Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα!!!

Κι εγω βαριεμαι παρα πολυ!!!

Δεσποινα περαστικα στη μικρουλα!!

Cristin περιμενουμε νεα σου με την πρωτη ευκαιρια.Να μου πεις που θα βρησκεις χρονο τωρα.......

Νεα δεν εχω μονο οτι στεναχωριεμαι που δεν καταφερα να παω Κερκυρα φετος και θα παω για ενα μηνα στην Κινεττα!!!

Μιλησα και με τη Βικη και μου ειπε πως περναει τελεια με την Γιωργιτσα να κανει ζουζουνιες και να ξεσαλωνει τελειως...ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!

Τζεσικκακι κουραγιο ο καιρος περναει.Σκεψου μονο οτι τα παιδια περνανε υπεροχα ενω η μαμα σου οχι!!!Εγω θα σου προτεινα να τους παρεις κατι που θα το βρουν στο σπιτι στο καινουργιο τους δωματιο!!!

ΑΥΤΑ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζεσικκακι κουραγιο ο καιρος περναει.Σκεψου μονο οτι τα παιδια περνανε υπεροχα ενω η μαμα σου οχι!!!Εγω θα σου προτεινα να τους παρεις κατι που θα το βρουν στο σπιτι στο καινουργιο τους δωματιο!!!

AΥΤΑ!!!

Καλημέρα τρελοκόριτσο!!! Τί ζεστη είναι αυτή ;;;

ελεναδααααα!!!!!sos!!! η μελινα περναει την παλιοιωση που ειχε η αντζελινα (το αιφνιδιο εξανθημα) και τα εχω δει ολα!!! ειχε 4 μερες 39-40 πυρετο και τωρα που επεσε εχει γεμισει σπυρια και εχει διαρροιες..:cry::cry::cry: ποσες μερες εκανε να περασει σε εσας???τα εχω φτυσει!!!:cry::cry:

το περασε και η Χριστουλα προσφατα.. μην ανησυχεις.. κανει 3-4 μερες να φυγει το εξανθημα και το παιδι απο διαθεση και αλλες ενδειξεις ειναι μια χαρα.. και δεν κολλαει.. βεβαια ειναι ερπητοιος και μπορει να επανελθει αργοτερα στη ζωη της και συνηθως μεταδιδεται απο παιδι σε παιδι στην ηλικια 6-18 μηνων..

περαστικα σας!

καλημερα σε ολες..

τρεχω απιστευτα.. ξενυχταω τρελλα με τη μικρη.. ποναω παντου, πινω καφεδες για να μπορω να ανταπεξελθω και ειμαι στο πηγαινε ελα γενικα στη δουλεια, στο σπιτι, στο εξοχικο..

κοιμαμαι 12 ξυπναω 100 φορες τη νυχτα και σηκωνομαι 6.15 για να ρθω Αθηνα..

ανταμοιβη μου βεβαια ειναι μια χαλαρη 15λεπτη διαδρομη με το καραβακι στο δροσερο πρωινο αερα και το απογευμα βουτιες στην δροσερη θαλασσα..φευγει ολη η αρνητικη ενεργεια και χαλαρωνω τρελλα...

αυταα.. καλο υπολοιπο

cristin περιμενουμε νεα σου

EYAKI ΦΙΛΑΚΙΑ

καλημερα σε ολες..

τρεχω απιστευτα.. ξενυχταω τρελλα με τη μικρη.. ποναω παντου, πινω καφεδες για να μπορω να ανταπεξελθω και ειμαι στο πηγαινε ελα γενικα στη δουλεια, στο σπιτι, στο εξοχικο..

κοιμαμαι 12 ξυπναω 100 φορες τη νυχτα και σηκωνομαι 6.15 για να ρθω Αθηνα..

ανταμοιβη μου βεβαια ειναι μια χαλαρη 15λεπτη διαδρομη με το καραβακι στο δροσερο πρωινο αερα και το απογευμα βουτιες στην δροσερη θαλασσα..φευγει ολη η αρνητικη ενεργεια και χαλαρωνω τρελλα...

αυταα.. καλο υπολοιπο

cristin περιμενουμε νεα σου

EYAKI ΦΙΛΑΚΙΑ

Χαρας το κουραγιο σου!!!Εμεις κατι καλυτερο γινετε απο υπνο.Πλεον κοιμαται σε κρεβατακι μονο και οταν θελει κατι σηκωνετε και ερχεται στο δωματιο μου.Πιπιλα βαζει μονη της οποτε αρχισα δειλα δειλα να κοιμαμαι|!!!

Διαφημίσεις

Kαλά όλα αυτά βρε κορίτσι, αλλά πρέπει, κάποια στιγμή, να κοιμηθείς και σαν άνθρωπος! :cool:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Εδώ ζέστη και κούραση. Ο μικρός χθες ευτυχώς ήταν πιο ήρεμος και με κούρασε λιγότερο, καθότι πάλι μόνη. Τον έβαλα κάνα δυο φορές σε καθικάκι, με κοιτούσε και χαμογελούσε πονηρά, αλλά κακά έκανε ΑΦΟΥ του έβαλα την πάνα. :mrgreen:

Τέσπα, θα κάνουμε μια προσπάθεια μέχρι το Σεπτέμβρη.

Σήμερα, αν κάτσει καλά η φάση, μπορεί να πάμε βόλτα με τον κουμπαρούλη, γιατί σκάσαμε μέσα στο σπίτι!

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gifempty.gift.gifo.gifu.gifs.gifempty.gifm.gifo.gifn.gifd.gife.gif (ή κάπως έτσι :oops:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα Χριστινάκι, καλά η κόρη; Περνα ο καιρός αλλά μου στέλνουν φωτό κ μου έρχεται να ορμηξω να τα φάω τα όμορφά μου.

το πουλάκι μου σηκώθηκε 12 παρά γιατί ήταν η μασκότ του πανηγυριού!!!

ευάκι δεν θα έρθεις προς τα μέρη μας φέτος?

η γεωργίτσα μια χαρά περνάει,ταίζει όλα τα πουλάκια...κι εκείνη δεν τρώει, :P

προσπ φάντασμα έχεις γίνει...δεν μπορεί να ξυπνάει και κάποιος άλλος το βράδυ?

το απόγευμα δεν κοιμάσαι λίγο?

μαεστρία bonzour!!!:D

το πουλάκι μου σηκώθηκε 12 παρά γιατί ήταν η μασκότ του πανηγυριού!!!

ευάκι δεν θα έρθεις προς τα μέρη μας φέτος?

η γεωργίτσα μια χαρά περνάει,ταίζει όλα τα πουλάκια...κι εκείνη δεν τρώει, :P

προσπ φάντασμα έχεις γίνει...δεν μπορεί να ξυπνάει και κάποιος άλλος το βράδυ?

το απόγευμα δεν κοιμάσαι λίγο?

μαεστρία bonzour!!!:D

Δυστυχως δεν μπορω να ερθω γιατι η μικρη αρνηται να κατσει στο καρεκλακι της στο αυτοκινητο.Σκεφτηκα να ερθουμε με αεροπλανο αλλα δεν θελω να παρω το αυτοκινητο του θειου μου εκει για να μπορω να σουλατσαρω οποτε θελω.Βλεπεις κι αυτος δουλευει.Απο την αλλη δεν υπαρχει χρημα για να νοικιασουμε τουτου εκει.Θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερω το Πασχα πρωτα ο Θεος!!!

Διαφημίσεις

Δυστυχως δεν μπορω να ερθω γιατι η μικρη αρνηται να κατσει στο καρεκλακι της στο αυτοκινητο.Σκεφτηκα να ερθουμε με αεροπλανο αλλα δεν θελω να παρω το αυτοκινητο του θειου μου εκει για να μπορω να σουλατσαρω οποτε θελω.Βλεπεις κι αυτος δουλευει.Απο την αλλη δεν υπαρχει χρημα για να νοικιασουμε τουτου εκει.Θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερω το Πασχα πρωτα ο Θεος!!!

α μάλιστα...

τώρα που δεν υπάρχει και πολύ τουρισμός μπορεί να είναι φθηνά να νοικιάσεις βέβαια...όλα κάθονται τα ενοικιαζόμενα...

αλλά το αεροπλάνο είναι ακριβό γμτ!!

και στην αθήνα πως κυκλοφορείτε αν δεν κάθεται στο καρεκλάκι?

α μάλιστα...

τώρα που δεν υπάρχει και πολύ τουρισμός μπορεί να είναι φθηνά να νοικιάσεις βέβαια...όλα κάθονται τα ενοικιαζόμενα...

αλλά το αεροπλάνο είναι ακριβό γμτ!!

και στην αθήνα πως κυκλοφορείτε αν δεν κάθεται στο καρεκλάκι?

Οταν την παιρνω απο το παιδικο καθετε γιατι ειναι μικρη η αποσταση και ειμαι μονη μου.Αν τυχει και ειναι καποιος αλλος στο αμαξι θελει να καθετε ορθια και να βλεπει πισω...Ασε σου λεω μαστυριο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...