Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , vaso88 είπε:

@linaa ναι θα το ήθελα να μου στείλεις σε ευχαριστώ πολυ! η αληθεια ειναι πτι δεν πολυεδωσαν σημασια στις καμπυλες που είχα κάνει, την άλλη εβδομάδα θα τις επαναλάβω εκ νεου... 

Σου έστειλα πμ 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ήρθα κι εγώ,μέχρι να σας διαβάσω...πέρασε ώρα

ελεναδίτσα μου φιλάκια στην αντεζελίνα!!!

κι εγώ κορίτσια θα συμφωνήσω με μαεστρία...

είμαστε bitches!!!!

σε κάποια πράγματα δεν κάνω υποχωρήσεις...θα γίνονται με τον δικό μου τρόπο!!!

και ειδικά στο θέμα του ύπνου,που δεν θέλω να με ενοχλούν...διαφορετικά θα είχα σαλτάρει!!!

καλως την!

καλα,καλα,κι εγω που ειμαι του υπνου και σαλταρω καθε βραδυ,το ιδιο μου κανει!σου λεω ειναι και στο παιδι!εμενα κανει ανησυχο υπνο.παντα ξυπναει 2-3 φορες το βραδυ.πρεπει να το παρω αποφαση οτι θ'αργησω να ξανακοιμηθω σερι το βραδυ.

τωρα τρωει μια φετα με καρπουζι σαν μεγαλη κοπελα.:D

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω, πω ρε κορίτσια, δεν είναι ΤΡΟΜΕΡΑ δύσκολο πάντως ν' αποδεχθείς το γεγονός ότι δεν θα μπορέσεις να κάνεις παιδί;

Από τότε που άρχισα να μπαίνω εδώ και βλέπω πόσες πολλές έχουν προβλήματα, πολύ τις σκέφτομαι.

Και είναι κρίμα, ειδικά όταν πραγματικά θέλεις.

Δεν μπορώ να το φανταστώ, εγώ έμεινα τόσο εύκολα έγγυος και μέχρι και που γέννησα δεν ήμουν και 100% σίγουρη ότι ήθελα παιδί ή ότι ήμουν έτοιμη.

Και να είναι μια γυναίκα αναγκασμενη ν' αποδεχθεί το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει ποτέ.

Σκληρό, ε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπορεί να είμαστε σαν την jesgk και να κοιμούνται σερί!!!

ελεναδίτσα η δική σου προχωράει μπροστά από όλα!!!

πάντως δεν μπορώ να πω ότι με έχει δυσκολέψει μέχρι τώρα σε κάτι η έλλη,φοβάμαι όμως το αργότερα!!!

είδες μαεστρία?ίδια ο μπαμπάς,η πεθερά,η κουνιάδα..:mrgreen::mrgreen:

και το έλεγα δεν θέλω να μοιάσει στο σόι το παιδί!!!

κρίμα να μην μπορούν,σε ένα τέτοιο θέμα έγραψα προχθές,θα υιοθετούσα προσωπικά κι αν δεν μπορούσα θα προσπαθούσα να είμαι καλά με τον άντρα μου, και θα αγαπούσαμε τα ανηψάκια ακόμα πιο πολύ!!

κρίμα να μην μπορούν,σε ένα τέτοιο θέμα έγραψα προχθές,θα υιοθετούσα προσωπικά κι αν δεν μπορούσα θα προσπαθούσα να είμαι καλά με τον άντρα μου, και θα αγαπούσαμε τα ανηψάκια ακόμα πιο πολύ!!

Δεν νομίζω να υιοθετούσα ποτέ κ δεν νομίζω να ήμουν κ με τον άντρα μου αν δεν είχα παιδιά, καλός, χρυσός αλλά να ειμαστε δυο μπακουρια κ να τρωγόμαστε μεσα σε ένα σπιτι για καμμια 40αριά χρονια να μου λειπει

βλεπω αλλα και ξερω παρα πολλα ατομα που ειτε δεν μπορουν καθολου να κανουν παιδι ειτε προσπαθουν με οιοδηποτε τροπο να κανουν..

το κακο ειναι οτι τα μεσα μαζικης ενημερωσης αλλα και η κοινωνικη κριτικη απαγοητευουν, αποδοκιμαζουν, πιεζουν,ενοχλουν, ενοχοποιουν και καταδικαζουν αυτα τα ζευγαρια τα οποια εν μεσω αλλων πρεπει να λυσει και τα εσωτερικα του προβληματα και να μαθει να ζει με αυτη τη στερηση..

ναι μεν εν ετη 2010 παιδια γινονται αλλα το εμποριο εθελοτυφλει στην εκταση του προβληματος..

και

α)εκνευριζομαι οταν ακουω να λενε οτι ζωη χωρις παιδι ειναι ζωη χωρις νοημα..δηλαδη οσοι δεν εχουν να πανε να αυτοκτονησουν? ειναι τιποτε?

β) συγχωρω τις γυναικες που εκαναν παιδια πανευκολα και χωρις προβληματα οταν κατακρινουν γιατι μιλανε απο αγνοια

δεν συγχωρω αυτες που περασαν δυσκολα και μολις ..πετυχαν.. τον σκοπο τους εδειξαν το χειροτερο τους προσωπο εις βαρος αυτων που δεν μπορουν

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω να υιοθετούσα ποτέ κ δεν νομίζω να ήμουν κ με τον άντρα μου αν δεν είχα παιδιά, καλός, χρυσός αλλά να ειμαστε δυο μπακουρια κ να τρωγόμαστε μεσα σε ένα σπιτι για καμμια 40αριά χρονια να μου λειπει

Μπα, εμείς μια χαρά περνάμε και μόνοι μας, κουβαλάμε τις ίδιες τρέλες!

Αλλά είναι δύσκολη η υιοθεσία στην Ελλάδα, καθότι δεν έχει πολλά ορφανά και τα ιδρύματα, αν τα δώσουν όλα, θα πάψουν να 'χουν σκοπο ύπαρξης.

Είναι ένας απ' τους λόγους που είναι δύσκολες οι υιοθεσίες.

Κι εγώ θα υιοθετούσα αν μπορούσα πάντως.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μα δεν τον παντρεύτηκα τον άντρα μου για να κάνω μόνο παιδιά...

ήθελα και θέλω να είμαι μαζί του συνέχεια...

συμφωνώ με μαεστρία και προσπ...

τόσα παιδάκια είναι κρίμα να μένουν έτσι...

ο άντρας μου θα ήθελε μαυράκι να πάρουμε...

και

α)εκνευριζομαι οταν ακουω να λενε οτι ζωη χωρις παιδι ειναι ζωη χωρις νοημα..δηλαδη οσοι δεν εχουν να πανε να αυτοκτονησουν? ειναι τιποτε?

ΚΙ ΕΓΩ!!!

β)

δεν συγχωρω αυτες που περασαν δυσκολα και μολις ..πετυχαν.. τον σκοπο τους εδειξαν το χειροτερο τους προσωπο εις βαρος αυτων που δεν μπορουν

Καλά τέτοιοι άνθρωποι μάλλον είναι ΚΑΚΟΙ και μίζεροι γενικώς, δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο θέμα. :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ο άντρας μου θα ήθελε μαυράκι να πάρουμε...

Εγώ κινεζάκι, είναι ΓΛΥΚΑ!!!

Έχεις δει εκείνη τη διαφήμιση της unisef για τη μικρή μαυρούλα που 'χει ελονοσία;

Τι όμορφο μωρό;

Ο Γιάννης μόλις το βλέπει αρχίζει τα "νινί, νινί". :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βλεπω αλλα και ξερω παρα πολλα ατομα που ειτε δεν μπορουν καθολου να κανουν παιδι ειτε προσπαθουν με οιοδηποτε τροπο να κανουν..

το κακο ειναι οτι τα μεσα μαζικης ενημερωσης αλλα και η κοινωνικη κριτικη απαγοητευουν, αποδοκιμαζουν, πιεζουν,ενοχλουν, ενοχοποιουν και καταδικαζουν αυτα τα ζευγαρια τα οποια εν μεσω αλλων πρεπει να λυσει και τα εσωτερικα του προβληματα και να μαθει να ζει με αυτη τη στερηση..

ναι μεν εν ετη 2010 παιδια γινονται αλλα το εμποριο εθελοτυφλει στην εκταση του προβληματος..

και

β) συγχωρω τις γυναικες που εκαναν παιδια πανευκολα και χωρις προβληματα οταν κατακρινουν γιατι μιλανε απο αγνοια

σωστά,υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν θέλουν να κάνουν παιδιά,έτσι λένε,αλλά πιστεύω το μετανιώνουν αργότερα...

το να μην μπορείς το καταλαβαίνω,το να μη θέλεις ένα παιδί...είναι περίεργο!!

δλδ στα γεράματα δεν θα βλέπεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν, ούτε εγγόνια!!

Διαφημίσεις

εγω ηθελα πολυ να μπορουμε να υιοθετησουμε και πριν κανουμε προσπαθειες για παιδι.. η προσφορα αγαπης δεν διακρινει βιολογικα και μη παιδια..ο ανδρας μου φοβαται.

Και δεν δεχομαι να γινομαι αναδοχος της οποιας δηθεν μη κερδοσκοπικης εταιρειας :evil:

Εγώ κινεζάκι, είναι ΓΛΥΚΑ!!!

Έχεις δει εκείνη τη διαφήμιση της unisef για τη μικρή μαυρούλα που 'χει ελονοσία;

Τι όμορφο μωρό;

Ο Γιάννης μόλις το βλέπει αρχίζει τα "νινί, νινί". :D

κουκλάκια αλλά όταν μεγαλώνουν δεν μου αρέσουν πολύ...

Είδες που συνεχώς βρίσκω τρόπους να σε φουντώνω!!! Σίγουρα αν δεν ειχα παιδιά δεν θα πήγαινα να αυτοκτονήσω αλλά να ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά δεν θα έμπαινα στο τρυπάκι να παντρευτώ.

σωστά,υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν θέλουν να κάνουν παιδιά,έτσι λένε,αλλά πιστεύω το μετανιώνουν αργότερα...

το να μην μπορείς το καταλαβαίνω,το να μη θέλεις ένα παιδί...είναι περίεργο!!

δλδ στα γεράματα δεν θα βλέπεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν, ούτε εγγόνια!!

ξερω μια τετοια κυρια..μεχρι σημερα λεει οτι δεν θελει..

δεν ξερω.. ο καθενας οπως νομιζει..

απο την αλλη υπαρχουν γονεις που νομιζουν εξ αρχης οτι θα ειναι οι καλυτεροι στον κοσμο αλλα αντικειμενικα ειναι εντελως αδιαφοροι και παρτακιδες και ισως εκμεταλλευτες και δεν ξερω τι αλλο...προτιμω λοιπον αυτην που λεει εξ αρχης οτι δεν θελει..τουλαχιστον δεν θα ταλαιπωρησει μια ψυχουλα..

Μπα, εμείς μια χαρά περνάμε και μόνοι μας, κουβαλάμε τις ίδιες τρέλες!

Ενώ εγώ τον μισώ θανάσιμα!! :tongue:

Με τον άντρα μου μια χαρά περνούσαμε κ ανύπαντροι αλλά για πιο λόγο να παντρευτείς αν δεν έχεις παιδιά... κάτσε να συζήσεις καλύτερα κ' μην παντρευεσαι καθόλου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...