Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Και συνεχιζω με τα δικα μας!αν προλαβω...τις μισες διακοπες τις περασαμε σπιτι μας κ τις εργαδιμες δουλευε ο αντρας μου αλλα ειχαμε οικογενειακο ανταμωμα κ γινοταν χαμος απο κοσμο στο σπιτι εξω μεσα επισκεψεις πηγαμε ηρθαν!τελεια!ο μπεμπης μου απο μερες ειχε μπουκωμα τρελο κ βηχα που δεν ελεγε ν φυγει...τωρα μετα απο δεκα μςρες εστρωσε...κ η γνωστη φοβερη διαθεση του με τα γελακια του τα γλυκα μας εχει τρελανει!!κοριτσια βλεπω τον αντρα μου πως κανει με το μωρο κ ξετρελαινομαι...τα ειχαμε ξςχασει αυτα...νιωθω τοσο ολοκληρωμενη ως τετραδα...ΤΗν πρωτοχρονια καναμε ρεβεγιον στο σπιτι μας για ν μη βγαζβ το μωρο εξω με αρνητικες θερμοκρασιες...αλλα τα περισσοτερα τα εκαναν οι αλλοι οποτε ηταν πολυ ομορφα οικογενειακα.εννοειται στις 2υπνο!!!χαχαχαα

Καταληξαμε στο ονομα του μωρου!της μαμας μου,ΒΑιος!περιεργο ε???ειναι ιδιαιτερο!

Σημερα βγηκαμε μς φιλους για φαγητο απαρτια παντα κ χτες βγηκαμε με τον αντρα μου οι δυο μας...ειχαμε πολυ καιρο ν το ξενυχτησουμε!

Πολύ ιδιαίτερο όνομα! Βαία η μαμά; Μου αρέσει! Άντε με το καλό και η βάφτιση τώρα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυριο στελνω παιδικο την μεσαια μου και την Παρασκευη ξεκιναει και το νηπιαγωγειο.back to reality;).εγω αυριο ξεστολιζω το δεντρο,ενταξυ το χορτασαμε δε μπορω να πω,αντε να βαλουμε κανα επιπλο στη θεση του γιατι ειχαμε στριμωχτει στο σαλονι.....το μπαλκονι το ξεστολισε σημερα ο αντρας μου!αυριο το μενου εχει κοτοσουπα!τι αλλο.....α! Καλε σημερα πηγαμε για την τριτη κοινωνια της Μαγδαληνης,πεταξαμε και το νερο απο το μπανακι που την εκανα χθες στην θαλασσα και τελειωσαμε τα εθιμοτυπικα....και τωρα χαλαρουιτα......πηγαμε και στο πεταγμα του σταυρου στη θαλασσα μιας και ειχαμε παει στην λειτουργια το πρωι και εβλεπα τα αγορακια με τα μαγιο τους και πολυ τα χαιρομουνα που υπαρχουν ακομα παιδακια που κρατανε τα ηθη και τα εθιμα μας, το μελλον του τοπου μας ειναι αυτα τα παιδια.....και κοντα στην εκκλησια.πολυ θα ηθελα να πηγαινει ο γιος μου να βοηθαει τον παππουλη στην εκκλησια τις Κυριακες,ισως το κανουμε,θα το προτεινω στον αντρα μου παντως.....

Καλή επιστροφή στα σχολεία!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα!

να χαιρεσαι το νεοφωτιστο νοβεμπερ!

μαγδα ωραιο ονομα το Βαϊος.νομιζα ειναι μονο αντρικο.πως την λενε την πεθερα σου?

μαριανθη ξερω τι ειναι τα ΚΕΔΥ εχω φιλη δασκαλα μου χει πει πως αργουν απιστευτα πολυ να βγαζουν πορισματα και οτι κανουν αιτηση στην πρωτη για μπει σε στηριξη το παιδι στην τριτη.... ειχαμε κανει προ αμνημονευτων ετων σεμιναρια.κανονικα δεν επρεπε να πιεσει την κοιλια του μωρου δεν πρεπει να το κανεις αυτο στα μωρα γι'αυτο εκανε και εμετο.πρεπει να τα βαζεις στο γονατο και να τα χτυπας στην πλατη.ειχα αρχισει να τον χτυπω αλλα δεν..και τοτε πανω στον πανικο το κανε αυτο ο αντρας μου.ασε δεν θελω να το θυμαμαι.μου παν κατι τροπους για να δινεις ντεπον αλλα αποφασισα αν ξαναχρειαστει να του το δωσω στο βυζι.

ευαγγλια μου τελεια τα κιλακια σας!καλο ταξιδι!

εγω δεν θα ξεστολισω ακομα..μαρεσει να τα κραταω καμποσο. περσυ να φανταστειτε τα εβγαλε ο αντρας μου μια μερα που ελειπα γιατι τα βαρεθηκε.

εμενα ο μπεμπης πιανει ολη την ωρα τα ποδια του.του αρεσει πολυ.

εχει παααρα πολλα σαλια!του βαζω σαλιαρες τις οποιες απεχθανομαι..εγω πανω απο μια μιαμιση ωρα δεν τον εχω αφησει τους τελευταιους μηνες.την πρωτοχρονια πριν αρρωστησω ειχαμε σκοπο να ρθει η πεθερα μου να τον κρατησει μετα τις 10 που κοιμαται καμποσο να παμε καμια βολτα αλλα..

Πάει πέρασε τώρα οπότε μην το σκέφτεσαι και στεναχωριέσαι! Μακριά από σας, να μην σας ξανασυμβεί!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε; Εμείς καλά! Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο νέο, εκτός από το ότι τώρα με την δουλειά μου λείπει πολύ το Αναστασάκι! Γυρίζω στο σπίτι και μετά από λίγες ώρες η μικρή ξεκινάει τους βραδινούς ύπνους. Δεν την απολαμβάνω καθόλου και το έχω μεγάλο παράπονο...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τι κάνετε; Εμείς καλά! Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο νέο, εκτός από το ότι τώρα με την δουλειά μου λείπει πολύ το Αναστασάκι! Γυρίζω στο σπίτι και μετά από λίγες ώρες η μικρή ξεκινάει τους βραδινούς ύπνους. Δεν την απολαμβάνω καθόλου και το έχω μεγάλο παράπονο...

Τι ωρα γυρνας ρε κοριτσι?και το απογευμα τι προγραμμα εχει δηλαδη?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσοπουλα ομορφα και μωρακια ακομη πιο ομορφα.Τι κανετε?Μεγαλη γιορτη σημερα,να χαιρομαστε οποιον εχουμε.Ευχαριστω για τις ευχες για τον αντρουλη μου.Ωραια περασαμε,λουνα παρκ,φαγητο,γυρισαμε στις εξι ισα για να κοιμηθουν η δαναη κι η μπεμπα και μετα στην κουμπαρα μας.Ευαγγελια με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας,δυσκολος ο αποχωρισμος αλλα αφου ξαναρχεσαι σε δυο εβδομαδες απλοποιειται το θεμα.Φανταζομαι του αντρα σου ποσο θα του λειψατε-στερητικο συνδρομο θα χα παθει εγω τοσες μερες χωρις το μωρο.Καλα τηνν αναπτυξη σας δεν την σχολιαζω...ζουμπουρλου με τα ολα της.Βροχουλα εγω νομιζα οτι κοινωνανε τα μωρα επι τρεις κυριακες μετα τη βαφτιση,λαθος κανω?Εγω αυτα τα εθιμα με τα νερα και τα συναφη δεν τα κρατησα.Γενικα τα της εκκλησιας με αφηνουν λιγο εως πολυ αδιαφορη,οχι η πιστη αυτη καθεαυτη αλλα η εκκλησια ως θεσμος.Για τις βεραντες που λες εχω κολλημα.Μου αρεσει να βγαονω εξω για τον καφε μου ακομη και με κρυο.Μου φαινεται αναζωογωνητικο το μπαλκονι το χειμωνα.Εχει θεα ολη την αθηνα κι οταν εχει καθαρη ατμοσφαιρα μου αρεσει πολυ.Ασε που οσο καθαρα κι αν ειναι μεσα,αν παω να ανοιξω τα παραθυρα το πρωι και δω εξω φυλλα και βρωμιες απ τα ξυλα σπαζομαι οποτε μια στο τοσο βγαινω και τα κανω.Εντωμεταξυ και στο πατρικο μου χρονια το μπαλκονι ηταν το κεντρο του σπιτιου για πολλους μηνες το χρονο.Εκει καθομασταν,εκει τρωγαμε,εκει παιζαμε.Τι σου ειναι τελικα τα βιωματα..Εκει που χανω τελειως τη μπαλα,το λεω και το ξαναλεω,ειναι τα ρουχα.Το στεγνωτηριο ειναι πλεον μονοδρομος,δεν αντεχω αλλο απλωμα -σιδερο.Lonestar κι εγω δεν το χορταινω το δεντρο,παντα θελω κι αλλο αλλα αν δεν το ξεστολισω εγω ο αντρας μου θα το αφηνε στολισμενο ως του χρονου τα χριστουγεννα.Μαγδα πολυ ανεβασμενη μου ακουγεσαι,περασες καλα μαλλον.Εφτιαξε η ψυχολογια σου ως προς το χρονο σου με τον μεγαλο?Ωραια που βγαινετε κι ολοι μαζι και μονοι σας.Ολα χρειαζονται.Εγω το σαββατο θα βγω για καφε και βολτα απογευματινη μονο με τις φιλες μου και μετα θα συναντηθουμε ολες με τους αντρες μας και τα παιδια σ ενα ιταλικο για φαγητο.Κι η φαση της κοριτσοπαρεας μου χει λειψει αλλα η μια της παρεας εχει μια μπουμπου σαραντα ημερων...Το σαββατο θα ρθει ομως μαζι μας,θα ναι η πρωτη της ηρωικη εξοδος.Σας φιλω,σημερα κι εμεις κοτοσουπα.

Ναι ισχυει οτι για τρεις Κυριακες κοινωνας το παιδι,δηλαδη την ημερα της βαφτισης που κοινωνησε και τις 2 επομενες Κυριακες που εχει λειτουργια η εκκλησια,αλλα στην περιπτωση μας μεσολαβησε η παραμονη των Θεοφανειων που ειχε τον εσπερινο και ανημερα τα Θεοφανεια που εχει λειτουργια η εκκλησια οποτε πηγαμε αυτες τις μερες αντι για αλλες δυο Κυριακες.ο παπας μας το ειπε να το κανουμε ετσι και ομολογω μας βολεψε τωρα που εχει αδεια και ο αντρας μου και ξεμπερδεψαμε και με αυτα.αυριο καμια ομελετα φουρνου θα φτιαξω εσεις?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα κοριτσια!

μελνταν ωραιο το μπαλκονι και μενα μαρεσει αν εισαι σε οροφο βεβαια...στα προηγουμενα σπιτια ειχα μεγαλα μπαλκονια,καθομασταν ακομα και το χειμωνα.εδω ειμαι σε ισογειο,πανω στο δρομο οποτε δεν παιζει.

σκεφτηκα καθω θηλαζει να βαλω τη συριγγα απο το πλαι καο καθως θηλαζει να πινει και ντεπον.εχουμε και εμβολιο την τριτη.

εσεις οταν κανουν εμβολιο τα θηλαζετε την ωρα του εμβολιου?εμεις ετσι το καναμε και μολις τον τρυπουσε το αφηνε και πλανταζε στο κλαμα.την τελευταια φορα ειπα να χω ετοιμο το βυζι να του δωσω μετα το τρυπημα αλλα δεν επιανε με τιποτα γιατι ουρλιαζε.

μαριανθη οταν λες βραδινους υπνους?εννοεις συνεχομενα για ωρες?τι ωρα το ξεκινατε?εμεις στις 10 παρα.και μετα 11 παμε και μεις για υπνο.βλεπουμε το η χειροτερη βδομαδα της ζωης μου.σαν τους γερους,χαχα.τσακιρ κεφι.θελω να παω σινεμα...................

νοβεμπερ καλα το κανατε.εγω οταν βαφτησα πηγαμε τις 3 επομενες κυριακες.νομιζω σου δινουν ενα περιθωριο 3 μηνων για να ολοκληρωσεις την μεταληψη.τον τελευταιο καιρο εχω αναθεωρησει λιγο για την βαφτιση.θα θελα να την καναμε φετος.αλλα η νονα μας δεν μπορει.

θελω να παω στα τζαμπο να παρω σαλιαρες αλλα περιμενω εναν κουριερ.μου τη σπαει πολυ αυτο.ερχονται οτι ωρα ναναι.επισης ο ταχυδρομος ποτε δεν μας φερνει τιποτα,τα παει στο απεναντι σπιτι παντα ενω εχω ενα τεραστιο νουμερο απεξω και ενω τα μπατζουρια ειναι παντα ανοιχτα.δεν το καταλαβαινω αυτο.και μετα μας τα φερνουν οι γειτονεςαν το θυμηθουν.λογαριασμο νερου εχω να δω 1 χρονο.στο τελος θα μας το κοψουν.πρεπει να παρω στο ταχυρδομειο να κανω παραπονα.

λεω να συναρμολογησω σιγα σιγα το καθισματακι φαγητου.πηρα ενα pegperego.εσεις που τα ταιζετε?

KPOzp2.png deXnp3.png

Κοριτσουδια Καλημέρα σας..Σας είπα ότι την έδιωξε ο άντρας μου την νονά Ναι ναι της είπε ότι έχει διάβασμα και την σούταρε άντε γιατί τον καλό τον λένε και μαλακά στο τέλος..αρκετή υπομονή κάναμε..χαιρομαι τον άντρα μου και το παιδί μου Επιτέλους..περνάμε τέλεια οι τρεις μας..ηρεμία γαλήνη κάνουμε αγάπες ..Εμείς έχουμε την Τετάρτη παιδίατρο και θα κάνουμε και εμβόλιο εγώ κάθε φορά την έχω στο στήθος όταν κάνει εμβόλιο..Και εγώ θέλω τα μπαλκόνια να είναι καθαρά χειμώνα καλοκαίρι γιατί μπαινοβγαινουμε και θέλω να μην έχει τίποτα..Καλά εγώ είμαι και τρελή ψάχνω όπου υπάρχει δαχτυλια πάω και την καθαρίζω..Αντωνία μου να τον χαίρεστε τον μπαμπάκια σας να είναι γερός και δυνατός και να απολαμβάνει τις γυναικαρες του και ειδικά εσένα που είσαι τόσο γλυκιά. Και εμάς γιορταζε ο μπαμπάκας μας χθες και ο αδερφουλης μου έχουμε πολλούς Γιάννηδες..Σας είπα πόσο καψούρα είμαι με τον άντρα μου πολύ άσχετα αν είμαστε μαζί 10 χρόνια είμαστε φουλ στο ρομάντζο..lone star μην νομίζεις και εδώ ο ταχυδρόμος είναι οπότε του την βαρέσει με τις περικοπές που τους έχουν κάνει ερχονται οπότε θυμηθούν και αυτοί..Πολύ ωραίο όνομα μαγδουλα μου άντε με το καλό και η δική σας βάφτιση ποτέ θα γίνει;Μαριάνθη μου πως να την χορτάσεις που κοιμάται νωρίς το αναστασακι δίκιο έχεις. Βροχούλα μου τέλεια η βάφτιση της ωραίο σκηνικό με το χιόνι και πάλι να σας ζήσει.. ξέρετε ότι παντρευομαστε την ίδια μέρα με την Ευαγγελία;Και όμως Ναι θα έχουμε Ευαγγελία μου ίδια μέρα επέτειο..Εμείς έχουμε γίγαντες από χθες αποτε σήμερα δεν έχει μαγείρεμα

ewKwp3.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Εγω εχω κουραστει με τις ιωσεις και τα μικροβια.Η δαναη βηχει μονιμως και ενω η μπεμπα ηταν καλα τωρα εχει παλι πολυ μυξα.Μου φαινεται δεν τις προσεχω οσο πρεπει,οχι απ την αποψη του ντυσιματος αλλα απ την αποψη οτι ειμαστε συνεχεια με κοσμο κι ολο κολλανε κατι καινουριο.Μαχη μου νομιζω οτι καλα εκανε ο αντρας σου,δυο μηνες κοντεψε να κλεισει η νονα σε ξενο σπιτι,υπερβολη ηταν πια.Αντε καλες ζουζουνιες τωρα.Εγω με τον αντρα μου ειχαμε δωσει το πρωτο μας φιλι τη μερα της γιορτης του το 1997!!!!! και προχθες που γιορταζε κλεισαμε 19 χρονια μαζι.Και στη βερα του γαμου μας 6-1-97 εχουμε χαραξει.Κι εμεις λεγαμε οτι παρολα τα χρονια που ειναι πολλα,ειμαστε μια χαρα,τα προβληματα μας ειναι παντα περαστικα κι οταν βρισκομαστε ουσιαστικα μας θυμιζουμε εκεινο το ζευγαρακι του 97 που ζουσε τρελο ερωτα.Μαχη μου η ευαγγελια θα κανει γαμοβαφτιση?Καθολου δεν το θυμομουν,δεν εισαι παντρεμενη ευαγγελια μου?Γυρισατε σπιτακι σας εσεις καλε?Για πες αντιδρασεις μπαμπα-κορης.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαχη μου να τον χαιρεσαι κι εσυ τον αντρουλη σου και να σας χαιρεται κι αυτος.Μηπως ρωτησες κοριτσακι μου καλο πληροφοριες τη φιλη σου την μαια?Lonestar εγβ την αφηνω πρωτα να κανει το εμβολιο και μετα τη βαζω κατευθειαν στηθος αλλα τωρα που το λετε θα δοκιμασω στο επομενο να την εχω βαλει εξαρχης.Απο δουλειες εκανα χθες παρα πολλες και σημερα θα μαι πιο χαλαρη,φαγητο εχω απο χθες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Τι ωρα γυρνας ρε κοριτσι?και το απογευμα τι προγραμμα εχει δηλαδη?

Γύρω στις 2 είμαι στο σπίτι και η μικρή γύρω στις 6 το απόγευμα ξεκινάει τους βραδινούς ύπνους. Δηλαδή μόνο 4 ωρίτσες την χαίρομαι...:(

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα κοριτσια!

μελνταν ωραιο το μπαλκονι και μενα μαρεσει αν εισαι σε οροφο βεβαια...στα προηγουμενα σπιτια ειχα μεγαλα μπαλκονια,καθομασταν ακομα και το χειμωνα.εδω ειμαι σε ισογειο,πανω στο δρομο οποτε δεν παιζει.

σκεφτηκα καθω θηλαζει να βαλω τη συριγγα απο το πλαι καο καθως θηλαζει να πινει και ντεπον.εχουμε και εμβολιο την τριτη.

εσεις οταν κανουν εμβολιο τα θηλαζετε την ωρα του εμβολιου?εμεις ετσι το καναμε και μολις τον τρυπουσε το αφηνε και πλανταζε στο κλαμα.την τελευταια φορα ειπα να χω ετοιμο το βυζι να του δωσω μετα το τρυπημα αλλα δεν επιανε με τιποτα γιατι ουρλιαζε.

μαριανθη οταν λες βραδινους υπνους?εννοεις συνεχομενα για ωρες?τι ωρα το ξεκινατε?εμεις στις 10 παρα.και μετα 11 παμε και μεις για υπνο.βλεπουμε το η χειροτερη βδομαδα της ζωης μου.σαν τους γερους,χαχα.τσακιρ κεφι.θελω να παω σινεμα...................

νοβεμπερ καλα το κανατε.εγω οταν βαφτησα πηγαμε τις 3 επομενες κυριακες.νομιζω σου δινουν ενα περιθωριο 3 μηνων για να ολοκληρωσεις την μεταληψη.τον τελευταιο καιρο εχω αναθεωρησει λιγο για την βαφτιση.θα θελα να την καναμε φετος.αλλα η νονα μας δεν μπορει.

θελω να παω στα τζαμπο να παρω σαλιαρες αλλα περιμενω εναν κουριερ.μου τη σπαει πολυ αυτο.ερχονται οτι ωρα ναναι.επισης ο ταχυδρομος ποτε δεν μας φερνει τιποτα,τα παει στο απεναντι σπιτι παντα ενω εχω ενα τεραστιο νουμερο απεξω και ενω τα μπατζουρια ειναι παντα ανοιχτα.δεν το καταλαβαινω αυτο.και μετα μας τα φερνουν οι γειτονεςαν το θυμηθουν.λογαριασμο νερου εχω να δω 1 χρονο.στο τελος θα μας το κοψουν.πρεπει να παρω στο ταχυρδομειο να κανω παραπονα.

λεω να συναρμολογησω σιγα σιγα το καθισματακι φαγητου.πηρα ενα pegperego.εσεις που τα ταιζετε?

Όταν λέω βραδινούς, ναι εννοώ συνεχόμενους για ώρες. Ξεκινάει περίπου στις 6 το απόγευμα και το πάει μέχρι τις 6 την άλλη μέρα. Ξυπνάει μόνο για να θηλάσει και ξανακοιμάται.

Και εμένα μου το έκαναν αυτό παλιά από το ταχυδρομείο και τους το έκανα θέμα. Μόνο έτσι διορθώνονται

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Kαλησπέρα κορίτσια μου! Εγραφα έγραφα και το απόγευμα και μου χάθηκαν όλα. Πάμε πάλι.

Εμείς χθες γυρίσαμε, επιτέλους και μας έλειψε πολύ ο μπαμπάς μας. Η μικρή όταν τον ειδε τον κοιτουσε σοβαρή σοβαρή για κανένα πεντάλεπτο και μετά αρχισε να του μιλάει και να τον χαιδευει στο προσωπο. Επιτέλους κοιμηθηκαμε παλι τα τρια μας αγκαλίτσα!

Ωραία ήταν στην Ελλάδα, οι γονείς μου καλή παρέα, το φαι υπεροχο, γύρισα και με δυο τρια κιλα παραπανω, αλλά σαν στο σπίτι σου δεν έχει. Μεχρι να ξαναγυρίσω Ελλάδα, τελος, κομμένα όλα. Αποτοξίνωση και χορτοφαγία.

Η μικρή Ειρήνη ηρεμησε πολυ κι αυτη στο σπιτι της, επιτελους καθεται και μονη στο λικνο της, κοιμαται και πιο ηρεμα. Αν και την ταλαιπωρουν τα δοντάκια της, εχουμε πλεον δύο δοντάκια κάτω ασπρα και κοφτερά.

Meldan μου τι ωραία που τα περιγράφεις με τον άντρα σου, και κοντευετε εικοσι χρονια μαζί έτσι; Παντα ετσι να είστε ευτυχισμένη, να χαιρεστε την όμορφη οικογένεια σας. Και περαστικά μωρε με τις ιωσούλες, αντε λιγο υπομονη ακομα να μπει η ανοιξη να ανοιξει και ο καιρος, πως και πως το περιμένω. Θυμάμαι που ελεγες για τα μπαλκονια από την εγκυμοσυνη ακόμα. Εγώ χειρότερη δουλεια απο τα μπαλκονια δεν έχω, οταν ημουν έγκυος τη γλιτωνα τα έκανε ο άντρας μου, και τώρα έτσι λεω να κάνω, τον ψοφιο κοριο και να συνεχισει να τα κάνει αυτός :tongue:

Δεν είμαστε παντρεμένοι, όχι ακόμα, θα κάνουμε γάμο τον Σεπτέμβριο το πρώτο Σάββατο στη Χαλκιδική, και την επόμενη μέρα Κυριακή απογευματάκι θα κάνουμε και τη βαφτιση.

c8i6p2.png

Λονεσταρ τη μαμα μου τη λενε ΒΑια.οποτε κ το Βαιος!

Μαγδα μου τι ωραιο ονομα το Βάιος! Αντε να τον χαιρεστε τον μικρο Βαιο λοιπον!

Θυμησε μου κορίτσι, Θεσσαλονικιά είσαι?

Εγώ θα ξανακατέβω Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο, αν τύχει και είναι καμια κοπέλα τοτε εκεί στα μέρη μας να κανονίσουμε κανένα καφεδάκι!

Αντε γιατί πολύ τις ζήλεψα εκει κάτω τις Αθηναίες!

c8i6p2.png

Ελα βρε μαριανθη,εξι με εξι το παει το προγραμμα το αναστασακι?Ομολογω οτι πρωτη φορα το ακουω ν αρχιζει τους μεγαλους υπνους απο τοσο νωρις το απογευμα

Περιεργο προγραμμα απο τη μια,ξεκουραστο για σας απο την αλλη,αν δε δουλευες βεβαια γιατι τωρα λογικο να θες να τη βλεπεις κι αλλο.Πως τα παει τελικα με τον μπαμπα της τα πρωινα?Απο γαλα τι κανεις?Της αφηνεις καθε μερα ενα γευμα δικο σου?Αχ ευαγγελια μου τι ωραια η κορουλα με τον μπαμπακα της...Ωραια ιδεα να κανετε το ενα μυστηριο σαββατο και το αλλο κυριακη.Μετα το γαμι θα κανετε κατι?Θυμαμαι για τη βαφτιση οτι ελεγες για κειτερινγκ εξω απ την εκκλησια.Στο ιδιο εκκλησακι θα τα κανετε με ιδια κουμπαρα?Σ επρηξα με τις ερωτησεις.Εμεις τιποτα δεν εχουμε κανονισει ακομη,ειμαι μεταξυ ιουνιου,σεπτεμβριου και χριστουγεννων.Με τα χριστουγεννα νιωθω βεβαια οτι το παρατραβαω αλλα δε ξερω,νιωθω οτι δεν εχω ορεξη να ασχοληθω.Θα δουμε,ετσι κι αλλιως κατι απλο θελω.Αυριο το πρωι θα παμε τα κοριτσια στο εργοστασιο σοκολατας,μιαμ μιαμ...Δεν αντεχω αλλο με τα κιλα,εχασα δυο πριν τις γιορτες,πηρα πισω το ενα με πολυ φαι αλλα ειμαι σε φαση που ανοιγω τη ντουλαπα και δε θελω κανενα ρουχο γιατι ολο κατι πεταει και μου σπαει τα νευρα.Και δεν ειναι μονο τα κιλα,ειναι χαλαρωση,ειναι κυτταριτιδα,μονο ραγαδες δεν εχω

Χρειαζομαι επειγοντως γυμναστηριο και κινητρο για διαιτα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...