Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Neverstop είπε:

Ισχύει. Ευτυχώς δεν δίνουν οι περισσότεροι τόση σημασία εκεί όσο στην εικόνα του υπέρηχου.

Ε είναι Κ ο λόγος που κανείς την εξεταση.  Αν είσαι ελεύθερη πχ Κ την κάνεις για να δεις τι γίνετε έχει άλλη βάση. Αν ήδη προσπαθείς για παιδί Κ έχεις μπει ήδη σε εξετάσεις αν είσαι μέσα στα φυσιολογικά τι νόημα έχει 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σε ολες..

Βεγγος σημερα..

εγω θελω να μπορεσει να κανει κατι που θα της αποδιδει οικονομικα και αν ειναι δυνατον να το αγαπαει.. προ παντων να ειναι τιμιο και να μην ειναι εις βαρος αλλων..

τωρα αν θα γινει πανεπιστημονας (!!) δεν θα με χαλαγε αλλα τι να το κανεις αν δεν μπορεσει ποτε να προοδευσει σε οτι εχει καταφερει να σπουδασει..

και επειδη δεν ξερω πως θα ειναι οι επομενες δεκαετιες με αυτα και αυτα..

μενω στο οτι κανεις δεν χανεται και οτι οποιος εχει την υγεια του και τα μυαλα του (και λιγη τυχη παντα..) προκοβει οτι και να κανει..

αυτααα.. καλο υπολοιπο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοπελιές,

Σήμερα ειναι άσχημη μέρα,ήρθα στη δουλειά κ με περίμενε μια υπόδειξη σε ένα τιμολογιό μου από έναν συνάδελφο... το λάθος ήταν δικό του αλλά ειναι όλοι μ@λ@κες εδω μέσα. Ετσι κι εγώ παρότι σε δέκα λεπτά θα ειναι εδώ του άφησα ένα post it.

Εχθές ήταν ωραίο το έργο.. πάρα πολύ γέλιο έριξα... διάθεση σήμερα όμως καθόλου

Καλημερα κοπελιές,

Σήμερα ειναι άσχημη μέρα,ήρθα στη δουλειά κ με περίμενε μια υπόδειξη σε ένα τιμολογιό μου από έναν συνάδελφο... το λάθος ήταν δικό του αλλά ειναι όλοι μ@λ@κες εδω μέσα. Ετσι κι εγώ παρότι σε δέκα λεπτά θα ειναι εδώ του άφησα ένα post it.

Εχθές ήταν ωραίο το έργο.. πάρα πολύ γέλιο έριξα... διάθεση σήμερα όμως καθόλου

Αααααα.. κοπελια μη μασας..

εγω πεθαινω για κατι τετοια.. διοτι οταν τα αφεντικα η οι συναδελφοι μου τα κανουν ενιοτε και εχω να τους ανταπαντησω αφηνω και εγω post it με αμεση την απαντηση μου και στιλακι.. αει μαμησου μ@@@κα που δε φτανει που δεν ξερεις τα γκαβα σου μου τη λες κιολας...παρε να χεις!! :mrgreen:

αχ..ωραιες στιγμες στον εργασιακο μας στιβο...

κριμα να μη μας κοβουν και εμας το ρευμα να παμε σπιτακια μας... τύχερουλα maestria..

ασχετο..

εγκυουλα μας σε σκεφτομαι.. θα σου τηλεφωνησω καποια στιγμη..

Καλημέρα! Πού είστε σήμερα όλες καλέ? Χθες ο ανηψιός σήκωσε τη Γεωργίτσα αγκαλιά και του έπεσε και έσκασε με τα μούτρα. Δεν ήμουν μπροστά, εννοείται πως εγώ δεν θα επέτρεπα κάτι τέτοιο. Η καημένη έκλαιγε μια ώρα ασταμάτητα και φώναζε μαμά . Μελάνιασε λίγο το πιγουνάκι της και το δείχνει και λέει Μπάιε. Ευτυχώς που δεν έσπασε τίποτα και ήταν ανέμακτο το συμβάν.

Καλημέρα! Πού είστε σήμερα όλες καλέ? Χθες ο ανηψιός σήκωσε τη Γεωργίτσα αγκαλιά και του έπεσε και έσκασε με τα μούτρα. Δεν ήμουν μπροστά, εννοείται πως εγώ δεν θα επέτρεπα κάτι τέτοιο. Η καημένη έκλαιγε μια ώρα ασταμάτητα και φώναζε μαμά . Μελάνιασε λίγο το πιγουνάκι της και το δείχνει και λέει Μπάιε. Ευτυχώς που δεν έσπασε τίποτα και ήταν ανέμακτο το συμβάν.

Περαστικά στο κορίτσι, αθώος ο Μπάϊος για το συμβάν, έχει δείξει πρότερο έντιμο βιο κ την προσεχει

:mrgreen: ένοχη η γιαγιά.. έπρεπε να της κόψει.. το Θοδωρή δεν αφήνω να την πάρει που ειναι τα διπλάσια του κιλά

Διαφημίσεις

βρε την Γεωργιτσα..περαστικα της.. ελπιζω σαν μην ειναι σαν την drama queen την κορη μου που δεκα μηνες μετα που δειχνει που ειχε χτυπησει και περιμενει φιλακι..

Α βρε Μπαιε...Ατλαντα!!!! (φοβερο παντως το nick name του πλεον!!)

Περαστικά στο κορίτσι, αθώος ο Μπάϊος για το συμβάν, έχει δείξει πρότερο έντιμο βιο κ την προσεχει

:mrgreen: ένοχη η γιαγιά.. έπρεπε να της κόψει.. το Θοδωρή δεν αφήνω να την πάρει που ειναι τα διπλάσια του κιλά

γιαγιά και κουνιάδα υπεύθυνες! Ήταν και οι δυο παρούσες! Πολλές φορές επιχείρησε μπροστά μου να την σηκώσει και πάντα τον κόβω λέγοντας δύο πράγματα. Πρώτον ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να την ρίξει και δεύτερον μπορεί να πάθει και ο ίδιος ζημιά βγάζοντας κοίλη. Γνωρίζω περίπτωση με μικρότερο παιδάκι που χειρουργήθηκε.

βρε την Γεωργιτσα..περαστικα της.. ελπιζω σαν μην ειναι σαν την drama queen την κορη μου που δεκα μηνες μετα που δειχνει που ειχε χτυπησει και περιμενει φιλακι..

Α βρε Μπαιε...Ατλαντα!!!! (φοβερο παντως το nick name του πλεον!!)

:lol::lol::lol::lol:

γιαγιά και κουνιάδα υπεύθυνες! Ήταν και οι δυο παρούσες! Πολλές φορές επιχείρησε μπροστά μου να την σηκώσει και πάντα τον κόβω λέγοντας δύο πράγματα. Πρώτον ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να την ρίξει και δεύτερον μπορεί να πάθει και ο ίδιος ζημιά βγάζοντας κοίλη. Γνωρίζω περίπτωση με μικρότερο παιδάκι που χειρουργήθηκε.

Πόσο είπαμε ότι ειναι ο Μπαϊος;

Διαφημίσεις

Πόσο είπαμε ότι ειναι ο Μπαϊος;

Το παιδάκι εννοείται οτι δεν φταέι. Μπορείς να κάνεις όμως αυτό που κάνω εγώ με το Θοδωρή. Αφού του εξηγήσεις ότι δεν κάνει γιατί μπορουν να χτυπήσουν κ τα δύο κ ότι δεν θες με τίποτα να πάθει κακό η μεσούλα του να του λες να το βοηθήσεις να την σηκώσει κ ότι όποτε θέλει να σοτ ζητάει.. Ετσι θα καταλάβει ότι μονος του δεν γίνεται να την σηκώνει κ κάποια στιγμή θα σταματήσει να το ζητάει

μα δεν ειναι τρελλα?? Μπαιεεεε!!! Μπαιεεεεε!!!

Μερικα ονοματα τα μωρα τα κανουν να ακουγονται πολυυυυυ χαριτωμενα..

παει κολλησα τωρα!!

ας γυρισω στο μελετητικο μου εργο..

οπως ο αδελφος μου στα 2 του περιπου περπαταγε με την πανα σαν το παπι και φωναζε τον πατερα μας .. Αντεαααα!! Αντεαααα! (Ανδρεας) ελια Αντεα.. άντε Αντέααα.. και μας εχει μεινει..

οπως τωρα η μικρη Κεκι κεκι (τη θεια Καιτη) ελια Κεκι..

Καλό παιδάκι ακούγεται ο Μπαϊάκος

Είναι πολύ ψυχούλα και την αγαπάει πολύ τη μικρή! Τώρα τελευταία την αποκαλέι βασίλισσά του.

Μωρέ δίκιο έχεις αλλά εσένα είναι αδερφάκια. Και εμένα σαν αδερφάκια είναι αλλά στο σπίτι της γιαγιάς. Εγώ πόσες ώρες να τα έχω μαζί...καταλαβαίνεις....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...