Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα!! Εγω ειχα δυο μερες μετα την ΕΤ 12.30 και μ ζητησαν να αυξησω την δοσολογια..ρωτησα στην πρωτη χοριακη που εκανα εαν χρειαζεται να κανω επανεξεταση λογω αυτου και μ ειπαν οχι! Ειμαστε στον ιδιο γιατρο με την blu24!

@Blu24 Καλη επιτυχια να εχεις κοριτσι μ γλυκο! Ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου! Οσα εμβρυα κρατανε και δε τα πορριπτουν ειναι επειδη θεωρουν πως μπορουν να δωσουν εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Δεν δεχεται τον κωδικο μου με τιποτα..

Το βλαχο-ιντερνετ μου τσακισε τα νευρα..Τεσπα..

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???? Ολα καλα? Δεν διαβασα τιποτα να ξερετε..

ΚΡΙΣΤΙΝ

Που βοσκεις εσυ ρε ζουζου????Διακοπαρεις?????

Αντε φευγω κι εγω την αλλη Παρασκευη και θα λειπω για κανα μηνα!!!Θα ξεσαλωσω λεμε!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι γκρινιαζετε ρε??? για σκεφτειτε να εισασταν και γκαστρο και μονες!!!

Α φιλεναδα σε προσκυναω σε αυτο το θεμα!!Χαρας το κουραγιο σας ολες οι εγκυουλες.Εγω δεν αντεχω να το ξαναπερασω!!!!!

Α φιλεναδα σε προσκυναω σε αυτο το θεμα!!Χαρας το κουραγιο σας ολες οι εγκυουλες.Εγω δεν αντεχω να το ξαναπερασω!!!!!

μεγαλη πικρα λεμεεε!!!! παω για στειρωση μετα!!:mrgreen::mrgreen: που την εβαλες τη φωτο??δεν την βλεπω!!

Διαφημίσεις

Τι γκρινιαζετε ρε??? για σκεφτειτε να εισασταν και γκαστρο και μονες!!!

Ο καθένας με τα προβλήματά του μαρή!

Εγώ έχω 2 μήνες τρέχω στα νοσοκομεία. Τι θες να κάνω; Να το απολαμβάνω; :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ δεν αντέχω.

Σκέφτομαι για δεύτερο κι όλο αλλάζω γνώμη! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ πως σε ζηλευω που εχεις ΤΟΟΟΟΣΣΣΑΑΑΑΑ ατομα :tongue: για να σε βοηθανε με τα παιδια!!!ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ !!!!ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ!!:rolleyes::rolleyes::?:?:?

Eυχαριστώ:

τη μητέρα μου

τον πατέρα μου

τον δήμαρχο

τους γείτονες

τους συμπολίτες μου

κ' πάνω απ'ολα όλους εσας που με βοηθάτε να μεγαλώσω τα παιδιά μου :tongue: :tongue::tongue:

ok ειμαι ουφο!!! τις ειδα!!! καλα μιλαμε μεγαλη φατσα η γιωτουλα:D:D το μαλλι ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!

Και αυτη η τζες ρε παιδι μου! ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ!! ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!:evil::evil: (Η απελπισμενη χοντρη εγκυος επαθε καταθλιψη....)

τι ωραια που ειστε κοντα και βλεπεστε συχνα!! τα παιδια ειναι μες στην τρελη χαρα!!:D:D

Eυχαριστώ:

τη μητέρα μου

τον πατέρα μου

τον δήμαρχο

τους γείτονες

τους συμπολίτες μου

κ' πάνω απ'ολα όλους εσας που με βοηθάτε να μεγαλώσω τα παιδιά μου :tongue: :tongue::tongue:

Μαρή εγώ ούτε ένα (στα καλά του) άτομο δεν έχω!

Μη μιλάς καθόλου και να τους δώσεις και βραβείο τους γονείς! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ok ειμαι ουφο!!! τις ειδα!!! καλα μιλαμε μεγαλη φατσα η γιωτουλα:D:D το μαλλι ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!

Και αυτη η τζες ρε παιδι μου! ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΟ!! ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!:evil::evil: (Η απελπισμενη χοντρη εγκυος επαθε καταθλιψη....)

τι ωραια που ειστε κοντα και βλεπεστε συχνα!! τα παιδια ειναι μες στην τρελη χαρα!!:D:D

Εσύ τι περιοχή μένεις;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Οταν με το καλο ερθει και ο μικρος σου στην παρεα θα σου πω εγω πως θα ξαναγινεις πετσι και κοκκαλο!!!

Μην ξανακουσω μακακιες για καταθλιψεις και τετοια γιατι θα σε βρισω και δεν θελω να βριζω εγκυες!!

Eυχαριστώ:

τη μητέρα μου

τον πατέρα μου

τον δήμαρχο

τους γείτονες

τους συμπολίτες μου

Τον Πρωθυπουργο γιατι δεν τον εγραψες μαρη????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...