Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, linaa είπε:

Η υψηλή αμη δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Δεν είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κάπου πρόβλημα το μεγάλο απόθεμα ωαρίων. Απλά θα έχεις μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία περίοδο.... 

Επίσης σύνδρομο πολυκιστικων μπορεί να μην έχεις αλλά εικόνα πολυκιστικων μπορεί να έχεις Κ απλά να μην στο έχει αναφέρει κανείς γιατί δεν έχει Κ πολύ σημασία αν δεν έχεις συμπτώματα πολυκιστικων . 

Όχι δεν έχω συμπτώματα πολυκιστικων. Έχω σταθερό κύκλο. Fsh 5.6 lh 5.3. Καλή προγεστερονη. Και στον υπέρηχο η γυναικολόγος που έχω τώρα αλλά και η προηγούμενη μου έχουν πει ότι οι ωοθήκες μου φαίνονται τέλειες. Με προβληματίζει ωστόσο η αμή για το θέμα διέγερσης. Και αν όντως είναι σωστή αυτή η τιμή.μου έχει έρθει περίοδος και από μικρή ηλικία. 9-10 χρόνων. Και νόμιζα αυτό συνδέετε με προωρη εμμηνόπαυση όχι με καθυστερημένη.. Η γυναικολόγος μου είδε τις περσινές μου εξετάσεις και είδα ότι την προβλημάτισε η αμή μου που ήταν τόσο υψηλή και μου είπε να την επαναλάβω μήπως έχει γίνει λάθος και τώρα μάλιστα είναι και ελαφρώς υψηλότερη από πέρσι.το εργαστήριο εδώ στη Πάτρα που την έκανα κ τις δύο φορές θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα. Μήπως όμως να την επαναλάβω και αλλού? 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

για να πάω cinema πρέπει να πάω μόνη μου...

γιατί με το παιδί που να πάω!!

έχω να πάω από όταν έμεινα έγκυος και το λατρεύω!!

κάποτε πήγαινα συνέχεια!!

αχ ας κρατούσε κάποιος το παιδί να πήγαινα κι εγώ η καημένη!!!

ωραία φαίνεται η ταινία και στο τρέιλερ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είδατε το "επικίνδυνες Παρέες" με τον Τομ Κρούζ κ την Κάμερον Ντίαζ, ήταν περιπέτεια κ κωμωδία, πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ να την δείτε εγώ πέθανα στο γέλιο γιατί έχει πολύ δράση αλλά δεν σε κουράζει... δλδ σε έχει σε εγρήγορση αλλά πέφτει κ πάρα πολύ γέλιο ...

ααα,την ειδα εχθες!την κατεβασα και την ειδα μονη μου!πολυ ωραιο εργο,οντως!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μαστόρισσα έλα κι από εδώ μετά...

και το δίκο μου σπίτι θέλει όλο βάψιμο!!

3μιση χρόνια τώρα δεν έχει βαφτεί...

μόνο το παιδικό... πριν γεννήσω!!

και εξωτερικά θέλει,όπως και τα πατζούρια,αλλά ο ιδιοκτήτης όλο λέει!!

Εμένα ειχε να βαφτεί από τότε που παντρευτήκαμε, όλο μου έλεγε ο Στ, ότι το νοικίζουμε κ θα χαλάσουμε λεφτά επειδή τρώω κολλήματα κ τέτοια... φέτος όμως δεν πήγαινε άλλο, το δωμάτιό μου ειναι γκρι πια από το καντηλάκι που άναβα κ πήγαινε όλο εκεί, το παιδικό ήθελε ανανέωση... δράμα η κατάσταση

Να ρωτήσω γιατί ψάχνω στο ίντερνετ κ δεν βρίσκω, έλεγα στα άλλα δωματια να μην πετάξω όλο το παλιο το χρώμα όπως στο Θοδωρή (δεν γινόταν διαφορετικά κ βγήκε σχετικά ευκολα) αλλά να βάψω από πάνω.Ξέρεις αν πρεπει κ σε αυτή την περίπτωση να περάσω αστάρι ή κατευθείαν το πλαστικό, φοβάμαι μην φουσκώσει με τα χρόνια όπως του γιού.

Από της ταινίες που η ταινία ειναι πιο συναρπαστική από το τρέιλερ

κι εμενα μ'αρεσει το σινεμα,αλλα μονο σε εργα με δραση ή σε θριλερ πηγαινα.

ειχα δει το βλεπω τον θανατο σου στο σινεμα,κι ηταν τελειο!τις προαλλες το ειδα το τελευταιο σε 3d στο playstation!δεν ειχα ξαναδει και μ'αρεσε,αλλα λιγο κουραστικα τα γυαλια.

τωρα θελω να δω το εκλειψη!εχω δει και τ'αλλα δυο και μ'αρεσουν πολυ!

Διαφημίσεις

κι εμενα μ'αρεσει το σινεμα,αλλα μονο σε εργα με δραση ή σε θριλερ πηγαινα.

ειχα δει το βλεπω τον θανατο σου στο σινεμα,κι ηταν τελειο!τις προαλλες το ειδα το τελευταιο σε 3d στο playstation!δεν ειχα ξαναδει και μ'αρεσε,αλλα λιγο κουραστικα τα γυαλια.

τωρα θελω να δω το εκλειψη!εχω δει και τ'αλλα δυο και μ'αρεσουν πολυ!

Κι εγώ λατρεύω θρίλερ αλλά περισσότερο τα ψυχολογικά θρίλερ... και μου αρέσουν πολύ οι περιπέτειες, οι κωμωδίες και σπάνια τα συναισθηματικά τα βαριέμαι .. ειμαι αρκετά ευαίσθητη από μονη μου κ πέφτω σε κατάθλιψη...

μόνο στα σημεία που έχει ξεφλουδιστεί θέλει τρίψιμο,στοκάρισμα και αστάρωμα,δεν θα ήταν καλή η μπογιά μάλλον.

διαφορετικά δεν χρειάζεται,εγώ πότε δεν το έχω κάνει,βάφω κατευθείαν,εκτός κι αν το κάτω χρώμα είναι σκούρο.

το σπίτι μου δεν έχει ξεφλουδίσει οπότε ένα φρεσκάρισμα θέλει.

εγώ δεν μπορώ πλέον τα θρίλερ!!

και ειδικά τα horror,τα σιχαίνομαι!

Κι εγώ λατρεύω θρίλερ αλλά περισσότερο τα ψυχολογικά θρίλερ... και μου αρέσουν πολύ οι περιπέτειες, οι κωμωδίες και σπάνια τα συναισθηματικά τα βαριέμαι .. ειμαι αρκετά ευαίσθητη από μονη μου κ πέφτω σε κατάθλιψη...

ναι αλλα ψυχολογικα θριλερ δεν βγαζουν πια ωραια.αν δεις κανενα καλο προσφατο πες μου,ε?ενα εργο που λεγεται νομιζω αγγιγμα ψυχης,το εχεις δει?φανταστικο!

ασχετο!ειδα προσφατα το ps i love you και παρολο που ειναι αισθηματικο εχει και γελιο μεσα και μ'αρεσε παααααρα πολυ!δεν το περιμενα!

αυτος ο ηθοποιος,οτι και να βγαλει τωρα τελευταια ειναι τελειο!κι ειναι και κουκλος!!!

μόνο στα σημεία που έχει ξεφλουδιστεί θέλει τρίψιμο,στοκάρισμα και αστάρωμα,δεν θα ήταν καλή η μπογιά μάλλον.

διαφορετικά δεν χρειάζεται,εγώ πότε δεν το έχω κάνει,βάφω κατευθείαν,εκτός κι αν το κάτω χρώμα είναι σκούρο.

το σπίτι μου δεν έχει ξεφλουδίσει οπότε ένα φρεσκάρισμα θέλει.

εγώ δεν μπορώ πλέον τα θρίλερ!!

και ειδικά τα horror,τα σιχαίνομαι!

Ευχαριστώ πολυ... γιατί έτσι θα γλυτώσω από πάρα πολύ κόπο......δλδ ουτε λιγο τρίψιμο τίποτα λες;;; Να σου πω στο ταβάνι που ειναι γκρι από την κάπνα διάβασα κάπου ότι πρέπει να περασω ένα μονωτικό χρωμα για να μην βγει η κάπνα... το ξερεις εσύ ή για να χαλάω λεφτά χωρίς λόγο;;;

ναι αλλα ψυχολογικα θριλερ δεν βγαζουν πια ωραια.αν δεις κανενα καλο προσφατο πες μου,ε?ενα εργο που λεγεται νομιζω αγγιγμα ψυχης,το εχεις δει?φανταστικο!

ασχετο!ειδα προσφατα το ps i love you και παρολο που ειναι αισθηματικο εχει και γελιο μεσα και μ'αρεσε παααααρα πολυ!δεν το περιμενα!

αυτος ο ηθοποιος,οτι και να βγαλει τωρα τελευταια ειναι τελειο!κι ειναι και κουκλος!!!

Θα σε έχω στο νου μου για τα ωραία έργα. Εμένα μου άρεσε αρκετά το Mr Smith, είχα δεί κ τον Αόρατο συγγραφέα κ επίσης ήταν πολύ ενδιαφέρον.. καπως σκοτεινό.

Αυτά δεν τα έχω δει που λες...μμμ θα πω στο συζυγο να τα κατεβάσει

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολυ... γιατί έτσι θα γλυτώσω από πάρα πολύ κόπο......δλδ ουτε λιγο τρίψιμο τίποτα λες;;; Να σου πω στο ταβάνι που ειναι γκρι από την κάπνα διάβασα κάπου ότι πρέπει να περασω ένα μονωτικό χρωμα για να μην βγει η κάπνα... το ξερεις εσύ ή για να χαλάω λεφτά χωρίς λόγο;;;

νομίζω ότι δεν χρειάζεται...δεν είμαι όμως και σίγουρη,μπορούν να σου πουν στο χρωματοπολείο!

Θα σε έχω στο νου μου για τα ωραία έργα. Εμένα μου άρεσε αρκετά το Mr Smith, είχα δεί κ τον Αόρατο συγγραφέα κ επίσης ήταν πολύ ενδιαφέρον.. καπως σκοτεινό.

Αυτά δεν τα έχω δει που λες...μμμ θα πω στο συζυγο να τα κατεβάσει

αορατος συγγραφεας,ε?παω να το βρω.και το killers εχω τωρα στο pc και μαλλον θα παω να το βαλω να το δω.

ειναι με τον νεαρο που τα'χει η demie moore,ashton κατι,δεν θυμαμαι.:mrgreen:

καλο φαινεται!καλο βραδυυ κοριτσια!

νομίζω ότι δεν χρειάζεται...δεν είμαι όμως και σίγουρη,μπορούν να σου πουν στο χρωματοπολείο!

Noμίζω θα βάλουν φωτογραφία μου κ θα μου απαγορεψουν την είσοδο, σήμερα έκατσα 45' εκεί κ τους ρώταγα πράγματα.... νομίζω το ρώτησα κ αυτό αλλά δεν θυμάμαι τί μου απάντησε...νομίζω μου είπε μονο αν ξεφλουδίζει

αορατος συγγραφεας,ε?παω να το βρω.και το killers εχω τωρα στο pc και μαλλον θα παω να το βαλω να το δω.

ειναι με τον νεαρο που τα'χει η demie moore,ashton κατι,δεν θυμαμαι.:mrgreen:

καλο φαινεται!καλο βραδυυ κοριτσια!

The ghost writer του Ρόμαν Πολάνσκυ!!

Aston Kutcher

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...