Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρονια πολλα κοριτσια.Μακαρι και του χρονου να μαστε εδω γεροι,δυνατοι και υγιεις εμεις και οι οικογενειες μας.Ευαγγελια μου πολυ χαρηκα που ειδα νεα σου.Ειδες η ειρηνουλα?Κυρια στην πτηση.Πως να μην ξετρελαθουν ολοι μαζι της καλε?Ειναι υπεροχη.Το καρπουζακι μου καλυτερα.Το πρωι πηγα με τα μεγαλα μου κοριτσακια για τα καλαντα,πρωτη μας φορα και μετα αμεσως εξαργυρωσαμε τα κερδη μας στα μαγαζια μεχρι και το τελευταιο ευρω!!Το απογευμα θα παμε στο βαφτιστηρι μας και το βραδυ στην πεθερα μου

Μαριανθη μπραβο στο αναστασακι,σου κανε τη χαρη γιατι σε θελει ηρεμη τις γιορτες.Μπομπονιερες ειχα φτιαξει κι εγω στη δαναη.Εφτιαξα μονη μου λικερ φραουλα και τα βαλα σε μπουκαλακια των 100ml

Ειχα παραγγειλει καρτελακια με το ονομα της και κορδελα σαν πλεκτη-βελονακι και τα στολισα.Πανεμορφες ηταν,τι χαρηκαν ολοι και μια ωραια ιδεα για χρωματα κιτρινο-πρασινο ειναι το λεμοντσελο.Σας φιλω ολες μια προς μια.Υγεια κοριτσια μου!!!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Τα εβαπορέ όμως αυτά που είναι για παιδιά έτσι; Ή και το κλασσικό εβαπορέ; Αλλά αυτά λογικά θα είναι τίγκα στην ζάχαρη! Στον χρόνο σκέφτομαι να σταματήσω. Η σκόνη το νούμερο 3 πόσο πάει δηλαδή;

Ναι, τα παιδικα εβαπορε οπως το noulac της νουνου.το κουτι Νο3 κανει γυρω στα 8? και κραταει καμια βδομαδα.και αν πινει το παιδακι 3 φορες την ημερα γαλα η' και παραπανω τοτε ουτε βδομαδα δεν βγαζει:confused:.δηλαδη τον μηνα θες 50? για γαλα.εγω μετα τον χρονο εδινα φρεσκο γαλατακι!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαγκαιβερ ετσι ειναι η μητροτητα,τα σαρωνει ολα.Μακαρι να σας ερθουν ολα βολικα και να μεγαλωσετε τοσο την οικογενεια σας.Κι εγω χειροτερη κι απο εσενα,εκατσα εξι χρονια παντρεμενη χωρις παιδι και δεν ηθελα οχι ενα αλλα κανενα.Νομιζα οτι κανοντας παιδι θα τελειωνε κι η ζωη μου,ετσι μου το περναγαν οσοι ειχαν παιδια.Οι περισσοτεροι μου βγαζαν μια μιζερια,οτι δεν κοιμασαι,ξεχνα τα ταξιδια,που να πας διακοπες και τετοια αλλα ολα τελικα ειναι στον ανθρωπο;τον χαρακτηρα και την νοοτροπια του.Εμεις μια χαρα ζωη εχουμε και με τρια παιδια και προτεινω την μεγαλη οικογενεια σ οποιον εχει την ορεξη και τη δυνατοτητα.Μεγαλη ευτυχια τα πολλα παιδια,εσυ θα το ξερεις κι απ τη δικη σου οικογενεια.Εγω αυτο που δε μπορω να πιστεψω ακομη ειναι οτι οσα παιδια κι αν κανεις,τα αγαπας το ιδιο,τα πονας το ιδιο,ακομη την ιδια χαρα κανω με καθε καινουριο επιτευγμα της μπεμπας,που ναι το τριτο μου.Απιστευτο πραγμα η μητροτητα...σε αλλαζει μια για παντα.Α και χειροτερη βλακεια δεν εχω ακουσει απ το "ενα ισον κανενα".Για πολλες οικογενειες το ενα τους και μοναδικο παιδι ειναι ο κοσμος ολος...

Αντωνια μου το " ενα ισον κανενα" νομιζω το λενε οταν θελουν να παρομοιασουν την κουραση που εχουν τα περισσοτερα παιδια απο το ενα παιδι,δηλ.αν εχεις μονο ενα ειναι σαν να μην εχεις καθολου παιδια,σε σχεση με τα 2-3-4, που και εγω το θεωρω μεγαλη π@παρια αυτο!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Σημερα ειπαμε τα καλαντα στην γειτονια,οχι εγω καλε τα παιδακια μου!!,με τον μπαμπα τους και εγω με την Μαγδαληνη κατεβηκαμε στην αγορα για τις τελευταιες λεπτομερειες...γλυκα παρηγγειλα και θα μου φτιαξουνε κολιε με νεραιδουλες και περλιτσες να βαλω μεσα στην μπομπονιερα με τα κουφετα. Οι αντρες τι θα τις κανουνε αυτες τις μπομπο δεν ξερω!:rolleyes: χαχαχα. Στην μαμα μου ειπα οτι αν θελουν ας τις κανουνε δωρο στις γυναικες τους η' στις γκομενες τους και λυθηκε στα γελια χαχαχα....:oops: προσκλητηρια δεν προλαβαινω να εκτυπωσω,οποτε τους ενημερωσαμε ολους τηλεφωνικως!και φωτογραφο κλεισαμε και ταβερνα με παιδοτοπο μεσα,για τα παιδια!κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενηηηηηηηηη!!!!!

Σημερα φαγαμε κρεμουλα ρυζαλευρο πρωτη μερα....πολυ γελιο! Οι πιο ωραιες στιγμες με τα παιδια μας ειναι αυτες.να βλεπεις πως εξελισσονται και γινονται ανθρωποι κανονικοι.στην αρχη γλειφοτανε, εβγαζε προς τα εξω την κρεμα,σου λεει τι καινουργια γευση ειναι αυτη:rolleyes: αλλα της αρεσε κιολας!3-4 κουταλιες και μετα δεν ηθελε αλλο.αυριο παλι!! Α! δεν σας ειπα και το κουλο της ημερας: η πεθερα ειπε στον αντρα μου να παμε για φαγητο αυριο κατω στο σπιτι της:shock:τον ρωταω, μονος του με τα παιδια?και μου λεει οχι ειπε ολοι μαζι...νομιζω το πηρε το μαθημα της ενα χρονο τωρα,αφου ειδε οτι την εχω χ@σμενη και το παιδι το βαφτιζουμε αλλο ονομα και οχι το δικο της και οτι δεν καταφερε τελικα να μας διαλυσει το σπιτι μετα απο εναν αιματηρο χειμωνα, εριξε τα μουτρα της και σου λεει κατσε να φιλιωσουμε γιατι δεν περναει η μπογια μου πια!αν παω θα το κανω για να εχω τον συζυγο με το μερος μου και οχι για να δω τα μουτρα της βεβαια,να της δειξω οτι ειμαστε οικογενεια και οχι μπουρ@@λο οπως πηγε να μας κανει,αλλα και για να μην κουραστω κιολας αυριο με μαγειρεματα χαχαχαχα....Ε μα!!!μια μερα ας μην κανω λαντζα,δεν το δικαιουμαι??τι λεω η τρελη!!!!ευχομαι η νεα χρονια να μας φερει υγεια πανω απο ολα και μετα καλα μυαλια για τις πεθερες μας χαχαχαχα(αφιερωμενο σε ολες τις πεθεροπληκτες!!!!!)

Καλα Χριστουγεννα να εχουμε!! Α! γιορταζει και ο γιοκας μου ...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσιααα χρονια πολλα!να ειστε γερες εσεις κ οικογενειες σας!!

Εδω κλασικα πολυ φαι αλλα ο μεγαλος μου δε λεει καλαντα ντρεπεται!στη γιορτη του σχολειου στο σκετσακι διεπρεψε ομως...τι ν πω!!

Μαριανθη κλεισαμε βαφτιση στην εκκλησια απο τωρα γιατι ηδη η ωρα που θελαμε δεν ειχε!!13.30 το μεσημερι ειχε...

Σας φιλω κοριτσια μεθαυριο επιτελους επιστρεφουμε σπιτι μας.ςδω μας εσκισε το κρυο κ δεν μπορουμε ν βγαινουμε συνεχεια κ με εχει τρελανει η κλεισουρα κ η πολυκοςμια μεσα στο σπιτι..ειμαστε κ πολλοι!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Χρονια πολλα κοριτσια μου καλα Χριστουγεννα να εχουμε με τα παιδακια μας και τις οικογενειες μας!!!

ευαγγελια μου πολυ συγκινηθηκα μ αυτα που περιεγραψες!! Κατουρηθηκαν πανω τους οι γονεις σου ε? ποση χαρα θα πηραν!!

Βροχουλα αναμενουμε νεα απο το τραπεζι!!!

Εμεις ωραια περασαμε οικογενειακα ψησαμε μπριζολιτσες εβαλα και ενα χοιρινο στο φουρνο. Με βοηθησαν μαμα-πεθερα γιατι φυσικα ο μπεμπης με εχει μονοπωλιο με το θηλασμο!

c6vNp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Eπιτέλους Ελλάδα, και τι όμορφο καιρό μας κάνει! H κοριτσάρα μου στο αεροπλάνο ήταν άψογη, καλύτερα δεν γίνεται. Στην απογείωση ήταν ξύπνια και επαιζε και έλεγε λογάκια, και σε όλη την υπόλοιπη πτήση κοιμόταν και θήλαζε εναλλάξ. Επρεπε να την ξυπνήσω για να την ντύσω και να κατέβουμε.

Μόλι την είδαν οι γονείς μου καλέ με ξέχασαν, επεσαν πάνω της και έπαθαν πλάκα μαζί της. Ο μπαμπάς μου εκλαιγε, η μαμά μου γελούσε, δεν θυμόταν που έβαλε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, από ποια πόρτα να μπουν, μόνο το όνομά τους δεν ξέχασαν! Ζουμε πολύ όμορφες στιγμές, οι γονείς μου έχουν τρελαθεί μαζί της, το ίδιο και οι φίλες μου.

Το μωρό όμως έχει αναστατωθεί με την αλλαγή, πάλι θέλει όλο αγκαλιές και το βράδυ δυσκολεύεται να κοιμηθεί, κλαίει και ζορίζεται. Ελπίζω να συνηθίσει το παιδί μου και να ηρεμήσει.

Χριστούγεννα θα περάσουμε οικογενειακά.

Διάβασα όλα τα νέα σας, χαίρομαι που κι εσείς και τα νινάκια σας είστε όλες καλά!

Kι εμείς κλείσαμε για βάφτιση στις 4/09, σε ένα εκκλησάκι στη Χαλκιδικη.

Καλώς μας ήρθατε Ευαγγελία μου! Μπράβο στην μικρή σου που ήταν κυρία! Τώρα θα κάνεις λόγπ υπομονή και θα προσαρμοστεί το παιδί. Αχ τι γλυκοί οι γονείς σου! Συγκινήθηκαν με την εγγόνα! Να τους χαιρεσαι κορίτσι μου! Και αυτοί να ναι πάντα γεροί να σας καμαρώνουν!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ναι, τα παιδικα εβαπορε οπως το noulac της νουνου.το κουτι Νο3 κανει γυρω στα 8? και κραταει καμια βδομαδα.και αν πινει το παιδακι 3 φορες την ημερα γαλα η' και παραπανω τοτε ουτε βδομαδα δεν βγαζει:confused:.δηλαδη τον μηνα θες 50? για γαλα.εγω μετα τον χρονο εδινα φρεσκο γαλατακι!

Ο χριστός και η παναγιά! Άκου εκεί 50 ευρώ! Καλύτερα να αρμέγω εμένα!:tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Σημερα ειπαμε τα καλαντα στην γειτονια,οχι εγω καλε τα παιδακια μου!!,με τον μπαμπα τους και εγω με την Μαγδαληνη κατεβηκαμε στην αγορα για τις τελευταιες λεπτομερειες...γλυκα παρηγγειλα και θα μου φτιαξουνε κολιε με νεραιδουλες και περλιτσες να βαλω μεσα στην μπομπονιερα με τα κουφετα. Οι αντρες τι θα τις κανουνε αυτες τις μπομπο δεν ξερω!:rolleyes: χαχαχα. Στην μαμα μου ειπα οτι αν θελουν ας τις κανουνε δωρο στις γυναικες τους η' στις γκομενες τους και λυθηκε στα γελια χαχαχα....:oops: προσκλητηρια δεν προλαβαινω να εκτυπωσω,οποτε τους ενημερωσαμε ολους τηλεφωνικως!και φωτογραφο κλεισαμε και ταβερνα με παιδοτοπο μεσα,για τα παιδια!κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενηηηηηηηηη!!!!!

Σημερα φαγαμε κρεμουλα ρυζαλευρο πρωτη μερα....πολυ γελιο! Οι πιο ωραιες στιγμες με τα παιδια μας ειναι αυτες.να βλεπεις πως εξελισσονται και γινονται ανθρωποι κανονικοι.στην αρχη γλειφοτανε, εβγαζε προς τα εξω την κρεμα,σου λεει τι καινουργια γευση ειναι αυτη:rolleyes: αλλα της αρεσε κιολας!3-4 κουταλιες και μετα δεν ηθελε αλλο.αυριο παλι!! Α! δεν σας ειπα και το κουλο της ημερας: η πεθερα ειπε στον αντρα μου να παμε για φαγητο αυριο κατω στο σπιτι της:shock:τον ρωταω, μονος του με τα παιδια?και μου λεει οχι ειπε ολοι μαζι...νομιζω το πηρε το μαθημα της ενα χρονο τωρα,αφου ειδε οτι την εχω χ@σμενη και το παιδι το βαφτιζουμε αλλο ονομα και οχι το δικο της και οτι δεν καταφερε τελικα να μας διαλυσει το σπιτι μετα απο εναν αιματηρο χειμωνα, εριξε τα μουτρα της και σου λεει κατσε να φιλιωσουμε γιατι δεν περναει η μπογια μου πια!αν παω θα το κανω για να εχω τον συζυγο με το μερος μου και οχι για να δω τα μουτρα της βεβαια,να της δειξω οτι ειμαστε οικογενεια και οχι μπουρ@@λο οπως πηγε να μας κανει,αλλα και για να μην κουραστω κιολας αυριο με μαγειρεματα χαχαχαχα....Ε μα!!!μια μερα ας μην κανω λαντζα,δεν το δικαιουμαι??τι λεω η τρελη!!!!ευχομαι η νεα χρονια να μας φερει υγεια πανω απο ολα και μετα καλα μυαλια για τις πεθερες μας χαχαχαχα(αφιερωμενο σε ολες τις πεθεροπληκτες!!!!!)

Καλα Χριστουγεννα να εχουμε!! Α! γιορταζει και ο γιοκας μου ...

Μπράβο βρε θηρίο, όλα σε μια σειρά τα έβαλες με την βάφτιση!

Ποιο ριζάλευρο δίνεις; Στην αρχή είναι λίγο δύσκολα με τις κρέμες αλλά μετά προσαρμόζονται (και ξετρελαίνονται!). Ποια μάρκα δίνεις; Ειδικά αν την κάνεις και με το δικό σου γάλα, θα ξερογλύφεται σύντομα! Μέχρι πότε σκέφτεσαι να δίνεις; Και μετά πως θα το συνεχίσεις;

Έλα βρε χρονιάρες μέρες που είναι δώσε τόπο στην οργή και συμφιλιώσου με την πεθερούλα!

Να χαίρεσαι το παλικαράκι σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια μου χρονια πολλά με υγεια για εμας και τις οικογενειες μας, να χαιρομαστε τα παιδακια μας και τους αντρες μας, να ειμαστε παντα ευτυχισμενες με υγεια.

Και τα νινάκια μας γερά και τυχερά να είναι παντα.

Αχ βρε κοριτσια περασαμε μια δυσκολη εβδομαδα, το μωρο μου τα γυρισε παλι, δεν καθεται μονο του λεπτο. Μου θυμιζει τους πρωτους 2.5 μηνες! Nομίζω είναι λογω αλλαγης περιβάλλοντος, η τουλάχιστον ετσι θελω να πιστευω. Ολη μερα αγκαλιτσα, και τωρα μεγάλωσε δεν συμβιβαζεται μονο με την αγκαλια, βαριεται κιολας, θελει και ψυχαγωγια, και βολτες και παιχνιδια. Ευτυχως καθεται και στη μαμα μου και την παιρνουμε εναλλαξ.

Βγηκαμε και τις βολτες μας, καναμε και τα ψώνια μας. Η μαμά μου στο εμπορικο την πηρε και στο μάρσιπο και ξετρελάθηκε, πηγαινοερχοταν και καμάρωνε.

Eχω ριξει και φαι λεμε, πολυ φαι. Γλυκααααα! Λυσσαξα!

Aντε και του χρονου να ειμαστε καλα

c8i6p2.png

Χρονια πολλα κοριτσαρες,με υγεια και ευτυχια και με πολλα παιδικα χαμογελα να μας μπει το νεο ετος.βιαζομαι λιγο ε?? Ειναι που θελω να ερθει η Κυριακη την αλλη βδομαδα να βαφτισουμε την Μαγδαληνη μου!!!:P:p

Εμεις περασαμε οικογενειακα,φαγαμε κατω στα πεθερικα μου,καναμε οτι δεν τρεχει τιποτα:rolleyes:,και περασε ετσι το μεσημερι μας.αλλα και τι να καναμε να βγαζαμε τα μαχαιρια?αρκετα καραγκιοζιλικια εχουνε γινει αυτον τον χρονο.τελοσπαντων και οι δυο πλευρες βαρεθηκαμε μου φαινεται και σηκωσαμε λευκη σημαια! Με τα παιδια ασχοληθηκαν τα πεθερικα,και πιο πολυ με την μπεμπα αφου δεν την ειχανε δει 5 μηνες,αφοτου γεννηθηκε! Τι καλη νυφη που ειμαι ε?:D

Ειχανε ερθει και κατι κουμπαροι μας και μου το ζουρλανανε το μαναρακι μου....αφου το βραδυ κοιμηθηκε σερι και ξυπνησε στις 7.30 το πρωι:-P

Μαριανθη μου κρεμα ρυζαλευρο της biobebe πηρα,για μια βδομαδα και την επομενη ξεκιναω φρουτακια.σημερα τριτη μερα εφαγε το μισο πιατακι,αρχιζει και αρεζετε!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Πολλες κοπελες εξαφανιστηκαν !!! Να ειστε καλα κοριτσια και χρονια πολλα σε ολες σας ακομα και εσεις που ξεχασατε το παρεακι μας,και εσεις που ακομα συνομιλουμε...φιλακια παω να τελειωσω το πρασσοσελινο με λουκανικακια...;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...