Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

χρονια πολλα κοριτσακια!

τι μου κανετε?εδω πολυυυυυυυυ φαι.αν εξαιρεσεις αυτο δεν περασα και πολυ καλα.πηγαμε στους γονεις μου το μεσημερι και μετα το βραδυ στους γονεις του αντρα μου.κουραστηκα.ηταν τα ανηψια του εκει,δεν παλευονται.φασαρια,φωνες,τσακωμοι...πονοκεφαλιασα.και ενω τους ελεγα να μην πιανουν τα χερια του μωρου,λες και το εκαναν επιτηδες.μπορει να του επλεινα τα χερια 10 φορες.δεν μπορω ρε παιδι μου να το λεω συνεχεια και να με γραφουν ολοι.ειμαι σιγουρη θαμε γραψαν στα μαυρα καταστοιχα.τεσπα.στο δικο μου σπιτι ειχα ολο παραπονα απο τη μανα μου γιατι θα δεν θα μεναμε για βραδινο και γενικα δεν θα μεναμε να κοιμηθουμε.δεν μπορει να καταλαβει οτι και οι αλλοι παπουδες θελουν να δουν το μωρο.ετσι κι αλλιως σε κανεναν δε θα κοιμομασταν βραδυ.μου χαλασε η διαθεση και μετα πηγαμε στα πεθερικα και αποτελειωθηκα.

ντυσαμε ομως τον μπεμπη αγιοβασιλακη.ηταν κουκλος το μωρο μου!ειναι και πολυ κοινωνικος τυπος σε ολους γελαει.τον αγαπω!!!!!

ευχομαι σε ολες να περασετε τελεια αυτες τις μερες!

φιλια πολλα!

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια μου.Χρονια πολλα σε ολες.Να χαιρομαστε καθε χρονο τις οικογενειες μας και με το καλο να δεχθουμε το νεο ετος.Φευγει κιολας το 2015 που γεννησαμε τα ζουζουνια μας...Χαιρομαι που περασατε ομορφα με τις οικογενειες σας.Κι εμεις ετσι οικογενειακα και με φιλους.Πολυ κεφι καναμε φετος,μεχρι που το γυρισαμε σε χορο και πανηγυρια.Απο φαι,οπως ολες,σκασαμε

Απο γλυκα δε,αφηστε τα.Ο αντρας μου ειχε αδεια αυτες τις μερες και τον χορτασαμε.Χθες πηγαμε μια εκδρομουλα και λιγο ξεφυγαμε.Απο αυριο θα αρχισω να οργανωνω το τραπεζι της πρωτοχρονιας που ομολογουμενως το βαριεμαι πολυ αλλα δεν εχω κι επιλογη.Lonestar και σε μας παιζουν παραπονα για το που θα παμε,σε γονεις η πεθερικα.Η αληθεια ειναι οτι παντα ριχνω τα πεθερικα και παμε εκει την παραμονη,καθομαστε πολυ για να χορτασουν τα παιδια και την ημερα των χριστουγεννων ειμαι ελευθερη χωρις να τους εχω στο πισω μερος του μυαλου μου.Ετσι κι αλλιως κι η παραμονη γιορτινη μερα ειναι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αυτο που μου λειπει και θα θελα πολυ να κανω μια μερα μεσα στις διακοπες ειναι να αφιερωσω μια μερα στον εαυτο μου και να μαι ολη μερα απο καναπε σε κρεβατι.Πολυ το χρειαζομαι αλλα ειναι πολυ δυσκολο.Μετα κι απ το τραπεζι της πρωτοχρονια θα θελω γερανο για να με σηκωσει απ το κρεβατι..

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσια.Τι κανετε?Ερημιες πολλες στο καφε μας.Εγω ειμαι χαλια με γαστρεντεριτιδα.Ελεος πια,παει κι ο αντρας μου σημερα για δουλεια και να δω πως θα την παλεψω το απογευμα με τις μικρες.Μαλλον θα επιστρατευσω τον μπαμπα μου.Νοβεμπερ μου να χαιρεσαι το αντρακι σου για προχθες.Κριστη μου κι εσυ γιορταζες ε?Να χαιρεσαι την οικογενεια σου κοριτσακι μου και χρονια πολλα με υγεια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Χρονια πολλα κοριτσια μου Σας φιλω γλυκα!!! Ελατε facebook οσες εχετε αλλα και οσες δεν εχετε φτιαξτε!! ειναι ποιο καλο ποιο ιδιωτικα μωρε ανεβαζουμε και φωτος τα ζουζουνια μας!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου χρονια πολλά με υγεια για εμας και τις οικογενειες μας, να χαιρομαστε τα παιδακια μας και τους αντρες μας, να ειμαστε παντα ευτυχισμενες με υγεια.

Και τα νινάκια μας γερά και τυχερά να είναι παντα.

Αχ βρε κοριτσια περασαμε μια δυσκολη εβδομαδα, το μωρο μου τα γυρισε παλι, δεν καθεται μονο του λεπτο. Μου θυμιζει τους πρωτους 2.5 μηνες! Nομίζω είναι λογω αλλαγης περιβάλλοντος, η τουλάχιστον ετσι θελω να πιστευω. Ολη μερα αγκαλιτσα, και τωρα μεγάλωσε δεν συμβιβαζεται μονο με την αγκαλια, βαριεται κιολας, θελει και ψυχαγωγια, και βολτες και παιχνιδια. Ευτυχως καθεται και στη μαμα μου και την παιρνουμε εναλλαξ.

Βγηκαμε και τις βολτες μας, καναμε και τα ψώνια μας. Η μαμά μου στο εμπορικο την πηρε και στο μάρσιπο και ξετρελάθηκε, πηγαινοερχοταν και καμάρωνε.

Eχω ριξει και φαι λεμε, πολυ φαι. Γλυκααααα! Λυσσαξα!

Aντε και του χρονου να ειμαστε καλα

Από την αλλαγή περιβάλλοντος πιστεύω πως είναι. Έχει και αυτή τις ανασφάλειές της! Πω πω πόσο πρωτοποριακό φαντάζει για την μαμά σου να κουβαλάει το μωρό με τον μάρσιπο ε; Την γλυκιά μου...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Χρονια πολλα κοριτσαρες,με υγεια και ευτυχια και με πολλα παιδικα χαμογελα να μας μπει το νεο ετος.βιαζομαι λιγο ε?? Ειναι που θελω να ερθει η Κυριακη την αλλη βδομαδα να βαφτισουμε την Μαγδαληνη μου!!!:P:p

Εμεις περασαμε οικογενειακα,φαγαμε κατω στα πεθερικα μου,καναμε οτι δεν τρεχει τιποτα:rolleyes:,και περασε ετσι το μεσημερι μας.αλλα και τι να καναμε να βγαζαμε τα μαχαιρια?αρκετα καραγκιοζιλικια εχουνε γινει αυτον τον χρονο.τελοσπαντων και οι δυο πλευρες βαρεθηκαμε μου φαινεται και σηκωσαμε λευκη σημαια! Με τα παιδια ασχοληθηκαν τα πεθερικα,και πιο πολυ με την μπεμπα αφου δεν την ειχανε δει 5 μηνες,αφοτου γεννηθηκε! Τι καλη νυφη που ειμαι ε?:D

Ειχανε ερθει και κατι κουμπαροι μας και μου το ζουρλανανε το μαναρακι μου....αφου το βραδυ κοιμηθηκε σερι και ξυπνησε στις 7.30 το πρωι:-P

Μαριανθη μου κρεμα ρυζαλευρο της biobebe πηρα,για μια βδομαδα και την επομενη ξεκιναω φρουτακια.σημερα τριτη μερα εφαγε το μισο πιατακι,αρχιζει και αρεζετε!!

Μπράβο ρε συ! Εμένα κοντεύει να κλείσει μήνα που τρώει ριζάλευρο και μισό πιάτο ακόμη δεν μπορεί να φάει! 1 Γενάρη ξεκινάμε και εμείς φρουτάκια!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

χρονια πολλα κοριτσακια!

τι μου κανετε?εδω πολυυυυυυυυ φαι.αν εξαιρεσεις αυτο δεν περασα και πολυ καλα.πηγαμε στους γονεις μου το μεσημερι και μετα το βραδυ στους γονεις του αντρα μου.κουραστηκα.ηταν τα ανηψια του εκει,δεν παλευονται.φασαρια,φωνες,τσακωμοι...πονοκεφαλιασα.και ενω τους ελεγα να μην πιανουν τα χερια του μωρου,λες και το εκαναν επιτηδες.μπορει να του επλεινα τα χερια 10 φορες.δεν μπορω ρε παιδι μου να το λεω συνεχεια και να με γραφουν ολοι.ειμαι σιγουρη θαμε γραψαν στα μαυρα καταστοιχα.τεσπα.στο δικο μου σπιτι ειχα ολο παραπονα απο τη μανα μου γιατι θα δεν θα μεναμε για βραδινο και γενικα δεν θα μεναμε να κοιμηθουμε.δεν μπορει να καταλαβει οτι και οι αλλοι παπουδες θελουν να δουν το μωρο.ετσι κι αλλιως σε κανεναν δε θα κοιμομασταν βραδυ.μου χαλασε η διαθεση και μετα πηγαμε στα πεθερικα και αποτελειωθηκα.

ντυσαμε ομως τον μπεμπη αγιοβασιλακη.ηταν κουκλος το μωρο μου!ειναι και πολυ κοινωνικος τυπος σε ολους γελαει.τον αγαπω!!!!!

ευχομαι σε ολες να περασετε τελεια αυτες τις μερες!

φιλια πολλα!

Αυτό με το φίλημα των χεριών είναι το πιο σπαστικό! Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Και εγώ τσατίζομαι πολύ όταν μου την φιλάνε στα χέρια!:twisted:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Χαθήκαμε λιγάκι λόγω των ημερών! Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα και οικογενειακά. Θεσσαλονίκη ήρθαμε. Παραμονή στους γονείς μου, ανήμερα στα πεθερικά μου και δεύτερη μέρα βγήκαμε οι 3 μας έξω. Αύριο επιστρέφουμε σπιτάκι μας. Πρωτοχρονιά θα κάνουμε μόνοι μας και δεν με χαλάει καθόλου. Θέλω λίγη ηρεμία μετά από τόση πολυκοσμία.

Εν τω μεταξύ η μικρή έχει δυο μέρες να ενεργηθεί και ο άντρας μου τα πήρε με το ριζάλευρο. Σήμερα της έβαλα υπόθετο γιατί ζοριζόταν πολύ και ο σύζυγος μου λέει "κομμένο από εδώ και πέρα το ριζάλευρο. Όσα γραμμάρια πήρε, φτάνουν!". Αλλά έτσι είναι. Όταν εγώ ήμουν κατά, δεν με άκουγε. Τώρα από μόνος του δεν το θέλει. Τέλος πάντων. Μου αρκεί που επιβεβαιώνομαι και ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα με ακούει περισσότερο. Βέβαια και η μικρή δεν ξεσκίστηκε να το τρώει. Της αρέσει αλλά τρώει μικρές ποσότητες. 1/1 ξεκινάμε και φρουτάκια. Θα αρχίσω με αβοκάντο, το οποίο μου είπε ο γιατρός να το συνδυάζω με κάθε νέο φρούτο γιατί είναι πολύ καλό για τον εγκέφαλο.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

γεια σας κοριτσακια

οντως ψιλοερημιες..απ οτι καταλαβα εχετε μεταφερθεi fb..

εγω προτιμω το φορουμ..

μαριανθη τρωτε ηδη 1 μηνα ε?εγω λεω να αρχισω με κολοκυθα το φλεβαρη.ολοι με θεωρουν υπερβολικη με τα χερια αλλα αν αρρωστησει το μωρο εγω θα τρεχω οχι αυτοι..τεσπα..

μελνταν περαστικα..να πινεις πολλα υγρα μην αφυδατωθεις..

και μενα πονα ο λαιμος μου..ελπιζω να μην κανω αμυγδαλιτιδα..

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου..αντωνιτσα μου περαστικά αγάπη μου πολλά υγρά να πίνεις όπως λέει και η lone star αμάν πια όλο ιώσεις με αυτόν τον καιρό ενώ είναι καλός είναι ο πιο επικίνδυνος..βροχούλα χρονιά πολλά να τον χαίρεσαι τον γιόκα σου όπως επιθυμείς να τον δεις..Καλά Ευαγγελία μου ωραίες στιγμες να περάσεις με την οικογένεια σου γιατί επειδή είσαι και μακριά εσύ έχεις πιο πολύ ανάγκη τέτοιες στιγμουλες..να το ευχαριστηθείς..Μαριάνθη και εμένα μου είπε η παιδίατρος για το αβοκάντο ότι κάνει πολύ καλό και θα μας το βάλει και εμάς..απλα το Facebook είναι πιο εύκολο να γράφεις εκεί και να μιλάς δεν είναι ότι το προτιμάμε και αφήσαμε το καφέ μας ..Από εδώ ξεκινήσαμε και εδώ θα μείνουμε απλά βολεύει πολύ..περαστικά και σε εσένα lone star..Εμείς Καλά είμαστε αν εξαιρέσουμε την κούραση μου που έχουμε και τόσο καιρό την νονά μας εδώ τα έχω παίξει..ήρθε και ο αδερφός μου από το εξωτερικό δεν γνωρίζαμε ότι θα έρθουν και μας έκαναν έκπληξη..χάρηκα τόσο πολύ σαν παιδί μου τον έχω..βολτουλες αρκετές κάνουμε μέχρι να χαλάσει ο καιρός από Τετάρτη είπαν..η αθηνουλα μου κάνει κατι πισωγυρίσματα τρελα ξυπνάει τα βράδια αρκετές φορές και ψάχνει το στήθος και όχι απαραίτητα οτι τρώει απλά πιπιλαει και μ'έχει τρελάνει αυτό μακάρι να αλλάξει λίγο γιατί σιγά σιγά έχω εξαντληθεί.Φιλάκια αγαπημένες μου...

ewKwp3.png

Τι κανετε κοριτσια?Εγω χαλια ακομη,εκανα 38.5 πυρετο και πολυ πονοκεφαλο.Ελπιζω απο αυριο να μαι καλυτερα.Ευτυχως οι μεγαλες ειναι στον μπαμπα μου κι η μικρη κοιμαται ηδη δυο ωρες,οποτε αραξα στον καναπε.Μαχη μου τι ωραια εκπληξη που σου κανε ο αδελφουλης σου,τρελαθηκες ε?Ξερω,πολυ τρεξιμο και κοπος να χεις κοσμο στο σπιτι αλλα τουλαχιστον ειναι ευχαριστα τρεξιματα.Κι εμεις μαριανθη ξεκιναμε κατα τις 20 γεναρη στερεες,θα δωσω ρυζαλευρο ισα ισα τρεις τεσσερις μερες και μετα φρουτακια.Παντως κι εμενα που μονο θηλαζει μερικες φορες δεν κανει κακα για δυο ή και τρεις μερες.Δεν ξερω αν χρειαζεται υποθετο.Κοριτσια facebook δεν ειχα ποτε.Το πιο ιδιωτικο το καταλαβαινω,προφανως ειμαστε κλειστη ομαδα,το πιο ευκολο τι σημαινει?Κι εκει μηνυματα δεννπληκτρολογουμε?Πεστε μου γιατι ειμαι ασχετη

Παντως κι εγω στεναχωριεμαι γιατι νιωθω οτι η παρεα μας εσπασε αλλα τί να γινει?Ας κανει ο καθενας ο τι θελει.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κι εμενα μαχη η μικρη πολυ πιπιλισμα σημερα,λες και το ξερε οτι δεν εχω αντοχες.Με ξεζουμισε κι ειμαι ολη μερα μ ενα μηλο και δυο φρυγανιες.Μετα απο πολλες διαβουλευσεις αποφασισα οτι δεν μπορω,δεν αντεχω σωματικα να αναλαβω το τραπεζι της πρωτοχρονιας.Ξενερωνω να χανω τις μερες μου απ τα παιδια για να μαγειρευω και μετα τα συνεφερω το σπιτι.Ειπαμε ο καθενας να φαει στο σπιτι του και να μαζευτουμε σε μενα κατα τις δεκα για ποτο,ξηρους καρπους,κανα μικρο μεζεδακι,γλυκακια και να παιξουμε ταμπου και καραοκε.Καλα θα ναι νομιζω.Εσεις τι σχεδια εχετε?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Να σου πω μαχη μου ηταν ωραιες οι βολτες με τον καλο καιρο αλλα απ την αλλη θα θελα να χιονισει για να χαρουν τα κοριτσια.Αν χιονισει στην αθηνα σιγουρα θα χιονισει κι εδω που μενουμε γιατι ειμαστε πολυ ψηλα,ακριβως κατω απο βουνο.Να βγουμε εξω να φτιαξουμε κανα χιονανθρωπο,θα τρελαθουν.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αντωνια μου περαστικα σου κοπελα μου,καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι με το μωρο και τα αλλα δυο να εισαι αρρωστη:twisted:παρακαλας ποτε θα ερθει το βραδυ να ξαπλωσεις να κοιμηθεις και να μην ξυπνησει κανενα παιδι!Και εμενα πριν δυο μερες με επιασε διαρροια και αναγουλα αλλα ευτυχως κρατησε ενα βραδυ μονο χωρις πυρετο.ευχομαι αυριο να εισαι καλυτερα!Μαχη μου ευχαριστω για τις ευχες! Και εγω κοριτσια δεν το εχω με το facebook,ποτε δεν ειχα και δεν πολυψηνομαι να φτιαξω.οποιες μπορειτε ας μπαινετε εδω να τα λεμε,ετσι οπως το ξεκινησαμε!σαμπως τι λεμε? Τα μυστικα του κρατους? Για μωρακια,για κακακια και αλλα παρομοια.... Μακαρι να χιονισει ρε κοριτσια,εμενα τα παιδια μου το περιμενουνε πως και πως!τωρα που καταλαβαινουνε, ειναι οτι πρεπει να συνδιασουν τα Χριστουγεννα με το χιονι οπως οταν ειμασταν εμεις παιδια....και εννοειτε θελω να τους φτιαξω και εγω χιονανθρωπο με τον μπαμπα τους,ειναι ωραιες αναμνησεις αυτες:wink:Ειδωμεν....εμεις Πρωτοχρονια θα κανουμε σχετικα ησυχα,μονο ο κουνιαδος μου θα ερθει απο Αθηνα και την επομενη μερα ερχονται οι γονεις μου και η αδερφη μου....λογω βαφτισης και θα μεινουνε 3-4 μερες.επιτελους θα συναντηθουν τα ξαδερφακια που εχουνε να βρεθουν απο το Πασχα περυσι. η αδερφη μου εχει δυο παιδια ενα αγορι 8 χρονων και ενα κοριτσι 6 χρ.οποτε θα εχουνε παρεουλα και τα δικα μου και αν κανει ασχημο καιρο θα ευχαριστηθουν παιχνιδι ολη μερα μεσα στο σπιτι.Κοριτσια ανυπομονω να ερθει η Κυριακη,ειμαι παρα πολυ χαρουμενη:-D σας το εχω ξαναπει ε? Θα σας κουρασω λιγο αλλα δειξτε κατανοηση,ειναι κατι που μου φαινεται σαν ονειρο εφοσον ξερετε τι εχω τραβηξει ολο τον χρονο με τον αντρα μου και τα κωλυμματα του.....Το Σαββατο θα φτιαξω συνταγη με γουρουνι,δεν εχω καταληξει ακομη,το ψαχνω στο net, και κατι με μοσχαρι και δαμασκηνα....την Κυριακη θα φαμε στην ταβερνα και την Δευτερα οπωσδηποτε ψαροσουπα,επιθυμια της κορης μου που της ελειψε λεει :D

Α! δεν σας ειπα οι μπομπο που θα παραλαβω αυριο απο το μαγαζι ειναι ροζ τσαντακι απο λινατσα και μεσα θα εχει 3 κουφετα χρωματιστα και ενα κολιεδακι που μου φτιαξανε κατι κοπελες σε μαγαζι με μπιζου.Δυο ειδη κολιε θα εχω,το ενα ειναι κρεμαστο ροζ σκοινι με μια νεραιδα στο τελειωμα και μια μπλε χαντρα και το αλλο μπεζ σκοινι με ενα λουλουδι στο χρωμα του κοκκινου χρυσου με μια λευκη περλιτσα .καθε τσαντακι θα εχει και απο ενα κολιεδακι.εγω βεβαια θα παρω 3-4-5 κολιεδακια να τα κρατησω ενθυμιο και για τα κοριτσια μου να τα φορανε.....πλακα πλακα εκει που δεν θα εκανα τιποτα τελικα και μπομπο παρηγγειλα και δωρακι μεσα στην μπομπο. Οι μπομπο και τα γλυκα μου βγηκανε συνολο 200? περιπου,για 50-55 ατομα. Λιγους θα καλεσουμε, μονο κουμπαρους νονους γονεις και 2-3 φιλικα ζευγαρια που κανουμε κολλητη παρεα.αν το ανοιγαμε το καλεσμα ακομα και στην εκκλησια μονο θα μαζευομασταν πανω απο 300 ατομα,και τοσα λεφτα για μπομπο δεν υπηρχε περιπτωση να διαθεσω.ασε που σε αυτην την περιπτωση επρεπε να εκτυπωσω και προσκλητηρια,ενω τωρα τους ενημερωσαμε τηλεφωνικως.αλλα δεν παρεξηγουμαστε πλεον,οι καιροι ειναι δυσκολοι και ο κοσμος εχει κατανοηση!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...