Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με τον μπαμπα δεν ηρεμει καθολου την νυχτα και ουρλιαζει.. (πρεπει να το δουλεψουμε αυτο οσον αφορα να τη βαζει για υπνο για αρχη), την κουνιαδα δεν την βαζω να ασχολειται το βραδυ (οχι οτι θα χε προβλημα αλλα δεν θελω εγω για ευνοητους λογους), εγω επισης την θηλαζω αρα με θελει αποκλειστικα οοοοολη νυχτα..

χθες τη μια φορα της εβαλα αλοιφη στα δοντακια και κοιμηθηκε και την αλλη της εδωσα νερακι αλλα ολες τις αλλες φορες ηθελε στηθος. :|

Ενα βραδυ θα αργησω να γυρισω στο εξοχικο ωστε να αναγκαστει να κοιμηθει χωρις να θηλασει για να δω πως θα αντιδρασει και αργοτερα ενα βραδυ θα την αφησω εντελως μονη με τη μανα μου για να δουμε και εκει πως θα παει..εν τη προκειμενη το προβλημα ειναι η δεσμευση του θηλασμου οπου απο οτι βλεπω ενω σε ολα τα αλλα θεματα εχει κανει βηματα, εδω δυστυχως δεν δειχνει να ειναι ετοιμη για αλλαγες..

εχθες μονο την θηλασα και μετα την αποκοιμησα με παραμυθι..σκεφθηκα δηλαδη να την μαθω να κοιμαται χωρις στηθος αλλα μεχρι τοτε θα πρεπει ωρα πριν να χει θηλασει..και οταν θα κοιμαται χωρις στηθος θα δουμε πως θα κοψουμε το θηλασμο.. βεβαια το προβλημα επισης ειναι οτι θελει και ενδοιαμεσα τη νυχτα να θηλαζει αρα εχουμε δρομο..

το κακο ειναι οτι τωρα με το εξοχικο στο διαστημα 17.30-21.00 κανουμε συγκεκριμενα πραγματα και με το μπανιο στη θαλασσα δεν μου μενει χρονος για να δουλεψω καλυτερα το θεμα του υπνου..γυρναμε και με το που κανει μπανιο ειναι ετοιμη να θηλασει και αμεσως σχεδον ξεραινεται στον υπνο..

τα απογευματα δεν προλαβαινω να κοιμηθω..αυτο εχει καταντησει αστειο πλεον..

τεσπα..που θα παει το ατιμο..θα στρωσει..απλα στενοχωριεμαι που δρα τροχοπεδη στην επιθυμια μου να προχωρησω σε νεα εγκυμοσυνη.. και με αγχωνει επισης..

το κακο ειναι οτι τωρα με το εξοχικο στο διαστημα 17.30-21.00 κανουμε συγκεκριμενα πραγματα και με το μπανιο στη θαλασσα δεν μου μενει χρονος για να δουλεψω καλυτερα το θεμα του υπνου..γυρναμε και με το που κανει μπανιο ειναι ετοιμη να θηλασει και αμεσως σχεδον ξεραινεται στον υπνο..

Bρε κορίτσι αν της δώσεις λίγο φρέσκο γάλα σε μπουκάλι (ή ποτήρι, ή οτιδήποτε σε βολεύει) στο κρεβάτι - όπως κάνω εγώ π.χ. - δεν θα το πιει και θα κοιμηθεί;

Μήπως να την αφήσεις να ζοριστεί και λίγο; Καλέ θα πάθεις υπερκόπωση, ΠΡΕΠΕΙ να κοιμηθείς παιδάκι μου. :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγω παντως τοσες φορες που χω παει στην Πανεπιστημιουπολη στα τελευταια 8 χρονια (λογω επαγγελματικων παρε δωσε..καλη ωρα εκει ημουν πριν) δεν θα πηγαινα ποτε ως φοιτητρια.. ενα πτυχιο Γαλλικης η Ελληνικης φιλολογιας δεν βρισκοταν ΕΝΑΣ να μου χαρισει..???!!!!!!

Διαφημίσεις

Bρε κορίτσι αν της δώσεις λίγο φρέσκο γάλα σε μπουκάλι (ή ποτήρι, ή οτιδήποτε σε βολεύει) στο κρεβάτι - όπως κάνω εγώ π.χ. - δεν θα το πιει και θα κοιμηθεί;

Μήπως να την αφήσεις να ζοριστεί και λίγο; Καλέ θα πάθεις υπερκόπωση, ΠΡΕΠΕΙ να κοιμηθείς παιδάκι μου. :?

μπα.. υπερκοπωση δεν προκειται να παθω..ειμαι οντως σκυλι..(το χετε καταλαβει εξαλλου :mrgreen:) ..η ζεστη με κουραζει..και αν δω οτι δεν την παλευω τωρα που την εχω στο εξοχικο το πολυ πολυ ενα μεσημερι να μεινω σπιτι εδω στην Αθηνα και να προσπαθησω να κοιμηθω οσο μπορω (δηλαδη καμια ωρα!!!μιας και δυσκολα κοιμαμαι την ημερα)

η μικρη αναγνωριζει τη διαφορετικοτητα στη γευση και ιδιως το βραδυ σφραγιζει χειλη και δεν κατεβαζει γουλια..αλλωστε θηλαζει περισσοτερο για πιπιλα (ιδιως οταν εχιε δοντια) παρα απο πεινα πλεον.

Γαλα αν και με τα χιλια ζορια πινει δειλα το πρωι το πολυ 50ml το οποιο βεβαια αποτελει προοδο για τα δεδομενα της.

Τωρα θα της δωσω φρεσκο γαλα κρυο μηπως και με τις ζεστες το πινει πιο ευχαριστα..

Ο δικός μου παραείναι καλόβολος μου φαίνεται (σε καλό του). Το φρέσκο το ήπιε με τη μία, χωρίς πρόβλημα, όταν έγινε ένα χρονών περίπου.

Φτου, φτου, ευτυχώς, τέτοια ζόρια δεν είχα.

Με την τουαλέτα δεν βλέπω να τα καταφέρνουμε φέτος, μάλλον για του χρόνου τη βλέπω τη δουλειά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σας!

τι κανετε?

εμεις μια χαρα,τα ιδια.βολτες,μπανακια,κτλ.

η μικρη εχει ξεσαλωσει,μιλαει πολυ,τωρα λεει ολο ελα μαμα,ελα γιαγια,παμε,αντε!φυγε!ασε με! και αλλα πολλα.

πινει απο το ποτηρι νερο,φωναζει και μενο!!(παγωμενο!) να ειναι το νερο.εχει γινει πολυ κοκετα,φοραει γυαλια,κρεμαστα,τσαντα,ολα τα λαστιχακια στο χερι της,διαλεγει και παπουτσια.:-D

σας διαβασα κι αρχιζω.

δεσποινα,περαστικα στο μελινακι.λογικα τωρα θα'χει περασει ο πυρετος και θα φευγουν και τα εξανθηματα σιγα-σιγα.

βικη,ωραια η κερκυρα?καλα να περνατε.

τζεσικα,τελειωσε το βαψιμο?θα ξεκουραστεις τωρα?

μιαμαμα,χορευταρου η ελλη,ε?θα την κανεις μπαλαρινα ή χανουμακι,λες?

ευακι πολυ χαιρομαι που κοιμασαι επιτελους,και κοιμαται κι η γιωτα στο κρεβατακι της.κι εμας στο μονο κοιμαται αλλα με ζηταει τα βραδυα ακομα.που θα παει...

μαεστρια,μπραβο στον γιαννακη που ξερει ολα τα ζωακια κι ειναι καλοβολος!μια χαρα τον βρισκω!

προσπ,υπομονη,κατι θα κανεις με τον θηλασμο.αλλες μαμαδες εκει που συναντιεστε δεν εχουν παρομοιες περιπτωσεις,να σε συμβουλεψουν?

κι εγω νομιζω οτι πρεπει να την αφησεις να κοιμηθει στην μαμα σου ή καπου αλλου,για να ξεσυνηθισει.

ευχαριστω και με σκεφτηκατε για το σκυλακι μου.:(

ακομανομιζω οτι την ακουω,ή οτι την βλεπω στον δρομο να με περιμενει.την ειχα συνηθισει τοσα χρονια.δεν πειραζει,να μην ταλαιπωριεται κιολας.αν και δεν ειναι οτι καλυτερο να την βλεπεις πατημενη.το μισω αυτο το πραγμα.

τελος παντων,αυτα ηταν τα νεα μου.πολλα φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

γεια σας και από μένα!

έχω πολύ καιρό να μπω γιατί είμαι συνεχώς στο τρέξιμο απο τότε που γύρισα στην δουλειά - ελπίζω να καταφέρω να μπαίνω πιο συχνά στο εξής και να μοιραζόμαστε νέα για τα ζουζούνια μας!

το μωράκι μου είναι αντράκι τώρα πια:) δεν έχει ησυχία, κάθε μέρα και κάτι καινούριο μαθαίνει, το κόλλημά μας τώρα τελευταία ειναι το σήμα ¨μπαμπάνα" της cosmote - μπορεί να το ακούσει 1,000 φορές χωρίς να βαρεθεί:tongue:

θα τα πούμε αργότερα γιατί τώρα πάω να τον μαζέψω από τη μαμά μου:)

μπουγατσάκος 6 ετών

λουκουμάς 3.5 ετών

Καλώς την Tinkerbell! Να μας ερχεσαι πιο συχνα!

Elenada μου εχεις δικιο για το σκυλακι σου ηταν δραματικη εμπειρια και απωλεια μεγαλη..

εγω εχθες αργησα να κοιμησω τη μικρη και δεν τηρησα το καθιερωμενο προγραμμα..την καναμε μπανιο μετα τη θαλασσα, την θηλασα και την αφησα να παιξει με τον πατερα της μεχρι να κανω μπανιο και να ετοιμασθω για την επομενη συνεπως κατα τις 9.30 ξαπλωσα μαζι της και της ελεγα παραμυθια και παροτι μου ζητησε να ξαναθηλασει την απεφυγα και την πηρε ο υπνος αγκαλια μου ξαπλωμενη.. στο διωρο κλασσικα ξυπνησε οπου τη θηλασα ξανα και στην επομενη φορα που ξυπνησε της εδωσα και ηπιε νερακι οπου αμεσως ξανακοιμηθηκε και αυτο εγινε αλλη μια φορα και την επομενη που ξυπνησε της εβαλα αλοιφη στα ουλα ( εχει εναν μαμημενο κυνοδοντα που δεν λεει να σκασει) και ξανακοιμηθηκε και στο τελος την θηλασα λιγο πριν σηκωθω για να φυγω..

με λιγα λογια θα προσπαθησω για καμια εβδομαδα να επιχειρησω να μειωσω τους βραδυνους θηλασμους με τετοια κολπα και να απομονωσω τον βραδυνο τελευταιο θηλασμο της ημερας ανεξαρτητα απο την διαδικασια του υπνου.. και σε κανα δυο βδομαδες αναλογα πως παμε θα αφησω μια νυχτα τη μανα μου με τον ανδρα μου στο ενα διαμερισμα μαζι της να περασουν μια νυχτα ωστε να ξεφυγει απο την βραδυνη δικη μου παρουσια η της κουνιαδας μου που ουτως η αλλως ειναι το υποκαταστατο μου αν εξαιρεσουμε οτι δεν μπορει να θηλασει..

ολοκληρο σχεδιο χαχα!!

το σκ θα χουμε πολλες δουλειες στο εξοχικο και θα ασχοληθουμε και με τη βαρκα μας..τον εχω πρηξει να τη ριξουμε φετος γιατι την αγαπω παρα πολυ και περιμενω πως και πως να μπει η τζουτζουκα μεσα να παμε Σαρωνικο!!

αυτααααααα...

πειτε και οι αλλοι κανα νεο!!

Καλημέρα σε όλες!!

γεια σας!

τι κανετε?

εμεις μια χαρα,τα ιδια.βολτες,μπανακια,κτλ.

η μικρη εχει ξεσαλωσει,μιλαει πολυ,τωρα λεει ολο ελα μαμα,ελα γιαγια,παμε,αντε!φυγε!ασε με! και αλλα πολλα.

πινει απο το ποτηρι νερο,φωναζει και μενο!!(παγωμενο!) να ειναι το νερο.εχει γινει πολυ κοκετα,φοραει γυαλια,κρεμαστα,τσαντα,ολα τα λαστιχακια στο χερι της,διαλεγει και παπουτσια.:-D

Ελένη μου μπράβο στην πονηρούλα σου!!!! μεγαλώνουν τα ζουζούνια μας, εγώ τα είδα στον ύπνο μου σήμερα ότι είχαν γυρίσει σπίτι
το μωράκι μου είναι αντράκι τώρα πια:) δεν έχει ησυχία, κάθε μέρα και κάτι καινούριο μαθαίνει, το κόλλημά μας τώρα τελευταία ειναι το σήμα "μπαμπάνα" της cosmote - μπορεί να το ακούσει 1,000 φορές χωρίς να βαρεθεί:tongue:

να μπαίνεις συχνότερα!!! Μπράβο στο μπουμπούκι σου!

Σήμερα το κοριτσάκι μου γίνεται 18μηνων!!!!

Καλημέρα σε όλες!!

Ελένη μου μπράβο στην πονηρούλα σου!!!! μεγαλώνουν τα ζουζούνια μας, εγώ τα είδα στον ύπνο μου σήμερα ότι είχαν γυρίσει σπίτι

αχ,σε καταλαβαινω!ελα,λιγο εμεινε ακομα.ποτε θα γυρισουνε?αυγουστο?

εγω παντως δεν την χορταινω τοσα που κανει.περναει η μερα και δεν το καταλαβαινω!

Σήμερα το κοριτσάκι μου γίνεται 18μηνων!!!!

να την χαιρεσαι την ομορφια σου!και γρηγορα να'ρθει κοντα σου!

γεια σας και από μένα!

έχω πολύ καιρό να μπω γιατί είμαι συνεχώς στο τρέξιμο απο τότε που γύρισα στην δουλειά - ελπίζω να καταφέρω να μπαίνω πιο συχνά στο εξής και να μοιραζόμαστε νέα για τα ζουζούνια μας!

το μωράκι μου είναι αντράκι τώρα πια:) δεν έχει ησυχία, κάθε μέρα και κάτι καινούριο μαθαίνει, το κόλλημά μας τώρα τελευταία ειναι το σήμα ¨μπαμπάνα" της cosmote - μπορεί να το ακούσει 1,000 φορές χωρίς να βαρεθεί:tongue:

γειααα!τι κανετε?πως τα περνατε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...