Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπέρα!! Εγω ειχα δυο μερες μετα την ΕΤ 12.30 και μ ζητησαν να αυξησω την δοσολογια..ρωτησα στην πρωτη χοριακη που εκανα εαν χρειαζεται να κανω επανεξεταση λογω αυτου και μ ειπαν οχι! Ειμαστε στον ιδιο γιατρο με την blu24!

@Blu24 Καλη επιτυχια να εχεις κοριτσι μ γλυκο! Ελπιζω αυτη να ειναι η τυχερη σου! Οσα εμβρυα κρατανε και δε τα πορριπτουν ειναι επειδη θεωρουν πως μπορουν να δωσουν εγκυμοσυνη!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Δεν δεχεται τον κωδικο μου με τιποτα..

Το βλαχο-ιντερνετ μου τσακισε τα νευρα..Τεσπα..

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???? Ολα καλα? Δεν διαβασα τιποτα να ξερετε..

ΚΡΙΣΤΙΝ

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α δεν παμε καλα..

Συνεχιζω..Κριστιν ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ η μπεμπουλα!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!! Μην ανησυχεις!!

Τζες να μας ζησουν τα μωρακια μας..

Εμενα εχει ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ..Δεν αντεχω αλλο! Δεν βρισκουμε ησυχια με τιποτα..Μεχρι και πετρα εφαγε..Εδω ειναι χειροτερα απο την Αθηνα.ΠΑΝΤΟΥ κινδυνευει..Εχω φρικαρει και κουραζομαι απιστευτα..Τι διακοπες ειναι αυτες, δεν ξερω..

yRf6p1.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Δεν δεχεται τον κωδικο μου με τιποτα..

Το βλαχο-ιντερνετ μου τσακισε τα νευρα..Τεσπα..

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???? Ολα καλα? Δεν διαβασα τιποτα να ξερετε..

ΚΡΙΣΤΙΝ

Γεια μπουμπούκι, με έκανες κ γέλασα "βλαχοίντερνετ"

να την χαιρεσαι την ομορφια σου!και γρηγορα να'ρθει κοντα σου!

Ευχαριστώ!!! :) την είδα στον ύπνο μου ότι ήρθε χαμογελαστή κ την έκανα δυνατή αγκαλιά... αγχώθηκα λίγο γιατί οταν βλέπεις παιδιά στον ύπνο σου δεν ειναι καλό

Να μας ζήσουν τα παιδάκια μας , ευχαριστώ

Τι να κανω βρε κοριτσι;; Αφου οτι να'ναι κανει..Αλλα ως γνωστον,

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ, ΟΠΟΥ ΛΑΧΕΙ.. χΑ ΧΑ

Παντως του χρονου θα παρω μαζι το λαπτοπ μου με καρτο-ιντερνετ!!Αμα πια..Τι κανει η Αθηνα;; Αχ μου εχετε λειψει πολυ πολυ..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

α δεν παμε καλα..

Συνεχιζω..Κριστιν ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ η μπεμπουλα!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!! Μην ανησυχεις!!

Εμενα εχει ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ..Δεν αντεχω αλλο! Δεν βρισκουμε ησυχια με τιποτα..Μεχρι και πετρα εφαγε..Εδω ειναι χειροτερα απο την Αθηνα.ΠΑΝΤΟΥ κινδυνευει..Εχω φρικαρει και κουραζομαι απιστευτα..Τι διακοπες ειναι αυτες, δεν ξερω..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

"Διακοπες μονοι με το παιδι" εχει το καλο οτι περναμε διαφορετικες, σημαντικες και αποκλειστικες στιγμες μαζι του αλλα δεν ειναι διακοπες με την εννοια που ηταν πριν την υπαρξη αυτου..

εγω προσωπικα περασα πανεμορφα στο Βολο αλλα δεν ειχα την πολυτελεια να κατσω αραχτη (οχι οτι καθομουν και παλιοτερα αλλα λεμε τωρα...)

στο εξοχικο που ειμαστε πιο βολεμενοι σε θεμα ανεσης και δεν χρειαζεται να γυρναμε νοιωθω οτι απολαμβανουμε τον χρονο μας ακομη καλυτερα..

αλλα και παλι ειμαι υπερ των ταξιδιων με τα παιδια..σε πιο μεγαλες ηλικιες αυτα παιζουν σημαντικο ρολο..ειναι κατι που θα τους μεινει στην μνημη ως ενηλικες..

βλαχοιντερνετ!! χαχα! αψογο!

Παντως του χρονου θα παρω μαζι το λαπτοπ μου με καρτο-ιντερνετ!!Αμα πια..Τι κανει η Αθηνα;; Αχ μου εχετε λειψει πολυ πολυ..

Ζέστη κανει Μαράκι, καλύτερα εκεί!

Ευχαριστώ!!! :) την είδα στον ύπνο μου ότι ήρθε χαμογελαστή κ την έκανα δυνατή αγκαλιά... αγχώθηκα λίγο γιατί οταν βλέπεις παιδιά στον ύπνο σου δεν ειναι καλό

Να μας ζήσουν τα παιδάκια μας , ευχαριστώ

τσ τσ! Δεν ειναι δυνατον να εισαι εσυ προκατειλλημενη...

απλα σου λειπουν τα παιδακια σου..

ακου κει...τιποτε δε θα συμβει..;)

η Αθηνα αν και ζεστη αρχιζει να γινεται σουπερ γιατι ξεκουμπιζονται σιγα σιγα στα χωρια τους και στις εξοχες... αμε στο καλο..

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...