Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Βρε νοβεμπερ αυτο που περιγράφεις που τρωνε τα παιδία μονο στο τραπέζι της κουζίνας μου φαίνεται επιστημονικη φαντασία εγώ μεχρι και στο κρεβάτι μου βρισκω ψίχουλα και παιχνίδια....

Με το καλό η βάφτιση σας εγω λεω για 28 Αυγούστου...βρηκα και νονούς ...μου τον ζήτησαν και είμαι πολύ χαρούμενη

Μπογιές και πλαστελίνες πονεμένη ιστορία...αλλα φταίω κι εγω για το χαμό...φταίω που τους τα δίνω...όλοι οι τοίχοι ειναι γραμμενοι.τα επιπλα επίσης και τα χαλιά κατεστραμένα απο ξεραμένες κολλημενες πλαστελίνες

Πολυ ωραια ημερομηνια βρηκατε!αντε με το καλο να ερθει η ωρα εκεινη..;)

Εμεις την Κυριακη που βαφτιζουμε αν δεν πιασει χιονι τυχεροι θα ειμαστε:rolleyes:αν το ειχαμε κανει την προηγουμενη Κυριακη θα φοραγαμε και κοντομανικα χαχαχα αλλα δεν με νοιαζει καθολου,απο την στιγμη που κανονιστηκε και στον Βορειο Πολο πηγαινω τωρα!απλα πρεπει να κουκουλωσω καλα το μωρο πριν μπουμε στο αμαξι και οταν βγουμε απο την εκκλησια μην μου πουντιασει.βασικα φοβαμαι μην αρρωστησουμε και οι υπολοιποι,αλλα θα σκεφτομαι θετικα ειπαμε!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε Αντωνία μου είσαι καλύτερα;Και εγώ έτσι κάπως έχω φανταστεί ότι θα είναι το σπίτι με τόσα παιδιά που έχετε απορώ πως εσύ βροχούλα σου κάθονται να φάνε στο τραπέζι και στην θέση τους στην κουζίνα και δεν τα κάνουν όλα χάλια..Ναι Αντωνία μου είμαστε και στο fb αλλά είμαστε και εδώ δεν το αφήνουμε απλά είναι αυτό.που σου λέει το Μαράκι..Ούτε εγώ τελικά έκανα και θα κάνω τραπέζι θα παμε πρωτοχρονιά στους γονεις μου ..Δεν μου φτάνει η κούραση μου σιγά να μην κάνω και τραπέζι έχω τόσο καιρό και φιλοξενώ την νονά τα έχω παίξει..Αλλά για να ακούσει αυτή τα έλεγα στον άντρα μου και καλά ότι εγώ δεν είμαι η δούλα σας εδώ μέσα και άρχισε να κουνιέται λίγο άντε γιατί θ την βουτάγα από το μαλλί στο τέλος..είπαμε καλή καλή αλλά δεν θα της απλώνω εγώ και τα βρακιά της..Αυτά σε γενικές γραμμες είμαστε και περνάμε ωραία είναι και και ο αδερφός μου εδώ και περνάμε όμορφα κάνουμε βολτες ..Αυτά από εμάς Φιλάκια κορίτσια μου όμορφα δεν σας λέω καλή χρονιά θα τα ξαναπουμε

Ποιανου νονα ειναι η λεγαμενη?

Απο την αρχη τα εβαζα στο τραπεζι και αν μου ζηταγανε κατι να τσιμπησουνε περα απο το μεσημεριανο η' το βραδινο,ποτε δεν τους το πηγαινα εκει που βρισκονταν.οποιος ηθελε να φαει καθοτανε στη καρεκλα ετσι και παρεμεινε.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κοριτσια.Εγραψα ενα κατεβατο το πρωι και χαθηκε.Τι κανετε?Ευαγγελια μου δε θα ρθει καθολου ο αντρας σου?Νομιζα οτι δουλευε και θα ερχοταν να σας βρει αργοτερα.Ποπο βρε μαχη αν ο αλλος δεν εχει συναισθηση της καταστασης απο μονος του τί να πεις?Τοσο καιρο σε ξενο σπιτι και να μη σηκωνει το χερι της να βοηθησει?Και να χεις και μωρο πεντε μηνων?Νοβεμπερ μια χαρα σε βρισκω,στρατιωτικος με τα ολα σου χα χα.Καλε στρατιωτικος δεν εισαι ή κανω λαθος?Μωρε εμενα η δαναη ειναι μονο δυο ακομη,κι εγω θα θελα να την ταιζω στο στομα και να μη λερωνεται αλλα βλεπει τη μελινα και θελει να τα κανει ολα μονη της,ολα ομως,μεχρι που προσπαθει καθε πρωι να κουμπωσει το φερμουαρ απ το μπουφαν κι η υπομονη μου εξαντλειται.Ενα τεταρτο να πλυνει δοντια το βραδυ γιατι θελει μονη της να βαλει την οδοντοκρεμα και μονη της να τα βουρτσισει,αστα αυτη η ηλικια οσο φοβερη και γλυκεια ειναι,ειναι αλλο τοσο σπαστικη.Ενταξει κοριτσια με πεισατε για το φεισμπουκ,θα το δοκιμασω αλλα μετα τις γιορτες γιατι τωρα δεν προλαβαινω με τιποτα.Θα το χω διπορτο ομως γιατι δε θελω να χασω τα κοριτσια του καφε.Εσυ ευαγγελια εχεις φεισμπουκ?

Ναι τρομαρα μου,στρατιωτικος!:rolleyes: η ηλικια των 2 χρ.θελει γαιδουρινη υπομονη,εμενα και τα δυο παιδια ειναι πολυ υπακουα,το εχω ξαναγραψει αυτο,ειδικα ο γιος μου αρνακι κανονικο....η κορη δε,παρολο που ητανε διαολου καλτσα και παραμενει ακομη,ειναι πολυ της καθαριοτητας ταυτοχρονα..δεν θελει να λερωνεται καθολου,ακομα και καμια σταγονα νερο να της πεσει στα ρουχα πρεπει να βαλει οπωσδηποτε αλλο,οποτε φροντιζει να μην λερωνει,να σκουπιζετε ανελλιπως,εδω σου λεω μαζευει τα παιχνιδια της και του αδερφου της μαζι...πηγαινει κλεινει τα φωτα που ξεχναμε ανοιχτα σε αλλα δωματια,τραβαει τα καζανακια,λεει στον αδερφο της να σκουπιζει τη λεκανη οταν κανει τσισα...σαν μεγαλη γυναικα συμπεριφερεται ωρες ωρες.οποτε δεν με κουραζουν σχεδον καθολου με την ακαταστασια.να δουμε η Μαγδαληνη τι θα κανει:rolleyes::rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πω πω Νοβεμπερ εσυ εισαι στρατηγος καλε χαχαχα!!!Αληθεια πως τα χεις καταφερει;Βεβαια θελει κοπο και φυσικα πρεπει να επιμεινεις στο θεμα πειθαρχιας και να μην υποκυπτεις σε χατηρια,κολπα και μαλαγανιες των παιδιων.Σιγουρα αν τους αγορασεις νερομπογιες,πλαστελινες κι αλλα τετοια ε λογικο ειναι να κανουν το σπιτι χαλια,δεν φταινε τα παιδια,οποτε ουσιαστικα ο γονιος τα καθοδηγει κατα καποιο τροπο.Εγω ειμαι της αποψης τα παιδια να εκφραζονται αλλα οχι εις βαρος της υπολοιπης οικογενειας κι αυτο να μην μετατρεπεται σε εκμεταλλευση απο μερους τους και παιδοκεντρισμο απο πλευρας γονιου.Ειμαι σε μια ομαδα στο φβ που λεγεται Ενσυναισθηση,αν τα εγραφες αυτα θα τρωγες οχι απλα κραξιμο,μεχρι και την προνοια θα σου ελεγαν να καλεσουν για στερηση της ελευθεριας της εκφρασης.Αλλα εγω μαζι σου ,αν δεν καταπιεζονται πρεπει να υπαρχουν ορια και κανονες για να συνυπαρχουν ολοι αρμονικα σε ενα σπιτι Η ελευθερια του ενος σταματαει εκει που ξεκιναει η ελευθερια του αλλου.

Αντωνια να κανεις φβ και θα βλεπεις αμεσα και θα απαντας.Ειναι ευκολο και πρακτικο.Κι εσυ βροχουλα και η Μαρουσκα μας εχει μεινει και νομιζω συμπληρωσαμε το παρεακι!!!

Συμφωνω απολυτα με οσα εγραψες,και οσον αφορα το παρεακι στο φβ πες τους πως θα τα πουμε σε 10 χρονια που τα παιδια τους θα ριχνουνε σφαλιαρα στην μανα και τον πατερα και τοτε θα αναρωτιουνται τι εκαναν λαθος!

Κοιταξε να δεις η γλωσσα μου μαλλια εχει βγαλει και ακομα τους κανω υποδειξεις του στυλ "ισιωσε τα ποδια σου στη καρεκλα οταν τρως" " πιο κοντα στο πιατο σου" " σκουπισου καλα" .....δεν τα αφηνω απο τα ματια μου οταν τρωνε,οχι τιποτα αλλο απλα θελω να μαθουνε τροπους οταν τρωνε.δεν μπορουν να ξυνουν τον κ@λο τους και με το ιδιο χερι να πιανουν το ψωμι,η' να ακουμπανε την πλατη πισω σαν να εχουνε ξαπλωσει στην εωρα.δηλαδη αυτα ποιος θα τους τα μαθει?οταν βγαινεις εξω για φαγητο να μπορεις να κατσεις σε ενα τραπεζι με τα παιδια σου να φας,οχι σαν τους γυφτους να φωναζουμε και να προσπαθουμε εκεινη τη στιγμη να τα βαλουμε σε ταξη.δηλ.τα ξενα παιδακια που καθονται με τους γονεις τους στο τραπεζι και πιανουν ομορφα το πηρουνακι τους και τρωνε ειναι λιγοτερο εξυπνα?εγω πιστευω οτι οι γονεις ειναι περισσοτερο εξυπνοι απο εμας που το ριχνουμε στο να μην καταπιεζουμε τα παιδια.....δεν προκειται περι καταπιεσης,αλλα τροποι σωστης συμπεριφορας που χτιζονται απο την πολυ μικρη ηλικια,τοτε που χτιζεις γερες βασεις για ολη τους τη ζωη.κανενα παιδι δεν υιοθετει τροπους μετα τα 6-8 χρονια της ζωης του,οτι κανεις ειναι μεχρι εκει, μετα παει....' πεταξε το πουλακι....και εγω επειδη ειμαι υπευθυνη για την διαπαιδαγωγηση τους θα σκισω τον πωπω μου να τους μαθω ποιο ειναι το σωστο....νομιζω οτι αυτος ειναι ο ρολος μου...μην παρεξηγηθω δεν ειμαι με το μαστιγιο στο χερι,ομως δεν το χαλαρωνω καθολου το σκοινι σε καποια πραγματα....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αντωνιτσα εμενα βγαζει τσιριδες να της δωσουμε σημασια,αλλα νομιζω εξιταρεται που ακουει τη φωνη της και της κανει μεγαλη εντυπωση,οποτε τσιριζει πιο δυνατα.προσπαθει να με γλυψει- φιλησει με ανοιχτο το στομα στα μαγουλα,αλλα δεν ξερει ακομα και νευριαζει....τα πρωινα βαζω το προσωπο μου κοντα στο δικο της και το περιεργαζεται,ακουμπαει τημυτη,το στομα,τα μαγουλα τα ματια,ολα τελοσπαντων και τα ερευνει....και εγω καθομαι με κλειστα ματια και απολαμβανω τα χαδια της;) απο μυρωδια δε....δεν παιζεται..η αγαπημενη μου ever! Αυτη τη μυρωδια θυμομουνα στα βρεφακια πριν μεινω εγκυος και λαχταρουσα να την ξαναμυρισω!εννοειτε την λατρευω την κορουλα μου! Με το καλο ο ανηψιος να ερθει!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Τελευταια μερα του χρονου,ευκαιρια για απολογισμο.Αφου το 2015 μας εφερε μωρακια υπερκαλυπτονται ολες οι δυσκολιες κι οι αναποδιες του ετους.Κοριτσια βορινα χιονιζει εκει?Εδω ριχνει πολυ ψιλο,ελπιζω αυριο να πυκνωσει.Μολις κοιμισα το καρπουζακι και θα βγω λιγο εξω για τις τελευταιες εκκρεμοτητες.Σας καλημεριζω .

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ναι βρε ευαγγελια μου ,μου χει τυχει εννοειται να ανησυχω,ολες νομιζω το παθαινουμε

Εμεις που εχουμε κι αλλα παιδακια εχουμε το καλο οτι με την εμπειρια που εχουμε προσπερναμε διαφορα πιο ευκολα κι εχουμε μαθει πια απ την καλη κι απ την αναποδη οτι καθε παιδι εχει αλλο ρυθμο αλλα εχουμε και το κακο οτι αναποφευκτα κι ασυνειδητα πολλες φορες κανουμε τη συγκριση με τα αλλα μας παιδια,στους ποντους,στο βαρος,στο ποτε μιλησαν,στο ποτε περπατησαν κτλ.Θυμαμαι οταν η μπεμπα μου κοιμοταν τοσο πολυ παλι μου εμπαιναν ιδεες μηπως κατι δεν παει καλα,τωρα που βλεπω τις αντιδρασεις της γελαω.Ολα θα τα κανει μωρε ή μαλλον καποια μπορει να μην τα κανει και ποτε.Η μελινα ποτε δεν ειπε αγκου και ποτε δεν μπουσουλησε.Μαριανθη το αναστασακι ξυπναει οταν ξυπνας και περιμενει να γυρισεις το γλυκο μου?Ενταξει ειναι για φαγωμα.

Ναι η γλυκιά μου! Και έχει αρχίσει να κάνει και μπουτάκια! Είναι πολύ για φάγωμα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Συμφωνω απολυτα με οσα εγραψες,και οσον αφορα το παρεακι στο φβ πες τους πως θα τα πουμε σε 10 χρονια που τα παιδια τους θα ριχνουνε σφαλιαρα στην μανα και τον πατερα και τοτε θα αναρωτιουνται τι εκαναν λαθος!

Κοιταξε να δεις η γλωσσα μου μαλλια εχει βγαλει και ακομα τους κανω υποδειξεις του στυλ "ισιωσε τα ποδια σου στη καρεκλα οταν τρως" " πιο κοντα στο πιατο σου" " σκουπισου καλα" .....δεν τα αφηνω απο τα ματια μου οταν τρωνε,οχι τιποτα αλλο απλα θελω να μαθουνε τροπους οταν τρωνε.δεν μπορουν να ξυνουν τον κ@λο τους και με το ιδιο χερι να πιανουν το ψωμι,η' να ακουμπανε την πλατη πισω σαν να εχουνε ξαπλωσει στην εωρα.δηλαδη αυτα ποιος θα τους τα μαθει?οταν βγαινεις εξω για φαγητο να μπορεις να κατσεις σε ενα τραπεζι με τα παιδια σου να φας,οχι σαν τους γυφτους να φωναζουμε και να προσπαθουμε εκεινη τη στιγμη να τα βαλουμε σε ταξη.δηλ.τα ξενα παιδακια που καθονται με τους γονεις τους στο τραπεζι και πιανουν ομορφα το πηρουνακι τους και τρωνε ειναι λιγοτερο εξυπνα?εγω πιστευω οτι οι γονεις ειναι περισσοτερο εξυπνοι απο εμας που το ριχνουμε στο να μην καταπιεζουμε τα παιδια.....δεν προκειται περι καταπιεσης,αλλα τροποι σωστης συμπεριφορας που χτιζονται απο την πολυ μικρη ηλικια,τοτε που χτιζεις γερες βασεις για ολη τους τη ζωη.κανενα παιδι δεν υιοθετει τροπους μετα τα 6-8 χρονια της ζωης του,οτι κανεις ειναι μεχρι εκει, μετα παει....' πεταξε το πουλακι....και εγω επειδη ειμαι υπευθυνη για την διαπαιδαγωγηση τους θα σκισω τον πωπω μου να τους μαθω ποιο ειναι το σωστο....νομιζω οτι αυτος ειναι ο ρολος μου...μην παρεξηγηθω δεν ειμαι με το μαστιγιο στο χερι,ομως δεν το χαλαρωνω καθολου το σκοινι σε καποια πραγματα....

Νομίζω ότι ακούγεσαι αυστηρή αλλά δεν είναι τόσα τραγικά τα πράγματα. Δηλαδή όταν κάποιος σε διαβάζει, σκέφτεται εντάξει αυτή είναι κέρβερος με τα παιδιά της. Αλλά νομίζω ότι απλά έχεις βάλει όρια τα οποία ξέρουν εξαρχής τα παιδιά σου, όπως επίσης ξέρουν ότι δεν πρόκειται να είσαι ελαστική με αυτά (με τα όρια). Νομίζω ότι αυτό είναι το ιδανικό

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Τελευταια μερα του χρονου,ευκαιρια για απολογισμο.Αφου το 2015 μας εφερε μωρακια υπερκαλυπτονται ολες οι δυσκολιες κι οι αναποδιες του ετους.Κοριτσια βορινα χιονιζει εκει?Εδω ριχνει πολυ ψιλο,ελπιζω αυριο να πυκνωσει.Μολις κοιμισα το καρπουζακι και θα βγω λιγο εξω για τις τελευταιες εκκρεμοτητες.Σας καλημεριζω .

Χθες το πρωί χιόνιζε εδώ και μετά έβγαλε ήλιο. Και σήμερα λιακάδα. Ήλιο με δόντια βέβαια... -1 η θερμοκρασία!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τελευταία μέρα του χρόνου σήμερα και το Αναστασάκι μου κλείνει τον 5ο μήνα της ζωής της! 5 όμορφοι μήνες αλλά και δύσκολοι! Την αγαπώ για κάθε λεπτό χαράς και αγωνίας που μου έχει χαρίσει και ανυπομονώ για άλλα και καλύτερα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Tελευταία μέρα του χρόνου, πώς πέρασε έτσι ο καιρός. Πολύ ευτυχισμένη αλλά και περίεργη χρονιά για μένα, άλλαξα χώρα, εφυγα από τη δουλειά μου, αφησα οικογένεια και φιλους που έβλεπα κάθε μέρα, έκανα καινούριες παρέες και το πιο σημαντικό, ηρθε στη ζωή μας η κόρη μας και τα άλλαξε όλα.

Καλή χρονιά να έχουμε κορίτσια μου, να βλέπουμε τα παιδάκια μας να μεγαλώνουν ευτυχισμένα, με υγεία!

Nα χαιρόμαστε τους αντρες μας και την οικογένειά μας.

Φιλιά σε όλες, καλά να περάσετε!!

c8i6p2.png

καλημερα σε ολες!! τι κανετε? εμεις ησυχα και αυπνα!!! το σουτζουακι ξυπναει συνεχεια και θηλαζει απο κει που κοιμοταν 8ωρακια και ειναι και μπουκωμενο το καημενο. ολο το πρωι αγκαλιτσα τον ειχα τα απλυτα θα μας πνιξουνσε λιγο αλλα τι να κανω προηγειται το μωρακι.

Αντωνια μου τι να σου πω κι εμενα με εχει τρελανει ο μπεμπης μου πολλες φορες τον κοιταω και βουρκωνω απο αγαπη, τπν σφιγγω τοσο πολυ που κλαψουριζει μερικες φορες η τρελη μανα!!! Το πρωι που ανοιγει τα ματακια του σκαει χαμογελο και κουναει χερακια ποδαρακια σαν τρελο! παω κοντα και μου πιανει μυτη στομα ανοιγει στοματακι και με ακουμπαει αλλα δεν ξερει να φιλησει ακομα φυσικα! το στοματακι του μυριζει σαν παραδεισος και το λαιμακι του ειναι η ωραιοτερη κολωνια του κοσμου!!!! Εχει αλλαξει τα παντα στη ζωη μου τι να λεμε τωρα ειναι θειο δωρο η μητροτητα. Με τρομαζει που τον λατρευω τοσο γιατι στη σκεψη οτι θα του συμβει κατι αρρωσταινω, δεν μπορω να ακουω πλεον για παιδακια που τα κακομεταχειριζονται η αρρωσταινουν. Και το τελευταιο, οταν τον κραταει καποιος αλλος και κλαιε με το που τον παρω αγκαλια σταματαει απευθειας! λυωνω!!!!!θες κι αλλα????

Βροχουλα εισαι προτυπο μαμας συμφωνω κι εγω οτι θελουν οριο τα παιδακια. Ειναι οπως το λες δεν γινεται να ειναι τελειως ανεξελεγκτα η ιδια η ζωη εχει ορια και κανονες. Τα ανηψια μου πχ δεν παλευονται με τιποτα οποτε βρισκομαστε ολοι μαζι ειναι δραμα η κατασταση και κανεις δεν λεει κατι , η μανα τους χεστηκε μονο οταν φτασουν τα πραγματα στο απροχωρητο και χτυπησει καποιο παταει τσιριδα, τους χωνει κι ο πατερας τους μια στο κωλο σπαραζουν αυτα στο κλαμα. ωραιο ειναι αυτο δηλαδη??παραδειγμα προς αποφυγιν κανονικα!!!!

Πως θα περασετε την παραμονη? Εμεις οι 3 μας αγκαλιτσα :)

c6vNp3.png

γεια σας κοριτσια

εγω τελικα κρυωσα.χτες περασα μια εφιαλτικη μερα.χιονισε στιςαμυγδαλες μου.καταπινω ξυραφια,εκανα πυρετο μεχρι 39,6 και δεν επεφτε με τιποτα.αναγκαστηκα να πιω νουροφεν.πηρα και αντιβιωση.τετοιο κακο εχω να παθω χρονια.τα χρειαστηκα..ημουν ενα τσακ να παω νοσοκομειο να μου βαλουν ενδοφλεβια αντιπυρετικο αλλα σκεφτηκα οτι θα κανα πολλες ωρες και τι θα ετρωγε το μωρο.δεν εχωκαι αντλημενο γαλα η χαζη καθολου.τελικα εκαναμπανιο με παγωμενονερο,κοντεψα να λιποθυμησω..κατα τις 12 ταμεσανυχτααρχισε να πεφτει.εχω ακομα 38 με φουλ αντιπυρετικα.ο αντρας μου δεν μπορουσε να φυγει απο τη δουλεια,η μανα μου δενμπορουσε να ρθει το πρωι οι αδερφες και η πεθερα αρρωστη.εφυγε ο αδερφος μου απο τη δουλεια και ηρθε και κρατουσε το μωρο.μετα ηρθε η μανα μου που ειναι ακομα εδω.οπως καταλαβατε εμεις πολυ ωραια πρωτοχρονια θα περασουμε.με κοκταιλ αντιπυρετικων και αντιβιωσης.καιμου λειπει και το μωρακι μου,μονογια να το θηλασω το πιανω με μασκα.

οσο για το fb ημουν πολυ φαν οταν πρωτοξεκινησε αλλα μετα το βαρεθηκα.ουτε τον αντρα μου δν εχω φιλο να φανταστειτε.κι εχω να μπω ον λαιν απο το 2009.εμπαινα αποταν εμεινα εγκυος και διαβαζα τις ομαδες θηλασμου αλλα απογοητευκα καιτο χω ξανακοψει.οποτε εμενα εδω θα με βρισκετε μονο.αλλα δεν εχω καταλαβει εχετε κανει κλειστη ομαδα?ή απλα τσατ?επισης εγω ασχολουμαι με τον υπολογιστη μια φορα τη μερα συνηθως καθε πρωι που κοιμαται τομωρο και ακολουθω την ιδια παντα σειρα :βλεπω τα μεηλ μου και μετα μπαινω στο φορουμ.

α και το φορουμ το χα ανακαλυψει πριν χρονια ψαχνοντας κατι επεσα τυχαια σεκατι μανουλες καποιου μηνα και τιςειχα κοροιδεψει θυμαμαι στ μυαλο μου..(δεν ειχα καιδεν σκοπευα να κανω αμεσα παιδι)και καποιαστιγμη ουσα εγκυος το θυμηθηκα καιμπηκα και κολλησα.

οσο για την ανατροφη των παιδιων εχω βιωσει πολλα ακρα και τελειως ανεγξελεκτα παιδια και πειθαρχημενα μεχρι εκει που δεν παει.κλεινω και γω προς την πειθαρχια αλλα να μη με φοβαται ομως το παιδι.πως θα το πετυχω αυτο θα δειξει...

σας χαιρετω καλη πρωτοχρονια!!!:-P

KPOzp2.png deXnp3.png

γεια σας κοριτσια

εγω τελικα κρυωσα.χτες περασα μια εφιαλτικη μερα.χιονισε στιςαμυγδαλες μου.καταπινω ξυραφια,εκανα πυρετο μεχρι 39,6 και δεν επεφτε με τιποτα.αναγκαστηκα να πιω νουροφεν.πηρα και αντιβιωση.τετοιο κακο εχω να παθω χρονια.τα χρειαστηκα..ημουν ενα τσακ να παω νοσοκομειο να μου βαλουν ενδοφλεβια αντιπυρετικο αλλα σκεφτηκα οτι θα κανα πολλες ωρες και τι θα ετρωγε το μωρο.δεν εχωκαι αντλημενο γαλα η χαζη καθολου.τελικα εκαναμπανιο με παγωμενονερο,κοντεψα να λιποθυμησω..κατα τις 12 ταμεσανυχτααρχισε να πεφτει.εχω ακομα 38 με φουλ αντιπυρετικα.ο αντρας μου δεν μπορουσε να φυγει απο τη δουλεια,η μανα μου δενμπορουσε να ρθει το πρωι οι αδερφες και η πεθερα αρρωστη.εφυγε ο αδερφος μου απο τη δουλεια και ηρθε και κρατουσε το μωρο.μετα ηρθε η μανα μου που ειναι ακομα εδω.οπως καταλαβατε εμεις πολυ ωραια πρωτοχρονια θα περασουμε.με κοκταιλ αντιπυρετικων και αντιβιωσης.καιμου λειπει και το μωρακι μου,μονογια να το θηλασω το πιανω με μασκα.

οσο για το fb ημουν πολυ φαν οταν πρωτοξεκινησε αλλα μετα το βαρεθηκα.ουτε τον αντρα μου δν εχω φιλο να φανταστειτε.κι εχω να μπω ον λαιν απο το 2009.εμπαινα αποταν εμεινα εγκυος και διαβαζα τις ομαδες θηλασμου αλλα απογοητευκα καιτο χω ξανακοψει.οποτε εμενα εδω θα με βρισκετε μονο.αλλα δεν εχω καταλαβει εχετε κανει κλειστη ομαδα?ή απλα τσατ?επισης εγω ασχολουμαι με τον υπολογιστη μια φορα τη μερα συνηθως καθε πρωι που κοιμαται τομωρο και ακολουθω την ιδια παντα σειρα :βλεπω τα μεηλ μου και μετα μπαινω στο φορουμ.

α και το φορουμ το χα ανακαλυψει πριν χρονια ψαχνοντας κατι επεσα τυχαια σεκατι μανουλες καποιου μηνα και τιςειχα κοροιδεψει θυμαμαι στ μυαλο μου..(δεν ειχα καιδεν σκοπευα να κανω αμεσα παιδι)και καποιαστιγμη ουσα εγκυος το θυμηθηκα καιμπηκα και κολλησα.

οσο για την ανατροφη των παιδιων εχω βιωσει πολλα ακρα και τελειως ανεγξελεκτα παιδια και πειθαρχημενα μεχρι εκει που δεν παει.κλεινω και γω προς την πειθαρχια αλλα να μη με φοβαται ομως το παιδι.πως θα το πετυχω αυτο θα δειξει...

σας χαιρετω καλη πρωτοχρονια!!!:-P

Περαστικά βρε κορίτσι! Πω πω πρωτοχρονιάτικα τι κακό κι αυτό!

Απλά τσατ, ομαδική συνομιλία κάνουμε.

Καλή πρωτοχρονιά και σε εσένα με ΥΓΕΙΑ!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Βροχούλα μου έτσι πρέπει να είσαι καλά κάνεις μακάρι να τα καταφέρω και εγώ δεν χρειάζεται να είσαι με τον βουρδουλα αλλά όχι και ανεξέλεγκτα τα παιδιά να κάνουν ότι θέλουν και φυσικά αν δεν τις δώσουν τις αρχές οι γονείς ποιος θα της δωσει ;Και εμένα η ζουζουνα μου ανοίγει το στόμα και να γλύφει με τα σαλακια της..χριστινακι μου και εγώ φοβάμαι πολύ ειδικά για την μικρή μην μου αρρωστήσει μην το ένα μην το άλλο άσε πολύ άγχος αλλά πρέπει να χαλαρώσουμε λιγάκι κάποια πράγματα είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα.. lone star περαστικά σου κορίτσι μου να γίνεις γρήγορα Καλά..Βροχούλα η νονά θα είναι της μπέμπας μας είναι πρώτη ξαδέρφη του άντρα μου..Εμείς θα πάμε στους γονείς μου απόψε γιορτάζει και ο μπαμπάς μου..έφτιαξα και εγώ λαχανοντολμαδες και παστίτσιο και η μαμά μου αλλά τόσα πολύ φαγητό έχει να πέσει. Σας φιλώ και σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο στα σπίτια σας με υγεία και ευτυχια ..

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...