Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, linaa είπε:

Η υψηλή αμη δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Δεν είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κάπου πρόβλημα το μεγάλο απόθεμα ωαρίων. Απλά θα έχεις μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία περίοδο.... 

Επίσης σύνδρομο πολυκιστικων μπορεί να μην έχεις αλλά εικόνα πολυκιστικων μπορεί να έχεις Κ απλά να μην στο έχει αναφέρει κανείς γιατί δεν έχει Κ πολύ σημασία αν δεν έχεις συμπτώματα πολυκιστικων . 

Όχι δεν έχω συμπτώματα πολυκιστικων. Έχω σταθερό κύκλο. Fsh 5.6 lh 5.3. Καλή προγεστερονη. Και στον υπέρηχο η γυναικολόγος που έχω τώρα αλλά και η προηγούμενη μου έχουν πει ότι οι ωοθήκες μου φαίνονται τέλειες. Με προβληματίζει ωστόσο η αμή για το θέμα διέγερσης. Και αν όντως είναι σωστή αυτή η τιμή.μου έχει έρθει περίοδος και από μικρή ηλικία. 9-10 χρόνων. Και νόμιζα αυτό συνδέετε με προωρη εμμηνόπαυση όχι με καθυστερημένη.. Η γυναικολόγος μου είδε τις περσινές μου εξετάσεις και είδα ότι την προβλημάτισε η αμή μου που ήταν τόσο υψηλή και μου είπε να την επαναλάβω μήπως έχει γίνει λάθος και τώρα μάλιστα είναι και ελαφρώς υψηλότερη από πέρσι.το εργαστήριο εδώ στη Πάτρα που την έκανα κ τις δύο φορές θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα. Μήπως όμως να την επαναλάβω και αλλού? 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαεστριάκι μερικές φορές δεν πετυχαίνουν οι συνταγές με την πρώτη!! ο τσουτσουνογιάναρος τι κάνει??

Ο Γιάνναρος (και το τσουτσούνι του :mrgreen:) είναι ΣΟΥΠΕΡ, μόνο που ζεσταίνεται!

Σήμερα πήγαμε στον παππού και παίξανε πολύ ώρα, γιατί θα κάνει αρκετές μέρες να τον δει κι ακόμα περισσότερες να μπορέσει να παίξει μαζί του!

Πήγαμε και ήρθαμε με τα πόδια (10 λεπτάκια είναι) κι όταν γυρίσαμε τον βάλαμε για ύπνο (ντουζάκι και νάνι) και μετά ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ντουζ, ενώ είχα κάνει πριν πάμε στα πεθερικά.

ΜΙΣΩ τη ζέστη! :roll:

Χαθηκα αλλα ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΑ!!!

Μια χαρα τα παει με τον παιδικο!

Κοριτσια τελικα ηταν οτι καλυτερο προσεφερα στο παιδι μου στην ηλικια που ειναι.Πραγματικα ειναι πιο χαρουμενο και εχει αλλαξει πολυ!

Αστε που γλυτωσα και τις καθημερινες κουνιες γιατι χορτενει παιχνιδι εκει!!

Γεια σου ΕΥΑ!

Αχ, πες μου τέτοια, να παίρνω θάρρος! Κι εμένα αρχίζει Σεπτέμβρη. Ακόμα δεν ξέρω σε ποιον, περιμένω τ' αποτελέσματα του προγράμματος επιδότησης, αλλά θα πάει σίγουρα.

η maestria παλι δεν θα χει ρευμα στη δουλεια..

Μέσα έπεσες.

3+ το συνέδεσαν, καθόμασταν ΟΛΕΣ στην πάνω εταιρία και τα λέγαμε με τους "συναδέλφους" (άλλη εταιρία, ίδια αφεντικά).

Κατεβήκαμε στις 3, πέρασε ο χάζμπαντ για ένα γεια, φύγαμε μαζί στις 4 :mrgreen:.

Αύριο δουλειά.

:cool: Καλά μ'έκανες και γέλασα

Εδώ ρεπό δεν παίζει.... αν εννοείς το περιστασιακό ξίσιμο τότε θα έπαιζε σαν σενάριο...

Σήμερα αφού τελικά πληρωθήκαμε εχθές την εξόφληση του Ιουνιου (άσχετο κανονικά πληρωνόμαστε ξανά στις 15/7) μας ανακοινωσαν ότι αν δεν μας πληρώσει η ανακύκλωση μέχρι Αυγουστο εμείς θα ξαναπληρωθούμε 15 Σεπτέμβρη κ μετά... δλδ σε 2 μήνες... με τι περιμένουν να ζήσουμε ακριβως;

Ωραία!

Εγώ περιμένω τον Ιούνιο κι εύχομαι Ιούλιος και επίδομα άδειας μέχρι τέλος του μήνα (λέμε τώρα).

Δεν τους πολυνοιάζει πως ακριβώς τα βγάζουμε πέρα, να είσαι σίγουρη γι' αυτό. :evil:

μου στειλε μηνυμα η cristin..

η μικρη εχει λιγη ταχυπνοια και σημερα αλλα ειναι καλυτερα λογικα θα το ξεπερασουν συντομα..

μακαρι, με το καλο το μπουμπουκακι.. και καλη αναρρωση στη μανουλα μας..

ΤΕΛΕΙΑ!!!

Έλα, όλα καλά, όλα ανθηρά! :-D

Κάνει ζέστη! Τη μισώ τη ζέστη, σας το 'πα; Δε θυμάμαι. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσάκια...κατάληψη το λάπτοπ από τον αντρούλη μου!!!

καλύτερα τα πράγματα για το νέο μέλος του καφέ βλέπω....

ωραία!!

πήγαμε για μπανάκι το απόγευμα,αλλά δεν ήταν καθαρά...γμτ!!

τώρα χαλαρά τηλεόραση...

αύριο το πρωί θα πάω με την αδερφή μου για μπάνιο,πήγα και χθες!

κάθε μέρα θάλασσα ...θα μουλιάσω!!!

μας τρύπησε το τέλειο σωσίβιο και δεν μπορώ να βρω ίδιο...θα σκάσω...

πήραμε ένα άλλο αλλά το παιδί είναι βαθουλωμένο και δεν της αρέσει!!!

που θα βρω το ίδιο?

μας τρύπησε το τέλειο σωσίβιο και δεν μπορώ να βρω ίδιο...θα σκάσω...

πήραμε ένα άλλο αλλά το παιδί είναι βαθουλωμένο και δεν της αρέσει!!!

που θα βρω το ίδιο?

Χριστινάκι δεν μπαλώνετε η τρύπα? Και εμάς τρύπησε το καστρακι την πρώτη ώρα που το πήραμε, κατα λάθος με τα κλειδιά του πεθερού μου και το μπάλωσε ο άντρας μου.

Καλημέρα κοριτσάκια!

Προσπ η Γεωργίτσα πάιρνει το προβατάκι και την αγελαδίτσα απο το βιβλίο που της χάρισες , γυρνάει μες στο σπίτι και φωνάζει μπεεεεε, μουουουου:tongue:

Πολύ ευχάριστα τα νέα απο το Χριστινάκι και την ευχαριστούμε που παρα την στεναχώρια της μας σκέφτεται και μας κρατάει ενήμερες ! Καλή ανάρρωση σε μανούλα και κορούλα και το συντομότερο στο σπιτάκι σας!

Καλημερα σε όλες.

Τί κάνετε; Εδώ ΔΕΝ παλευεται με τη ζέστη, με το που μπήκα στη δουλειά ήταν εδώ η αφεντικίνα, για καλή μου τύχη ήμουν στην ώρα μου γιατί όλους τους υπόλοιπους τους έπρηξε.

Διαφημίσεις

Σημερα εχω τετοια πιεση εδω μεσα και εχω φαει τετοια γκρινια και ασυνεπεια απο αφεντικα και συναδελφους που νοιωθω οτι θα σκασω σα μπαλονι.. παιρνω ανασες λες και θα γεννησω..

by the way γεννησε μια καλη μου φιλη το δευτερο κοριτσακι της.. να σου ζησει Σοφακι μου..I love you πολυ!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααααα!

Επιτέλους συνδέθηκε το ρεύμα!

Το καλό είναι ότι έχουμε κλιματισμό.

Το κακό ότι έχουμε και - λίγη - δουλειά.

Το κακό επίσης είναι ότι ο πεθερός, για να κάνει αύριο επέμβαση, χρειάζεται 4 φιάλες αίμα. Αλλιώς - ίσως - από Δευτέρα και είναι κρίμα να περιμένει, ήδη τον έχει φάει το άγχος.

Πάλι θα με ξεζουμίσουνε σήμερα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κορίτσια τα έχω πάρει! Κλείσαν μαζί μας διακοπές και ένας ξάδερφος του άντρα μου με την κοπέλα του. Δεν γοουστάρω να πηγαίνω διακοπές με ανθρώπους που δεν έχουν παιδιά γιατί απλά πολύ φοβάμαι οτι οι άλλοι θα; κάνουν διακοπές και εγώ baby sitting:confused: Το ξέκοψα όμως στον άντρα μου. δεν πρόκειται να πάει ούτε για ένα 5λεπτο στο δωμάτιο τους για ένα τσιγάρο ενώ εγώ κοιμίζω το μωρό. Αν ήμασταν μόνοι μας δε θα είχα τέτοια θέματα. Ούτε μπορώ εγώ να ξενυχτάω μέχρι τις 5-6 ενώ κοιμάται η Γεωργίτσα. Ποιός θα σηκωθεί μετά στις 7 να της κάνει γάλα? Και στις 8-9 που θα έχει χορτάεει τον ύπνο της. Έχω τρελά νεύρα μιλάμε αν και μου υποσχέθηκε ο άντρας μου οτι πάει να κάνει διακοπές με την νοικογένεια του και μόνο. Να δούμε....αλλιώς βλέπω να γυρνάμε μαλωμένοι μετα κανα δυο μέρες:twisted:

χαλαρα κοριτσι..

και εγω δεν προτιμω να πηγαινω διακοπες με αλλους ειτε εχουν παιδι ουτε οχι γιατι συνηθως δεν συμφωνουμε στο προγραμμα και ειμαι στη τσιτα γιατι εχω και την εννοια τους..(αυτο το χα απο πριν αποκτησω παιδι)

ακομη και με τον κουμπαρο μου που τον συναντησαμε στο Βολο ολο και κατι με ενοχλουσε επειδη αντιμετωπιζε διαφορετικα τα πραγματα και το προγραμμα μας βαζοντας τις δικες του προτεραιοτητες πρωτα με αποτελεσμα τη μια μερα να κουραστουμε πολυ και ιδιως η μικρη.. μετα το κοψα μαχαιρι στον συζυγο ο οποιος ηταν συνυπευθυνος αλλα γιανα μη κακοκαρδισει τον φιλο του δεν ειπε κουβεντα (για πολλλυυυυυ σοβαρο θεμα) και αναγκαστικα εγω να παιξω το ρολο της κακιας (οχι οτι δεν το χω στο τσεπακι) ωστε να συνεφερω τη κατασταση..μετα τα ακουσε για τα καλα ο συζυγος αλλα δεν τολμησε να πει κουβεντα... ας το τολμαγε..:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...