Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αορατος συγγραφεας,ε?παω να το βρω.και το killers εχω τωρα στο pc και μαλλον θα παω να το βαλω να το δω.

ειναι με τον νεαρο που τα'χει η demie moore,ashton κατι,δεν θυμαμαι.:mrgreen:

καλο φαινεται!καλο βραδυυ κοριτσια!

σας αφήνω κοριτσάκια,πιάστηκε ο κ....ς μου στην καρέκλα!!!

τα λέμε αύριο!

καληνύχτα

Ούτε συνεννοημένες να είμασταν, πάω κι εγώ για ύπνο, νύσταξα.. Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά , τα λέμε το πρωί@@@

To shutter island το έχετε δει;;;;;;;;;;;;;; Απίστευτό@@@@@@@@@!!!

τρελο εργακι!κουφο δηλαδη!

ααα,το αγγιγμα ψυχης ακυρο!αυτο το αλτσχαιμερ φταιει!

μυνημα σιωπης λεγεται και παιζει ο κεβιν κοστνερ!τελειοοοο!!

καλο βραδυ και παλι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια ! Μπράβο βρε Τζέσικα μάστορα! Για το ταβάνι νομίζω δεν θέλει τίποτα. Εμείς όταν το βάψαμε το δωμάτιο για να γίνει παιδικό το ταβάνι είχε πολύ σκόνη! Μιλάμε για σκόνη απο το δρόμο, απίστευτη. Αφού και ο μπογιατζής έμεινε:mrgreen: Εμάς πάντα ο μπογιατζής το βέφει, δεν αναλαμβάνει κανέις:mrgreen: Και εγώ και ο άντρας μου το μισούμε το βάψιμο:evil: Και εν πάση περιπτώση ο άνθρωπος το έκανε απλώς δύο ή τρία χέρια και έτοιμο. Και μάλιστα λευκό!

Και όντως το φόρουμ σέρενεται, δεν θυμάμαι ποιά το επισήμανε. Κάνεις κλικ σήμερα και μπαίνεις αύριο

Στα τρελά κέφια τον φωνάζω και του λεω "τι θα γίνει αφεντικό ξεροσφύρι θα την βγάλουμε;;;; " κ έτσι τον βάζω αν μου φτιάχνει κανά σάντουιτς :mrgreen: απ'το τίποτα κάτι ειναι και αυτό

Δεν θα βάψω μονο αυτό το δωμάτιο, ΟΛΑ θα τα βάψω, κ το δωματιό μου κ το διάδρομο κ δύο τοίχουν στο σαλόνι.. και μετά γενική... Φυγαν τα παιδιά κ ξεκουράζομαι κατά τα άλλα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Θα σε προσλαβουμε στο συνεργειο χρωματισμων μας..αν ξεμεινεις απο δουλεια.. ξερεις ποσους ασχετους Αιγυπτιους, Πακιστανους, Ρουμανους εχουμε?? αστα..εσυ παιρνεις και πτυχιο!!

Βεβαια lucky me τους εχω οποτε θελω τσαμπε (σχεδον) αν και περσι εχωσα τον συζυγο και εβαψε (για πρωτη φορα στη ζωη του) την κουζινα.. ειχε τα λαθακια του και του πηρε το μισο επιπλεον απο αυτο που θα πρεπε αλλα νομιζω οτι πηρε το κολαι..

εγω ξερω να βαφω επειδη προερχομαι απο οικογενεια ελαιοχρωματιστων (μεγαλεια λεμεεεεεεε....!!! :tongue: :tongue: :tongue: )

το πιο δυσκολο ειναι να βαφεις ξυλινες επιφανειες..θελουν σουμαρισμα που πρεπει να σαι προσεκτικος..

στους τοιχους να ξεκινησεις με τα κοψιματα στις γωνιες και γυρω απο τις πορτες και μετα θα πιασεις κεντρο..(ετσι για επαναληψη στα λεω για να μην παιδευτεις..)..

αν βαλεις ασταρι να αφησεις να αεριστει καλα ο χωρος γιατι ειναι δυνατη επιστρωση. Και να προτιμησεις τα οικολογικα χρωματα γιατι δεν μυριζουν ιδιαιτερα.

καλη επιτυχια μαστορα.. κερναω μπυρες στις 11.00 (ωρα διαλλειματος του συνεργειου) :mrgreen:

Λοιπον σημερα επικοινωνησα με την cristin (αρχικα με μηνυμα που μου εστειλε αλλα λογω οτι εχει γαλα και προσπαθει να διαχειριστει την διατηρηση της γαλουχιας επρεπε να μιλησουμε για να την κατατοπισω σχετικα με μια συμβουλο θηλασμου)

μου πε λοιπον οτι η μικρη επιδεινωθηκε προχθες αλλα απο χθες ειναι σε σταθερη καλη κατασταση στο οξυγονο (αυτο βασικα που επαθε λιγο αμεσως μετα τη γεννα ηταν να παγιδευτει οξυγονο μεταξυ πνευμονων και πλευρων οπου και προκαλεσε αυτη την ταχυπνοια) αλλα επειδη τα πραγματα ειναι ρευστα στα νεογνα δεν ξερει ποσο θα παραμεινει η μικρη στην εντατικη, μπορει μερες, μπορει και εβδομαδες.. απο οτι καταλαβα σημερα θα παει απο τα Χανια στο Ηρακλειο να δει τη μικρη.

Ηταν ασχημα ψυχολογικα λεει την πρωτη μερα (το πλεον λογικο..) αλλα μετα πηρε αποφαση οτι πρεπει να αντιμετωπισει τα πραγματα θετικα (Go girl!!!) και απλα περιμενει ελπιζοντας για το καλυτερο..

ειναι δυνατο πλασμα το μαναρι μου και ειμαι σιγουρη οτι ο κοριτσαρος της θα ειναι εξισου πιο δυνατος και ολα θα πανε καλα.

Της ειπα οτι εχει απο ολες σας τις ευχες και τις θετικες σκεψεις και σας ευχαριστει θερμα με πολυ συγκινηση.

Βεβαια την ευχαριστησα που μας θυμαται σε αυτες τις δυσκολες στιγμες της και μας ενημερωνει αλλα ειλικρινα ειναι η cristin απο τις περιπτωσεις που αποδεικνουουν ποσο δυνατες μπορουμε να ειμαστε οι μανουλες (και οι γυναικες εν γενει) απο τη φυση μας..

Ολα ΘΑ πανε καλα κοριτσακι μου..

αυτααααα..

Ευχαριστώ πολυ... γιατί έτσι θα γλυτώσω από πάρα πολύ κόπο......δλδ ουτε λιγο τρίψιμο τίποτα λες;;; Να σου πω στο ταβάνι που ειναι γκρι από την κάπνα διάβασα κάπου ότι πρέπει να περασω ένα μονωτικό χρωμα για να μην βγει η κάπνα... το ξερεις εσύ ή για να χαλάω λεφτά χωρίς λόγο;;;

Ασταρι

Διαφημίσεις

Ασταρι

Μάστορα καλημέρα, κ στο ταβάνι αστάρι κ ας μην ειναι τριμμένο, για διευκρίνησε, ας πούμε στο δωματιό μου δεν θα πετάξω το παλιό χρώμα, κ σε αυτή την περίπτωση θέλει ασταρι για να διατηρηθεί περισσότερο το χρώμα...;;; Εχω μια φοβία μήπως φουσκώσει από τις πολλές στρώσεις

Λοιπον σημερα επικοινωνησα με την cristin (αρχικα με μηνυμα που μου εστειλε αλλα λογω οτι εχει γαλα και προσπαθει να διαχειριστει την διατηρηση της γαλουχιας επρεπε να μιλησουμε για να την κατατοπισω σχετικα με μια συμβουλο θηλασμου)

Ολα ΘΑ πανε καλα κοριτσακι μου..

αυτααααα..

Ολα καλά να πάνε κ να γυρίσουν σύντομα σπίτι τους!

Μάστορα καλημέρα, κ στο ταβάνι αστάρι κ ας μην ειναι τριμμένο, για διευκρίνησε, ας πούμε στο δωματιό μου δεν θα πετάξω το παλιό χρώμα, κ σε αυτή την περίπτωση θέλει ασταρι για να διατηρηθεί περισσότερο το χρώμα...;;; Εχω μια φοβία μήπως φουσκώσει από τις πολλές στρώσεις

read...

α) οροφή:

Ασταρι διαλυτικου (οχι μεταλλου γιατι μετά κιτρινιζει) οπερ σημαινει οτι το ασταρι αυτό θα πρεπει να αραιωθει ελαφρώς με διαλυτικο.. να ξερεις οτι αυτα μυριζουν αρα καλο ειναι να αεριστει καλα ο χωρος (εαν μιλαμε για οροφη κιτρινισμενη απο τσιγαρο η αλλη αιτια του διαλυτικου ειναι μπομπα και δυσκολα διαπερνα η κιτρινιλα για να ξερασει στο χρωμα απο οτι ξερω και διασταυρωσα..).Καλο ειναι να προηγηθει ενα ελαφρυ τριψιματακι αν η επιφανεια ειναι σαθρη.

β) για το δωματιο με το προηγουμενο χρωμα

ξυσε με το νυχι σου τον τοιχο

1. αν η επιφανεια ειναι σκληρη και τραχια λογικα δεν θα χεις προβλημα και θα μπορεις να βαψεις απο πανω χωρις ασταρωμα και χωρις φοβο να πεταξει (λογικα λογω της παλαιοτητας θα χει αρκετα στρωματα χρωμα αλλα αν παλια ειχε μπει κανα τσακαλι μαστορας ισως να σε εχει απαλλαξει απο τα πιο παλια χρωματα..)

2. αν βγαλει σκονη (σαλιωσε το δακτυλο και δες αν κολλαει σκονη απο πανω) σημαινει οτι εχει αρχισει η αποδιοργανωση του τοιχου και αν βγαινει πανευκολα το χρωμα (ξεφλουδισμα) σημαινει οτι εχει αποδιοργανωθει..αρα υπαρχει πιθανοτητα να σκασει ο τοιχος αργοτερα..οχι ομως και δεδομενα..

το θεμα ειναι οτι και ενας εμπειρος τεχνιτης μπορει να προβλεψει αν θα πεταξει απο φουσκωμα ο τοιχος η οχι και παλι δεν ειναι απολυτο.. πρεπει μαλλον να βαψεις και να δεις..

αν το χρωμα το προηγουμενο ειναι πιο σκουρο στανταρ θα θες πιο πολλα χερια για να το καλυψεις αν πας ιδιως σε πιο ανοιχτοχρωμη αποχρωση.

ελα να κερασω μπυριτσα ειναι ωρα διαλλειματος!!

καλη επιτυχια και καλα κουραγια..

εγω αυτα τα κανα πριν παντρευτω.. μετα γαμον κοινωνια τα κοψα..αφοσιωθηκα στις εγκυμοσυνες και εριξα την μπαλα σε συζυγο και λοιπους... ειχαν καλομαθει και επρεπε να τα ξεκοψω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...