Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ελα βρε μαριανθη,εξι με εξι το παει το προγραμμα το αναστασακι?Ομολογω οτι πρωτη φορα το ακουω ν αρχιζει τους μεγαλους υπνους απο τοσο νωρις το απογευμα

Περιεργο προγραμμα απο τη μια,ξεκουραστο για σας απο την αλλη,αν δε δουλευες βεβαια γιατι τωρα λογικο να θες να τη βλεπεις κι αλλο.Πως τα παει τελικα με τον μπαμπα της τα πρωινα?Απο γαλα τι κανεις?Της αφηνεις καθε μερα ενα γευμα δικο σου?Αχ ευαγγελια μου τι ωραια η κορουλα με τον μπαμπακα της...Ωραια ιδεα να κανετε το ενα μυστηριο σαββατο και το αλλο κυριακη.Μετα το γαμο θα κανετε κατι?Θυμαμαι για τη βαφτιση οτι ελεγες για κειτερινγκ εξω απ την εκκλησια.Στο ιδιο εκκλησακι θα τα κανετε με ιδια κουμπαρα?Σ επρηξα με τις ερωτησεις.Εμεις τιποτα δεν εχουμε κανονισει ακομη,ειμαι μεταξυ ιουνιου,σεπτεμβριου και χριστουγεννων.Με τα χριστουγεννα νιωθω βεβαια οτι το παρατραβαω αλλα δε ξερω,νιωθω οτι δεν εχω ορεξη να ασχοληθω.Θα δουμε,ετσι κι αλλιως κατι απλο θελω.Αυριο το πρωι θα παμε τα κοριτσια στο εργοστασιο σοκολατας,μιαμ μιαμ...Δεν αντεχω αλλο με τα κιλα,εχασα δυο πριν τις γιορτες,πηρα πισω το ενα με πολυ φαι αλλα ειμαι σε φαση που ανοιγω τη ντουλαπα και δε θελω κανενα ρουχο γιατι ολο κατι πεταει και μου σπαει τα νευρα.Και δεν ειναι μονο τα κιλα,ειναι χαλαρωση,ειναι κυτταριτιδα,μονο ραγαδες δεν εχω

Χρειαζομαι επειγοντως γυμναστηριο και κινητρο για διαιτα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελα βρε μαριανθη,εξι με εξι το παει το προγραμμα το αναστασακι?Ομολογω οτι πρωτη φορα το ακουω ν αρχιζει τους μεγαλους υπνους απο τοσο νωρις το απογευμα

Περιεργο προγραμμα απο τη μια,ξεκουραστο για σας απο την αλλη,αν δε δουλευες βεβαια γιατι τωρα λογικο να θες να τη βλεπεις κι αλλο.Πως τα παει τελικα με τον μπαμπα της τα πρωινα?Απο γαλα τι κανεις?Της αφηνεις καθε μερα ενα γευμα δικο σου?Αχ ευαγγελια μου τι ωραια η κορουλα με τον μπαμπακα της...Ωραια ιδεα να κανετε το ενα μυστηριο σαββατο και το αλλο κυριακη.Μετα το γαμο θα κανετε κατι?Θυμαμαι για τη βαφτιση οτι ελεγες για κειτερινγκ εξω απ την εκκλησια.Στο ιδιο εκκλησακι θα τα κανετε με ιδια κουμπαρα?Σ επρηξα με τις ερωτησεις.Εμεις τιποτα δεν εχουμε κανονισει ακομη,ειμαι μεταξυ ιουνιου,σεπτεμβριου και χριστουγεννων.Με τα χριστουγεννα νιωθω βεβαια οτι το παρατραβαω αλλα δε ξερω,νιωθω οτι δεν εχω ορεξη να ασχοληθω.Θα δουμε,ετσι κι αλλιως κατι απλο θελω.Αυριο το πρωι θα παμε τα κοριτσια στο εργοστασιο σοκολατας,μιαμ μιαμ...Δεν αντεχω αλλο με τα κιλα,εχασα δυο πριν τις γιορτες,πηρα πισω το ενα με πολυ φαι αλλα ειμαι σε φαση που ανοιγω τη ντουλαπα και δε θελω κανενα ρουχο γιατι ολο κατι πεταει και μου σπαει τα νευρα.Και δεν ειναι μονο τα κιλα,ειναι χαλαρωση,ειναι κυτταριτιδα,μονο ραγαδες δεν εχω

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

μαριανθη οντως πολυ νωρις ξεκινατε τον υπνο.αλλα αφου ξυπναει 6 η ωρα το πρωι λογικο μου φαινεται.εμενα εχει φτιαξει βιολογικο ρολοι απο 10 μεχρι 9 το πρωι.ακομα και αν τον ανω πιο νωρις μπανιο δεν κοιμαται.αλλα με βολευει λιγο και μενα που ξυπνα αργα.ετσι κοιμαμαι λιγο παραπανω.επισης ο αντρας μου ερχεται σπιτι στις 5 οποτε δεν θα προλαβαινουμε να παμε ουτε για δουλειες ουτε βολτα.

μελνταν 20 χρονια???ποσο εισαι βρε?απο εφηβοι ειστε μαζι?εμεις 6 χρονια.ολοι οι ασχετοι νομιζουν οτι ειμαστε μαζι απο το σχολειο γιατι ειμαστε απο κοντινα χωρια αλλα δεν τον ηξερα καν γιατι ειναι μεγαλυτερος και δεν ειχαμε συνυπαρξει στο γυμνασιο-λυκειο.αυτος φυσικα ηξερε ολες τις συμμαθητριες μου και ειδικα τις πιο ξεπεταγμενες,ακομα και την κολλητη μου ηξερε φατσικα.εγω του χα ξεφυγει γιατι ημουν low profile xaxa...:tongue:αλλα ακομα και να τον ειχα παρει χαμπαρι ουτε που θα ασχολουμουν γιατι ειχα αλλους μεγαλους εφηβικους ερωτες.ποπο τι θυμηθηκα τωρα...:oops:

KPOzp2.png deXnp3.png

Περιεργο προγραμμα απο τη μια,ξεκουραστο για σας απο την αλλη,αν δε δουλευες βεβαια γιατι τωρα λογικο να θες να τη βλεπεις κι αλλο.Πως τα παει τελικα με τον μπαμπα της τα πρωινα?Απο γαλα τι κανεις?Της αφηνεις καθε μερα ενα γευμα δικο σου?Αχ ευαγγελια μου τι ωραια η κορουλα με τον μπαμπακα της...Ωραια ιδεα να κανετε το ενα μυστηριο σαββατο και το αλλο κυριακη.Μετα το γαμι θα κανετε κατι?Θυμαμαι για τη βαφτιση οτι ελεγες για κειτερινγκ εξω απ την εκκλησια.Στο ιδιο εκκλησακι θα τα κανετε με ιδια κουμπαρα?Σ επρηξα με τις ερωτησεις.Εμεις τιποτα δεν εχουμε κανονισει ακομη,ειμαι μεταξυ ιουνιου,σεπτεμβριου και χριστουγεννων.Με τα χριστουγεννα νιωθω βεβαια οτι το παρατραβαω αλλα δε ξερω,νιωθω οτι δεν εχω ορεξη να ασχοληθω.Θα δουμε,ετσι κι αλλιως κατι απλο θελω.Αυριο το πρωι θα παμε τα κοριτσια στο εργοστασιο σοκολατας,μιαμ μιαμ...Δεν αντεχω αλλο με τα κιλα,εχασα δυο πριν τις γιορτες,πηρα πισω το ενα με πολυ φαι αλλα ειμαι σε φαση που ανοιγω τη ντουλαπα και δε θελω κανενα ρουχο γιατι ολο κατι πεταει και μου σπαει τα νευρα.Και δεν ειναι μονο τα κιλα,ειναι χαλαρωση,ειναι κυτταριτιδα,μονο ραγαδες δεν εχω

Θα κάνουμε και το γάμο και τη βάφτιση στη Χαλκιδική, γιατί θα έρθει κόσμος απο τρεις ηπειρους πρώτη φορά Ελλαδα και θελουμε να το συνδυασουμε με διακοπές. Μετα το γάμο δεξίωση, κλειστός κύκλος και βάφτιση την Κυριακή σε ένα αλλο εκκλησακι κοντα στη θάλασσα που εχει ωραια αυλή κάτω από τα δεντρα, κι εκεί μετα τη βάφτιση κάτι λίγο να τσιμπήσουν οι καλεσμένοι, οχι πολλά πραγματα, θα την κανουμε και νωρίς το απογευματάκι.

Αντωνία μου για τους γονείς το κάνουμε, κι επειδή βαφτιση θελαμε να γινει, μια που θα ερθει ο κοσμος απο μακρια κανουμε και το γαμο γιατι χαιρονται πολύ.

Αχ μη μιλας για κιλά. Τωρα με τις γιορτες τα τσιμπησα κι εγω δυο κιλάκια. Αλλα το καταφχαριστήθηκα!

Aντε τωρα ολες μαζι τα κεφαλια μεσα και διατροφη να χαθουν τα κιλα των εορτών. Αυτο που λες με τα ρουχα ποσο σε καταλαβαινω! Θελω απεγνωσμενα να παω για ψωνια, αλλα τον ελαχιστο χρονο που έχω να βγω στην αγορα ψωνιζω για το μωρο που ειναι πιο σημαντικο.

Πώς είστε από ιώσεις; Τι κανουν οι πριγκιπησσες;

c8i6p2.png

Μαγδα μου τι ωραιο ονομα το Βάιος! Αντε να τον χαιρεστε τον μικρο Βαιο λοιπον!

Θυμησε μου κορίτσι, Θεσσαλονικιά είσαι?

Εγώ θα ξανακατέβω Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο, αν τύχει και είναι καμια κοπέλα τοτε εκεί στα μέρη μας να κανονίσουμε κανένα καφεδάκι!

Αντε γιατί πολύ τις ζήλεψα εκει κάτω τις Αθηναίες!

Ευαγγελία μου εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη (αν και μένω Καβάλα). Πες μου ποιες ημερομηνίες θα είσαι στην πατρίδα να το κανονίσω να ρθω κι εγώ!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Περιεργο προγραμμα απο τη μια,ξεκουραστο για σας απο την αλλη,αν δε δουλευες βεβαια γιατι τωρα λογικο να θες να τη βλεπεις κι αλλο.Πως τα παει τελικα με τον μπαμπα της τα πρωινα?Απο γαλα τι κανεις?Της αφηνεις καθε μερα ενα γευμα δικο σου?Αχ ευαγγελια μου τι ωραια η κορουλα με τον μπαμπακα της...Ωραια ιδεα να κανετε το ενα μυστηριο σαββατο και το αλλο κυριακη.Μετα το γαμι θα κανετε κατι?Θυμαμαι για τη βαφτιση οτι ελεγες για κειτερινγκ εξω απ την εκκλησια.Στο ιδιο εκκλησακι θα τα κανετε με ιδια κουμπαρα?Σ επρηξα με τις ερωτησεις.Εμεις τιποτα δεν εχουμε κανονισει ακομη,ειμαι μεταξυ ιουνιου,σεπτεμβριου και χριστουγεννων.Με τα χριστουγεννα νιωθω βεβαια οτι το παρατραβαω αλλα δε ξερω,νιωθω οτι δεν εχω ορεξη να ασχοληθω.Θα δουμε,ετσι κι αλλιως κατι απλο θελω.Αυριο το πρωι θα παμε τα κοριτσια στο εργοστασιο σοκολατας,μιαμ μιαμ...Δεν αντεχω αλλο με τα κιλα,εχασα δυο πριν τις γιορτες,πηρα πισω το ενα με πολυ φαι αλλα ειμαι σε φαση που ανοιγω τη ντουλαπα και δε θελω κανενα ρουχο γιατι ολο κατι πεταει και μου σπαει τα νευρα.Και δεν ειναι μονο τα κιλα,ειναι χαλαρωση,ειναι κυτταριτιδα,μονο ραγαδες δεν εχω

Άστα να πάνε... Πράγματι από την μια είναι ξεκούραστο για μας αυτό το πρόγραμμα γιατί όλο το απόγευμα το έχουμε ελεύθερο για δουλειές κτλ. Αλλά από την άλλη μου λείπει τρελά το ζουζούνι μου.

Με τον μπαμπά της μια χαρά τα πάει. Προσαρμόστηκαν και οι δυο. Της αφήνω 4 μπουκαλάκια γάλα, συν τα φρουτάκια που τρώει και είναι κομπλέ. Βασικά επειδή την θηλάζω πριν φύγω και μόλις έρθω και επειδή άρχισε και τις στέρεες, πλέον της είναι πολύ το γάλα που της αφήνω. Αλλά δεν πειράζει. Καλύτερα να έχει περισσότερο, παρά λιγότερο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

κοριτσια μου γεια σας!

Βροχουλα να σου ζησει το κοριτσακι σου να εχει οτι επιθυμει στη ζωουλα του!! περιμενουμε φωτογραφιες να σας καμαρωσουμε!

Μαριανθη οντως πολυ περιεργο ωραριο η μικρουλα που θα παει θα στρωσει'

μαχη μου επιτελους εφυγε η νονα να χαρεις κι εσυ το παιδακι σου και τον αντρα σου!

Αντωνια να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Ευαγγελια μου τι ωραια που κοιμαστε παλι οι 3 σας τελεια

Λονεσταρ περαστικα κοριτσι μου!

Μαρω μου το σουτζουκακι δεν εχω καταληξει τι ειναι τεινω προς σμυρνεικο ομως!! χαχαχαχ

Εγω χαθηκα λιγο αυτες τις μερες ημουν αρρωστη ολη τη βδομαδα, το σουτζουκακι εχει πολυ γκρινια με τα δοντακια και δεν τρωει καλα το πουλακι μου. Εγω κομματια εντελως!! Σημερα εχει πυρετο κι ο αντρας μου μουτζα φαγαμε!!!

c6vNp3.png

κοριτσια μου γεια σας!

Βροχουλα να σου ζησει το κοριτσακι σου να εχει οτι επιθυμει στη ζωουλα του!! περιμενουμε φωτογραφιες να σας καμαρωσουμε!

Μαριανθη οντως πολυ περιεργο ωραριο η μικρουλα που θα παει θα στρωσει'

μαχη μου επιτελους εφυγε η νονα να χαρεις κι εσυ το παιδακι σου και τον αντρα σου!

Αντωνια να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Ευαγγελια μου τι ωραια που κοιμαστε παλι οι 3 σας τελεια

Λονεσταρ περαστικα κοριτσι μου!

Μαρω μου το σουτζουκακι δεν εχω καταληξει τι ειναι τεινω προς σμυρνεικο ομως!! χαχαχαχ

Εγω χαθηκα λιγο αυτες τις μερες ημουν αρρωστη ολη τη βδομαδα, το σουτζουκακι εχει πολυ γκρινια με τα δοντακια και δεν τρωει καλα το πουλακι μου. Εγω κομματια εντελως!! Σημερα εχει πυρετο κι ο αντρας μου μουτζα φαγαμε!!!

Δεν νομιζω να ειναι μουτζα ρε αγαπη,ολος ο κοσμος με ιωσεις ειναι:evil: και εμενα σημερα ο αντρας μου ηρθε με μια κλειστη φωνη το μεσημερι, κανονικη φαρυγγιτδα! Το μονο που δεν θελω ειναι να αρρωστησει η Μαγδαληνη μου.καθολου δεν το μπορω στα μωρακια.να μου πεις και εμεις οταν αρρωσταινουμε ειναι καλυτερα?και να εχεις μωρα παιδια να πρεπει να τα ταισεις,να τα παιξεις,να τα εχεις αγκαλια??χαλια μαυρα....σερνεσαι και εισαι σαν να σε εχουνε δειρει 10 αραπαδες....υγεια υγεια και περαστικα στον αντρα σου!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αντωνια μου και εγω αυτη τη φορα δεν ειχα ορεξη να ασχοληθω με τα της βαφτισης,10 μερες πριν για τα βασικα και εισαι ετοιμη.δεν θελει καθολου τρεξιμο,ειμαστε και εμπειρες σε αυτα τα μυστηρια οποτε ξερεις πως να κινηθεις.αν καλεσεις μονο γονεις και κουμπαρους ,νονους,αδερφια πανω απο 10 μερες πριν δεν χρειαζεται να ασχοληθεις.καλε θυμησε μου ποιον θα κανετε νονο? Ολο ξεχναω.....20 χρονια κοντα ρε ψυχη με τον αντρα σου?:shock:συγχαρητηρια παντως!εμεις ειμαστε 7 μονο και ωρες ωρες τρωγομαστε σαν τα σκυλια:mrgreen::mrgreen: αν περασουμε τα πρωτα κρισιμα 7 χρονια τοτε θα γερασουμε μαζι :rolleyes:μεγαλος δρομος η συμβιωση με εναν ανθρωπο.με μελαγχολει η σκεψη να γερασω εγω η' ο αντρας μου,δεν θελω καθολου να το φερνω στο μυαλο μου σαν εικονα....ισως γιατι εχω πολυ μικρα παιδια ακομα και με εχουν αναγκη,ισως γιατι νιωθω οτι δεν εχω κανει πολλα πραγματα ακομα.....θελω να ζησουμε πολλα χρονια ακομα νεοι και υγιεις...να τα χιλιασετε παντως κοριτσακι μου!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Lonestar, πολυ σουπερ το ωραριο σας υπνου.εμεις κοιμομαστε γυρω στις 10-10.30-11.00 καπου εκει, ξυπναει γυρω στις 4-5 τα χαραματα για γαλα ξανακοιμαται και μετα ξυπναει 8-8.30 το πρωι.προχθες μου κοιμηθηκε στις 9 το βραδυ,ξυπνησε στις 2 το βραδυ και μετα στις 6 το πρωι ξανα και ειχε χορτασει και τον υπνο και δεν ηθελε να ξανακοιμηθει και εγω σερνομουνα:mad:οποτε το αποφευγω να την κοιμιζω πριν τις 10.βεβαια σημερα κοιμηθηκε ξανα 9.15,δεν ειχε κοιμηθει πολυ το μεσημερι και της βγηκε κουραση και γκρινιτσα,και δεν μπορεσα να την κρατησω αλλο ξυπνια.ειδομεν τι ωρα θα εχουμε εγερτηριο αυριο το πρωι:rolleyes:

Μαριανθη μου για χειμωνα δεν ειναι παραξενο που κοιμαται τοσο νωρις το απογευμα η μπουμπου σου.εξω ειναι νυχτα,αυτα ειναι ακομα πολυ μικρα και εχουν αναγκη απο πολλες ωρες υπνο...εμενα το πρωινο εγερτηριο με σκοτωνει.βεβαια εσυ ξυπνας τωρα λογω δουλειας,το φανταζεσαι να μη δουλευες και να ξυπναγες συνεχεια 6 το πρωι?καποια στιγμη γινεσαι κομματια.....και πρεπει να ασχοληθεις μαζι τους,να τα παιξεις.εμενα τωρα καθεται αρκετη ωρα ξυπνια. Απο 2-3 ωρες μεχρι να ξανακοιμηθει,οποτε το πολυ πρωινο ξυπνημα με αποσυντονιζει......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

κριστι τα δοντακια ειναι υπουλα..και μενα ειχε γκρινια γκρινια και επισης δεν ετρωγε καλα και εβαλα το χερι μου στο στοματου για πλακα και ανακαλυψα δοντακι.αν εξαιρεσεις της ευαγγελιας σε οποιον με παιδια πω οτι βγαλαμε δοντι 4,5 μηνων του φαινεταιπεριεργο.τα περισσοτερα τα βγαζουν 7-8 μηνων

νοβεμπερ και μενα ξυπνα 2 φορες μες τη νυχτα να φαει αλλα ξανακοιμαται αμεσως οποτε δεν με πολυνοιαζει.κι εγω το 6 ωρα στο ποδι παντα το θεωρουσα βαρβαρο αν και για χρονια τετοια ωρα ξυπνουσα.τωρα αν δεν παει 8 δεν τη παλευω...

εδω εχει σχετικα καλο καιρο σημερα λεμε να παμε καμια βολτα

ασχετο ο μπεμπης πιανει πραγματα.τον βαζω μπροστα στο ψυγειο που εχω κατι μαγνητακια φουσκωτα απο αφρολεξ και απλωνει το χερι του και τα πιανει.ο νεος ερωτας του ειναι τα ποδια του.τα βαζει και στο στομα!!

KPOzp2.png deXnp3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Κριστη μου περαστικα σας,οντως γινεται της κακομοιρας απο ιωσεις,ολες οι οικογενειες αποδεκατισμενες ειναι.Τα δικα μου εβγαλαν ανωδυνα τα δοντακια,ουτε που τα καταλαβαινα ποτε εσκαγαν,τωρα η μπεμπα θα δουμε.Ευαγγελια μου ωραια τα χετε σχεδιασει με τα μυστηρια,νομιζω οτι κι ο κοσμος που θα ρθει απο μακρια θα ευχαριστηθει.Για οσες ρωτησατε,τον επομενο μηνα κλεινω τα 37 και ειμαι με τον αντρα μου απο τα 18.Του χρονου που θα κλεινουμε 20 χρονια μαζι ειπαμε να κανουμε μεγαλο παρτυ.Παντρεμενοι ειμαστε 13 χρονια.Πηγαιναμε μαζι σχολειο με δυο ταξεις διαφορα αλλα ουτε γεια δε λεγαμε.Τον γνωρισα μολις ειχα περασει στη νομικη (τρομαρα μου).Ζησαμε πραγματικα τρελο και παλαβο ερωτα.Διαψευδω τις ερευνες που λενε οτι ο ερωτας κραταει περιπου ενα χρονο και μετα αλλαζει μορφη,εγω για καμια πενταετια ζουσα στα "κοκκινα".Περασαμε πολυ ωραια χρονια κι ακομη περναμε.Εμενα νοβεμπερ δε μ φοβιζει τοσο η ιδεα του να μεγαλωσουμε,αρκει να ειμαστε μαζι και υγιεις.Αυτο που δε θελω καθολου να φερνω στο μυαλο μου ειναι η εικονα η δικη μου μονη η του αντρα μου μονος του.Μακαρι να μαστε καλα να προλαβουμε να γερασουμε μαζι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εδω σημερα ολη μερα βρεχει κι ειμαστε σπιτακι στα ζεστα μας.Απο αυριο ξεκιναμε σχολεια και δε θελω καθολου.Βαρια μου φαινεται η επιστροφη σε προγραμμα γιατι επι δυο εβδομαδες καναμε ο τι θελαμε.Κοιμοντουσαν τα κοριτσια οση ωρα ηθελαν το μεσημερι κι ο τι ωρα νυσταζαν το βραδυ.Τωρα παλι με το ρολοι στο χερι θα μαι.Χθες καταευχαριστηθηκα τη μερα μας.Το πρωι πηγαμε τα κοριτσια στο εργοστασιο σοκολατας και για φαγητο στο avenue.Το απογευμα πηγα για καφε με τις φιλες μου και ριξαμε τριωρο κους κους.Το βραδυ πηγαμε ολοι μαζι για φαγητο και μετα ηρθαν στο σπιτι μας για τζακι και ποτο ως τις τρεις τα ξημερωματα.Τα κοριτσια ντουρασελ.Σημερα ξυπνησαμε στις 12.30 το μεσημερι!!!Η μπεμπα ευτυχως ξυπναγε,ετρωγε και ξανακοιμοταν.Πολυ μου αρεσε.Αυριο εχω ξεστολισμα,ξενερωνω και βαριεμαι.Σημερα ειχα κοκκινιστο με πιλαφι,εσεις?Α για νονο που ρωτησες νοβεμπερ,ηθελα πολυ τις ανηψιες μου αλλα μάλλον δε γινεται για διαφορους λογους και μετα μας εχουν προτεινει ενας ξαδελφος του αντρα μου και μια φιλη μας αλλα οχι κολλητη μας.Με κανενα δεν τρελαινομαι,εγω θελω τις κουμπαριες πολυ ζεστες και κολλητες αλλα μαλλον πρεπει να συμβιβαστω,εκανα πολλα παιδια και τελειωσαν οι καλοι κουμπαροι χα χα.Θα δουμε,δεν εχουμε κατσει να συζητησουμε σοβαρα με τον αντρα μου για το τι ακριβως θελουμε γι αυτο ειμαι κι εγω ετσι φλου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Lonestar οντως ειναι πολυ νωρις για δοντακι αλλα ολα γινονται.Ειναι στη φαση εξερευνησης ο μπουμπουκος σου ε?Ε ρε τα μαναρακια πως εξελισσονται.Εγω αυτην την περιοδο εχω τρελαθει με την εξελιξη στην ομιλια της δαναης.Λεει τα παντα μ αυτον τον μωρουδιστικο τροπο που με τρελαινει.Οταν κλαιει η μπεμπα της λεει "σωπα σωπα αδελφουλα μου".Χρησιμοποιει αρθρα,σωστους χρονους,τρελαινομαι...Ποτε την φεραμε κι αυτη απο το μαιευτηριο και ποτε ειναι ανθρωπακι κανονικο..

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Βροχούλα ωραίο το σκηνικό της βάφτισης! Να σου ζήσει η Μαγδαληνη!

Το καλοκαίρι κλέισαμε 14 χρόνια με τον άντρα μου!και 2 παντρεμένοι...Ευτυχώς εμείς έχουμε γλιτώσει από ιώσεις.λίγο συνάχι κ βήχα έχει η μικρή αλλά είναι ελαφρύ!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...