Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για σιγουριά από αύριο θα το γυρίσω στ' αγγλικά, που τα κατέχω καλύτερα. :twisted:

οχι βρε.. γραψε λιγα γαλλικα ακομη.. σι βου πλε!! (αλλος ασφαλης τροπος για να μιλας την γαλλικη χωρις λαθη!!ΧΕΧΕ!!)

...Μπορεις λεμε.. :rolleyes:

Χθες ήρθα δουλειά (εκνευρισμός και προσπάθεια για όσο λιγότερη δουλειά γίνεται), μετά πήγα στο σταθμό, παρέλαβα τους γονείς μου, πήγαμε στον πεθερό στο νοσοκομείο, μετά πήγα σπίτι, μια τουαλέτα και ξανά κάτω, μαζί με χάζμπαντ, πέρασε μας πήρε ο κουμπάρος (εμένα και τον Γιάννη) μας πήγε στην πλας της Αρετσούς. Κυνηγούσα τον Γιάννη 1,5 ώρα, ήταν ΤΡΕΛΑ ανήσυχος και κινητικός, γιατί είχε να βγει από Κυριακή.

Μετά σπίτι, είχα ξεχάσει κλειδιά, με πάει ο κουμπάρος νοσοκομείο, παίρνω κλειδιά, πάω σπίτι, δεν τον αγγάρεψα είχε αργήσει, ανεβάζω μόνη τον Γιάννη και την τσάντα του 3 ορόφους. Μετά να τον κάνω μπάνιο, μέσα στην ανησυχία, μέσα στη ΖΕΣΤΗ (θυμήσου, ΜΙΣΩ τη ζέστη), να συμμαζέψω, να του κάνω γάλα, να τον ηρεμώ για να κοιμηθεί, να κάνω μπάνιο, να συμμαζέψω (προέκυψαν κι άλλα), να καταρρεύσω, να έρθει ο χάζμπαντ και να μαλώσουμε μερικές φορές (από την κούραση).

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΣΕ ΛΕΩ! :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εγω σημερα πηρα μαζι μου και το ψαθινο καπελακι μου γιατι στην επιστροφη με πιανει το κεφαλι μου μεχρι να φυγουμε απο τα φερυ και να παρουμε το αυτοκινητο..

κανουμε 10 ντουζ μεχρι να παω εξοχικο αλλα μολις φαμε παμε και την πεφτουμε στη θαλασσα...χαλια μαυρα σας λεω!!

η μικρη μου εχει βγαλει μια ασπριλα πανω στη θηλη στο ενα στηθος

πως ειναι οταν εχουμε σπυρακι και ειναι γεματο πυον πριν σκασει? οχι ακριβως ετσι αλλα μοιαζει..

η παιδιατρος λειπει και μου δωσε μια αλοιφη για καμια εβδομαδα αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα απο τη Δευτερα..

δεν ξερω τι ειναι..αν δεν περασει μεχρι την αλλη εβδομαδα θα ψαξω να βρω κανα δερματολογο να την παω αλλα οχι σε παιδοδερματολογο..σιγα, τσαμπα θα πανε τα λεφτα..

Bγάζουν διάφορα σ' αυτές τις ηλικίες, μην αγχώνεσαι.

Ο δικός μου είχε ξερά σημεία στα ποδαράκια για μεγάλο διάσημα. Χθες πρόσεξα ότι καθάρισαν, χωρίς να βάλω τπτ (όπως με συμβούλεψε ο παιδίατρος).

Αχ, ζαλίζομαι σήμερα απ' την κούραση και έχω και δουλειά και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Bγάζουν διάφορα σ' αυτές τις ηλικίες, μην αγχώνεσαι.

Ο δικός μου είχε ξερά σημεία στα ποδαράκια για μεγάλο διάσημα. Χθες πρόσεξα ότι καθάρισαν, χωρίς να βάλω τπτ (όπως με συμβούλεψε ο παιδίατρος).

Αχ, ζαλίζομαι σήμερα απ' την κούραση και έχω και δουλειά και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!

ατοπικη δερματιτιδα που υποχωρει με το χρονο.. εμεις καθαρισαμε απο αυτο πριν λιγους μηνες..

εμενα η μικρη χθες μου ειπε "πετετα" την πετσετα!

Και παιδια προσπαθει να κανει οτι κολυμπαει με ποδια και χερια.. εχει πολυ γελιο!

ατοπικη δερματιτιδα που υποχωρει με το χρονο.. εμεις καθαρισαμε απο αυτο πριν λιγους μηνες..

εμενα η μικρη χθες μου ειπε "πετετα" την πετσετα!

Και παιδια προσπαθει να κανει οτι κολυμπαει με ποδια και χερια.. εχει πολυ γελιο!

Καλέ ο δικός μου τα λέει ΟΛΑ!!!

Αχ, πολυλογάς θα γίνει, έχει και να μοιάσει (μιλάμε και οι δυο πολύ). Θα μας παίρνει το κεφάλι, μπούρου, μπούρου! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλέ ο δικός μου τα λέει ΟΛΑ!!!

Αχ, πολυλογάς θα γίνει, έχει και να μοιάσει (μιλάμε και οι δυο πολύ). Θα μας παίρνει το κεφάλι, μπούρου, μπούρου! :mrgreen:

εμενα προσπαθει να πει πολλες λεξεις και πλεον συχνα την βλεπεις και μιλαει αλαμπουρνεζικα με υφος που πιστευει οτι την καταλαβαινεις..

αν σκεφθεις ποσο πολυλογου ειμαι εγω, βαλεις αλλο τοσο την κυρα κουνιαδα..φαντασου τι θα βγει το μικρο!!!! Μονο το ζωδιο της την σωζει μιας και οι Αιγοκεροι δεν φημιζονται για την φλυαρια τους..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...