Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια.Παραξενη νυχτα ειχαμε.Το καρπουζακι ξυπνησε στις δυο μεσα στην τρελη χαρα και ξανακοιμηθηκε στις πεντε το πρωι.Παραλληλα η δαναη και παλι αρρωστη εβηχε συνεχεια και καθε φορα εκλαιγε και με φωναζε.Τα παιξα σας λέώ,πολυ κουραση.Σημερα δε θα κανω τιποτα,ουτε καν φαγητο.Χαλαρα και το απογευμα θα παμε παιδοτοπο και τελος.Μαχη μου σε ευχαριστω πολυ για τα γλυκα σου λογακια,δεν ειμαι ομως τοσι γλυκεια οσο με φανταζεσαι.Και την υπομονη μου χανω και κρισεις παθαινω.Τα τρια παιδακια δε θα μπορουσε να ναι ευκολη υποθεση αλλα ειναι ωραια μωρε.Οταν καταφερνω να διαχειριστω με επιτυχια τις δυσκολιες που προκυπτουν,νιωθω περηφανη αλλα ειναι πολλες οι φορες που μπορουν να με βγαλουν εκτος εαυτου.Καλα για την ξαδερφη δεν εχω λογια,κοτζαμ γυναικα και να καταδεχεται να της κανετε παρατηρησεις?Αν ειναι δυνατον...Ο αδελφος σου μενει κι αυτος σε σας ή στη μαμα σου?Κριμαι αν μας διαβαζεις μπορεις να μου πεις τον γιατρο σου στο ελενα?Ποια αλλη κοπελα γεννησε βρε κοριτσια εκει,αν μπορειτε να μου δωσετε καμια πληροφορια γιατι ενδιαφερεται ο αδελφος μου.Σας φιλω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντωνία μου όχι ο αδερφός μου μένει στην μαμά μου με την κοπέλα του αλλά φεύγει δεν θα κάτσει πολλές μέρες..Τον ευχαριστήθηκα όμως..Είναι όπως μάθει ο καθένας και η ξαδέρφη νονά έτσι έχει μάθει τι να πεις..Όλοι την χάνουμε την υπομονή μας αλλά φαίνεσαι είσαι άψογη μανούλα..μακάρι να είμαι και εγώ εντάξει απέναντι στο παιδί μου το άγχος μου είναι αυτό αν ια είμαι καλή μαμά..Όσο για το Έλενα μπορώ να σου πω αν θες έχω και φίλη μαία να την ρωτήσω για γιατρό αν θες πολύ ευχαριστως

ewKwp3.png

Ναι μαχη μου ρωτα και πες μου σε παρακαλω.Στην αρχη ελεγαν κι αυτοι για ιασω αλλα μετα που το καλοσκεφτηκαν δε θελουν να διαθεσουν τοσα λεφτα,τους φαινονται ασκοπα και πεταμενα

Κοριτσια σε δημοσιο νοσοκ δεχονται να σου κανουν επισκληρηδιο αν την χρεωθεις?Γεννας παντα με τον γιατρο σου,ο τι ωρα κι αν ειναι ή σε σναλαμβανει εφημερευων γιατρος αν π.χ γεννησεις ξημερωματα?Εσυ μαχη μου πού γεννησες?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ναι μαχη μου ρωτα και πες μου σε παρακαλω.Στην αρχη ελεγαν κι αυτοι για ιασω αλλα μετα που το καλοσκεφτηκαν δε θελουν να διαθεσουν τοσα λεφτα,τους φαινονται ασκοπα και πεταμενα

Κοριτσια σε δημοσιο νοσοκ δεχονται να σου κανουν επισκληρηδιο αν την χρεωθεις?Γεννας παντα με τον γιατρο σου,ο τι ωρα κι αν ειναι ή σε σναλαμβανει εφημερευων γιατρος αν π.χ γεννησεις ξημερωματα?Εσυ μαχη μου πού γεννησες?

Εγώ Αντωνία μου ενώ όπως σου είπα έχω φίλη μου μαία εκεί και μπορούσε να με εξυπηρετήσει και με το παραπάνω και με τον γιατρό και με διαφορά πήγα σαν βλάκας και έδωσα 3500 χιλιάρικα στο μητέρα. Γιατί ήθελα να με ξεγεννησει ο γιατρός μου επειδή φοβόμουν και αυτουνού του έχω πολύ άνεση και εμπιστοσύνη ..Και μετά κατάλαβα ποσο πεταμένα λεφτά έδωσα...θα την πάρω τηλ και θα σου στείλω e-mail..Εγώ που έστειλα και την κουμπάρα μου στο Έλενα σε γιατρό που της είπε η μαία που σου λέω πήγαινε την παρακολουθούσε στο ιατρείο του γιατί στο Έλενα αν δεν θες να πληρώσεις εκτός του ότι πρέπει να περιμένεις νομίΖω. Πρεπει μα είναι και συγκεκριμένα το πρωί τα ραντεβού και αυτή ήθελε απόγευμα και όταν έφτασε η ώρα να γεννήσει πήγε στο Έλενα και ήρθε ο γιατρός την ξεγενησσε και του έδωσε αυτή 300ε και εειδη ήθελε να πάει σε μο οκλινο πλήρωσε και αλλα 200 για το δωμάτιο....

ewKwp3.png

γεια σας κοριτσια

μετα απο 3 μερες πυρετο σημερα ειμαι καλα.ξεπονεσε και ο λαιμος μου.εχω μια καποια αδυναμια ακομα.αλλα κυκλοφορω με μασκα,ειναι η μαμα μου εδω ευτυχως και κρατα τον μπεμπη.το βραδυ κοιμαμαι σε αλλο δωματιο και ο αντρας μου τα εχει δει ολα..μου λεει δεν κοιμαται καθολου ανετα γιατι εχει την ευθυνη του μωρου.ειδες του λεω πως κοιμαμαι εγω καθε βραδυ?γιατι τοσους μηνες οταν ξυπνουσε ο μπεμπης ο κυριος χαμπαρι δεν επερνε.

ο μπεμπης εβγαλε και μας δοντι!ανετειλε ο κατω δεξια τομεας.επαθα σοκ για πλακα του εβαλε ο αντρας μου το δαχτυλο του στο στομα και γρατζουνουσε. τα τελευταια 5-6 βραδια ομως το παιδακι μου φαινεται να ποναει ξυπναει κλαιγονταςκαι δεν θελει ουτε βυζι.τον παιρνει ο αντρας μου στο κρεβατι μαζι του απο ενα σημειο και μετα.την πρωτη μερα που αρρωστησα ειπαμε να του δωσουμε λιγο ντεπον και εκλαιγε παρα πολυ και στραβοκαταπιε μαλλον και πνιγηκε κανονικα..δεν επερνε ανασα,μιλαμε τα χρειαστηκαμε,του εκανε ο αντρας μου χειρισμο heimlich και ξερασε ολο το συμπαν και απο τη μυτη βγηκαν αλλα πηρε ανασα.φρικη.πως δινουν καποιες γαλα με συριγγα σαν εναλλακτικο τροπο σιτισης αντι για μπιμπερο δεν καταλαβαινω..

νοβεμπερ εμεις ειχαμε και επετιο γνωριμιας αλλα το ιδιο δωρο με σενα πηρα.. ο αντρας μου δεν το χει με τα δωρα.στα γεννεθκια μου μονο αλλα με κουβαλα μαζι να το διαλεξω.μονο οταν γεννησα πηγε και μου πηρε μονος του ενα βραχιολακι πολυ ωραιο.

α!να χαιρεσαι το νεοφωτιστο!πως ηταν η βαφτιση?

μαχη μου κανει εντυπωση αυτο μ την κουμπαρα.αφου ειναι φιλη σου ειναι δυνατον να ναι τοσο αναισθητη?εμεις φιλοξενουσαμε ενα ολοκληρο καλοκαιρι τον ξαδερφο μου αλλα το αγορι μου σκουπιζε σφουγγαριζε, επλενε πιατα,καθολου δεν μας επιβαρυνε..

μαριανθη εγω με τιποτα δεν θα μπορουσα να γεννησω σπιτι.θα χα μεγαλη ανασφαλεια.καλα εγω και να θελω μετα απο καισαρικη πολυ δυσκολο να κανεις φτ σπιτι.αλλα ξερω στο δημοσιο αν γεννησεις σπιτι σου δινουν αποζημιωση.

μελνταν περαστικα στο κοριτσακι σου!

ευαγγελια ειστε Ελλαδα ακομα ή φυγατε?τυχερος να ναι ο αντρας σου!εμενα μου ετυχε την χρονια που περασα στο πανεπιστημιο και περσυ.και οι 2 χρονιες (αν εξαιρεσεις την γεννηση του μπεμπη)δεν μου πηγαν και πολυ καλα..αλλα γενικαεγω ειμαι και λιγο γκαντεμα.

η μαρουσκα γιατι μας παρατησε?της συμβαινει κατι?

η μανα μου και ο μπεμπης μου παιζουν με τα στολιδια του δεντρου τωρα τα πιανει κανονικα ο μπεμπης..λιωνω..

τι τελειο που εχω εδω την μανα μου και θα μεινει και αυριο!

φιλακια κοριτσια!

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά με υγεία! Να ' μαστε και 'μεις οι φραουλίτσες! Το μικρούλι έκλεισε τον 5 και δεν το πιστευω πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός! Πέντε μήνες εγκυμοσύνης μου φαίνονταν αιώνας και τώρα βλέπω τη μικρή και δεν τ πιστεύω πόσο γρήγορα μεγαλώνει.Τώρα επικοινωνούμε θαυμάσια!Νυστάζει τρίβει ματάκια!πεινάει μουγκρίζει....αυτό έχει πολύ πλάκα!στα κακά δεν χρειάζεται να δώσει σήμα!τα μυρίζουμε!!!Σαν γιαουρτάκι μυρίζουν!Και τα άπειρα χαμόγελα της μου λένε σ' αγαπώ μαμάκα μου!!

Χαζομαμά το ξέρω!

Βροχούλα συμφωνώ απόλυτα με τα όρια!Αυτή είναι η δουλειά μας στα πρώτα χρόνια των παιδιών.Να τους μαθαίνουμε τί είναι λάθος και τί σωστό!Τί δίκαιο και τί άδικο!Μη τα ισοπεδώσουμε όλα!

Σε λίγο θα μας πουν ότι άμα κλάσει ο γονιός θα έχει ψυχολογικά το παιδί!

Μάχη είσαι ήρωας με φιλοξενούμενη τόσο καιρό!

Χριστίνα τί σουτζούκι είναι το παιδί σου; Το γλυκό που φτιάχνουν στη Κομοτηνή; Αυτό με το σκόρδο που είναι σαν αλλαντικό; Η' το σμυρνεικο;για ξεκαθαρισε

8NkSp3.png

Το ξερεις οτι στο σπιτι δε γινεται επισκληρηδιος ε?Εγω δεν ειμαι τοσο τολμηρη,δε θα το επιχειρουσα.Ολο το μυαλό μου παει σ ενα "αν".Κι αν κατι παει στραβα?Κι αν δεν προλαβει να ρθει βοηθεια?Ετσι κι αλλιως βεβαια εγω εκλεισα απο γεννες.Οσο περναει ο καιρος τοσο απομακρυνομαι απι την ιδεα του τεταρτου.Ως εδω,δοξα τω θεω,καλα ειμαστε.

Ναι το ξέρω αλλά είχα κακή εμπειρία με την επισκληρήδιο οπότε δεν με πειράζει. 8 ώρες ήμουν σαν μαστουρωμένη και ξαπλωμένη και όταν ήρθε η ώρα των εξωθήσεων, δεν ένιωθα τα πόδια μου και άρα δεν μπορούσα να σπρώξω. Στον επόμενο τοκετό το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην κάνω καθόλου. Καλύτερα να πονάω

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσια.Παραξενη νυχτα ειχαμε.Το καρπουζακι ξυπνησε στις δυο μεσα στην τρελη χαρα και ξανακοιμηθηκε στις πεντε το πρωι.Παραλληλα η δαναη και παλι αρρωστη εβηχε συνεχεια και καθε φορα εκλαιγε και με φωναζε.Τα παιξα σας λέώ,πολυ κουραση.Σημερα δε θα κανω τιποτα,ουτε καν φαγητο.Χαλαρα και το απογευμα θα παμε παιδοτοπο και τελος.Μαχη μου σε ευχαριστω πολυ για τα γλυκα σου λογακια,δεν ειμαι ομως τοσι γλυκεια οσο με φανταζεσαι.Και την υπομονη μου χανω και κρισεις παθαινω.Τα τρια παιδακια δε θα μπορουσε να ναι ευκολη υποθεση αλλα ειναι ωραια μωρε.Οταν καταφερνω να διαχειριστω με επιτυχια τις δυσκολιες που προκυπτουν,νιωθω περηφανη αλλα ειναι πολλες οι φορες που μπορουν να με βγαλουν εκτος εαυτου.Καλα για την ξαδερφη δεν εχω λογια,κοτζαμ γυναικα και να καταδεχεται να της κανετε παρατηρησεις?Αν ειναι δυνατον...Ο αδελφος σου μενει κι αυτος σε σας ή στη μαμα σου?Κριμαι αν μας διαβαζεις μπορεις να μου πεις τον γιατρο σου στο ελενα?Ποια αλλη κοπελα γεννησε βρε κοριτσια εκει,αν μπορειτε να μου δωσετε καμια πληροφορια γιατι ενδιαφερεται ο αδελφος μου.Σας φιλω.

Εδώ με ένα παιδί και πολύ βγαίνουν εκτός εαυτού, όχι με τρία... Και εγώ πιστεύω ότι δεν είσαι τόσο σκληρή όσο φαίνεσαι. Ή όσο αφήνεις να εννοηθεί με αυτό που γράφεις.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

γεια σας κοριτσια

μετα απο 3 μερες πυρετο σημερα ειμαι καλα.ξεπονεσε και ο λαιμος μου.εχω μια καποια αδυναμια ακομα.αλλα κυκλοφορω με μασκα,ειναι η μαμα μου εδω ευτυχως και κρατα τον μπεμπη.το βραδυ κοιμαμαι σε αλλο δωματιο και ο αντρας μου τα εχει δει ολα..μου λεει δεν κοιμαται καθολου ανετα γιατι εχει την ευθυνη του μωρου.ειδες του λεω πως κοιμαμαι εγω καθε βραδυ?γιατι τοσους μηνες οταν ξυπνουσε ο μπεμπης ο κυριος χαμπαρι δεν επερνε.

ο μπεμπης εβγαλε και μας δοντι!ανετειλε ο κατω δεξια τομεας.επαθα σοκ για πλακα του εβαλε ο αντρας μου το δαχτυλο του στο στομα και γρατζουνουσε. τα τελευταια 5-6 βραδια ομως το παιδακι μου φαινεται να ποναει ξυπναει κλαιγονταςκαι δεν θελει ουτε βυζι.τον παιρνει ο αντρας μου στο κρεβατι μαζι του απο ενα σημειο και μετα.την πρωτη μερα που αρρωστησα ειπαμε να του δωσουμε λιγο ντεπον και εκλαιγε παρα πολυ και στραβοκαταπιε μαλλον και πνιγηκε κανονικα..δεν επερνε ανασα,μιλαμε τα χρειαστηκαμε,του εκανε ο αντρας μου χειρισμο heimlich και ξερασε ολο το συμπαν και απο τη μυτη βγηκαν αλλα πηρε ανασα.φρικη.πως δινουν καποιες γαλα με συριγγα σαν εναλλακτικο τροπο σιτισης αντι για μπιμπερο δεν καταλαβαινω..

νοβεμπερ εμεις ειχαμε και επετιο γνωριμιας αλλα το ιδιο δωρο με σενα πηρα.. ο αντρας μου δεν το χει με τα δωρα.στα γεννεθκια μου μονο αλλα με κουβαλα μαζι να το διαλεξω.μονο οταν γεννησα πηγε και μου πηρε μονος του ενα βραχιολακι πολυ ωραιο.

α!να χαιρεσαι το νεοφωτιστο!πως ηταν η βαφτιση?

μαχη μου κανει εντυπωση αυτο μ την κουμπαρα.αφου ειναι φιλη σου ειναι δυνατον να ναι τοσο αναισθητη?εμεις φιλοξενουσαμε ενα ολοκληρο καλοκαιρι τον ξαδερφο μου αλλα το αγορι μου σκουπιζε σφουγγαριζε, επλενε πιατα,καθολου δεν μας επιβαρυνε..

μαριανθη εγω με τιποτα δεν θα μπορουσα να γεννησω σπιτι.θα χα μεγαλη ανασφαλεια.καλα εγω και να θελω μετα απο καισαρικη πολυ δυσκολο να κανεις φτ σπιτι.αλλα ξερω στο δημοσιο αν γεννησεις σπιτι σου δινουν αποζημιωση.

μελνταν περαστικα στο κοριτσακι σου!

ευαγγελια ειστε Ελλαδα ακομα ή φυγατε?τυχερος να ναι ο αντρας σου!εμενα μου ετυχε την χρονια που περασα στο πανεπιστημιο και περσυ.και οι 2 χρονιες (αν εξαιρεσεις την γεννηση του μπεμπη)δεν μου πηγαν και πολυ καλα..αλλα γενικαεγω ειμαι και λιγο γκαντεμα.

η μαρουσκα γιατι μας παρατησε?της συμβαινει κατι?

η μανα μου και ο μπεμπης μου παιζουν με τα στολιδια του δεντρου τωρα τα πιανει κανονικα ο μπεμπης..λιωνω..

τι τελειο που εχω εδω την μανα μου και θα μεινει και αυριο!

φιλακια κοριτσια!

Πω πω ρε κορίτσι τι μπορείς να πάθεις στα καλά καθούμενα. Εσείς πήγατε να βοηθήσετε και το παιδί πνίγηκε! Τι είναι το heimlich;

Δεν με νοιάζει για το επίδομα στον τοκετό στο σπίτι, όσο για την φυσικότητα της όλης διαδικασίας.

Η μαρούσκα τρέχει και δεν φτάνει, για αυτό και ξέκοψε

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Πως είστε; Εμείς μια χαρά! Από χθες εγώ επέστρεψα στην δουλειά (τέλος η άδεια των γιορτών) και μου λείπει πολύ το Αναστασάκι, όπως τον πρώτο καιρό. Κάθε μεσημέρι που γυρίζω σπίτι την "πνίγω" στα φιλιά και τις αγκαλιές. Και η γλυκιά μου γκιχ δεν βγάζει! Κάποια στιγμή το βλέπω να μου λέει αμάν ρε μάνα με κάτσιασες! Κατά τα άλλα συνεχίζουμε κανονικά με τις στέρεες. Σταματήσαμε το ριζάλευρο και της έχω εισάγει μέχρι στιγμής μήλο και αχλάδι. Ψιλοεφαρμόζω την μέθοδο blw και τρώει μη αλεσμένη μπανάνα με επιτυχία. Αυτά τα νέα μας

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

ο μπεμπουλης εχει πολυυυ γκρινια..ατιμα δοντακια...ξυπναει κεθε 2 ωρες το βραδυ..σημεραλεω να ξαναγυρισω στο δωματιο μας ειμαι καλα.

αυριο θα παμε στα χωρια μας.

μαριανθη παρασκευη δεν ανοιγουν τα σχολεια?ή ειστε υπο αλλο καθεστως?

στον χειρισμο heimlich πιεζεις κατω απο το στερνο την κοιλια σε περιπτωση πνγμου με συγκεκριμνο τροπο.

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες !!! Τα νεα μας απο την βαφτιση της Μαγδαληνης: ανημερα λοιπον εριξε χιονι και πολυ μαλιστα!ητανε καταπληκτικο το σκηνικο.μεσα στην εκκλησια βαφτιζαμε και εξω ητανε ολα ασπρα!μας ειπε ο παπας οτι αυτο ειναι πολυ καλο σημαδι,οταν χιονιζει και γεννιεται ενα παιδι η' βαφτιζεται σημαινει οτι θα ειναι η ζωη του γαληνια,"καθαρη" και ολα θα ειναι "λευκα" μπροστα του.καπως ετσι τελοσπαντων,εμαθα κιολας οτι στη βαφτιση του αντρα μου ειχε χιονισει....φροντισε να μου το πει η πεθερα για να μου δειξει οτι εχει παρει στοιχεια του μπαμπα της η μικρη:rolleyes: τελοσπαντων.....ητανε ολα πολυ ομορφα,λιγος κοσμος και καλος,οι γονεις μου το καταχαρηκαν και εγω δεν ειχα καθολου αγχος.πρωτη φορα που ευχαριστηθηκα μυστηριο και το παρακολουθησα.ειχαμε και μια περιπετεια:την ωρα που λαδονοτανε η μικρη χασαμε την πετσετα και το λαδοπανο:shock: επαθα πανικο για λιγα δευτερολεπτα,η πετσετα πουθενα.και εκει που ητανε να βγει απο την κολυμπηθρα τσουπ την βρισκει η μανα μου και μου την δινει και την απλωνω στα χερια του νονου.αφου ειχα σκεφτει να βαλω ενα τραπεζομαντηλο που εβλεπα πανω σε ενα τραπεζι:confused: τι να εκανα πως θα σκουπιζαμε το μωρο?την ειχανε σκεπασει με ενα αλλο σεντονι της εκκλησιας και δεν φαινοτανε.ουφ κοριτσια ειχα πιεστει πολυ εκεινη τη στιγμη....η Μαγδαληνη δεν ακουστηκε καθολου.απο την αρχη μεχρι το τελος ουτε κιχ δεν εκανε.μη σας πω οτι γελαγε κιολας:Pμετα στο μαγαζι που πηγαμε για φαγητο κοιμηθηκε τρεις ωρες οποτε χαλαρωσα και εγω και μιλησα στον κοσμο ανετα.ητανε ενα αγγελουδι ζωγραφιστο.οταν βγουνε φωτος θα σας βαλω να δειτε,ο γιος μου κραταγε τη λαμπαδα και η κορη μου ενα μικροτερο κερακι.τους αρεσε πολυ ολο το μυστηριο και εχουνε θεμα για συζητηση αυτες τις μερες.οι γονεις μου φυγανε σημερα,εμεις πηγαμε και την κοινωνησαμε σημερα και αυριο και ολα πηρανε το δρομο τους.....ειμαι πολυ ηρεμη πια,δεν μου λειπει τιποτα πλεον,σας ευχομαι λοιπον να απολαυσετε με το καλο τη βαφτιση των ζουζουνιων σας και εσεις και ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Lonestar χαιρομαι που εισαι καλυτερα,πολυτιμη η βοηθεια σ αυτες τις περιπτωσεις.Ποπο παναγια μου τι επαθε το παιδακι σας..ουτε να το σκεφτομαι δε θελω.Ευτυχως που ηξερε ο αντρας σου πώς να αντιδρασει.Κι εγω θα θελα και οχι μονο θα θελα αλλα επιβαλλεται να μαθω πρωτες βοηθειες με τρια παιδια.Μαριανθη μου οχι σκληρη δε με λες,ειμαι πολυ μαλακη κι ευαισθητη,σε βαθμο αηδιας

Οταν λεω οτι βγαινω εκτος εαυτου καποιες φορες εννοω οτι εχω νευρα αλλα με τα παιδια εχω μαθει να εχω συγκρατημενες αντιδρασεις,οχι ανεξελεγκτες.Εχουν συνεπειες για τις πραξεις τους αλλα δε θελω καθολου να μεγαλωνουν με φωνες,δε μου αρεσει.Προχωρησε η διατροφη σας σιγα σιγα ε?Μπραβο,αντε και στα λαχανικα σε λιγο.Αυριο γινεται το καρπουζακι μας πεντε μηνων.Σε δεκαπεντε μερες θα ξεκινησουμε κι εμεις στερεες.Μαρω κι εμενα μου φαινεται οτι περασαν πολυ γρηγορα οι πεντε μηνες.Ειμαι σε φαση που οργανωνω τις φωτος γιατι εχω πολλους μηνες να εμφανισω κι οπως τις κοιταω τα χανω με την εξελιξη των παιδιων.Η δαναη περισυ τετοια εποχη ειχε μαλλακι σχεδον αγοριστικο σε μηκος και φετος ειναι ως τους ωμους,περισυ ηταν εκεινη στο καροτσι-φετος ειναι η μπεμπα.Περισυ ελεγε δεκα λεξεις τωρα μας λεει παραμυθια και τραγουδια.Αυριο γιορταζει ο μπαμπας μας-φωτης-οποτε εχει βολτα το προγραμμα,μαλλον λουνα παρκ και φαγητο.Με τις γιορτες και τη διακοπη του σχολειου αλλαξαμε τελειως προγραμμα,κοιμομαστε το βραδυ ο τι ωρα να ναι και ξυπναμε ο τι ωρα να ναι,προχθες ξυπνησαμε ολοι δωδεκα το πρωι και σημερα στις εντεκα.Ακολουθει κι η καρπουζελα το προγραμμα μας και νιωθω κι εγω λίγό πιο ξεκουραστη

Να δω απο δευτερα πώς θα ξαναμπουμε σε προγραμμα.Αντε μαρη βροχουλα μπες να μας πεις εντυπωσεις απ τη βαφτιση σας.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλε βροχουλα μαζι γραφαμε.Να σας ζησει η κοριτσαρα σας,γερη και καλοφωτισμενη.Ωραιο το σκηνικο με το χιονι,μακαρι ετσι να ναι η ζωουλα της,παραμυθενια.Χαιρομαι που νιωθεις τοσο πληρης...ευλογια.Ανυπομονω να δω φωτογραφιες σας.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

γεια σας κοριτσια

ο μπεμπουλης εχει πολυυυ γκρινια..ατιμα δοντακια...ξυπναει κεθε 2 ωρες το βραδυ..σημεραλεω να ξαναγυρισω στο δωματιο μας ειμαι καλα.

αυριο θα παμε στα χωρια μας.

μαριανθη παρασκευη δεν ανοιγουν τα σχολεια?ή ειστε υπο αλλο καθεστως?

στον χειρισμο heimlich πιεζεις κατω απο το στερνο την κοιλια σε περιπτωση πνγμου με συγκεκριμνο τροπο.

Την Παρασκευή ανοίγουν αλλά επειδή εγώ επίσημα ανήκω σε ένα γραφείο, στο ΚΕΔΔΥ αν έχεις ακουστά, ξεκινήσαμε από την Δευτέρα. Αλλά εγώ επειδή δεν έχω έργο δεν δουλεύω. Για το τυπικό πηγαίνω...

Είναι δηλαδή κάποια τεχνική πρώτων βοηθειών;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...