Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Neverstop είπε:

Ισχύει. Ευτυχώς δεν δίνουν οι περισσότεροι τόση σημασία εκεί όσο στην εικόνα του υπέρηχου.

Ε είναι Κ ο λόγος που κανείς την εξεταση.  Αν είσαι ελεύθερη πχ Κ την κάνεις για να δεις τι γίνετε έχει άλλη βάση. Αν ήδη προσπαθείς για παιδί Κ έχεις μπει ήδη σε εξετάσεις αν είσαι μέσα στα φυσιολογικά τι νόημα έχει 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπαιεεεε!!! Μπαιεεεεε!!!

Έτσι τον φωναζει. επειδή τον συνήθισε δεν θέλει να παίζει μόνη της. Μπαίνει πχ στο καστράκι και μετά βγάζει το κεφάλι της έξω και τον φωνάζει γνέφοντας του κι όλας παράλληλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακριβως για αυτο το λογο και η μικρη εχει μαθει να μοιραζεται.. γιατι μεγαλωνει δεδομενα με ενα αλλο παιδακι που τυγχανει ως μεγαλυτερο να τη προστατευει και να της φερεται καλα και να μην εχει ανταγωνισμο..

εμεις δεν εχουμε καθημερινη συναναστροφη με παιδια και ετσι μεγαλωνουμε εγωκεντρικα και με αποκλειστικη προσοχη επανω της παρολο που της λεμε να μοιραζετε και αλλα σχετικα που δεν κατανοει βεβαια..

οπως τωρα η μικρη Κεκι κεκι (τη θεια Καιτη) ελια Κεκι..

Εναν φίλο του άντρα μου που τον λένε Άκη τον φωνάζει Τάτη! Ενώ το Άκη νομίζω πιο απλό είναι απο το Τάτη. ¨Ετσι τη βολεύει....

Είναι πολύ ψυχούλα και την αγαπάει πολύ τη μικρή! Τώρα τελευταία την αποκαλέι βασίλισσά του.

Μωρέ δίκιο έχεις αλλά εσένα είναι αδερφάκια. Και εμένα σαν αδερφάκια είναι αλλά στο σπίτι της γιαγιάς. Εγώ πόσες ώρες να τα έχω μαζί...καταλαβαίνεις....

Επειδή η θέση σου ειναι λεπτή κ από τη στιγμή που δεν εισαι μπροστά ειναι δύσκολα αν το κάνεις μπροστά τους κ τους προτεινεις να το κάνουν αυτοί κάτι μπορεί να διορθωθεί.. λεμε τώρα... Δεν ειναι όλα τα ξαδερφάκια έτσι καλά πάντως

ακριβως για αυτο το λογο και η μικρη εχει μαθει να μοιραζεται.. γιατι μεγαλωνει δεδομενα με ενα αλλο παιδακι που τυγχανει ως μεγαλυτερο να τη προστατευει και να της φερεται καλα και να μην εχει ανταγωνισμο..

εμεις δεν εχουμε καθημερινη συναναστροφη με παιδια και ετσι μεγαλωνουμε εγωκεντρικα και με αποκλειστικη προσοχη επανω της παρολο που της λεμε να μοιραζετε και αλλα σχετικα που δεν κατανοει βεβαια..

Ναι αυτό ισχύει. Μεγαλώνει σαν δεύτερο παιδί στην οικογένεια γιατί όλη μέρα με τον Μπάιο είναι.

Διαφημίσεις

Μίλησα με τα καθαρματά μου εχθές... το κορίτσι μου προτιμά τα ιταλικά από τα ελληνικά τελικά .. θα περάσουμε τέλεια από το Σεπτέμβρη.. ο Θοδωρής μου είπε η μητέρα μου ότι λέει κάποιες λέξεις αλλά αν δεν συνεχίσω μετά θα τις ξεχάσει

Το σκατό ενώ στα ελληνικά λέει, μαμά,μαμ, γιαγιά, κακά, μπάν (μπάνιο) λέει και στα ιταλικά dai, vai, vieni..την άκουσα εχθές κ φώναζε vai, vai!! Κουραδούλα

Ναι αυτό ισχύει. Μεγαλώνει σαν δεύτερο παιδί στην οικογένεια γιατί όλη μέρα με τον Μπάιο είναι.

λετε να πρεπει να κανω παιδακι σε καμια 3ετια για να πιασει τα 4-5 η μικρη και να ειναι πιο... φιλικη???????

Και πιστευω οτι ειναι σημαντικο οταν ειναι διαφορετικα φυλλα..αν και ολα ειναι σχετικα..

λετε να πρεπει να κανω παιδακι σε καμια 3ετια για να πιασει τα 4-5 η μικρη και να ειναι πιο... φιλικη???????

Και πιστευω οτι ειναι σημαντικο οταν ειναι διαφορετικα φυλλα..αν και ολα ειναι σχετικα..

Θεωρώ ότι όταν ειναι διαφορετικά φύλλα ειναι καλύτερα γιατί δεν παίζει τόσο έντονα το θέμα της ζήλιας.

Είναι στο παιδάκι, τίποτα δεν ειναι σίγουρο, μπορεί να δείχνει την ζήλια της με άλλους τρόπους ή απλά να το δείχνει έντονα, δεν εξαρτάται από την ηλικία. Εχεις πμ

χμμ τι γινεται αν το μεγαλο ειναι κοριτσι και το μικρο αγορι? και το μικρο ειναι πηγμενο στα ροζ και στις κουκλες και σε ολα τα σχετικα και δεν υπαρχει χωρος για να χουν ξεχωριστα δωματια? (που εχω 3 δωματια αλλα εχω και μια κουνιαδα στο σπιτι..)

στην περιπτωση σου jesgk παιζει το αναποδο..

κοριτσια μου εχω να σας πω κατι σοβαρο..

μου εστειλε μηνυμα η cristin και μου γραφει:

"Γεννησα, το μωρο ομως εχει ταχυπνοιες και το πανε στο Ηρακλειο στη θερμοκοιτιδα.. καντες ολες μια ευχη για το κοριτσι μου..μην με παρεις τηλ γιατι δεν ειμαι για κουβεντα.."

Παναγιτσα μου ολα να πανε καλα.. (που θα πανε..το χω στανταρακι..)

οταν θα χω νεα θα σας ενημερωσω αμεσα..

Διαφημίσεις

γεννησε η christin μας?

να της ζησει η μπεμπουλα!!!

ευχομαι να πανε ολα καλα και σε λιγες μερες να την εχει αγκαλιτσα και την πνιγει στα φιλια!πολλα φιλια,να της πεις.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

cristin μου να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

όλα καλά θα πάνε...συμβαίνει σε μερικά μωράκια...το βαφτηστίρι και η 2η ανηψιά μου έμειναν στη θερμοκοιτίδα για τον ίδιο λόγο.1-2 μέρες συνήθως κι όλα καλά!!

περιμένουμε νέα σας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...