Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, kate82 είπε:

Αν είναι σαν τα ποσοστά για να κερδίσεις το Τζόκερ βάζω τα κλάματα τώρα 

Ε κορίτσια όχι απαισιοδοξία, να κάνουμε θετικές σκέψεις ❤️ θα τα καταφέρουμε που θα πάει! 

1 hour ago, MK2012 είπε:

Η Ε2 είναι οκ για ένα ωοθηλακιο που σημαίνει πως ίσως όχι για το δεύτερο. Τουλάχιστον έτσι γνωρίζω εγώ, μπορεί να κάνω λάθος. Θα κάνω οβιτρελ αύριο. Μπορεί να φοβήθηκε μη χαθεί το κυρίαρχο επειδή είναι ήδη 18 κ δε με έβαλε Δευτέρα. Πάντως ρώτησα για να καταλάβω 🤣 περιμένω απάντηση. Θα με βρίσουν στο τέλος αλλά θέλω να καταλαβαίνω τι γίνεται όσο μπορώ. Ειδικά όταν τα παίρνουμε όλα ανώριμα.

Ναι αυτό εννοούσα η Ε2 για το 1 ειναι οκ. Πάντως σαν μέγεθος δεν είσαι για Δευτέρα πολύ οριακά. Καλά κάνεις και τους πρίζεις, έτσι πρέπει! Να σου εξηγήσουν για να είσαι κ εσύ οκ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

ΜΙΣΩ ΤΗ ΖΕΣΤΗ!!!

Τώρα πρέπει να 'χει βγει ο πεθερος από χειρουργείο. Περιμένω να πάρει ο χάζμπαντ τηλέφωνο.

Μ' έχει πιάσει ένα άγχος η αλήθεια!!!

Τι καλά για την Χριστίνα!!! Μακάρι να βγει γρήγορα και να την έχει μαζί της τη μικρή!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικα στον πεθερο σου βρε!

Ολα καλα θα πανε για ολους ευχομαι και ελπιζω..

εχεις θεματακι με τη ζεστη εε?? οντως ειναι ζορι...

σημερα θα παω Ιασω να δω τη φιλη που γεννησε και στανταρ θα με πιασει η αγωνια και η μουρμουρα του ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΜΑΝΑ!!!

αντε και την επομενη φορα να παω για περιδεση!!

μετα καπακι μετακομιζω εξοχικο..αυριο εχω μετακομισεις και θα ριξουμε κανα μπανακι.. ελπιζω μονο η μικρη να μη μου κανει κανα πυρετο λογω του priorix (Εμβολιο Ιλαρας..) μου πε η παιδιατρος οτι υπαρχει περιπτωση μετα την 6η μερα.. ειδομεν..

Καλημέρα!

ΜΙΣΩ ΤΗ ΖΕΣΤΗ!!!

Τώρα πρέπει να 'χει βγει ο πεθερος από χειρουργείο. Περιμένω να πάρει ο χάζμπαντ τηλέφωνο.

Μ' έχει πιάσει ένα άγχος η αλήθεια!!!

Τι καλά για την Χριστίνα!!! Μακάρι να βγει γρήγορα και να την έχει μαζί της τη μικρή!

Περαστικά στον πεθερό

Κι ο δικός μου θα κάνει εμβόλιο την άλλη εβδομάδα, το καθυστερήσαμε κιόλας, λόγω εγχείρησης.

Αλλά δε θυμάμαι ποιο είναι. Πάντως, το είδα στο βιβλιάριο του, το mmr το κάναμε το Μάρτιο!!!

Δεν είχαμε καθόλου συμπτώματα!

Καλά, είναι θηρίο ο δικός μου, δεν καταλαβαίνει τπτ.

Καθυστέρησε να βγει ο πεθερός, ελπίζω να μην είναι κακό σημάδι αυτό!

Εμένα πάλι προσπ, όσο περνάει ο καιρός, μου φεύγει αυτό το "θέλω να ξαναγίνω μάνα".

Αχ, είμαι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ κουρασμένη!

Άσε που θέλω κόρη. Κι αν δεν την πετύχω;;; Τρίτο ΔΕΝ κάνω λέμε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Κι ο δικός μου θα κάνει εμβόλιο την άλλη εβδομάδα, το καθυστερήσαμε κιόλας, λόγω εγχείρησης.

Αλλά δε θυμάμαι ποιο είναι. Πάντως, το είδα στο βιβλιάριο του, το mmr το κάναμε το Μάρτιο!!!

Δεν είχαμε καθόλου συμπτώματα!

Καλά, είναι θηρίο ο δικός μου, δεν καταλαβαίνει τπτ.

Καθυστέρησε να βγει ο πεθερός, ελπίζω να μην είναι κακό σημάδι αυτό!

Εμένα πάλι προσπ, όσο περνάει ο καιρός, μου φεύγει αυτό το "θέλω να ξαναγίνω μάνα".

Αχ, είμαι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ κουρασμένη!

Άσε που θέλω κόρη. Κι αν δεν την πετύχω;;; Τρίτο ΔΕΝ κάνω λέμε!

ο λαος λεει πως οσο το αφηνεις τοσο φευγει και η επιθυμια για επομενο παιδακι..

εμενα προσωπικα δεν ειναι οτι εχει φυγει η επιθυμια, επικρατει η αγωνια και ο φοβος μηπως κατι στραβωσει..

δουλεια, σπιτι, παιδι, προβληματα υγειας, παραλληλος θηλασμος, ιστορικο κακων κυησεων, περιδεση αν μεινω εγκυος, φαρμακα κλπ κλπ..

ελπιζω οτι θα τα καταφερω..γιατι οχι αλλωστε?

Mια χαρά θα τα πας, αφού το θέλεις τόσο πολύ!!! :D

Βγήκε ο πεθερός. Καλά πήγε το χειρουργείο, το καθαρίσανε όλο. Ευτυχώς οι εξετάσεις δείξανε ότι δεν έκανε μεταστάσεις πουθενά.

Ουφ, άντε, πάει κι αυτό! Τώρα μια βδομάδα κουράγιο, που θα τρέχουμε λίγο στα νοσοκομεία, και μετά - θέλω να πιστεύω κι εύχομαι - τέρμα με τα νοσοκομεία. (για φέτος)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Mια χαρά θα τα πας, αφού το θέλεις τόσο πολύ!!! :D

Βγήκε ο πεθερός. Καλά πήγε το χειρουργείο, το καθαρίσανε όλο. Ευτυχώς οι εξετάσεις δείξανε ότι δεν έκανε μεταστάσεις πουθενά.

Ουφ, άντε, πάει κι αυτό! Τώρα μια βδομάδα κουράγιο, που θα τρέχουμε λίγο στα νοσοκομεία, και μετά - θέλω να πιστεύω κι εύχομαι - τέρμα με τα νοσοκομεία. (για φέτος)

Αμην να τελειωσετε...

Ναι ρε κορίτσι, μακάρι. Έχω ΠΗΞΕΙ πια!!!

Που λες με τη ζέστη έχω ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα. Δεν αντέχω να μ' αγγίζουν καν, θέλω να ξεριζώσω το πετσί μου, ΣΕ λέω!!!

Έχει σκάσει ο χάζμπαντ, γιατί δεν του κάθομαι κιόλας μ' αυτό τον καύσωνα, κατάλαβες; ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι ρε κορίτσι, μακάρι. Έχω ΠΗΞΕΙ πια!!!

Που λες με τη ζέστη έχω ΧΟΝΤΡΟ πρόβλημα. Δεν αντέχω να μ' αγγίζουν καν, θέλω να ξεριζώσω το πετσί μου, ΣΕ λέω!!!

Έχει σκάσει ο χάζμπαντ, γιατί δεν του κάθομαι κιόλας μ' αυτό τον καύσωνα, κατάλαβες; ;)

πω πωωωω τι να πει και ο ανδρας μου που ιδρωνει με το παραμικρο..το κλιμα ομως στο ομορφο νησι τον εμπνεει ζεσταινεται η οχι..εγω τι κανω ειναι το θεμα!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλή ανάρωση εύχομαι, όλα καλά, τελος τα νοσοκομεία
Κλιματιστικο δεν έχετε σπίτι σας;;;;;; :tongue: :tongue:

πω πωωωω τι να πει και ο ανδρας μου που ιδρωνει με το παραμικρο..το κλιμα ομως στο ομορφο νησι τον εμπνεει ζεσταινεται η οχι..εγω τι κανω ειναι το θεμα!!:mrgreen:

Tι κάνεις δηλαδή;;; :twisted:

Καλή ανάρωση εύχομαι, όλα καλά, τελος τα νοσοκομεία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Κλιματιστικο δεν έχετε σπίτι σας;;;;;; :tongue: :tongue:

Ζεσταίνομαι ΚΑΙ με το κλιματιστικό κοπελιά, ειδικά όταν γίνονται "τριβές"!!! Στο πόσο να το βάλω πια το a/c; Στο 15;;; :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Tι κάνεις δηλαδή;;; :twisted:

Ζεσταίνομαι ΚΑΙ με το κλιματιστικό κοπελιά, ειδικά όταν γίνονται "τριβές"!!! Στο πόσο να το βάλω πια το a/c; Στο 15;;; :rolleyes:

Στο πιο παγωμένο, εμάς μέχρι 16 φτάνει, το δοκιμάσα τα ξημερώματα:tongue:

με τη τσιμπλα στο ματι ε? α παπααα.. παει καιρος που το κοψα τα πρωινα.. μετα νυσταζω και παω κουρουμπελο στο γραφειο..

στα πρωτα χρονια δουλευαμε μαζι σε ενα καταστημα.. κλειναμε τα μεσημερια πηγαιναμε σπιτι ριχναμε ενα καλο και μετα παλι στη δουλεια να λιγουρευομαστε.. ενιοτε κλεινομασταν και στην αποθηκη και περνουσαμε ..ευχαριστο διαλλειμα!!

εγω βασικα δεν εχω θεμα με τις θερμοκρασιες..ο ανδρας μου ακομη και με κλιματισμο ιδρωνει ελεεινα..η κουραση ειναι το προβλημα μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...