Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια.οντως ερημια.

νοβεμπερ ελπιζω να μην αρρωστησετε!οντωςτσακ μπαμ η βαφτιση. βαφτιστικα βρηκες και σταυρο?

μελνταν μπηκαμε και βγηκαμε.πηρα πολυ συγκεκριμενα πραγματα.ηθελα να του παρω ενα φορμακι που ειχα μπανισει στο πρεναταλ αλλαδε βρηκα νουμερο.θαδω.περαστικα στην μικρη σου.και γω θελω πολυ να παω σινεμα.οι αδερφες μου πανε πολυ συχνα αλλα δισταζω να αφησω τον μπεμπη.το ουζερι τσιτσανης θα θελα να δω.παλια δεν αφηνα ταινια για ταινια.:(

τωρα που γραφω τον εχω στην ποδια μου και μου τρωει το χερι....πρεπει να μαι πολυ νοστιμη!

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι lonestar παντα η μαμα ειναι νοστιμη!!Αληθεια πως σε λενε καλε?Εγω απ το πρωι που αφησα τα κοριτσια σχολειο εχω "γλειψει" σαλονι-κουζινα γιατι κσθε σαβ.κο τα κανουμε μπαχαλο.Καθε φορα που κοιμιζω το καρπουζακι στο κρεβατι μου ξεχναει νς ξυπνησει κι εγω ξεχναω οτι εχω μωρο στο σπιτι.Τωρα κοιμαται απ τις δεκα και μιση.Θελω κι εγω να παρω στην καρπουζελα ενα φορεματακι ετσι για το καλο.Να μη λεει οτι παιρνω μονο στις αλλες..χα χα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε;Ευαγγελία μου πως φτάσατε;έχω απορία να δω πως της φάνηκε της μικρής στο αεροπλάνο..Αχ βρε Αντωνία μου γι'αυτό μετά είσαι κομμάτια όλη την ώρα δουλειές και με τα παιδιά..ευτυχώς η καρπουζελιτσα είναι ήσυχο παιδάκι οπότε τουλάχιστον τα προλαβαίνεις..Αλλά δεν μπορείς να τα αφήσεις και έτσι και εγώ όλη την ώρα δουλειές κάνω και πάλι χάλια γίνονται όλο κόσμο έχουμε έρχονται και για το μωρό και γίνεται στη σαλονοτραπεζαρια ένας χαμός..Σήμερα έκανα λαχανοντολμαδες απίστευτοι και επειδή η κουμπάρα μας τρώει μόνο κοτόπουλο τα έκανα με κιμά γαλοπούλας πολύ ωραίοι και επειδή δεν ο λάχανο ήταν μικρό έβαλα και μερικά φύλα μαρουλιου. Αδειασε η κατσαρόλα..Και εμένα lone star η δικιά μου είναι εδώ και κάτι μέρες με τα χέρια στο στόμα το δικό της βέβαια τι της το βγάζω αυτή εκεί τι της δίνω μασητικα δεν καταλαβαίνει τίποτα ...βροχούλα μου άντε με το καλό να γίνει η βάφτιση σας..Μια χαρά θα είναι το κοριτσάκι σου δεν νομίΖω να την αρπάξει άντε μύξες να έχει αυτές οι μύξες έλεος από που βγαίνουν ήθελα μανιέρα όλη την ώρα ..βέβαια είναι και ο καιρός επικίνδυνος έχει καλό καιρό αλλά γεμάτο ιώσεις...Ποτέ θα τα προλάβεις μέχρι την βάφτιση τόσο γρήγορα. Εδώ στην Αθήνα για να κλείσεις Εκκλησία πας από τώρα για τον Σεπτέμβρη και αν έχει όταν θες εσύ..χθες ειμασταν φαΐ καφέ στο mall ο πανικός Κόσμος Παναγία μου βοήθα . Ωραία ατμόσφαιρα όμως και μετά πήγαμε και για φαγητό..περάσαμε ωραία βέβαια το κοριτσάκι μου όταν είμαστε έξω δεν πολύ τρώει χαζεύει η θέλει να είμαστε ξαπλωμενες για να την ταΐσω ..Αλλά εντάξει κοιμήθηκε και μετά στο φαγητό κοιτούσε τον κόσμο..Αφήστε που με έχει πιάσει καταναλωτική μανία θέλω να τα αγοράσω όλα...λεφτά δεν έχουμε αλλά όλα μου αρέσουν ότι βλέπω το θελω

ewKwp3.png

Μαχη μου τις καθημερινες κουραζομαι απο τις δουλειες και τα σαβ.κα απ τις βολτες.Μωρε περα απ την πλακα οι απαιτησεις των τριων παιδιων ειναι πολλες,το μπανιο τους,το ντυσιμο,τα φαγητο,οι τσαντες για το σχολειο,να υπαρχουν παντα καθαρα ρουχα,οι γιατροι τους,αστα ειναι πολλα για ενα ατομο.Ωραιο το mall ε?Ωραιο στολισμο κανουν συνηθως,θα παμε κανα απογευμα ειπαμε την αλλη εβδομαδα.Αυτην ειμαστε φουλ στα σχεδια.Ακομη δεν εχουμε παει στα βαφτιστηρια ουτε εχουν ερθει οι δικες μας νονες.Οι λαχανοντολμαδες ειναι απο τα αγαπημενα μου φαγητα,τρελαινομαι.Α δε σας ειπα και το νεο μου,επιτελους πηρε μπρος ο οργανισμος μου κι εχασα τα δυο κιλα που ηθελα οπωσδηποτε να χασω πριν τις γιορτες.Αλλα δυο-τρια θελω για να νιωσω σουπερ,ηδη και με τα δυο φανηκε πολυ η διαφορα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαριανθη μου και lonestar ευχαριστω πολυ για τις ευχες:P τελικα κλεισαμε για τις 3 Ιανουαριου να βαφτισουμε την γλυκια μας ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ!! Κοριτσια ειμαι τρελα ευτυχισμενη,επιτελους μετα απο πααααααααρα πολυ καιρο χαμογελαω ξανα.Ανυπομονω να φτασει η μερα αυτη,να βαφτιστει το παιδακι μου!Πεταω σας λεω:tongue::tongue:

Ο γιος μου σημερα εκανε δεκατα,ολο μας περιτριγυριζει ιωση οικογενειακως:evil:αχ μην κολλησει τιποτα η ψυχουλα μου..........

Άντε βρε με το καλό! Εν τω μεταξύ 3/1 έχει γενέθλια ο αδερφός μου! Τι ώρα κλείσατε;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια.Ερημιες στο καφε μας,ελπιζω να ανακαμψουμε.Νοβεμπερ μου με το καλο η βαπτιση σας αλλα πες μου βρε κοριτσι,τί θα προλαβεις να κανεις μεχρι 3 γεναρη και με αργιες ενδιαμεσα?Καταλαβα οτι τα θες πολυ απλα αλλα ακομη και τα βασικα,ας πουμε μπομπονιερες, δε θελουν παραγγελια?Μακαρι να το απολαυσετε,πολυ μου αρεσει που σε διαβαζω τοσο ανεβασμενη.Ευαγγελια μου πως ειστε?Φτασατε ελλαδα?Ολα καλα με την πτηση?Εμεις καλα ειμαστε,περασαμε πολυ γεματο σαβ.κο,νομιιζω κιολας στα ορια της υπερβολης.Το σαββατο πηγαμε στο ριβερ που χε θεμα το φροζεν κι οι μικρες ξετρελαθηκαν,ντυθηκαν ελσες,ακους νινακι?Την πηγες τη νεφελιτσα?Την κυριακη πηγαμε θεατρο και βολτα θησειο-πλακα,ολα μαζι με το καρπουζακι.Το απογευμα ομως τις αφησα ολες και πηγα με την αδελφη μου να δουμε την ταινια του παπακαλιατη.Μου αρεσε παρα πολυ,πολυ ταλαντουχο παιδι τελικα.Μου αφησε μια πικρη αισθηση ετσι οπως περιγραφει την κατασταση στη χωρα μας,αλλα δυστυχως ειναι κι η πραγματικη.Απλως οσο εμεις ειμαστε ακομη καλα ζουμε στον μικροκοσμο μας και ενω ξερουμε οτι υπαρχουν και γινονται εκτροπα προσπαθουμε να τα αγνοησουμε.Το καρπουζακι μου δυστυχως βηχει κι αυριο θα παμε γιατρο να την δει για να κανουμε γιορτες ησυχοι.Νοβεμπερ μακαρι να μην κολλησει τιποτς η ζουζου σου.Το αλλο κοριτσια μου ειναι οτι αισθανομαι οπως σας εχω ξαναπει,μια βαθια κουραση.Δεν ειναι η κουραση που περναει μ εναν καλο υπνο ή λιγες ωρες στον καναπε.Αισθανομαι κουραση ακομη κι οταν κοιμαμαι,ρο νιωθετε ποτε αυτο?Δε λεω,δε βαζω κωλο κατω αλλα τι να κανω?Το ρεζουμε ειναι οτι τα φετινα χριστουγεννα νιωθω πιο ευτυχισμενη απο ποτε αλλα και πιο κουρασμενη απο ποτε.Ευτυχως τα χριστουγεννα δε θα κανω ευτυχως τραπεζι,θα παμε στη μεγαλη μου αδελφη,οποτε η εβδομαδα θα παει χαλαρα,με δραστηριοτητες για τα παιδια κι οχι με ετοιμασιες τετοιου τυπου.Lonestar το τζαμπο και τα παιχνιδαδικα δεν παιζονται τετοιες μερες.Τι θα παρεις στον μπεμπη σου?

Εγώ σε νιώθω. Θέλω να κοιμηθώ 24 ώρες...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κοριτσια μου ψιλοχαθηκαμε αλλα περναμε ολες καλα απο οτι φαινεται!εμεις κλεισαμε εκκλησια για τις 15μαιου.οποτε παει κ αυτο!αν κ θα προτιμουσα τωρα σαν τη νοβεμπερ...ανιγουει ανυπομονω γιατι η προηγ βαφτιση μας ηταν γαμωβαφτιση κ δε τη χαρηκα πολυ...

Εμεις ηρθαμε στο μερος του αντρα μου κ θα κατσουμε μια βδομαδουλα!καλα ειναι θα αραξουμε,βεβαια ενας χαμος ολοι μαζι πεθερικα κτλ αλλα τελωσπαντων...

Οντως φετος ειμαι πιο ευτυχισμενη απο ποτε κ επισης ξεκουραστη με τοοοση βοηθεια που εχω..σκεφτομαι οτι μια χρονια υπεροχη θα ερθει στο τελος της το ΣΕπτεμβρη που ξεκιναει η δουλεια!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Κ συνεχιζω γιατι φοβαμαι μη σβηστουν...

Το μονο αρνητικο ειναι οτι ο αντρας μου εχει πολλη δουλεια κ δεν τον αφηνουν τα τηλεφωνα παρολο που πηρε αδεια..τελωσπαντων τις αγιες μερες θα ηρεμισουμε...κοριτσια τωρα που δε δουλευω κοιμαμαι 7ολοκληρες ωρες!!οταν δουλευω ξυπναω στις 6,χωρια το τρεξιμο τα φαγητα οι δουλειεε στριμωχνονται κ κοιμαμαι συνηθως 5-6 ωρες...οποτε απολαμβανω...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε?

Ευαγγελια μου πως εφτασες ολα καλα με το αεροπλανο και τη μικρη?

Εγω εχω κουραστει πολυ αυτες τις μερες απο Τεταρτη χαλαρωνω ομως.

ο μπεμπης μου βγαζει δοντακια και ειναι μεσα στη γκρινια το πουλακι μου σημερα δεν εφαγε σχεδον καθολου θηλαζε λιγο κοιμοταν και ξυπναγε κλαιγοντας χαλια μαυρα.Συνηθως το πολυ στις 10 κοιμαται και σημερα τον πηρε ο υπνος πριν λιγο :( Τα δοντια τοσο πολυ τα αναστατωνουν τα μωρακια?εχετε κανενα καλο κολπο?

Εγω αυτες τις μερες μαγειρευω γρηγορα φαγητακια, σημερα εκανα φασολακια με κοτοπουλακια με καρυ και κουρκουμα και αυριο θα κανω φασολαδα. Ευτυχως χριστουγεννα θα φαμε στον αδερφο του αντρα μου δεν τη παλευω να κανω τραπεζι!!!

c6vNp3.png

Βροχουλα με το καλο η βαφτιση! θα προλαβεις τις ετοιμασιες?

Εμεις κλεισαμε για 24 Ιουλιου! Μονη μου θα τα κανω ολα μου εχει κατσει να κανω μπομπονιερες βαζακια με πολυχρωμα κουφετα μεσα:D

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια.Ερημιες στο καφε μας,ελπιζω να ανακαμψουμε.Νοβεμπερ μου με το καλο η βαπτιση σας αλλα πες μου βρε κοριτσι,τί θα προλαβεις να κανεις μεχρι 3 γεναρη και με αργιες ενδιαμεσα?Καταλαβα οτι τα θες πολυ απλα αλλα ακομη και τα βασικα,ας πουμε μπομπονιερες, δε θελουν παραγγελια?Μακαρι να το απολαυσετε,πολυ μου αρεσει που σε διαβαζω τοσο ανεβασμενη.Ευαγγελια μου πως ειστε?Φτασατε ελλαδα?Ολα καλα με την πτηση?Εμεις καλα ειμαστε,περασαμε πολυ γεματο σαβ.κο,νομιιζω κιολας στα ορια της υπερβολης.Το σαββατο πηγαμε στο ριβερ που χε θεμα το φροζεν κι οι μικρες ξετρελαθηκαν,ντυθηκαν ελσες,ακους νινακι?Την πηγες τη νεφελιτσα?Την κυριακη πηγαμε θεατρο και βολτα θησειο-πλακα,ολα μαζι με το καρπουζακι.Το απογευμα ομως τις αφησα ολες και πηγα με την αδελφη μου να δουμε την ταινια του παπακαλιατη.Μου αρεσε παρα πολυ,πολυ ταλαντουχο παιδι τελικα.Μου αφησε μια πικρη αισθηση ετσι οπως περιγραφει την κατασταση στη χωρα μας,αλλα δυστυχως ειναι κι η πραγματικη.Απλως οσο εμεις ειμαστε ακομη καλα ζουμε στον μικροκοσμο μας και ενω ξερουμε οτι υπαρχουν και γινονται εκτροπα προσπαθουμε να τα αγνοησουμε.Το καρπουζακι μου δυστυχως βηχει κι αυριο θα παμε γιατρο να την δει για να κανουμε γιορτες ησυχοι.Νοβεμπερ μακαρι να μην κολλησει τιποτς η ζουζου σου.Το αλλο κοριτσια μου ειναι οτι αισθανομαι οπως σας εχω ξαναπει,μια βαθια κουραση.Δεν ειναι η κουραση που περναει μ εναν καλο υπνο ή λιγες ωρες στον καναπε.Αισθανομαι κουραση ακομη κι οταν κοιμαμαι,ρο νιωθετε ποτε αυτο?Δε λεω,δε βαζω κωλο κατω αλλα τι να κανω?Το ρεζουμε ειναι οτι τα φετινα χριστουγεννα νιωθω πιο ευτυχισμενη απο ποτε αλλα και πιο κουρασμενη απο ποτε.Ευτυχως τα χριστουγεννα δε θα κανω ευτυχως τραπεζι,θα παμε στη μεγαλη μου αδελφη,οποτε η εβδομαδα θα παει χαλαρα,με δραστηριοτητες για τα παιδια κι οχι με ετοιμασιες τετοιου τυπου.Lonestar το τζαμπο και τα παιχνιδαδικα δεν παιζονται τετοιες μερες.Τι θα παρεις στον μπεμπη σου?

Τι να μας κανει εμας ενα 12ωρο υπνου η' ενα πρωινο χωρις τα παιδια? Εμεις θελουμε οδοστρωτηρα να περασει απο πανω μας να ισιωσουν τα κοκκαλα μας!!σε καταλαβαινω απολυτα,με τρια μικρα παιδια απορω πως την παλευουμε:confused:κουραση ατελειωτη,ελα να δεις το σιδερο που εχω,4 πλυντηρια πανω στον καναπε και αρχιζω να περνω απο τα ασιδερωτα....αυριο εχει ο αντρας μου υπηρεσια και μου την εχει βαρεσει απο σημερα....εχει και ο γιος μου γιορτουλα στο νηπιαγωγειο στις 8.30 το πρωι και πρεπει να ξυπνησω την Μαγδαληνη να την ταισω για να παμε να τον δουμε....πως να το αφησω το παιδακι μονο του αυριο?ολοι οι γονεις εκει θα ειναι....πρωι πρωι με αυτο το ψοφοκρυο θα κουβαλαω και το μωρακι :(:( τι να κανω ομως!!

Οσο για τη βαφτιση 50 ατομα θα ειμαστε στην εκκλησια και 30 στο τραπεζι...η μαμα μου θα ασχοληθει με τον στολισμο,θα φερει μαζι της καμια γιρλαντα,κανα διακοσμητικο(εχει ανθοπωλειο στην πολη μας) , προσκλητηρια δεν θα βγαλω,τηλεφωνικως θα ενημερωσουμε και θα παραγγειλω 50-60 γλυκακια με καποιο αναμνηστικο βαφτισης επανω,ισως κανα βραχιολακι με ματακι και πεταλουδες,κατι θα βρω ετοιμοπαραδοτο...δεν ειναι πολλα τα κομματια οποτε δεν αγχωνομαι.εκλεισα κομμωτρια εκεινη την ημερα το πρωι,νυχια στις 31 Δεκεμβριου,βαψιμο θα κανω μονη μου και ρουχα ειχα ψωνισει στις εκπτωσεις του Νοεμβρη για ολη την οικογενεια.των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν:-P καθολου δεν αγχωνομαι,ειμαι πιο χαλαρη απο ποτε....εσεις ποτε με το καλο? Αλεξανδρα ειπατε το ονομα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Α! και βαφτιστικα ρουχα θα παρω ενα φορεματακι απο το μαγαζι που θα παραγγειλω τις μπομπονιερες,εχει ετοιμοπαραδοτα φορεματακια,λαδοπανα και μπουκαλια κλπ θα χρησιμοποιησω της μεσαιας μου,φωτογραφο κλεισαμε επισης.τι αλλο???:confused::confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

γεια σας κοριτσια.οντως ερημια.

νοβεμπερ ελπιζω να μην αρρωστησετε!οντωςτσακ μπαμ η βαφτιση. βαφτιστικα βρηκες και σταυρο?

μελνταν μπηκαμε και βγηκαμε.πηρα πολυ συγκεκριμενα πραγματα.ηθελα να του παρω ενα φορμακι που ειχα μπανισει στο πρεναταλ αλλαδε βρηκα νουμερο.θαδω.περαστικα στην μικρη σου.και γω θελω πολυ να παω σινεμα.οι αδερφες μου πανε πολυ συχνα αλλα δισταζω να αφησω τον μπεμπη.το ουζερι τσιτσανης θα θελα να δω.παλια δεν αφηνα ταινια για ταινια.:(

τωρα που γραφω τον εχω στην ποδια μου και μου τρωει το χερι....πρεπει να μαι πολυ νοστιμη!

Οντως πολυ γρηγορα το αποφασισαμε,εγω το ειχα στο μυαλο μου απο τον Νοεμβρη,αλλα δεν ψηνοτανε ο δικος μου μεχρι που του πιπιλησα το μυαλο 2 μηνες τωρα και στο τελος ενεδωσε:Pβασικα ημουνα τυχερη που υπηρχε ημερομηνια μετα την Πρωτοχρονια.για 3/01 σκεφτομουνα εδω και δυο μηνες και τελικα ητανε κενη η εκκλησια.θα μας βαφτισει ο πατερ που βαφτισε τα παιδια μου και μας παντρεψε κιολας.ετσι θα ολοκληρωθει το παζλ!σταυρο θα αγορασει ο νονος δηλαδη η αδερφη μου,γιατι ο ανηψιος μου ειναι 8 χρονων,εμπιστευομαι το γουστο της και της ειπα να διαλεξει αυτη χωρις να τον δω.της ειπα μονο να ειναι χρυσο και οχι λευκοχρυσο.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια μου τι κάνετε;Ευαγγελία μου πως φτάσατε;έχω απορία να δω πως της φάνηκε της μικρής στο αεροπλάνο..Αχ βρε Αντωνία μου γι'αυτό μετά είσαι κομμάτια όλη την ώρα δουλειές και με τα παιδιά..ευτυχώς η καρπουζελιτσα είναι ήσυχο παιδάκι οπότε τουλάχιστον τα προλαβαίνεις..Αλλά δεν μπορείς να τα αφήσεις και έτσι και εγώ όλη την ώρα δουλειές κάνω και πάλι χάλια γίνονται όλο κόσμο έχουμε έρχονται και για το μωρό και γίνεται στη σαλονοτραπεζαρια ένας χαμός..Σήμερα έκανα λαχανοντολμαδες απίστευτοι και επειδή η κουμπάρα μας τρώει μόνο κοτόπουλο τα έκανα με κιμά γαλοπούλας πολύ ωραίοι και επειδή δεν ο λάχανο ήταν μικρό έβαλα και μερικά φύλα μαρουλιου. Αδειασε η κατσαρόλα..Και εμένα lone star η δικιά μου είναι εδώ και κάτι μέρες με τα χέρια στο στόμα το δικό της βέβαια τι της το βγάζω αυτή εκεί τι της δίνω μασητικα δεν καταλαβαίνει τίποτα ...βροχούλα μου άντε με το καλό να γίνει η βάφτιση σας..Μια χαρά θα είναι το κοριτσάκι σου δεν νομίΖω να την αρπάξει άντε μύξες να έχει αυτές οι μύξες έλεος από που βγαίνουν ήθελα μανιέρα όλη την ώρα ..βέβαια είναι και ο καιρός επικίνδυνος έχει καλό καιρό αλλά γεμάτο ιώσεις...Ποτέ θα τα προλάβεις μέχρι την βάφτιση τόσο γρήγορα. Εδώ στην Αθήνα για να κλείσεις Εκκλησία πας από τώρα για τον Σεπτέμβρη και αν έχει όταν θες εσύ..χθες ειμασταν φαΐ καφέ στο mall ο πανικός Κόσμος Παναγία μου βοήθα . Ωραία ατμόσφαιρα όμως και μετά πήγαμε και για φαγητό..περάσαμε ωραία βέβαια το κοριτσάκι μου όταν είμαστε έξω δεν πολύ τρώει χαζεύει η θέλει να είμαστε ξαπλωμενες για να την ταΐσω ..Αλλά εντάξει κοιμήθηκε και μετά στο φαγητό κοιτούσε τον κόσμο..Αφήστε που με έχει πιάσει καταναλωτική μανία θέλω να τα αγοράσω όλα...λεφτά δεν έχουμε αλλά όλα μου αρέσουν ότι βλέπω το θελω

Αστο, απο λεφτα οι δυο τελευταιοι μηνες ητανε καταστροφικοι! Το απολυτο ξεπαραδιασμα...γιαυτο και η βαφτιση θα γινει κλειστη σχετικα.μια χαρα τα προλαβαινω μεχρι εκεινη την ημερα.αμα κατι το θελεις παρα πολυ σου φαινεται πολυ ευκολο...ειμαι πολυ χαλαρη και ευτυχισμενη που ολα πανε οπως τα ειχα στο μυαλομου,οποτε τωρα δεν θα αφησω τιποτα απο τις προετοιμασιες να με αγχωσει:rolleyes: εμας ητανε καθαρα θεμα τυχης που βρηκα την ημερομηνια που ηθελα στην συγκεκριμενη εκκλησια.και εδω ολοι εχουνε κλεισει μεχρι το καλοκαιρι.ισως επειδη μεσα στην καρδια του χειμωνα δεν κανουνε πολλες βαφτισεις,ποιος ξερει.!! Εγω τις αλλες βαφτισεις τις ειχα κανει την μια τον Ιουνιο και την αλλη Σεπτεμβρη,οποτε τωρα θα χτυπησω και εναν χειμωνα να πω οτι τα εκανα ολες τις εποχες του χρονου χαχαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαχη μου τις καθημερινες κουραζομαι απο τις δουλειες και τα σαβ.κα απ τις βολτες.Μωρε περα απ την πλακα οι απαιτησεις των τριων παιδιων ειναι πολλες,το μπανιο τους,το ντυσιμο,τα φαγητο,οι τσαντες για το σχολειο,να υπαρχουν παντα καθαρα ρουχα,οι γιατροι τους,αστα ειναι πολλα για ενα ατομο.Ωραιο το mall ε?Ωραιο στολισμο κανουν συνηθως,θα παμε κανα απογευμα ειπαμε την αλλη εβδομαδα.Αυτην ειμαστε φουλ στα σχεδια.Ακομη δεν εχουμε παει στα βαφτιστηρια ουτε εχουν ερθει οι δικες μας νονες.Οι λαχανοντολμαδες ειναι απο τα αγαπημενα μου φαγητα,τρελαινομαι.Α δε σας ειπα και το νεο μου,επιτελους πηρε μπρος ο οργανισμος μου κι εχασα τα δυο κιλα που ηθελα οπωσδηποτε να χασω πριν τις γιορτες.Αλλα δυο-τρια θελω για να νιωσω σουπερ,ηδη και με τα δυο φανηκε πολυ η διαφορα.

Και εγω εχασα δυο κιλα μεσα σε δυο βδομαδες,και μου κανει πολυ εντυπωση:rolleyes:

Ειχα απογοητευτει,νομιζα οτι τα παιξε ο μεταβολισμος μου,τελικα ολα θελουν τον χρονο τους! Εγω εχω αλλα 3 κιλα να χασω.....αλλα οταν λεω οτι εχασα 27:shock::shock::shock: ολοκληρα κιλα τοτε λεω δοξα τον Θεο....αντε και το καλοκαιρι θα βγουμε κορμαρες στην παραλια:-P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...