Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!! Με υγεια, ειρηνη και πολλα παιδικα χαμογελα:D:D:D

Ποδαρικο μας εκανε η Μαριανθη!!

Εμεις περασαμε οικογενειακα,με τα πεθερικα μου κλασσικα οπως τα τελευταια 5-6 χρονια,τουλαχιστον φιλιωσαμε και δεν μας βρηκε ο νεος χρονος στη μουγγα οπως περυσι.αυριο ερχονται και οι γονεις μου,επιτελους, να γεμισει το σπιτι μας οικεια και αγαπημενα προσωπα,τα ανηψακια μου!!απο φαγητο παμε καλα,να δουμε αν θα μου κανει κανα φορεμα για μεθαυριο:rolleyes:χιονι εμεις δεν ειδαμε,το πρωι ειχε -7, αλλα ολη μερα εχει ηλιο με δοντια:cool:μεσα στο σπιτι καιει τζακι και καλοριφερ στα πισω δωματια,φουρνος το σπιτι αλλα το γουσταρω πολυ...εγω ειμαι πολυ κρυουλιαρα:P

Σημερα πηρανε τα παιδια δωρα απο τον Αη βασιλη:cool: ο γιος μου χοκευ παγου,ετσι λεγεται,ειναι ενα παιχνιδι πανω σε ενα τραπεζι που υπαρχει και στα λουνα παρκ...επιασε το μισο δωματιο,ουτε να βαλω σκουπα δεν μπορω:mad: η κορη μου μια ταμειακη μηχανη,αυτο ηθελε το κοριτσι,μη γελατε και η μικρη ενα παιχνιδι της fisher price.στον αντρα μου εκανα δωρο ενα αρωμα και εμενα μου εκανε δωρο μια σκ@τουλα....:lol::lol:ολο ωραια δωρα παιρνω τελευταια χαχαχα.σκεφτομουνα οτι το καλυτερο δωρο εχω παρει απο ολους,την Μαγδαληνη μου,που δεν συγκρινεται με το πιο ακριβο δωρο ολου του κοσμου,οποτε δεν λυπαμαι καθολου που δεν με σκεφτηκε ο αη βασιλης!!

Απο φαγητα τωρα: θα φτιαξω αυριο χοιρινο με πατατες και δαμασκηνα και καστανα στη γαστρα,λουκανικα με πιπεριες και φετα στο τζακι(στο αλουμινοχαρτο) και κοτοσουπα για να μαλακωσει το μεσα μας!!

Lonestar περαστικα σου κοριτσι μου!με υγεια η νεα χρονια σου ευχομαι....

Α! οσον αφορα τα ορια που λεμε να βαζουμε στα παιδια μας,εννοειτε οτι ειναι απαραιτητα για την αρμονικη συνυπαρξη τοσων διαφορετικων προσωπικοτητων μεσα σε ενα σπιτι.ακομα και εμεις οι γονεις εχουμε ορια στη συμπεριφορα μας απεναντι στα παιδια μας η' απεναντι στον συντροφο μας.χωρις αυτα δεν υφισταται σπιτι αλλα μπ@@@ δελο.χαχαχα

Εγω προσωπικα δεν αντεχω την ελλειψη σεβασμου προς τον γονιο αλλα και την μη κατανοηση των "ανησυχιων" που εχει ενα παιδι. ειμαι κατα της βιας ειτε λεκτικη ειτε σωματικη,στεναχωριεμαι πιο πολυ απο τα παιδια,αλλα και εχω θυσιασει τα παντα μου για να αναθρεψω σωστους ανθρωπους και οχι τσογλανια.και εγω σαν παιδι που μεγαλωσα με κανονες δεν επαθα και τιποτα η' μαλλον δεν εχασα τιποτα...ευχαριστω την μανα μου γιαυτο,που εφαγε τα νιατα της για να με κανει λογικο και καθωσπρεπει ανθρωπο.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα γλυκεια παρεουλα.Χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε εμεις κι ολος ο κοσμος.Να χαιρομαστε τις οικογενειες μας και να μας χαιρονται κι εμας.Lonestar περαστικα βρε κοριτσι,ελπιζω να σαι ηδη καλυτερα.Αρρωστια μαζι με μωρακι ειναι ανυποφορος συνδυασμος,καλα που χεις και τη μαμα σου.Νοβεμπερ μου με το καλο να τους δεχθεις ολους και ευχομαι να ευχαριστηθεις πολυ αυριο το μυστηριο της μπεμπουλας σου.Νομιζω φτιαχνει λιγο ο καιρος αλλα οπως και να χει θελουν και τα τρια καλο κουκουλωμα.Κι εγω πιστευω ακραδαντα οτι τα παιδια μονο με ορια υιοθετουν σωστους τροπους και ηθος και σεβασμο απεναντι σε ολους,οχι μονο τους μεγαλυτερους αλλα ακομη και στους συνομηλικους τουςε το να λες σε ολα "ναι" αποκτουν αναρχη συμπεριφορα και δε νιωθουν ασφαλεια και καθοδηγηση.Απο την αλλή βεβαια πρεπει να αφουγκραζομαστε τις δικες τους αναγκες αλλα ο συνδυασμος ειναι πολυ δυσκολος.Εμεις ωραια περασαμε,ησυχα γιατι η ομαδα ηταν αποδεκατισμενη,ο μπαμπας μου κι οι δυο αδελφες μου αρρωστες με πυρετο.Χθες περασαμε πιο ωραια που ανεβηκαμε στην παρνηθα για χιονι και μετα για καφε.Σημερα σπιτικα με τζακακι και χαλαροτητα.Χθες εμαθα κι ενα πολυ πολυ χαρουμενο νεο.Η καλυτερη μου φιλη και νονα της μελινας ειναι εγκυος!!!Εχουν ενα αγορακι εξημιση χρονων κι εδω και χρονια ηθελαν κι αλλο αλλα δεν το αποφασιζαν γιατι η κριση τους ειχε χτυπησει αλυπητα.Τωρα που εχουν ορθοποδησει ερχεται και το μπεμπε!!!Τριτο μωρο λοιπον καταφθανει.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα γλυκεια παρεουλα.Χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε εμεις κι ολος ο κοσμος.Να χαιρομαστε τις οικογενειες μας και να μας χαιρονται κι εμας.Lonestar περαστικα βρε κοριτσι,ελπιζω να σαι ηδη καλυτερα.Αρρωστια μαζι με μωρακι ειναι ανυποφορος συνδυασμος,καλα που χεις και τη μαμα σου.Νοβεμπερ μου με το καλο να τους δεχθεις ολους και ευχομαι να ευχαριστηθεις πολυ αυριο το μυστηριο της μπεμπουλας σου.Νομιζω φτιαχνει λιγο ο καιρος αλλα οπως και να χει θελουν και τα τρια καλο κουκουλωμα.Κι εγω πιστευω ακραδαντα οτι τα παιδια μονο με ορια υιοθετουν σωστους τροπους και ηθος και σεβασμο απεναντι σε ολους,οχι μονο τους μεγαλυτερους αλλα ακομη και στους συνομηλικους τουςε το να λες σε ολα "ναι" αποκτουν αναρχη συμπεριφορα και δε νιωθουν ασφαλεια και καθοδηγηση.Απο την αλλή βεβαια πρεπει να αφουγκραζομαστε τις δικες τους αναγκες αλλα ο συνδυασμος ειναι πολυ δυσκολος.Εμεις ωραια περασαμε,ησυχα γιατι η ομαδα ηταν αποδεκατισμενη,ο μπαμπας μου κι οι δυο αδελφες μου αρρωστες με πυρετο.Χθες περασαμε πιο ωραια που ανεβηκαμε στην παρνηθα για χιονι και μετα για καφε.Σημερα σπιτικα με τζακακι και χαλαροτητα.Χθες εμαθα κι ενα πολυ πολυ χαρουμενο νεο.Η καλυτερη μου φιλη και νονα της μελινας ειναι εγκυος!!!Εχουν ενα αγορακι εξημιση χρονων κι εδω και χρονια ηθελαν κι αλλο αλλα δεν το αποφασιζαν γιατι η κριση τους ειχε χτυπησει αλυπητα.Τωρα που εχουν ορθοποδησει ερχεται και το μπεμπε!!!Τριτο μωρο λοιπον καταφθανει.

Συγχαρητήρια στην φιλενάδα σου! Το 2016 θα είναι η χρονιά των μωρών για εσένα!:tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Μήνυμα από την μαρουσκα:

"Καλή κι ευλογημένη χρονιά κορίτσι μου, από βδομάδα θα πάμε για ζύγισμα αλλά δεν πιστεύω να έβαλε πάνω από κανα 400άρι γραμμάρια, κρατάω γερά όμως και περιμένω τη 2α Φεβρουαρίου για να αρχίσω φρούτα και ρυζάλευρο!Δε μπαίνω καθόλου πουλάκι μου, καθόλου όμως!Φιλιά σε όλες σας, εύχομαι ό,τι καλύτερο σε καθεμιά από σας ξεχωριστά!!"

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Kαλή χρονιά και πάλι, με υγεία!

Eμείς αλλάξαμε χρόνο οικογενειακά με το μωρακι μου, κοψαμε βασιλοπιτα και το φλουρί ετυχε στον αντρα μου δευτερη χρονια συνεχομενα αν και δεν ηταν παρών, και πεσαμε για υπνο.

Το αλλο νεο μας ειναι ότι η Ειρήνη εβγαλε το πρώτο δοντάκι! Tο κάτω αριστερά αχνοφανηκε, και το καταλαβα γιατι με δαγκωσε και είναι ξυράφι το άτιμο!

Aντωνία μου τι ομορφα ρε συ, τοσοι ανθρωποι που αγαπας θα κανουν παιδακι, θα γεμισει η ζωη σου παιδικες φωνουλες.

Παντα τετοια, ολα καλα να πανε και να ειστε παντα ετσι ευτυχισμενοι!

Nοβεμπερ καλα να περασετε αυριο, καλοφωτιστη η μικρη Μαγδαλινη, να την χαιρεστε!

c8i6p2.png

Meldan εσύ που ήθελες κατορθώματα των ζουζουνιών μας θυμήθηκα ακόμη ένα. Είχαμε πάει στο εμπορικό στην Θεσσαλονίκη και η babylino είχε ένα δωμάτιο θηλασμού και αλλαγής πάνας. Πάω που λες με την μικρή να την θηλάσω και λίγο αργότερα έρχεται και μια άλλη μαμά με ένα λεχούδια που δεν το έκανα πάνω από ενός μήνα. Ξαφνικά το νινί άρχισε να κλαίει. Σταματάει η δικιά μου τον θηλασμό, σηκώνει το κεφάλι της το βλέπει και αρχίζει να κλαίει και αυτή! Την παρηγορώ και σταματάει αλλά έχει ένα παράπονο στο βλέμα της. Μετά από λίγο ξαναρχίζει να κλαίει! Συμπονούσε στο μωράκι, κατάλαβες; Και συνεχίστηκε. Λίγο αργότερα συναντιόμαστε με τη νουνά της που έχει ένα αγοράκι καναδυο μήνες μεγαλύτερο από τα δικά μας. Ξαφνικά αρχίζει και εκείνο να κλαίει γιατί νύσταξε. Ε κλαίει πάλι και η δικιά μου!!!

Novembair rain καλή βάφτιση σήμερα! Να μπεις όποτε μπορέσεις να μας πεις πως ήταν! Ελπίζω και ο καιρός να σας σταθεί σύμμαχος γιατί εδώ έχει παγωνιά!

Κορίτσια εδώ και μέρες θέλω να σας ρωτήσω: την γέννα στο σπίτι την έχετε σκεφτεί ποτέ;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσια.Κοιμουνται κι οι τρεις κοκονες κι ειμαι σε διλημμα:να σηκωθω για τζακι και ηρεμο καφε ή να κοιμηθω κι εγω?Ευαγγελια μου εγω ζηλευω τους ανθρωπους που ειναι ευπροσαρμοστοι οπως εσυ.Εγω δεν το χω καθολου.Μου αρεσει ο μικροκοσμος μου κι αν επρεπε να τον εγκαταλειψω θα υπεφερα.Δευτερη τυχερη χρονια για τον αντρουλη σου ε?Να δουμε τι θα του επιφυλασσει το 2016,ευχομαι ο τι καλυτερο.Εμας το κανονικο φλουρι το κερδισε η αδελφη μου και μεσα στην πιτα ειχαμε βαλει αλλα τρια φλουρια για τα πιτσιρικια τα δικα μου και τον ανηψιο μου.Σημερα ο αντρας μου δουλευει ολη μερα κι εξω βρεχει οποτε σπιτι...Ολο το πρωι επαιζα με τις μικρες,ειχαμε παρει γυψο και καλουπια-νεραιδες που μολις στεγνωσουν τα ζωγραφιζεις,κολλας μαγνητακια κι ετοιμα για το ψυγειο.Ξετρελαθηκαν αυτες κι ευτυχως δεν τα κανανε κι ολα χαλια γιατι ημουν συνεχεια κοντα.Κριστη μου νομιζω τα μωρα αποσυντονιστηκαν.Κι εμενα δυο τρια βραδια ξυπναγε συνεχεια αλλα χθες επανηλθε.Αυτη η κατασταση που περιγραφεις με τα ανηψια ειναι συνηθισμενη σε πολλες οικογενειες,δινουν μια στον κωλο και νομιζουν οτι καθαρισαν.Μαριανθη μου πολυ συμπονετικη η αναστασουλα ε?Χα χα το μαναρακι,κι εμενα το κανε μια φορα το καρπουζακι οταν εκλαιγε η δαναη.Νοβεμπερ ελπιζω ολα να εγιναν οπως τα ονειρευτηκες.Μαγκαιβετ που χαθηκες?Εισαι καλυτερα?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαριανθη η κουνιαδα της αδελφη μου γεννησε και τα δυο της παιδακια στο σπιτι.Ηθελε απολυτα φυσικους τοκετους και δεν της αρεσε η ιδεα του μαιευτηριου που δεν εισαι συνεχεια με το μωρακι σου αλλα παρεμβαινουν κι αλλα ατομα.Της εχω μιλησει κι εγω και μου το παρουσιαζει ως την τελεια εμπειρια.Την πιστευω εννοειται και βλεπω τα θετικα αλλα προσωπικα θα φοβομουν.Ουσιαστικς γεννας χωρις γιατρο,νομιζω μονο με μαια,η οποια ερχεται και τις επομενεε ημερες στο σπιτι για να παρακολουθησει την υγεια του νεογεννητου.Εσυ θα το τολμουσες?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη η κουνιαδα της αδελφη μου γεννησε και τα δυο της παιδακια στο σπιτι.Ηθελε απολυτα φυσικους τοκετους και δεν της αρεσε η ιδεα του μαιευτηριου που δεν εισαι συνεχεια με το μωρακι σου αλλα παρεμβαινουν κι αλλα ατομα.Της εχω μιλησει κι εγω και μου το παρουσιαζει ως την τελεια εμπειρια.Την πιστευω εννοειται και βλεπω τα θετικα αλλα προσωπικα θα φοβομουν.Ουσιαστικς γεννας χωρις γιατρο,νομιζω μονο με μαια,η οποια ερχεται και τις επομενεε ημερες στο σπιτι για να παρακολουθησει την υγεια του νεογεννητου.Εσυ θα το τολμουσες?

Εγώ το ήθελα αλλά η μαία που μου έκανε τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής μου είπε ότι κανείς δεν αναλαμβάνει στην Καβάλα. Και μάλιστα μετά την κακή εμπειρία που είχα στο μαιευτήριο, το θέλω ακόμη περισσότερο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Το ξερεις οτι στο σπιτι δε γινεται επισκληρηδιος ε?Εγω δεν ειμαι τοσο τολμηρη,δε θα το επιχειρουσα.Ολο το μυαλό μου παει σ ενα "αν".Κι αν κατι παει στραβα?Κι αν δεν προλαβει να ρθει βοηθεια?Ετσι κι αλλιως βεβαια εγω εκλεισα απο γεννες.Οσο περναει ο καιρος τοσο απομακρυνομαι απι την ιδεα του τεταρτου.Ως εδω,δοξα τω θεω,καλα ειμαστε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσουδες μου όμορφες Καλημέρα τι μου κάνετε;βροχούλα μου να σας ζήσει η νεοφώτιστη γερή καθ τυχερή να είναι να την δείτε όπως επιθυμείτε..Να μπεις να μας πεις πως πήγε..αχ μωρέ Αντωνία μου τι ώρα που τα περιγράφεις όλα ακόμα και τις δραστηριότητες τα παιχνίδια που κάνεις με τα κοριτσάκια σου πραγματικά είσαι από τα πιο γλυκά άτομα ..Μην Ζηλέυετε οι υπόλοιπες όλες σας αγαπάω...χαχα..Άντε με το καλό και στην φιλενάδα σου όλο μωράκια να γεννιούνται αυτό είναι υγεία και χαρά..Μαριάνθη το αναστασακι είναι ψυχούλα συμποναει τα άλλα παιδάκια και κλαιει και αυτή ενώ έμενα τα κοιτάει Καλά Καλά λες και αυτή δεν το κάνει..lone star πως είσαι αγάπη μου ελπίζω καλύτερα Περαστικά κοπέλα μου ..Ευαγγελία τυχερός ο άντρας σου του εύχομαι ότι επιθυμεί βέβαια έχει δύο καταπληκτικά πλάσματα στην ζωή του τι άλλο να επιθυμει για να είναι χαρούμενος..Ποτέ φεύγετε;θα του έχετε λείψει του μπαμπα σας. Μαρουσκακι μου μας λείπεις δεν ξέρω τι έγινε και δεν μπαίνεις καθόλου αλλά να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου..Εμείς τελικά δεν κάναμε τίποτα στο σπίτι μας καλύτερα άσε που θα κάνω την δούλα κιόλας και οι άλλο θα κωλοκαθονται οπότε πήγαμε στους γονείς μου όλοι μαζί περάσαμε ωραία και οικογενειακά..κάναμε αρκετές βόλτες ευχαριστήθηκα τον αδερφουλη μου που ήρθε και περάσαμε ομορφα..Ή μπεμπουλα μου όλο τρώει τρώει έχει φτάσει τα 8 κιλά σαν ντολμας είναι δεν μπορώ να την σηκώσω..Έχει αρχίσει και τραβάει και την μπλούζα μου να βρει το βυζαριωνα τον φίλο της και όλη την ώρα τον θέλει στο στόμα της..Ο άντρας μου τα πήρε μια μέρα άγρια με την ξαδέρφη του κουμπάρα και την έβαλε στην θέση της ότι αν θέλει να κάθεται τόσο καιρό εδώ να βοηθάει αλλιώς δεν γίνεται να πάει να κάτσει στο σπιτάκι της να κανουμε εμείς δουλειές ..Και έτσι έχει αρχίσει και κουνιέται..Του είχαν φτάσει τα νεύρα του πάνω από το κεφάλι. Πόσο υπομονή να κάνει ένας άνθρωπος..Αφήστε που άλλαξε τα εισητηρια της αντι για 11του μηνά θα φύγει 17..Καλά εγώ κάνω υπομονή ο άντρας μου δεν την παλεύει και πολλές φορές της κατεβάζει μια προβοσκιδα μέχρι κάτω..Σας ζαλισα ..Σας φιλω

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...