουζινικα παρα τα παιχνιδια της!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Αν μπορουσα θα στολιζα ΧΤΕΣ!!! Περιμενω να παρουμε καινουρια μοκετα (δε θα βαλουμε τα χαλια λογω της μικρης) και μετα δεντρο... Περσι δε στολιζαμε επειδη δεν θα μπορουσα να το μαζεψω μετα λογω της γεννας και μου ελειψε...

Αν μπορουσα θα στολιζα ΧΤΕΣ!!! Περιμενω να παρουμε καινουρια μοκετα (δε θα βαλουμε τα χαλια λογω της μικρης) και μετα δεντρο... Περσι δε στολιζαμε επειδη δεν θα μπορουσα να το μαζεψω μετα λογω της γεννας και μου ελειψε...

Πέρσυ στόλισα με την τεράστια κοιλιά αλλά έκανα 3 μέρες να το στολίσω.... κ το θεματάκι με έμένα ειναι οτι δεν αφήνω κανέναν να με βοηθήσει γιατι βάζω τα στολίδια με μαθηματική ακρίβεια στο δέντρο!! Η τρέλα δεν πάει στα βουνά... ερχεται στο Αιγάλεω τα Χριστούγεννα

πιο ακριβα παιχνιδια,τα αφηνω για τα Χριστουγεννα.α!πηραμε και κατι ζιπουνακια χριστουγεννιατικα.εγω εχω καταλαβει οτι πιο καλα εχει τα κομπιουτερ,τα κλειδια και τα κουζινικα παρα τα παιχνιδια της!

μεγαλη κουβεντα εγραψες!!! και εμενα εχει για καλυτερο της τα τηλεκοντρολ τις παντοφλες και καθε λογης καλωδια..ηλεκτρολογος θα γινει..και γενικα της αρεσουν ολα τα αυτοσχεδια παιχνιδια εν αντιθεση με τα τυποποιημενα..

ακομη ψαχνω τι θα της παρω τα χριστουγεννα αν και σχεδον εχω καταληξει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...