Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Να σας ρωτήσω, όταν θα σταματήσουμε τον θηλασμό (όποτε αποφασίσει η κάθε μία), μετά τι γάλα δίνουμε στα παιδιά; Ή δεν δίνουμε καθόλου γάλα;

Τι λες καλε δεν δινουμε γαλα?εμενα ο αντρας μου ακομα γαλα πινει πρωι βραδυ:confused: χαχαχα...εξαρταται ποτε σταματας τον θηλασμο.αν τον σταματας στο εξαμηνο τοτε υπαρχει γαλα σε σκονη,το νουμερο 2 δηλαδη απο τον 6ο μηνα και πανω.αν σταματησεις τον θηλασμο μετα τον χρονο μπορεις να δωσεις και φρεσκο γαλα,η' καποιες δινουν εβαπορε.τα εχω κανει ολα,σκονη μετα το εξαμηνο και φρεσκο μετα τον πρωτο χρονο.εχει και σκονη νουμερο 3 μετα το πρωτο ετος,αλλα δεν υπαρχει νοημα,καταρχας ειναι ασυμφορο οικονομικα και μετα το παιδι μπορει πλεον να πιει αγελαδινο γαλα,εφοσον δεν υπαρχει καμια αλλεργια παντα.εγω ειχα δωσει φρεσκο απο ενος ετους.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βροχούλα τσακ μπαμ η βάφτιση!Αντε μπράβο με το καλό!

Αντωνία διαβάζω που πας τα κορίτσια σου σε διάφορα και ζηλεύω γιατί η επαρχία υστερεί!Μπραβο σου έχω να πω που αφιερώνεις τόσο χρόνο!

Εμείς καλά είμαστε!Αχ μεγαλώνουν τα ζουζουνάκια μας!

Ευχαριστω καλη μου;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Και εσείς από τώρα κλείσατε ημερομηνία; Μωρέ μήπως πρέπει να πάω να το ταχτοποιήσω και εγώ το θέμα... Εν τω μεταξύ, όταν είχα γεννηθεί και με δήλωσαν οι γονείς μου στο ληξιαρχίο, ο ληξίαρχος δεν έγραψε καθαρά το 29 Ιουλίου και έμοιαζε με 24 Ιουλίου. Έτσι σε όλα τα επίσημα έγγραφα είμαι δηλωμένη γενηθείς στις 24 Ιουλίου! Έχω γενέθλια δυο φορές κάθε χρόνο! χαχα

Μασητικό δίνεις για τα δοντάκια;

Εμενα μασητικο δεν κρατησε κανενα μου παιδι.αυτην την πλαστικουρα δεν την γουσταραν στο στομα τους,προτιμουσαν να τρωνε τις σαλιαρες,τα χερακια τους;,τα μανικια........κλπ

Με το που το εβαζαν στο στομα κανανε την εκφραση της αηδιας :mad:.για να δουμε τι θα κανει η Μαγδαληνη!:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Τι λες καλε δεν δινουμε γαλα?εμενα ο αντρας μου ακομα γαλα πινει πρωι βραδυ:confused: χαχαχα...εξαρταται ποτε σταματας τον θηλασμο.αν τον σταματας στο εξαμηνο τοτε υπαρχει γαλα σε σκονη,το νουμερο 2 δηλαδη απο τον 6ο μηνα και πανω.αν σταματησεις τον θηλασμο μετα τον χρονο μπορεις να δωσεις και φρεσκο γαλα,η' καποιες δινουν εβαπορε.τα εχω κανει ολα,σκονη μετα το εξαμηνο και φρεσκο μετα τον πρωτο χρονο.εχει και σκονη νουμερο 3 μετα το πρωτο ετος,αλλα δεν υπαρχει νοημα,καταρχας ειναι ασυμφορο οικονομικα και μετα το παιδι μπορει πλεον να πιει αγελαδινο γαλα,εφοσον δεν υπαρχει καμια αλλεργια παντα.εγω ειχα δωσει φρεσκο απο ενος ετους.

Τα εβαπορέ όμως αυτά που είναι για παιδιά έτσι; Ή και το κλασσικό εβαπορέ; Αλλά αυτά λογικά θα είναι τίγκα στην ζάχαρη! Στον χρόνο σκέφτομαι να σταματήσω. Η σκόνη το νούμερο 3 πόσο πάει δηλαδή;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εμενα μασητικο δεν κρατησε κανενα μου παιδι.αυτην την πλαστικουρα δεν την γουσταραν στο στομα τους,προτιμουσαν να τρωνε τις σαλιαρες,τα χερακια τους;,τα μανικια........κλπ

Με το που το εβαζαν στο στομα κανανε την εκφραση της αηδιας :mad:.για να δουμε τι θα κανει η Μαγδαληνη!:rolleyes:

Εμένα η δικιά μου κάνει μια δυο ρουφιξιές και μόλις καταλάβει τι είναι το αφήνει. Τρελαίνεται όμως για τα δάχτυλά μου! Στην αρχή προτιμούσε μόνο τον αντίχειρα. Τώρα όλα της κάνουν, εκτός από το μικρό που της πέφτει πολύ μικρό! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Μια άλλη χαζή ερώτηση: έχετε δοκιμάσει το γάλα σας; (όσες θηλάζετε). Εγώ ναι και μου άρεσε πάρα πολύ! Είπα και στον άντρα μου και στην μάνα μου να το δοκιμάσουν και με πήραν για τρελή!χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα!

μελνταν-νοβεμπερ βλεπατε μαγκαϊβερ?ηταν ο ηρωας μου στο δημοτικο,ημουν λιγο αγοροκοριτσο.κι εμενα το nickname ειναι συγκροτημα της δεκαετιας του 90.

βγηκε η εξεταση που περιμεναμε χτες!ολα καλα επιτελους!

νοβεμπερ και μεναπριν ανακαλυψουμε οτι εχει δυσανεξιαστη λακτοζη καθε βραδυ πριν κοιμηθει επινε κανα 2 ποτηρια.και πολλες φορες αντι νερο επινε γαλα.μου λεει τοσο γαλα που εχει πιει δεν το χει πιει κανεις.και τωρα ο καημενος δεν τρωει καθολου γαλακτοκομικα.

μαριανθη για το γαλα αυτα που ειπε η νοβεμπερ ξερω κι εγω.γιατι να δωσεις σκονη.το φρεσκο και ειδικα το κατσικισιο θεωρειται πιο καλο.

εγω θελω να θηλασω μεχρι 2 ετων και μετα θα σταματησω μονο και μονο για να προσπαθησουμε για αλλο μωρο.αν και δε ξερω πως θα τα καταφερω οταν παω δουλεια.θα προσαρμοστει μαλλον το στηθος,ξερω γω?αν δεν ηταν ο θηλασμος και το οτι δε με παιρνει να ξαναφυγω τοσο συντομα απο τη δουλεια, θα εμενα και τωρα εγκυος.κι αν με επερναν τα χρονια και τα οικονομικα θα κανα και 3 και 4 παιδια.το μωρο αυτο με εχει αλλαξει απιστευτα.παντα ελεγα φανταστειτε θα κανω ενα παιδι και τερμα γιαυτο και δε βιαζομασταν και με τον αντρα μου να παντρευτουμε αν και ειμαστε μαζι πολλα χρονια.

και μενα τα μασητικα ουτε που να τα φτυσει.και εχω παρει ενα σωρο.ακομα και τη σοφι που ηταν πανακριβη.τιποτα.μονο τα χερακια.και πολλα σαλια.και απιστευτη γκρινια ωρες ωρες.ατιμα δοντακια.

τωρα κοιμαται.παω να κανω καμια δουλεια.

KPOzp2.png deXnp3.png

Μαγκαιβερ ετσι ειναι η μητροτητα,τα σαρωνει ολα.Μακαρι να σας ερθουν ολα βολικα και να μεγαλωσετε τοσο την οικογενεια σας.Κι εγω χειροτερη κι απο εσενα,εκατσα εξι χρονια παντρεμενη χωρις παιδι και δεν ηθελα οχι ενα αλλα κανενα.Νομιζα οτι κανοντας παιδι θα τελειωνε κι η ζωη μου,ετσι μου το περναγαν οσοι ειχαν παιδια.Οι περισσοτεροι μου βγαζαν μια μιζερια,οτι δεν κοιμασαι,ξεχνα τα ταξιδια,που να πας διακοπες και τετοια αλλα ολα τελικα ειναι στον ανθρωπο;τον χαρακτηρα και την νοοτροπια του.Εμεις μια χαρα ζωη εχουμε και με τρια παιδια και προτεινω την μεγαλη οικογενεια σ οποιον εχει την ορεξη και τη δυνατοτητα.Μεγαλη ευτυχια τα πολλα παιδια,εσυ θα το ξερεις κι απ τη δικη σου οικογενεια.Εγω αυτο που δε μπορω να πιστεψω ακομη ειναι οτι οσα παιδια κι αν κανεις,τα αγαπας το ιδιο,τα πονας το ιδιο,ακομη την ιδια χαρα κανω με καθε καινουριο επιτευγμα της μπεμπας,που ναι το τριτο μου.Απιστευτο πραγμα η μητροτητα...σε αλλαζει μια για παντα.Α και χειροτερη βλακεια δεν εχω ακουσει απ το "ενα ισον κανενα".Για πολλες οικογενειες το ενα τους και μοναδικο παιδι ειναι ο κοσμος ολος...

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καποιοι παιδιατροι προτεινουν το φρεσκο γαλα απο 12 μηνων και καποιοι απο 18,το ερωτημα δεν ειναι αν δινουμε γαλα αλλα ποιος το πινει...Τα περισσοτερα παιδακια που χουν θηλασει πολλους μηνες κανουν δυσκολα τη μεταβαση.Θελει πολυ υπομονη.Εμενα η δαναη αποθηλασε 13 μηνων κι εφτασε δυο χρονων για να πιει γαλα αλλα οπως ειναι τα γαλατα δεν ειναι και για να σκας...γιαουρτι και τυρι.Βρε κοριτσια στο εβαπορε η ζαχαρη σας πειραζει?Γαλα σε κονσερβα,αηδια μου φαινεται.Το οτι εγω εχω πιει ως παιδι απειρα κουτια εβαπορε ειναι αλλη ιστορια,στα παιδια παντως δε δινω.Το καρπουζακι μου γελαει με εναν ξεκαρδιστικο ηχο που με τρελαινει και γυρισε σημερα απο ανασκελα μπρουμυτα πρωτη φορα,ως το πλαι εφτανε.Σημερα περιμενω τη νονα της μελίνάς που ναι και κολλητη μου κι αυριο θα παμε εμεις στο βαφτιστηρι μας.Το πρωι θα παω τις μεγαλες στα σπιτια των φιλων μας για καλαντα για πρωτη φορα.Η μελινα τα ξερει,η δαναη ερχεται για το εφε.Μαρω μου αλιμονο,που θα τον αφιερωνα καλε τον χρονο μου,αν οχι στα παιδακια μου.Συμφωνω για την επαρχια.Προσφερει στις οικογενειες αλλη ποιοτητα ζωης απο αποψη χωρου και χρονου αλλα υστερει σε επιλογες κι εγω θα νιωθα λιγο οτι πνιγομαι.Θελω επιλογες οχι μονο για τα παιδια αλλα και για μενα που μου αρεσει να κανω πολλα πραγματα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Νοβεμπερ πως πηγε η γιορτη του γιοκα σοτ?Α ρε τι τραβας κι εσυ με το μωρο παραμασχαλα παντου και παντα.Δυσκολο πραγμα,εμενα την κραταει τουλαχιστον λιγο ο μπαμπας μου κι η αδελφη μου.Ο αντρας σου ακομη γαλα ε?Εμενα καλε πινει ακομη γαλα ο μπαμπας μου καθε πρωι,εγω παλι μονο μεσα στον καφε αλλα τρελαινομαι για γιαουρτι,τρωω καθε μερα.Μαριανθη το χω δοκιμασει το γαλα μου,γλυκο μου φανηκε μ ενα ελαφρυ αρωμα σαν βανιλια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχω ευχάριστα! Ζύγισα σήμερα την μικρή και έπειτα πήρα τον γιατρό να του το πω. Επιτέλους άκουσα καλά λόγια! Είπε ότι είναι ευχαριστημένος και ότι τα πάει καλά! Είναι η δεύτερη φορά που λέει καλά λόγια για τα κιλά της μικρής! Να σημειώσω την ημερομηνία, να μην την ξεχάσω!

Τώρα είναι 6180.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Eπιτέλους Ελλάδα, και τι όμορφο καιρό μας κάνει! H κοριτσάρα μου στο αεροπλάνο ήταν άψογη, καλύτερα δεν γίνεται. Στην απογείωση ήταν ξύπνια και επαιζε και έλεγε λογάκια, και σε όλη την υπόλοιπη πτήση κοιμόταν και θήλαζε εναλλάξ. Επρεπε να την ξυπνήσω για να την ντύσω και να κατέβουμε.

Μόλι την είδαν οι γονείς μου καλέ με ξέχασαν, επεσαν πάνω της και έπαθαν πλάκα μαζί της. Ο μπαμπάς μου εκλαιγε, η μαμά μου γελούσε, δεν θυμόταν που έβαλε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, από ποια πόρτα να μπουν, μόνο το όνομά τους δεν ξέχασαν! Ζουμε πολύ όμορφες στιγμές, οι γονείς μου έχουν τρελαθεί μαζί της, το ίδιο και οι φίλες μου.

Το μωρό όμως έχει αναστατωθεί με την αλλαγή, πάλι θέλει όλο αγκαλιές και το βράδυ δυσκολεύεται να κοιμηθεί, κλαίει και ζορίζεται. Ελπίζω να συνηθίσει το παιδί μου και να ηρεμήσει.

Χριστούγεννα θα περάσουμε οικογενειακά.

Διάβασα όλα τα νέα σας, χαίρομαι που κι εσείς και τα νινάκια σας είστε όλες καλά!

Kι εμείς κλείσαμε για βάφτιση στις 4/09, σε ένα εκκλησάκι στη Χαλκιδικη.

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μια άλλη χαζή ερώτηση: έχετε δοκιμάσει το γάλα σας; (όσες θηλάζετε). Εγώ ναι και μου άρεσε πάρα πολύ! Είπα και στον άντρα μου και στην μάνα μου να το δοκιμάσουν και με πήραν για τρελή!χαχα

Χαχα κι εγώ το δοκίμασα και όντως κι εμένα μου άρεσε πολύ!

Γάλα από ανθρωπο για άνθρωπο ρε παιδί μου, η γεύση μου έκανε πολύ "σωστή"

Για το άλλο που ρώτησες Μαριάνθη μου, εγώ ιδανικά θα ήθελα να θηλάσω δύο χρόνια και μετά δεν έχω σκοπό να δώσω γάλα. Γιαούρτι ναι και λίγο τυρί ίσως.

Συγχαρητήρια και για τα κιλάκια σας, και εις ανώτερα!

c8i6p2.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Το καρπουζακι μας εχει τελικα ηπια βρογχιτιδα κι αρχιζουμε μασκες.Σρεναχωρηθηκα αλλα και τοσο που αντεξε μεσα στις ιωσεις που φερνουν τα κοριτσια,πολυ μας ηταν.Σημερα δεν εχω κανει τιποτα,ουτε μαγειρεμα.Με σωζει που τα κοριτσια τρωνε στο σχολειο,θα φτιαξω αργοτερα μια μακαροναδα,λιτα κι απλα μεχρι τις γιορτες που κλασικα θα ξεσκιστουμε στο φαγητο.Νοβεμπερ ωραια τα σκεφτεσαι τα της βαφτισης,απλα,πρακτικα κι ομορφα.Μαχη μου κι εγω τετοιες μερες κατακλυζομαι απο επιθυμια για τα παντα,οχι για μενα,κυριως για δωρα.Θα θελα να ψωνισω στον αντρα μου ρουχα και μπουφαν,μπηκα σημερα σ ενα βιβλιοπωλειο κι ειχε τοσο ωραια βιβλια για τα παιδια,για τα ανηψια,για ολους τους φιλους αλλα...δεν γινεται.Δεν πειραζει,δεν παραπονιεμαι καθολου,οσα πραγματικα χρειαζομαι τα χω μεσα στο σπιτι μου,δοξα τω θεω.Μαγκαιβερ!!! ηθελα να σε ρωτησω μερες πως παει ο αντρας σου αλλα απεφευγα γιατι ειναι λεπτο το θεμα.Πολυ χαρηκα που ναι καλα,μπραβο,να κανετε γιορτες ησυχοθ.Μαγκαιβερ λεω τον μπαμπα μου χρονια τωρα γιατι εχει τη λυση σε καθε προβλημα αλλα κατι μου λεει οτι μερικα πιπινια εδω μεσα δε θα ξερουν καν ποιος ειναι χα χα.Μαριανθη πες κανα νεο απ τη δουλεια,πως πας?Θα σταματησεις αρκετες μερες η μονο τις επισημες αργιες?Μαγδααα ξεκουρασου,αραξε και ξεζουμισε καθε βοηθεια που εχεις εκει που εισαι.Μην ξεχνιομαστε,σε λιγες μερες θ αρχισουμε ν ανταλασσουμε χριστουγεννιατικες φωτος,ετσι?Κριστη μου δοντακια ε?Δυσκολη περιπτωση.Εκτος απ το πρωτο,εσκασε κι αλλο?Γιατι συνηθως τα δυο κατω βγαινουν σχεδον ταυτοχρονα.Δεν ξερω κολπο,μονο ενα τζελ απ το φαρμακειο που μου χουν πει οτι κανει δουλεια.Φιλια σε ολες.

Ωω περαστικά σας Αντωνία μου, εύχομαι να ανακαμψει γρήγορα το καρπουζάκι σας. Πως είναι τώρα, είστε καλύτερα; Οι άλλες δυο πριγκηπισσούλες;

c8i6p2.png

Βροχουλα με το καλο η βαφτιση! θα προλαβεις τις ετοιμασιες?

Εμεις κλεισαμε για 24 Ιουλιου! Μονη μου θα τα κανω ολα μου εχει κατσει να κανω μπομπονιερες βαζακια με πολυχρωμα κουφετα μεσα:D

Αντε με το καλό!

Kι εγώ θα ήθελα να κάνω μπομπονιέρες μόνη μου, τι ωραία η ιδέα σου!

Aλλά δεν βολεύει τώρα εκεί που είμαι στη Γερμανία, πώς να τα κάνω μόνη μου, πώς να τα μεταφέρω...

Ωραία θα ήταν να ημουν Ελλάδα και να είχα χρόνο, να τα κάναμε με την αδερφή μου, την κολλητή μου και μερικές φίλες, να κανουμε και τζερτζελο.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...