Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου ψιλοχαθηκαμε αλλα περναμε ολες καλα απο οτι φαινεται!εμεις κλεισαμε εκκλησια για τις 15μαιου.οποτε παει κ αυτο!αν κ θα προτιμουσα τωρα σαν τη νοβεμπερ...ανιγουει ανυπομονω γιατι η προηγ βαφτιση μας ηταν γαμωβαφτιση κ δε τη χαρηκα πολυ...

Εμεις ηρθαμε στο μερος του αντρα μου κ θα κατσουμε μια βδομαδουλα!καλα ειναι θα αραξουμε,βεβαια ενας χαμος ολοι μαζι πεθερικα κτλ αλλα τελωσπαντων...

Οντως φετος ειμαι πιο ευτυχισμενη απο ποτε κ επισης ξεκουραστη με τοοοση βοηθεια που εχω..σκεφτομαι οτι μια χρονια υπεροχη θα ερθει στο τελος της το ΣΕπτεμβρη που ξεκιναει η δουλεια!!!

Ωραια ημερομηνια στις 15/05!! Αχ μην μου λες για την επιστροφη στην δουλεια,καλα καθομαι τωρα στο σπιτακι μου.....και εγω Σεπτεμβρη επιστρεφω:mad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Βροχουλα με το καλο η βαφτιση! θα προλαβεις τις ετοιμασιες?

Εμεις κλεισαμε για 24 Ιουλιου! Μονη μου θα τα κανω ολα μου εχει κατσει να κανω μπομπονιερες βαζακια με πολυχρωμα κουφετα μεσα:D

Μπραβο κοριτσακι μου και ωραιες μπομπο μου ακουγονται!! Μην ανησυχεις για μενα εχω συνηθισει να λειτουργω με ρυθμους αγωνων ταχυτητας:P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα κοριτσακια

ζηλεεευω!θελω και γω να γυρισω το σεπτεβρη στη δουλεια...οχι το μαη κλαψ...

νοβεμπερ μπραβο για τις ετοιμασιες.εισαι πολυ οργανωμενη.κατα βαθος και γω ανοιξη καλοκαιρι θα θελα να το βαφτισω φετος αλλα ειπαμε να ναι πιο μεγαλος να το καταλαβει και να το ευχαριστηθει λεει,συν το οτι η νονα δεν πολυμπορει οικονομικα φετος και θελει να αρχισει και προσπαθειες για μωρο!!!!

μελνταν χαρας στο κουραγιο σου!εγω τις κανω λιγες λιγεςτις δουλειες και με το στεγνωτηριο αποφασισα να κοψω και το σιδερωμα των ρουχων του μπεμπη.my name is macgyver(παντα ηθελα να το πω αυτο!)γιατι δεν το εβαλα nickname? βλακεια.φενια.αλλα εδω θα με λετε με το καλιτεχνικο μου lonestar η μαγκαιβερ.

το πιστευεις οτι σκεφτομουν προχθες πως σας λενε?εσενα μελνταν αντωνια νομιζω?νοβεμπερ εσενα πως σε λενε???απο την ταινια σκεφτηκες το ονομα?

μαγδα μαριανθη κριστι και σεις κανονισατε βαφτιση ε? με το καλο!

χτες πηγαμε στην μια απο τις δυο φιλιοτσες μας που ειναι μωρακι και δεν καταλαβαινει.αλλα αυτο που μου εκανε φοβερη εντυπωση ηταν η αντιδραση της αδερφης της σε κατι μικροδωρακια απο τα τζαμπο που της πηραμε(ηταν μικρης αξιας αλλα αρκετα)τοση χαρα δεν εχω ξαναδει σε παιδι.ο νονος της τηνεχει λιγο ξεχασμενη και το παιδακι μου εχει παραπονο..γιαυτο παντα ηθελα να κανω κουμπαριες μονο με φιλους και οχι με ασχετους.

απο κιλα :oops: δεν μπορω να κανω διαιτα...μια ζωη διαιτα κανω ακομα και στην εγκυμοσυνη μεχρι 5 μηνων πηγαινα σε διαιτολογο.τωρα το χω χ..ει..ειναι κι ο θηλασμος που πειναω,ειναι και η κλεισουρα,η ψιλοχαλια ψυχολογια,δεν εχω αδιαθετησει και ακομα..δικαιολογιες.πρεπει να το ραψω.γιαυτο εφαγα τωρα ενα μελομακαρονο και ενα κουραμπιε οσο εγραφα... χαχα.

το καλο ειναι οτι αρχιζω και ειμαι καλα ψυχολογικα.εκανε ο αντρας μου εξετασεις και ειμαστε σε πολυ καλο δρομο.μια περιμενω ακομα για να ησυχασω και να βρω τον παλιο μου εαυτο.

ακουω τον πριγκιπα απο την ενδοεπικοινωνια!θα παω και θα χει ορθανοιχτα τα ματακια!τον αγαπω!!!!!!!!!!!!

φιλια κοριτσακια

KPOzp2.png deXnp3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Το καρπουζακι μας εχει τελικα ηπια βρογχιτιδα κι αρχιζουμε μασκες.Σρεναχωρηθηκα αλλα και τοσο που αντεξε μεσα στις ιωσεις που φερνουν τα κοριτσια,πολυ μας ηταν.Σημερα δεν εχω κανει τιποτα,ουτε μαγειρεμα.Με σωζει που τα κοριτσια τρωνε στο σχολειο,θα φτιαξω αργοτερα μια μακαροναδα,λιτα κι απλα μεχρι τις γιορτες που κλασικα θα ξεσκιστουμε στο φαγητο.Νοβεμπερ ωραια τα σκεφτεσαι τα της βαφτισης,απλα,πρακτικα κι ομορφα.Μαχη μου κι εγω τετοιες μερες κατακλυζομαι απο επιθυμια για τα παντα,οχι για μενα,κυριως για δωρα.Θα θελα να ψωνισω στον αντρα μου ρουχα και μπουφαν,μπηκα σημερα σ ενα βιβλιοπωλειο κι ειχε τοσο ωραια βιβλια για τα παιδια,για τα ανηψια,για ολους τους φιλους αλλα...δεν γινεται.Δεν πειραζει,δεν παραπονιεμαι καθολου,οσα πραγματικα χρειαζομαι τα χω μεσα στο σπιτι μου,δοξα τω θεω.Μαγκαιβερ!!! ηθελα να σε ρωτησω μερες πως παει ο αντρας σου αλλα απεφευγα γιατι ειναι λεπτο το θεμα.Πολυ χαρηκα που ναι καλα,μπραβο,να κανετε γιορτες ησυχοθ.Μαγκαιβερ λεω τον μπαμπα μου χρονια τωρα γιατι εχει τη λυση σε καθε προβλημα αλλα κατι μου λεει οτι μερικα πιπινια εδω μεσα δε θα ξερουν καν ποιος ειναι χα χα.Μαριανθη πες κανα νεο απ τη δουλεια,πως πας?Θα σταματησεις αρκετες μερες η μονο τις επισημες αργιες?Μαγδααα ξεκουρασου,αραξε και ξεζουμισε καθε βοηθεια που εχεις εκει που εισαι.Μην ξεχνιομαστε,σε λιγες μερες θ αρχισουμε ν ανταλασσουμε χριστουγεννιατικες φωτος,ετσι?Κριστη μου δοντακια ε?Δυσκολη περιπτωση.Εκτος απ το πρωτο,εσκασε κι αλλο?Γιατι συνηθως τα δυο κατω βγαινουν σχεδον ταυτοχρονα.Δεν ξερω κολπο,μονο ενα τζελ απ το φαρμακειο που μου χουν πει οτι κανει δουλεια.Φιλια σε ολες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου ψιλοχαθηκαμε αλλα περναμε ολες καλα απο οτι φαινεται!εμεις κλεισαμε εκκλησια για τις 15μαιου.οποτε παει κ αυτο!αν κ θα προτιμουσα τωρα σαν τη νοβεμπερ...ανιγουει ανυπομονω γιατι η προηγ βαφτιση μας ηταν γαμωβαφτιση κ δε τη χαρηκα πολυ...

Εμεις ηρθαμε στο μερος του αντρα μου κ θα κατσουμε μια βδομαδουλα!καλα ειναι θα αραξουμε,βεβαια ενας χαμος ολοι μαζι πεθερικα κτλ αλλα τελωσπαντων...

Οντως φετος ειμαι πιο ευτυχισμενη απο ποτε κ επισης ξεκουραστη με τοοοση βοηθεια που εχω..σκεφτομαι οτι μια χρονια υπεροχη θα ερθει στο τελος της το ΣΕπτεμβρη που ξεκιναει η δουλεια!!!

Μια βδομάδα μετά από εμάς! Εσείς από τώρα κλείσατε την ημερομηνία; Και εγώ σκεφτόμουν τώρα να κλείσουμε την εκκλησία, αλλά λέει ο άντρας μου ότι είναι πολύ νωρίς... Κατά τον Μάρτη

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κ συνεχιζω γιατι φοβαμαι μη σβηστουν...

Το μονο αρνητικο ειναι οτι ο αντρας μου εχει πολλη δουλεια κ δεν τον αφηνουν τα τηλεφωνα παρολο που πηρε αδεια..τελωσπαντων τις αγιες μερες θα ηρεμισουμε...κοριτσια τωρα που δε δουλευω κοιμαμαι 7ολοκληρες ωρες!!οταν δουλευω ξυπναω στις 6,χωρια το τρεξιμο τα φαγητα οι δουλειεε στριμωχνονται κ κοιμαμαι συνηθως 5-6 ωρες...οποτε απολαμβανω...

7ωρο... τι τέλεια! Εγώ τώρα με την δουλειά κοιμάμαι 5-6 ώρες...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Βροχουλα με το καλο η βαφτιση! θα προλαβεις τις ετοιμασιες?

Εμεις κλεισαμε για 24 Ιουλιου! Μονη μου θα τα κανω ολα μου εχει κατσει να κανω μπομπονιερες βαζακια με πολυχρωμα κουφετα μεσα:D

Και εσείς από τώρα κλείσατε ημερομηνία; Μωρέ μήπως πρέπει να πάω να το ταχτοποιήσω και εγώ το θέμα... Εν τω μεταξύ, όταν είχα γεννηθεί και με δήλωσαν οι γονείς μου στο ληξιαρχίο, ο ληξίαρχος δεν έγραψε καθαρά το 29 Ιουλίου και έμοιαζε με 24 Ιουλίου. Έτσι σε όλα τα επίσημα έγγραφα είμαι δηλωμένη γενηθείς στις 24 Ιουλίου! Έχω γενέθλια δυο φορές κάθε χρόνο! χαχα

Μασητικό δίνεις για τα δοντάκια;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τι να μας κανει εμας ενα 12ωρο υπνου η' ενα πρωινο χωρις τα παιδια? Εμεις θελουμε οδοστρωτηρα να περασει απο πανω μας να ισιωσουν τα κοκκαλα μας!!σε καταλαβαινω απολυτα,με τρια μικρα παιδια απορω πως την παλευουμε:confused:κουραση ατελειωτη,ελα να δεις το σιδερο που εχω,4 πλυντηρια πανω στον καναπε και αρχιζω να περνω απο τα ασιδερωτα....αυριο εχει ο αντρας μου υπηρεσια και μου την εχει βαρεσει απο σημερα....εχει και ο γιος μου γιορτουλα στο νηπιαγωγειο στις 8.30 το πρωι και πρεπει να ξυπνησω την Μαγδαληνη να την ταισω για να παμε να τον δουμε....πως να το αφησω το παιδακι μονο του αυριο?ολοι οι γονεις εκει θα ειναι....πρωι πρωι με αυτο το ψοφοκρυο θα κουβαλαω και το μωρακι :(:( τι να κανω ομως!!

Οσο για τη βαφτιση 50 ατομα θα ειμαστε στην εκκλησια και 30 στο τραπεζι...η μαμα μου θα ασχοληθει με τον στολισμο,θα φερει μαζι της καμια γιρλαντα,κανα διακοσμητικο(εχει ανθοπωλειο στην πολη μας) , προσκλητηρια δεν θα βγαλω,τηλεφωνικως θα ενημερωσουμε και θα παραγγειλω 50-60 γλυκακια με καποιο αναμνηστικο βαφτισης επανω,ισως κανα βραχιολακι με ματακι και πεταλουδες,κατι θα βρω ετοιμοπαραδοτο...δεν ειναι πολλα τα κομματια οποτε δεν αγχωνομαι.εκλεισα κομμωτρια εκεινη την ημερα το πρωι,νυχια στις 31 Δεκεμβριου,βαψιμο θα κανω μονη μου και ρουχα ειχα ψωνισει στις εκπτωσεις του Νοεμβρη για ολη την οικογενεια.των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν:-P καθολου δεν αγχωνομαι,ειμαι πιο χαλαρη απο ποτε....εσεις ποτε με το καλο? Αλεξανδρα ειπατε το ονομα?

Σε βλέπω φουλ οργανωμένη και προνοητική! Τι σου είναι η εμπειρία!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια

ζηλεεευω!θελω και γω να γυρισω το σεπτεβρη στη δουλεια...οχι το μαη κλαψ...

νοβεμπερ μπραβο για τις ετοιμασιες.εισαι πολυ οργανωμενη.κατα βαθος και γω ανοιξη καλοκαιρι θα θελα να το βαφτισω φετος αλλα ειπαμε να ναι πιο μεγαλος να το καταλαβει και να το ευχαριστηθει λεει,συν το οτι η νονα δεν πολυμπορει οικονομικα φετος και θελει να αρχισει και προσπαθειες για μωρο!!!!

μελνταν χαρας στο κουραγιο σου!εγω τις κανω λιγες λιγεςτις δουλειες και με το στεγνωτηριο αποφασισα να κοψω και το σιδερωμα των ρουχων του μπεμπη.my name is macgyver(παντα ηθελα να το πω αυτο!)γιατι δεν το εβαλα nickname? βλακεια.φενια.αλλα εδω θα με λετε με το καλιτεχνικο μου lonestar η μαγκαιβερ.

το πιστευεις οτι σκεφτομουν προχθες πως σας λενε?εσενα μελνταν αντωνια νομιζω?νοβεμπερ εσενα πως σε λενε???απο την ταινια σκεφτηκες το ονομα?

μαγδα μαριανθη κριστι και σεις κανονισατε βαφτιση ε? με το καλο!

χτες πηγαμε στην μια απο τις δυο φιλιοτσες μας που ειναι μωρακι και δεν καταλαβαινει.αλλα αυτο που μου εκανε φοβερη εντυπωση ηταν η αντιδραση της αδερφης της σε κατι μικροδωρακια απο τα τζαμπο που της πηραμε(ηταν μικρης αξιας αλλα αρκετα)τοση χαρα δεν εχω ξαναδει σε παιδι.ο νονος της τηνεχει λιγο ξεχασμενη και το παιδακι μου εχει παραπονο..γιαυτο παντα ηθελα να κανω κουμπαριες μονο με φιλους και οχι με ασχετους.

απο κιλα :oops: δεν μπορω να κανω διαιτα...μια ζωη διαιτα κανω ακομα και στην εγκυμοσυνη μεχρι 5 μηνων πηγαινα σε διαιτολογο.τωρα το χω χ..ει..ειναι κι ο θηλασμος που πειναω,ειναι και η κλεισουρα,η ψιλοχαλια ψυχολογια,δεν εχω αδιαθετησει και ακομα..δικαιολογιες.πρεπει να το ραψω.γιαυτο εφαγα τωρα ενα μελομακαρονο και ενα κουραμπιε οσο εγραφα... χαχα.

το καλο ειναι οτι αρχιζω και ειμαι καλα ψυχολογικα.εκανε ο αντρας μου εξετασεις και ειμαστε σε πολυ καλο δρομο.μια περιμενω ακομα για να ησυχασω και να βρω τον παλιο μου εαυτο.

ακουω τον πριγκιπα απο την ενδοεπικοινωνια!θα παω και θα χει ορθανοιχτα τα ματακια!τον αγαπω!!!!!!!!!!!!

φιλια κοριτσακια

Εμείς όχι ακόμη δεν κλείσαμε ημερομηνία.

Αν σου πω ότι ακόμη δεν έχω φάει ούτε ένα μελομακάρονο; Οι κουραμπιέδες δεν μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς... Θα περάσουν οι γιορτές και ούτε που θα το καταλάβω!

Αχ άντε ρε όλα καλά να πάνε με τον άντρα σου να ηρεμήσετε οικογενειακώς!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Το καρπουζακι μας εχει τελικα ηπια βρογχιτιδα κι αρχιζουμε μασκες.Σρεναχωρηθηκα αλλα και τοσο που αντεξε μεσα στις ιωσεις που φερνουν τα κοριτσια,πολυ μας ηταν.Σημερα δεν εχω κανει τιποτα,ουτε μαγειρεμα.Με σωζει που τα κοριτσια τρωνε στο σχολειο,θα φτιαξω αργοτερα μια μακαροναδα,λιτα κι απλα μεχρι τις γιορτες που κλασικα θα ξεσκιστουμε στο φαγητο.Νοβεμπερ ωραια τα σκεφτεσαι τα της βαφτισης,απλα,πρακτικα κι ομορφα.Μαχη μου κι εγω τετοιες μερες κατακλυζομαι απο επιθυμια για τα παντα,οχι για μενα,κυριως για δωρα.Θα θελα να ψωνισω στον αντρα μου ρουχα και μπουφαν,μπηκα σημερα σ ενα βιβλιοπωλειο κι ειχε τοσο ωραια βιβλια για τα παιδια,για τα ανηψια,για ολους τους φιλους αλλα...δεν γινεται.Δεν πειραζει,δεν παραπονιεμαι καθολου,οσα πραγματικα χρειαζομαι τα χω μεσα στο σπιτι μου,δοξα τω θεω.Μαγκαιβερ!!! ηθελα να σε ρωτησω μερες πως παει ο αντρας σου αλλα απεφευγα γιατι ειναι λεπτο το θεμα.Πολυ χαρηκα που ναι καλα,μπραβο,να κανετε γιορτες ησυχοθ.Μαγκαιβερ λεω τον μπαμπα μου χρονια τωρα γιατι εχει τη λυση σε καθε προβλημα αλλα κατι μου λεει οτι μερικα πιπινια εδω μεσα δε θα ξερουν καν ποιος ειναι χα χα.Μαριανθη πες κανα νεο απ τη δουλεια,πως πας?Θα σταματησεις αρκετες μερες η μονο τις επισημες αργιες?Μαγδααα ξεκουρασου,αραξε και ξεζουμισε καθε βοηθεια που εχεις εκει που εισαι.Μην ξεχνιομαστε,σε λιγες μερες θ αρχισουμε ν ανταλασσουμε χριστουγεννιατικες φωτος,ετσι?Κριστη μου δοντακια ε?Δυσκολη περιπτωση.Εκτος απ το πρωτο,εσκασε κι αλλο?Γιατι συνηθως τα δυο κατω βγαινουν σχεδον ταυτοχρονα.Δεν ξερω κολπο,μονο ενα τζελ απ το φαρμακειο που μου χουν πει οτι κανει δουλεια.Φιλια σε ολες.

Η δουλειά πάει πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τα μόνο μειονεκτήματα είναι ότι περπατάω ΠΟΛΥ (για αυτό και έμεινα μισή...), κουράζομαι ΠΟΛΥ με το μωρό και μου λείπει ΠΟΛΥ η μικρούλα μου! Εμείς καθόμαστε 24/12-2/1. Βασικά εκτός από τις επίσημες αργίες, τις άλλες μέρες λειτουργούμε με προσωπικό ασφαλείας. Αλλά επειδή εγώ είμαι μωρομάνα, μου είπαν να μην πάω καθόλου!:D

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Να σας ρωτήσω, όταν θα σταματήσουμε τον θηλασμό (όποτε αποφασίσει η κάθε μία), μετά τι γάλα δίνουμε στα παιδιά; Ή δεν δίνουμε καθόλου γάλα;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγω που δεν ειμαι πιπινι τον ξερω τον Μαγκαιβερ παντως:P.εβλεπα την σειρα την δεκαετια του 90,σωστα?

Το nickname μου το εβγαλα απο ενα αγαπημενο μου τραγουδι στην εφηβεια,το november rain των guns 'n roses! Οχι τωρα δεν ακουω το εν λογω συγκροτημα αλλα γυρω στα 15 ητανε το αγαπημενο μου,αχ ! τι ωραια τα νιατα.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Βροχούλα τσακ μπαμ η βάφτιση!Αντε μπράβο με το καλό!

Αντωνία διαβάζω που πας τα κορίτσια σου σε διάφορα και ζηλεύω γιατί η επαρχία υστερεί!Μπραβο σου έχω να πω που αφιερώνεις τόσο χρόνο!

Εμείς καλά είμαστε!Αχ μεγαλώνουν τα ζουζουνάκια μας!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...