Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα!! Εγω ειχα δυο μερες μετα την ΕΤ 12.30 και μ ζητησαν να αυξησω την δοσολογια..ρωτησα στην πρωτη χοριακη που εκανα εαν χρειαζεται να κανω επανεξεταση λογω αυτου και μ ειπαν οχι! Ειμαστε στον ιδιο γιατρο με την blu24!

@Blu24 Καλη επιτυχια να εχεις κοριτσι μ γλυκο! Ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου! Οσα εμβρυα κρατανε και δε τα πορριπτουν ειναι επειδη θεωρουν πως μπορουν να δωσουν εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι πως την παλεύεις;;; Εγώ αγωνίζομαι να μην πνίξω άνθρωπο, μια καλή επιλογή θα ήταν την παρασκευή το απόγευμα, σκεφτομουν αν εχει καλό καιρό να μην την παρω τη μικρη, θα σε ενημερώσω Πέμπτη όμως, καλά θα ήταν να ερχόταν και καμμια άλλη, όσες πιστές καλοδεχούμενες.

Χα καλη ερώτηση!!!:confused: Πραγματικα δεν ξερω.. Προσπαθω να μην σκεφτομαι τοσο πολυ..Κι εχω τη μαμα μου που μου δινει πολυ δυναμη γενικα και βοηθεια βεβαια..

Εμεις τελικα εχουμε ιωση..Που κολλησε δεν ξερω! Το προβλημα ειναι οτι δεν πινει ουτε σιροπι ουτε θελει ορο, ουτε τιποτα..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ! Τι θα κανω;; ξερετε τιπτα κολπα γιατι δεν πειθεται..Οποτε Τζες ξεχνα τη μικρη σου, μη στην κολλησουμε τιποτα..

Εννοειται οποια θελει ερχεται..Απλα ειναι πιο δυσκολο να κανονιζουμε ολες μαζι..

Προσπ πες μας εσυ καλα νεα και ΚΕΡΝΑΩ καφεδακι οποτε θες!!!

Καληνυχτα, ειμαι πτωμα

yRf6p1.png

Χα καλη ερώτηση!!!:confused: Πραγματικα δεν ξερω.. Προσπαθω να μην σκεφτομαι τοσο πολυ..Κι εχω τη μαμα μου που μου δινει πολυ δυναμη γενικα και βοηθεια βεβαια..

Εμεις τελικα εχουμε ιωση..Που κολλησε δεν ξερω! Το προβλημα ειναι οτι δεν πινει ουτε σιροπι ουτε θελει ορο, ουτε τιποτα..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ! Τι θα κανω;; ξερετε τιπτα κολπα γιατι δεν πειθεται..Οποτε Τζες ξεχνα τη μικρη σου, μη στην κολλησουμε τιποτα..

Εννοειται οποια θελει ερχεται..Απλα ειναι πιο δυσκολο να κανονιζουμε ολες μαζι..

Προσπ πες μας εσυ καλα νεα και ΚΕΡΝΑΩ καφεδακι οποτε θες!!!

Καληνυχτα, ειμαι πτωμα

Καλημερα

σημερα ξυπνησα πιο αισιοδοξη και μαλλον πειθω τον εαυτο μου οτι υπαρχουν λογοι να ζει το εμβρυο και να προχωρησουμε θετικα..

αλλα και παλι ειναι δυο μιση μερες μπροστα η Παρασκευη..αποφασισα να μην ερθω και στη δουλεια εκεινη την ημερα.. πιο γρηγορα θα περασει στο σπιτι με τη μικρη απο το να περιμενω μπαστακας στο γραφειο και να μην περναει η ωρα..

το θεμα ειναι οτι νοιωθω σωματικα καλα και νοιωθω πανω απο ολα εγκυος.. αυτο γιατι να ναι αμελητεο? Σεβομενη την εμπειρια μου απο τις αλλες εγκυμοσυνες δεν παρακαμπτω τα σημαδια του οργανισμου μου..

οπως λεει και ενας καλος μου φιλος στο εξωτερικο.. cross your fingers for me..

εχθες η μικρη ξυπνησε αρκετες φορες και γενικα υπηρχε μια ανησυχια στο τελος βαρεθηκα τα περα δωθε και κοιμηθηκα διπλα της..με το ζορι σηκωθηκα απο το κρεβατι το πρωι αλλα ηρθα στην ωρα μου στο γραφειο..ας ειναι καλα ο συζυγος που με μεταφερει..

myprincess θελω πολυ να σας συναντησω και για να δω εσας αλλα και για να συναντηθουν και τα μικρα..εμενα η μικρη δυστυχως τελευταια δεν ερχεται καθολου συχνα σε επαφη με συνομηλικα και γενικα με παιδια και ειναι κατι που με στενοχωρει..

εχθες ηρθε η νονα της μετα απο 5 μηνες και περασαμε ομορφα αφου τωρα εχει γινει πιο δραστηρια και ομιλητικη και της εκανε διαφορα κολπα..

Διαφημίσεις

Καλημέρα προσπεράκι!

Σου εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου να πάνε όλα καλά. Και να αποβάλεις τις αρνητικές σου σκέψεις. και τώρα και μελλοντικά. Εγώ πιστεύω στην δύναμη του μυαλού. Υπάρχουν άνθρωποι που απο θέληση για ζωή και αισιοδοξία θεραπέυτηκαν απο καρκίνο. Απο την αρχή το έπιασες απο τα μούτρα το θέμα:tongue:

Το παρελθόν πέρασε. Πάει , τελείωσε. είναι λάθος να σε επηρεάζει μια ζωή. χαλάρωσε και φρόντισε το μυαλό σου να είναι γεμάτο με όμορφες εικόνες και όχι αρνητισμό! επηρεάζεις και το μωράκι σου....

Καλημέρα προσπεράκι!

Σου εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου να πάνε όλα καλά. Και να αποβάλεις τις αρνητικές σου σκέψεις. και τώρα και μελλοντικά. Εγώ πιστεύω στην δύναμη του μυαλού. Υπάρχουν άνθρωποι που απο θέληση για ζωή και αισιοδοξία θεραπέυτηκαν απο καρκίνο. Απο την αρχή το έπιασες απο τα μούτρα το θέμα:tongue:

Το παρελθόν πέρασε. Πάει , τελείωσε. είναι λάθος να σε επηρεάζει μια ζωή. χαλάρωσε και φρόντισε το μυαλό σου να είναι γεμάτο με όμορφες εικόνες και όχι αρνητισμό! επηρεάζεις και το μωράκι σου....

κοιτα ισως το επιασα απο τα μουτρα και απο ενστικτο..

το οτι εγω τωρα προσπαθω να ενθαρρυνω τον εαυτο μου να ελπιζει σε κατι καλυτερο ειναι κατι που οφειλω να κανω διοτι πρεπει να αυτοσυντηρηθω μεχρι την Παρασκευη..

ετσι δεν ειναι?

κοιτα ισως το επιασα απο τα μουτρα και απο ενστικτο..

το οτι εγω τωρα προσπαθω να ενθαρρυνω τον εαυτο μου να ελπιζει σε κατι καλυτερο ειναι κατι που οφειλω να κανω διοτι πρεπει να αυτοσυντηρηθω μεχρι την Παρασκευη..

ετσι δεν ειναι?

Δεν νομίζω να ήταν ένστικτο. Φόβος, αγωνία, ανασφάλεια μου μυρίζεται εμένα.

Οφείλεις να κάνεις όμορφα όνειρα και να σκέφτεσαι το μωράκι σου με χαμόγελο και όχι με άγχος. έτσι όπως σκέφτεσαι είναι σαν να το προκαλείς...

Χαλάρωσε, ηρέμησε, χαμογέλασε!

Δεν νομίζω να ήταν ένστικτο. Φόβος, αγωνία, ανασφάλεια μου μυρίζεται εμένα.

Οφείλεις να κάνεις όμορφα όνειρα και να σκέφτεσαι το μωράκι σου με χαμόγελο και όχι με άγχος. έτσι όπως σκέφτεσαι είναι σαν να το προκαλείς...

Χαλάρωσε, ηρέμησε, χαμογέλασε!

εισαι εσυ που διαβαζεις το the secret ε??? φαινεσαι :tongue:

επισης.. οταν κατι το βλεπω με εναν τροπο δεν μπορω να υποβαλλω τον εαυτο μου να προσποιειται οτι θα ναι διαφορετικα.. ειναι ανοητο και εκτος της δικης μου προσωπικοτητας..

οπως δεν συμφωνω με το οτι δεν πρεπει να το λεμε τοσο νωρις..

αν ισχυαν ολα αυτα δηλαδη το να μην το λεμε νωρις στον κοσμο για να μη μας το ματιασουν και να μη σκεφτομαι αρνητικα (πραγμα που ο φοβος και η αγωνια υπηρχαν και στην κυηση της κορης μου) τοτε δεν θα χα καταφερει να κανω ουτε εκεινη..θα μπορουσα να χω προβληματα και σε πολυ προχωρημενη εγκυμοσυνη απο την...γλωσσοφαγια των αλλων η απο την ανασφαλεια τη δικη μου..

σε εναν καμμενο παντα υπαρχει αγχος, αγωνια και αμφισβητηση.. δε σημαινει οτι το κανει επιτηδες και με σκοπο να βλαψει τον εαυτο του και οτι αλλο συνεπαγεται..

sorry αλλα εξακολουθω να χω την αποψη οτι ολα ειναι σχετικα και θεμα τυχης..

οσο θετικη σκεψη και να χεις οταν τριτος παραγοντας θα ρθει και θα σου μ$%^ει το συμπαν ολο δεν φταις εσυ..

χαχα.. τωρα η συζητηση αυτη μου θυμιζει εμενα και την κολλητη μου που ναι ψυχακιας με την θετικη σκεψη..και οτι αλλο σχετικο (οχι οτι της εχουν αποδωσει κιολας αλλα να χουμε να λεμε!!!)

Διαφημίσεις

εισαι εσυ που διαβαζεις το the secret ε??? φαινεσαι :tongue:

Όχι, δεν είμαι εγώ. Δεν το έχω διαβάσει και ούτε ψυχάκιας είμαι με το θέμα. απλώς θεωρώ ότι το να σκέφτεσαι αρνητικά δημιουργεί κακή ψυχολογία και άγχος, και τα προαναφερθέντα μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας όπως υπέρταση, έλκος στομάχους , κολληκούς εντέρου κλπ κλπ.

γνωρίζω δυο ανθρώπους που απο το άγχος είχαν πρόβλημα στο παχύ έντερο, μέχρι και αιμοραγία . Και οι δύο κάναν κολοσκόπηση και βιοψία και μάλιστα παρακολουθούνται εντατικά γιατί μπορει να γυρίσει σε καρκίνο. Απο το άγχος τονίζω!

Όχι, δεν είμαι εγώ. Δεν το έχω διαβάσει και ούτε ψυχάκιας είμαι με το θέμα. απλώς θεωρώ ότι το να σκέφτεσαι αρνητικά δημιουργεί κακή ψυχολογία και άγχος, και τα προαναφερθέντα μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας όπως υπέρταση, έλκος στομάχους , κολληκούς εντέρου κλπ κλπ.

γνωρίζω δυο ανθρώπους που απο το άγχος είχαν πρόβλημα στο παχύ έντερο, μέχρι και αιμοραγία . Και οι δύο κάναν κολοσκόπηση και βιοψία και μάλιστα παρακολουθούνται εντατικά γιατί μπορει να γυρίσει σε καρκίνο. Απο το άγχος τονίζω!

μπα..μην σκεφτεσαι για μενα.. εγω θα παω η απο αυπνια η απο μ##$%$.. τα παμε..:tongue:

εφαγα ενα παλιογλυκο και μου χαλασε την ορεξη..

εγώ πάντα έχω όρεξη για ένα γλυκό (γιατί όχι και παραπάνω:tongue:) Αλλά είπα να ακολουθήσω μια διατροφή να συμαζευτώ λίγο. Το πρωί έφαγα ένα τόστ με γαλοπούλα βραστή και ψωμί ολικής. Τώρα δικαιούμαι μια μπάρα δημητριακών, ή δυο φρούτα ή ένα ποτήρι χυμό. στη δουλειά βολεύει το πρώτο.

εγώ πάντα έχω όρεξη για ένα γλυκό (γιατί όχι και παραπάνω:tongue:) Αλλά είπα να ακολουθήσω μια διατροφή να συμαζευτώ λίγο. Το πρωί έφαγα ένα τόστ με γαλοπούλα βραστή και ψωμί ολικής. Τώρα δικαιούμαι μια μπάρα δημητριακών, ή δυο φρούτα ή ένα ποτήρι χυμό. στη δουλειά βολεύει το πρώτο.

εγω σε αντιστοιχη θεση εκτος εγκυμοσυνης θα χα ψωμολυσσαξει.. θα μουν ενα με το πατωμα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...