Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012 εγώ σου εύχομαι να είναι τα τυχερά σου ,μην το ψάχνεις και πάρα πολύ, θα δεις ότι αυτήν η φορά θα είναι και η τελευταία ταλαιπωρία σου ,δεν πέρασες και λίγα τους τελευταίους μήνες... όταν με το καλό κάνεις prp να με πεις εντυπώσεις γιατί είναι να κάνω και εγώ και αγχώνομαι. Το ενδομητριο σου πόσο ήταν από ότι θυμάμαι δεν είχες θέμα με ενδομητριο πως και σε ειπε να κανεις prp?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

prosperous είπε:
κριμα για τους εργαζομενους ειλικρινα.. και τα Aldi αν και μακρυα μου τα προτιμουσα σε καποια ειδη απο τα Lidl... ξερω οτι και στη Γερμανια εχουν πιοτικα διαφορα και τα Aldi ειναι καλυτερης κλασης

εγω τρωω καλο πρωινο και συνηθως τσιμοπλογαω κατα τις 11 και ειτε παλι κατα τη 13.00-14.00 η κατευθειαν το απογευμα σπιτι..μετα μπορει να ξαναφαω για βραδυ η να μην ξαναφαω καθολου.. με μια σαλατουλα ειμαι τζιτζι το βραδυ

Eμ, γι' αυτό είσαι τσίρος!

Πως δεν αντέχω τους ανθρώπους που "ξεχνάνε να φάνε"!!!

Εγώ γιατί δεν το ξεχνάω ποτέ;;; :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maestria77 είπε:
Eμ, γι' αυτό είσαι τσίρος!

Πως δεν αντέχω τους ανθρώπους που "ξεχνάνε να φάνε"!!!

Εγώ γιατί δεν το ξεχνάω ποτέ;;; :twisted:

NAI NAI!! Εγω ειμαι αυτηηηη!!!! Βασικα δεν ξεχναω να φαω.. βαριεμαι να μου σερβιρω... αν μου το χεις ετοιμο και μου το σερβιρεις κιολας (οχι να με ταισεις ομως..μπορω και μονη!) δεν θα το αφησω παραπονεμενο..:tongue:

τσιρος ειμαι λογω θηλασμου κατα τ αλλα και χαλαρωση εχω και κυτταριτιδα..

elenada είπε:
γεια σας κοριτσια!

μαεστρια περαστικα στον πεθερο σου!

ευχομαι να ειναι καλυτερα κι η μπεμπα της χριστινας σημερα!

να σας ρωτησω αν ξερει καμμια.πρηστηκε το χερακι της κορης μου κι ειναι και κοκκινο εκει που καναμε το εμβολιο εχθες.ειναι φυσιολογικο?

παιρνω τον γιατρο και δεν το σηκωνει.

Ανάλογα το εμβόλιο, δεν έκανες mantoux?

Διαφημίσεις

prosperous είπε:
NAI NAI!! Εγω ειμαι αυτηηηη!!!! Βασικα δεν ξεχναω να φαω.. βαριεμαι να μου σερβιρω... αν μου το χεις ετοιμο και μου το σερβιρεις κιολας (οχι να με ταισεις ομως..μπορω και μονη!) δεν θα το αφησω παραπονεμενο..:tongue:

τσιρος ειμαι λογω θηλασμου κατα τ αλλα και χαλαρωση εχω και κυτταριτιδα..

Εγώ για το φαί δε βαριέμαι ποτέ!! :mrgreen:

Τώρα νύσταξα! Και θα πάω σπίτι, ίσα - ίσα ένα ντουζάκι, και μετά αναλαμβάνω τον Τζόνυ, γιατί ο χάζμπαντ θα επιστρέψει στο νοσοκομείο, να φύγει η πεθερά, να πάει να ξεκουραστεί, μη μας πάθει κι αυτή τίποτα!

Και νυστάζωωωωωωωωωω!

Χθες ήρθαν και οι δύο κουμπάροι (με τη σειρά, όχι μαζί) και η κουμπάρα έφερε και τη μανούλα της και το μικρό που φροντίζει (είναι νταντά), που τον είχε όλη μέρα μαζί της.

Ο Τζόνυς τον πήρε απ' το χέρι (είναι 4 χρονών το άλλο) και τον πήγε στο δωμάτιό του, να του δείξει τα παιχνίδια του! :mrgreen:

Παίζανε 2 ώρες μαζί. ΣΟΥΠΕΡ ήταν!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ωραια..καλη ξεκουραση.. εγω ετοιμαζω τον συναδελφο μπας και τον κανω να φυγουμε νωριτερα.. (μενει ΒΠ και εφαγε χωσιμο χεχε) :tongue:

πλεον θα τα λεμε απο τας εξοχας τα σκ και καθημερινες εκ γραφειου.. καλο υπολοιπο τσουπρες και καλο σαββατοκυριακο και ελπιζω να πανε ολα καλυτερα για το Χριστινακι μας..

Φεύγεις!?!?

Πάλι μόνη μου θα μείνω :(.

Θα πηγαινοέρχεσαι σαβ/ριακο δηλαδή; Και καθημερινές Αθήνα μόνη σου; Αχ, ωραία, θα ξεκουραστείς και λίγο!

Θέλω κι εγώ ένα μπρέηκ απ' το σπλάχνο μου, η αλήθεια, αλλά που;;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

prosperous είπε:

πλεον θα τα λεμε απο τας εξοχας τα σκ και καθημερινες εκ γραφειου.. καλο υπολοιπο τσουπρες και καλο σαββατοκυριακο και ελπιζω να πανε ολα καλυτερα για το Χριστινακι μας..

καλό σκ
  maestria77 είπε:
Πάλι μόνη μου θα μείνω :(.

Εδώ είμαι ... λύσσσααα

jesgk είπε:
Ανάλογα το εμβόλιο, δεν έκανες mantoux?

οχι,ακομα δεν το εχουμε κανει,και μαλλον θ'αργησουμε να το κανουμε γιατι συνηθως γραφει ημερομηνια ποτε θα τα κανουμε,και σ'αυτο δεν μου εχει γραψει τιποτα.σου εχει τυχει εσενα κατι τετοιο?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

maestria77 είπε:
Όταν πεινάω τρώω, αλλά το μεσημέρι συνήθως πεινάω! Τόσο καιρό διατροφή, έχω συνηθίσει 5 γεύματα τη μέρα. (δεκατιανό κι απογευματινό μέσα)

Η ALDI αποχωρεί, λέει, από Ελλάδα. 700 άτομα θα χάσουν τη δουλειά τους :(.

κρίμα κ αγόρασα από Aldi
  elenada είπε:
οχι,ακομα δεν το εχουμε κανει,και μαλλον θ'αργησουμε να το κανουμε γιατι συνηθως γραφει ημερομηνια ποτε θα τα κανουμε,και σ'αυτο δεν μου εχει γραψει τιποτα.σου εχει τυχει εσενα κατι τετοιο?

Μου έχει τύχει αρκετές φορες να κοκκινίσει αυτό πάντως που μου έχει πει η παιδίατρος ειναι κάθε φορά που κάνουμε εμβόλιο την ώρα του μπάνιου να κάνω μασαζ στο σημείο με σαπούνι με κυκλικές κινήσεις αφού πολλές φορές τα εμβόλια κάνουν σαν εσωτερικό φουσκωματακι

elenada είπε:

Elenada εμείς κάναμε προχθές την τέτερτη δόση αυτού και το πιο κάτω στο βιβλιάριο μαζί αλλά στο μπουτάκι. Και εγώ παρατήρησα ότι έγινε σαν καρούμπαλο σκληρό και ψιλοκοκκίνησε. ¨οχι ανησυχιτικά όμως. Άν σε ανησυχεί ρώτα και το γιατρό να 'σαι σίγουρη!

jesgk είπε:

Μου έχει τύχει αρκετές φορες να κοκκινίσει αυτό πάντως που μου έχει πει η παιδίατρος ειναι κάθε φορά που κάνουμε εμβόλιο την ώρα του μπάνιου να κάνω μασαζ στο σημείο με σαπούνι με κυκλικές κινήσεις αφού πολλές φορές τα εμβόλια κάνουν σαν εσωτερικό φουσκωματακι

την αλλη φορα θα το ξερω κι εγω να το κανω.ευχαριστω τζες!

παω τωρα να κανω μια ομελετα να φαμε!τα λεμε!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Σήμερα και άυριο έχω πολλή δουλειά μιλάμε. Κατ'αρχήν αυτή την ώρα είναι το σπίτι μπάχαλο! Πάω αρχικά να συμαζέψω και μετά να αρχίσω να πακετάρω ρούχα, Κυριακή πουρνό πουρνό αναχωρούμε! Χριστινάκι σου έρχομαι! Και μετά θα πάμε και μια βδομάδα χωριό όπου δεν έχω ίντερνετ εκεί:(

jesgk είπε:

Εδώ είμαι ... λύσσσααα

Εδώ, αλλά δε μιλάς!!! :twisted:

Αχ, νυστάζω, ζεσταίνομαι και θέλω να πάω σπίτι μου (αλλά για να κοιμηθώ, όχι να κυνηγάω τον Τζόνυ!).

Ελένη, η κοκκινίλα στο σημείο του εμβολίου είναι από τις πιο συνηθισμένες παρενέργειες, απ' όσο ξέρω. Θα περάσει, μην ανησυχείς!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...