Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσαρες !!! Τα νεα μας απο την βαφτιση της Μαγδαληνης: ανημερα λοιπον εριξε χιονι και πολυ μαλιστα!ητανε καταπληκτικο το σκηνικο.μεσα στην εκκλησια βαφτιζαμε και εξω ητανε ολα ασπρα!μας ειπε ο παπας οτι αυτο ειναι πολυ καλο σημαδι,οταν χιονιζει και γεννιεται ενα παιδι η' βαφτιζεται σημαινει οτι θα ειναι η ζωη του γαληνια,"καθαρη" και ολα θα ειναι "λευκα" μπροστα του.καπως ετσι τελοσπαντων,εμαθα κιολας οτι στη βαφτιση του αντρα μου ειχε χιονισει....φροντισε να μου το πει η πεθερα για να μου δειξει οτι εχει παρει στοιχεια του μπαμπα της η μικρη:rolleyes: τελοσπαντων.....ητανε ολα πολυ ομορφα,λιγος κοσμος και καλος,οι γονεις μου το καταχαρηκαν και εγω δεν ειχα καθολου αγχος.πρωτη φορα που ευχαριστηθηκα μυστηριο και το παρακολουθησα.ειχαμε και μια περιπετεια:την ωρα που λαδονοτανε η μικρη χασαμε την πετσετα και το λαδοπανο:shock: επαθα πανικο για λιγα δευτερολεπτα,η πετσετα πουθενα.και εκει που ητανε να βγει απο την κολυμπηθρα τσουπ την βρισκει η μανα μου και μου την δινει και την απλωνω στα χερια του νονου.αφου ειχα σκεφτει να βαλω ενα τραπεζομαντηλο που εβλεπα πανω σε ενα τραπεζι:confused: τι να εκανα πως θα σκουπιζαμε το μωρο?την ειχανε σκεπασει με ενα αλλο σεντονι της εκκλησιας και δεν φαινοτανε.ουφ κοριτσια ειχα πιεστει πολυ εκεινη τη στιγμη....η Μαγδαληνη δεν ακουστηκε καθολου.απο την αρχη μεχρι το τελος ουτε κιχ δεν εκανε.μη σας πω οτι γελαγε κιολας:Pμετα στο μαγαζι που πηγαμε για φαγητο κοιμηθηκε τρεις ωρες οποτε χαλαρωσα και εγω και μιλησα στον κοσμο ανετα.ητανε ενα αγγελουδι ζωγραφιστο.οταν βγουνε φωτος θα σας βαλω να δειτε,ο γιος μου κραταγε τη λαμπαδα και η κορη μου ενα μικροτερο κερακι.τους αρεσε πολυ ολο το μυστηριο και εχουνε θεμα για συζητηση αυτες τις μερες.οι γονεις μου φυγανε σημερα,εμεις πηγαμε και την κοινωνησαμε σημερα και αυριο και ολα πηρανε το δρομο τους.....ειμαι πολυ ηρεμη πια,δεν μου λειπει τιποτα πλεον,σας ευχομαι λοιπον να απολαυσετε με το καλο τη βαφτιση των ζουζουνιων σας και εσεις και ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

Μπράβο σας! Πολύ όμορφες και οικογενειακές στιγμές! Όσο για την μικρή σας περιπέτεια, μπορεί τότε να πανικοβλήθηκες, αλλά αργότερα θα έχετε κάτι αστείο να συζητάτε! Και πάλι να χαίρεσαι την Μαγδαληνή σου και το ονοματάκι της!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Lonestar χαιρομαι που εισαι καλυτερα,πολυτιμη η βοηθεια σ αυτες τις περιπτωσεις.Ποπο παναγια μου τι επαθε το παιδακι σας..ουτε να το σκεφτομαι δε θελω.Ευτυχως που ηξερε ο αντρας σου πώς να αντιδρασει.Κι εγω θα θελα και οχι μονο θα θελα αλλα επιβαλλεται να μαθω πρωτες βοηθειες με τρια παιδια.Μαριανθη μου οχι σκληρη δε με λες,ειμαι πολυ μαλακη κι ευαισθητη,σε βαθμο αηδιας

Οταν λεω οτι βγαινω εκτος εαυτου καποιες φορες εννοω οτι εχω νευρα αλλα με τα παιδια εχω μαθει να εχω συγκρατημενες αντιδρασεις,οχι ανεξελεγκτες.Εχουν συνεπειες για τις πραξεις τους αλλα δε θελω καθολου να μεγαλωνουν με φωνες,δε μου αρεσει.Προχωρησε η διατροφη σας σιγα σιγα ε?Μπραβο,αντε και στα λαχανικα σε λιγο.Αυριο γινεται το καρπουζακι μας πεντε μηνων.Σε δεκαπεντε μερες θα ξεκινησουμε κι εμεις στερεες.Μαρω κι εμενα μου φαινεται οτι περασαν πολυ γρηγορα οι πεντε μηνες.Ειμαι σε φαση που οργανωνω τις φωτος γιατι εχω πολλους μηνες να εμφανισω κι οπως τις κοιταω τα χανω με την εξελιξη των παιδιων.Η δαναη περισυ τετοια εποχη ειχε μαλλακι σχεδον αγοριστικο σε μηκος και φετος ειναι ως τους ωμους,περισυ ηταν εκεινη στο καροτσι-φετος ειναι η μπεμπα.Περισυ ελεγε δεκα λεξεις τωρα μας λεει παραμυθια και τραγουδια.Αυριο γιορταζει ο μπαμπας μας-φωτης-οποτε εχει βολτα το προγραμμα,μαλλον λουνα παρκ και φαγητο.Με τις γιορτες και τη διακοπη του σχολειου αλλαξαμε τελειως προγραμμα,κοιμομαστε το βραδυ ο τι ωρα να ναι και ξυπναμε ο τι ωρα να ναι,προχθες ξυπνησαμε ολοι δωδεκα το πρωι και σημερα στις εντεκα.Ακολουθει κι η καρπουζελα το προγραμμα μας και νιωθω κι εγω λίγό πιο ξεκουραστη

Να δω απο δευτερα πώς θα ξαναμπουμε σε προγραμμα.Αντε μαρη βροχουλα μπες να μας πεις εντυπωσεις απ τη βαφτιση σας.

Να χαίρεστε τον μπαμπά σας! Γερός να ναι να σας απολαμβάνει!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ευχαριστουμε μαριανθη μου για τις ευχες.Αργια σημερα,εισαι κι εσυ με το αναστασακι σου?Εγω πινω καφεδακι στη βεραντα,αξιωθηκα χθες να πλυνω τις βεραντες και σημερα απολαμβανω.Σημερα μονο κρεβατια θα στρωσω,το μεσημερι θα φαμε εξω και το βραδυ στην κουμπαρα μου,γιορταζει η μικρουλα της και θα κανει γιορτουλα,οποτε θα ριλαξαρω.Ηλιο εχει αλλα κάνει κρυο.Εκει πως ειναι?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ευχαριστουμε μαριανθη μου για τις ευχες.Αργια σημερα,εισαι κι εσυ με το αναστασακι σου?Εγω πινω καφεδακι στη βεραντα,αξιωθηκα χθες να πλυνω τις βεραντες και σημερα απολαμβανω.Σημερα μονο κρεβατια θα στρωσω,το μεσημερι θα φαμε εξω και το βραδυ στην κουμπαρα μου,γιορταζει η μικρουλα της και θα κανει γιορτουλα,οποτε θα ριλαξαρω.Ηλιο εχει αλλα κάνει κρυο.Εκει πως ειναι?

Εμείς δεν έχουμε αργίες και καθημερινές. Έχουμε ξυπνήσει από τις 6. Τώρα μεσημέριασε για μας! χαχα Αφού πρόλαβα και έφαγα πρωινό, συμμάζεψα το κρεβάτι και ξεστόλισα! χαχα Εδώ έχει συννεφιά και κρύο, αλλά έχει μαλακώσει σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια όμορφα!

Tελευταία μέρα Ελλάδα σήμερα, αύριο με το καλό επιστρέφουμε επιτέλους γιατί μας έλειψε ο μπαμπάς μας. Είμαι περίεργη να δω η Ειρήνη πώς θα αντιδράσει όταν τον δει!

Oι γονείς μου τα βάφουν μαυρα που φεύγουμε, ο μπαμπάς μου αστειεύεται ότι θα μας κρύψει τα διαβατήρια. Θα ξανάρθουμε βέβαια σε δυο εβδομάδες περίπου, πάλι επαγγελματικό ταξίδι ο άντρας μου. Αυτή η χρονιά είναι πολύ πιεσμένη επαγγελματικά γι'αυτόν. Τι να κάνω, υπομονή! Kαθόλου δεν μου αρέσει, αλλά ας είμαι υποστηρικτική, εχει το ζόρι του ας μην εχει κι εμένα πάνω από το κεφάλι του!

Χθες πήγαμε και παιδίατρο, 8.250γρ και 68εκ το κοριτσάκι μου, και βγάζει και δεύτερο δοντάκι. Πόσο την αγαπώ!

Xθες επίσης πήγα και σινεμά μετά από πολύ πολύ καιρό. Μου είχε λείψει τόσο πολυ! H μικρή ησυχη και ταισμένη, εκατσε με τη μαμά μου αλλά μόλις με είδε δεν κρατιόταν να ξαναθηλάσει. Πώς μεγάλωσαν βρε κορίτσια ε; Εγώ χθες σκεφτόμουν ότι πριν τρεις μήνες, που ειχα αφήσει αποτύπωμα κώλου στον καναπέ με το μωρό, αν μου ελεγαν ότι θα ερχόταν η ωρα που θα πήγαινα και για φαγητό και σινεμά και βολτες με η χωρίς το μωρό δεν θα το πίστευα.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

ΚΟριτσια μου!!!καλη χρονια σε ολες!!!μεχρι να σας διαβασω ολες περασαν μερες!!!ΝΟβεμπερ ν σου ζησει η συνονοματη νεοφωτιστη!οταν το διαβαζα ολοκληρο το ονομα ολο κ πιο πολυ μου αρεσει!να βρειτε τη ηρεμια κ την ευτυχια στο σπιτικο σας με τα τρια παιδακια σας!

Κελλυ καλο ταξιδι κ του χρονου με υγεια στη Θεσσαλονικη!εγω ημουν εδω τις μισες μερες...ηταν μερες ανταμωματος κ δεν ηθελα ν σε ενοχλησω.οπως κ τη Μαριανθη!καλη επιστροφη κοπελιτσα!

Ευαγγελια η κοκονα σου στρουμπουλη!!!

λονεσταρ διαβασα τα της αρρωστιας σου κ φρικαρα!ελπιζω η χρονια σας ν ειναι φουλ υγεια μετα απο αυτο!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Και συνεχιζω!μελνταν κ σε μενα φαινεσαι πολυ γλυκια μανουλα κατι ξερει ο υψιστος που σου στειλε τρεις νεραιδες!ν χαιρεσαι τον αντρα σου σημερα!παντα ελεγα οτι αυτες οι οικογενειες που εχουν τρια παιδια εχουν κατι διαφορετικο..υπομονη..επιμονη...δεν ξερω...

Μαχη μου σε διαβασα κ σενα με τη φιλοξενουμενη σου...νο κομεντ!!χαχα..εγω τρελαινομαι ν φιλοξενω κοσμο αλλα δε μου χει τυχει τοοοσζες μερες!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Και συνεχιζω με τα δικα μας!αν προλαβω...τις μισες διακοπες τις περασαμε σπιτι μας κ τις εργαδιμες δουλευε ο αντρας μου αλλα ειχαμε οικογενειακο ανταμωμα κ γινοταν χαμος απο κοσμο στο σπιτι εξω μεσα επισκεψεις πηγαμε ηρθαν!τελεια!ο μπεμπης μου απο μερες ειχε μπουκωμα τρελο κ βηχα που δεν ελεγε ν φυγει...τωρα μετα απο δεκα μςρες εστρωσε...κ η γνωστη φοβερη διαθεση του με τα γελακια του τα γλυκα μας εχει τρελανει!!κοριτσια βλεπω τον αντρα μου πως κανει με το μωρο κ ξετρελαινομαι...τα ειχαμε ξςχασει αυτα...νιωθω τοσο ολοκληρωμενη ως τετραδα...ΤΗν πρωτοχρονια καναμε ρεβεγιον στο σπιτι μας για ν μη βγαζβ το μωρο εξω με αρνητικες θερμοκρασιες...αλλα τα περισσοτερα τα εκαναν οι αλλοι οποτε ηταν πολυ ομορφα οικογενειακα.εννοειται στις 2υπνο!!!χαχαχαα

Καταληξαμε στο ονομα του μωρου!της μαμας μου,ΒΑιος!περιεργο ε???ειναι ιδιαιτερο!

Σημερα βγηκαμε μς φιλους για φαγητο απαρτια παντα κ χτες βγηκαμε με τον αντρα μου οι δυο μας...ειχαμε πολυ καιρο ν το ξενυχτησουμε!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Και συνεχιζω με τα δικα μας!αν προλαβω...τις μισες διακοπες τις περασαμε σπιτι μας κ τις εργαδιμες δουλευε ο αντρας μου αλλα ειχαμε οικογενειακο ανταμωμα κ γινοταν χαμος απο κοσμο στο σπιτι εξω μεσα επισκεψεις πηγαμε ηρθαν!τελεια!ο μπεμπης μου απο μερες ειχε μπουκωμα τρελο κ βηχα που δεν ελεγε ν φυγει...τωρα μετα απο δεκα μςρες εστρωσε...κ η γνωστη φοβερη διαθεση του με τα γελακια του τα γλυκα μας εχει τρελανει!!κοριτσια βλεπω τον αντρα μου πως κανει με το μωρο κ ξετρελαινομαι...τα ειχαμε ξςχασει αυτα...νιωθω τοσο ολοκληρωμενη ως τετραδα...ΤΗν πρωτοχρονια καναμε ρεβεγιον στο σπιτι μας για ν μη βγαζβ το μωρο εξω με αρνητικες θερμοκρασιες...αλλα τα περισσοτερα τα εκαναν οι αλλοι οποτε ηταν πολυ ομορφα οικογενειακα.εννοειται στις 2υπνο!!!χαχαχαα

Καταληξαμε στο ονομα του μωρου!της μαμας μου,ΒΑιος!περιεργο ε???ειναι ιδιαιτερο!

Σημερα βγηκαμε μς φιλους για φαγητο απαρτια παντα κ χτες βγηκαμε με τον αντρα μου οι δυο μας...ειχαμε πολυ καιρο ν το ξενυχτησουμε!

Μου αρεσουν τα ιδιαιτερα- πρωτοτυπα ονοματα,οποια και να ειναι αυτα! Γενικα μου αρεσει να ακουω ονοματα που δεν ειναι πολυφορεμενα,οποτε με το καλο σας ευχομαι η βαφτιση του Βαιου:-P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αντωνιτσα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!επλυνες και βεραντες ρε θηριο?εγω αμα δεν πιασει ανοιξη δεν ασχολουμε με τα εξω.εξαλλου τα παιδια δε βγαινουν μπαλκονι τον χειμωνα και εγω εχω δικα μου παπουτσια για να βγαινω εξω να παιρνω κανα ξυλο για το τζακι.ρουχα δεν απλωνω τον χειμωνα εξω και το σαλονι το εχω μαζεψει με σελοφαν,οποτε που να κατσω?στα ορθια και για λιγο......απορω πως τα προλαβαινεις και τα εξω παντως:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Αυριο στελνω παιδικο την μεσαια μου και την Παρασκευη ξεκιναει και το νηπιαγωγειο.back to reality;).εγω αυριο ξεστολιζω το δεντρο,ενταξυ το χορτασαμε δε μπορω να πω,αντε να βαλουμε κανα επιπλο στη θεση του γιατι ειχαμε στριμωχτει στο σαλονι.....το μπαλκονι το ξεστολισε σημερα ο αντρας μου!αυριο το μενου εχει κοτοσουπα!τι αλλο.....α! Καλε σημερα πηγαμε για την τριτη κοινωνια της Μαγδαληνης,πεταξαμε και το νερο απο το μπανακι που την εκανα χθες στην θαλασσα και τελειωσαμε τα εθιμοτυπικα....και τωρα χαλαρουιτα......πηγαμε και στο πεταγμα του σταυρου στη θαλασσα μιας και ειχαμε παει στην λειτουργια το πρωι και εβλεπα τα αγορακια με τα μαγιο τους και πολυ τα χαιρομουνα που υπαρχουν ακομα παιδακια που κρατανε τα ηθη και τα εθιμα μας, το μελλον του τοπου μας ειναι αυτα τα παιδια.....και κοντα στην εκκλησια.πολυ θα ηθελα να πηγαινει ο γιος μου να βοηθαει τον παππουλη στην εκκλησια τις Κυριακες,ισως το κανουμε,θα το προτεινω στον αντρα μου παντως.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα!

να χαιρεσαι το νεοφωτιστο νοβεμπερ!

μαγδα ωραιο ονομα το Βαϊος.νομιζα ειναι μονο αντρικο.πως την λενε την πεθερα σου?

μαριανθη ξερω τι ειναι τα ΚΕΔΥ εχω φιλη δασκαλα μου χει πει πως αργουν απιστευτα πολυ να βγαζουν πορισματα και οτι κανουν αιτηση στην πρωτη για μπει σε στηριξη το παιδι στην τριτη.... ειχαμε κανει προ αμνημονευτων ετων σεμιναρια.κανονικα δεν επρεπε να πιεσει την κοιλια του μωρου δεν πρεπει να το κανεις αυτο στα μωρα γι'αυτο εκανε και εμετο.πρεπει να τα βαζεις στο γονατο και να τα χτυπας στην πλατη.ειχα αρχισει να τον χτυπω αλλα δεν..και τοτε πανω στον πανικο το κανε αυτο ο αντρας μου.ασε δεν θελω να το θυμαμαι.μου παν κατι τροπους για να δινεις ντεπον αλλα αποφασισα αν ξαναχρειαστει να του το δωσω στο βυζι.

ευαγγλια μου τελεια τα κιλακια σας!καλο ταξιδι!

εγω δεν θα ξεστολισω ακομα..μαρεσει να τα κραταω καμποσο. περσυ να φανταστειτε τα εβγαλε ο αντρας μου μια μερα που ελειπα γιατι τα βαρεθηκε.

εμενα ο μπεμπης πιανει ολη την ωρα τα ποδια του.του αρεσει πολυ.

εχει παααρα πολλα σαλια!του βαζω σαλιαρες τις οποιες απεχθανομαι..εγω πανω απο μια μιαμιση ωρα δεν τον εχω αφησει τους τελευταιους μηνες.την πρωτοχρονια πριν αρρωστησω ειχαμε σκοπο να ρθει η πεθερα μου να τον κρατησει μετα τις 10 που κοιμαται καμποσο να παμε καμια βολτα αλλα..

KPOzp2.png deXnp3.png

Γεια σας κοριτσοπουλα ομορφα και μωρακια ακομη πιο ομορφα.Τι κανετε?Μεγαλη γιορτη σημερα,να χαιρομαστε οποιον εχουμε.Ευχαριστω για τις ευχες για τον αντρουλη μου.Ωραια περασαμε,λουνα παρκ,φαγητο,γυρισαμε στις εξι ισα για να κοιμηθουν η δαναη κι η μπεμπα και μετα στην κουμπαρα μας.Ευαγγελια με το καλο να γυρισετε σπιτακι σας,δυσκολος ο αποχωρισμος αλλα αφου ξαναρχεσαι σε δυο εβδομαδες απλοποιειται το θεμα.Φανταζομαι του αντρα σου ποσο θα του λειψατε-στερητικο συνδρομο θα χα παθει εγω τοσες μερες χωρις το μωρο.Καλα τηνν αναπτυξη σας δεν την σχολιαζω...ζουμπουρλου με τα ολα της.Βροχουλα εγω νομιζα οτι κοινωνανε τα μωρα επι τρεις κυριακες μετα τη βαφτιση,λαθος κανω?Εγω αυτα τα εθιμα με τα νερα και τα συναφη δεν τα κρατησα.Γενικα τα της εκκλησιας με αφηνουν λιγο εως πολυ αδιαφορη,οχι η πιστη αυτη καθεαυτη αλλα η εκκλησια ως θεσμος.Για τις βεραντες που λες εχω κολλημα.Μου αρεσει να βγαονω εξω για τον καφε μου ακομη και με κρυο.Μου φαινεται αναζωογωνητικο το μπαλκονι το χειμωνα.Εχει θεα ολη την αθηνα κι οταν εχει καθαρη ατμοσφαιρα μου αρεσει πολυ.Ασε που οσο καθαρα κι αν ειναι μεσα,αν παω να ανοιξω τα παραθυρα το πρωι και δω εξω φυλλα και βρωμιες απ τα ξυλα σπαζομαι οποτε μια στο τοσο βγαινω και τα κανω.Εντωμεταξυ και στο πατρικο μου χρονια το μπαλκονι ηταν το κεντρο του σπιτιου για πολλους μηνες το χρονο.Εκει καθομασταν,εκει τρωγαμε,εκει παιζαμε.Τι σου ειναι τελικα τα βιωματα..Εκει που χανω τελειως τη μπαλα,το λεω και το ξαναλεω,ειναι τα ρουχα.Το στεγνωτηριο ειναι πλεον μονοδρομος,δεν αντεχω αλλο απλωμα -σιδερο.Lonestar κι εγω δεν το χορταινω το δεντρο,παντα θελω κι αλλο αλλα αν δεν το ξεστολισω εγω ο αντρας μου θα το αφηνε στολισμενο ως του χρονου τα χριστουγεννα.Μαγδα πολυ ανεβασμενη μου ακουγεσαι,περασες καλα μαλλον.Εφτιαξε η ψυχολογια σου ως προς το χρονο σου με τον μεγαλο?Ωραια που βγαινετε κι ολοι μαζι και μονοι σας.Ολα χρειαζονται.Εγω το σαββατο θα βγω για καφε και βολτα απογευματινη μονο με τις φιλες μου και μετα θα συναντηθουμε ολες με τους αντρες μας και τα παιδια σ ενα ιταλικο για φαγητο.Κι η φαση της κοριτσοπαρεας μου χει λειψει αλλα η μια της παρεας εχει μια μπουμπου σαραντα ημερων...Το σαββατο θα ρθει ομως μαζι μας,θα ναι η πρωτη της ηρωικη εξοδος.Σας φιλω,σημερα κι εμεις κοτοσουπα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαγδα ωραιο ειναι το ονομα σας.Με το καλο λοιπον.Σημερα κανει πολυ κρυο εδω ενω χθες ημασταν ολη μερα μ ενα αμανικο μπουφανακι.Lonestar δηλ πως να δωσεις ντεπον στο βυζι?Τι τροπο σκεφτηκες βρε μαγκαιβερ?Ξερω οτι σου χει μεινει η εικονα και φοβασαι αλλα σιγα σιγα να τον ξεπερασεις τον φοβο σου γιατι ολα περνανε στα παιδια.Κι εμενα η μελινα που ναι τοσο υστερικη με ο τι αφορα ιατρικο θεμα φοβαμαι μηπως εγινε απο μας,μηπως εμεις της μεταδωσαμε τις φοβιες μας.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

καλημερα!

να χαιρεσαι το νεοφωτιστο νοβεμπερ!

μαγδα ωραιο ονομα το Βαϊος.νομιζα ειναι μονο αντρικο.πως την λενε την πεθερα σου?

μαριανθη ξερω τι ειναι τα ΚΕΔΥ εχω φιλη δασκαλα μου χει πει πως αργουν απιστευτα πολυ να βγαζουν πορισματα και οτι κανουν αιτηση στην πρωτη για μπει σε στηριξη το παιδι στην τριτη.... ειχαμε κανει προ αμνημονευτων ετων σεμιναρια.κανονικα δεν επρεπε να πιεσει την κοιλια του μωρου δεν πρεπει να το κανεις αυτο στα μωρα γι'αυτο εκανε και εμετο.πρεπει να τα βαζεις στο γονατο και να τα χτυπας στην πλατη.ειχα αρχισει να τον χτυπω αλλα δεν..και τοτε πανω στον πανικο το κανε αυτο ο αντρας μου.ασε δεν θελω να το θυμαμαι.μου παν κατι τροπους για να δινεις ντεπον αλλα αποφασισα αν ξαναχρειαστει να του το δωσω στο βυζι.

ευαγγλια μου τελεια τα κιλακια σας!καλο ταξιδι!

εγω δεν θα ξεστολισω ακομα..μαρεσει να τα κραταω καμποσο. περσυ να φανταστειτε τα εβγαλε ο αντρας μου μια μερα που ελειπα γιατι τα βαρεθηκε.

εμενα ο μπεμπης πιανει ολη την ωρα τα ποδια του.του αρεσει πολυ.

εχει παααρα πολλα σαλια!του βαζω σαλιαρες τις οποιες απεχθανομαι..εγω πανω απο μια μιαμιση ωρα δεν τον εχω αφησει τους τελευταιους μηνες.την πρωτοχρονια πριν αρρωστησω ειχαμε σκοπο να ρθει η πεθερα μου να τον κρατησει μετα τις 10 που κοιμαται καμποσο να παμε καμια βολτα αλλα..

Λονεσταρ τη μαμα μου τη λενε ΒΑια.οποτε κ το Βαιος!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...