Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλημερα!

ειμαι ξυπνια απο τις 3 το βραδυ.χτες αργησα να κλεισω το καλοριφερ το βραδυ και εκανε ζεστη λεει και ο αντρας μου δεν μπορουσε να κοιμηθει και με ξυπνησε να μου κανει παραπονο.και μετα κοιμηθηκε ο κυριος και γω στριφογυρνουσα μεχρι τισ 5 που σηκωθηκα και εβαλα σιδερο.τωρα θα μαι κομματια ολη μερα.ο μπεμπης κοιμαται ακομη.

μαριανθη οντως το ρυζι κανει δυσκοιλιοτητα γιαυτο το δινουν και στις διαρροιες.δωστης πολυ γαλα και νερο και θα περασει.το ρυζαλευρο το συνεχιζεις?ελεος κι αυτος ο αντρας σου.βαριεται?βρες εκει εναν αλλο γιατρο να πατε.νομιζω ειναι ψυχοφθορο να αμφισβητεις συνεχεια τον γιατρο και να σκεφτεσαι 2 και 3 αυτα που λεει.

ποπακι ασε το fb ελα στο καφε;)

ξυπνησε ο πριγκηπας μπααααι

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚαλημέρΑ κορίτσια μου όμορφα μίλησα με το μαρουσκακι έχετε πολλά χαιρετίσματα καλές γιορτές πολλά φιλιά δεν προλαβαίνει να μπει τρέχει το κορίτσι και δεν φτάνει που να προλάβει και αυτή απορώ..βροχούλα εσύ που είσαι;Ευαγγελία μου τι κάνεις τι καιρό έχετε εκεί..Και εμείς lone star το καλοριφέρ φουλ αναμμένο με το μωρό..Καλά βρε κορίτσι σηκωθηκες από τις 5νς σιδερωσεις πως το μπορείς μπράβο σου..Εγώ κορίτσια το έχω καταργήσει το σιδέρωμα μόνο τα κουστούμια του άντρα μου πουκάμισα και τα παντελόνια του μόνο..

ewKwp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Μαριάνθη μου την πειραξε τόσο το ρυζάλευρο ε; Πόσο καιρό θα της δίνεις; Εχω ακούσει βεβαια πως με την έναρξη των στερεων τα κακά αλλάζουν σύσταση και μυριζουν κιολας. Αοσμα και στην κλασικη μουσταρδι αποχρωση με υγρη υφή μόνο τα θηλάζοντα. Μήπως είναι από την έναρξη των στερεών αυτό;

Μάχη μου καλά είμαστε κι εμείς!Εδώ κλασικά, κρύο και μουντάδα. Τι ωραία φαγητά ακούω; Μου άνοιξες την όρεξη! Ολες οι νοικοκυρες εδώ μαζευτήκατε καλέ; Να διαβάζω φαγητά και να μου τρέχουν τα σάλια;

Meldan μου συγχαρητηρια για το ανηψάκι σας που πάνε όλα κατ'ευχήν. Το φύλο πότε θα το μάθετε; Γελασα με τα καλοκαιρινά φρούτα! Σκέψου από τώρα ονόματα γιατί το καρπουζάκι και το φραουλίτσα είναι πιασμένα :tongue:

Κρίστι αρχισε να κοιμάται κι εσένα τυχερούλα ε; Εμείς ειδικά τώρα που είμαστε σε άλμα οι θηλασμοί και τα ξυπνήματα ακόμα χειρότερα. Πώς πάει με το αιματάκι στα κακά;

Εμείς κορίτσια μου σημερα το βραδυ πετάμε για Ελλάδα. Εγώ μονη μου με το μωρό και τρέμω!

Ανυπομονω να πάω να δω τους δικους μου, να δουνε κι αυτοι την Ειρηνούλα, αλλά μακάρι να μπορούσα να πατήσω ένα κουμπί και να ήμουν εκεί. Για να δουμε πως θα παει!

c8i6p2.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Μαριάνθη μου την πειραξε τόσο το ρυζάλευρο ε; Πόσο καιρό θα της δίνεις; Εχω ακούσει βεβαια πως με την έναρξη των στερεων τα κακά αλλάζουν σύσταση και μυριζουν κιολας. Αοσμα και στην κλασικη μουσταρδι αποχρωση με υγρη υφή μόνο τα θηλάζοντα. Μήπως είναι από την έναρξη των στερεών αυτό;

Μάχη μου καλά είμαστε κι εμείς!Εδώ κλασικά, κρύο και μουντάδα. Τι ωραία φαγητά ακούω; Μου άνοιξες την όρεξη! Ολες οι νοικοκυρες εδώ μαζευτήκατε καλέ; Να διαβάζω φαγητά και να μου τρέχουν τα σάλια;

Meldan μου συγχαρητηρια για το ανηψάκι σας που πάνε όλα κατ'ευχήν. Το φύλο πότε θα το μάθετε; Γελασα με τα καλοκαιρινά φρούτα! Σκέψου από τώρα ονόματα γιατί το καρπουζάκι και το φραουλίτσα είναι πιασμένα :tongue:

Κρίστι αρχισε να κοιμάται κι εσένα τυχερούλα ε; Εμείς ειδικά τώρα που είμαστε σε άλμα οι θηλασμοί και τα ξυπνήματα ακόμα χειρότερα. Πώς πάει με το αιματάκι στα κακά;

Εμείς κορίτσια μου σημερα το βραδυ πετάμε για Ελλάδα. Εγώ μονη μου με το μωρό και τρέμω!

Ανυπομονω να πάω να δω τους δικους μου, να δουνε κι αυτοι την Ειρηνούλα, αλλά μακάρι να μπορούσα να πατήσω ένα κουμπί και να ήμουν εκεί. Για να δουμε πως θα παει!

Ευαγγελία μου καλό ταξίδι να έχετε. Όλα καλά θα πάνε και θα φτάσετε μπαμ μπαμ να μην ανησυχείς..Να δούνε και πως θα φανεί στη ειρηνουλα. Και εγώ αν ταξίδευα μόνη μου θα αγχωνομουν λιγάκι αλλά Ενταξει θα είστε. Θα χαρούν τόσο πολύ οι δικοί σου είναι οι γιορτές οικογενειακή υπόθεση εμένα Έτσι μου αρέσει να είμαστε όλοι μαζί..Ο άντρας σου δεν θα έρθει Έ;δουλεύει;αχ ωραία θα ηταν αν είσασταν Αθήνα να βλεπομασταν αλλά τι να κάνουμε δεν πειράζει κάποια στιγμή ίσως βρεθούμε. Φιλάκια πολλά και καλό ταξίδι αγάπη μου

ewKwp3.png

Ελα ευαγγελια μου κι ελεγα που χαθηκες.Καλο ταξιδι να χετε.Γιατι τρεμεις ομως βρε?Ποση ωρα ειναι η πτηση?Ολα καλα θα πανε.Θα ρθει κι ο αντρας σου να σας βρει?Οπως λεει κι η μαχη μακαρι να ερχοσουν αθηνα να σε γνωριζαμε.Ποπακι δεν κανω fb.Που να τα προλαβω ολα καλε?Γραψε εδω,γραψε εκει...μου αρεσει το καφε μας,εδω θα μεινω,εμφανιστειτε κι οι υπολοιπες.Μαρουσκα μου δεν ξερω αν μας διαβαζεις,χαιρομαι που εισαι καλα αν και δε σου κρυβω πως παραξενευομαι που δεν εχεις μπει ουτε για ενα μικρο μηνυματακι αποχαιρετισμου.Lonestar σιδερο στις πεντε τα ξημερωματα?Εχουμε τρελαθει τελειως,καλα ο αντρας σου αφου ζεσταινοταν γιατι δε σηκωθηκε να σβησει το καλοριφερ?Αβυσσος η ψυχη των αντρων..Εγω σημερα ειμαι πολυ βιδωμενη με τον δικο μου αλλα δε μιλαω για να περασουμε ηρεμο σαβ.κο.Μαχη κι εγω μαζι σου,μου αρεσει πολυ ν ανοιγω το σπιτι και να χω κοσμο.Απ ολα τα σπιτια φιλων και γνωστων το δικο μας ειναι κεντρο διερχομενων.Το απογευμα στη ρυθμικη θα κανουν πυτζαμα-παρτυ,πρωτη φορα το ακουω αλλα η μελινα ξετρελαθηκε με την ιδεα.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Ελα ευαγγελια μου κι ελεγα που χαθηκες.Καλο ταξιδι να χετε.Γιατι τρεμεις ομως βρε?Ποση ωρα ειναι η πτηση?Ολα καλα θα πανε.Θα ρθει κι ο αντρας σου να σας βρει?Οπως λεει κι η μαχη μακαρι να ερχοσουν αθηνα να σε γνωριζαμε.Ποπακι δεν κανω fb.Που να τα προλαβω ολα καλε?Γραψε εδω,γραψε εκει...μου αρεσει το καφε μας,εδω θα μεινω,εμφανιστειτε κι οι υπολοιπες.Μαρουσκα μου δεν ξερω αν μας διαβαζεις,χαιρομαι που εισαι καλα αν και δε σου κρυβω πως παραξενευομαι που δεν εχεις μπει ουτε για ενα μικρο μηνυματακι αποχαιρετισμου.Lonestar σιδερο στις πεντε τα ξημερωματα?Εχουμε τρελαθει τελειως,καλα ο αντρας σου αφου ζεσταινοταν γιατι δε σηκωθηκε να σβησει το καλοριφερ?Αβυσσος η ψυχη των αντρων..Εγω σημερα ειμαι πολυ βιδωμενη με τον δικο μου αλλα δε μιλαω για να περασουμε ηρεμο σαβ.κο.Μαχη κι εγω μαζι σου,μου αρεσει πολυ ν ανοιγω το σπιτι και να χω κοσμο.Απ ολα τα σπιτια φιλων και γνωστων το δικο μας ειναι κεντρο διερχομενων.Το απογευμα στη ρυθμικη θα κανουν πυτζαμα-παρτυ,πρωτη φορα το ακουω αλλα η μελινα ξετρελαθηκε με την ιδεα.Φιλια

Και εμένα ανυωνιτσα μου κεντο διερχομένων είναι και το σπίτι μας ακόμα και τώρα με το μωρό μπορει ώρες ώρες να γκρινιάζω αλλά μου αρέσει πολύ θέλουμε κόσμο εμείς στο σπίτι..πυτζσμσ πάρτυ τέλεια να μας πεις πως θα είναι να περάσετε όμορφα..Δεν ξέρω και εμένα μου έκανε εντύπωση το μσρουσκακι μας γι'αυτό της έστειλα και email.Αλλά αυτα μου είπε αυτά σας λέω..μπράβο Αντωνία μου εσύ κρατιεσαι εγώ αν είμαι βιδωμενη και δεν το συζητήσω εκείνη την ώρα τρελαίνομαι με τρώει από μέσα μου που να αφήσω να περάσει και σκ θα είχα τρελαθεί..βέβαια αυτό που κάνω εγώ είναι χειρότερο μπορεί ο άλλος να θέλει να ηρεμήσει και εγώ τον ζαλιζω εκείνη την ωρα

ewKwp3.png

μαχη μονο τα ρουχα του μπεμπη σιδερωνω απο προσωπικη παραξενια παροτι τα βαω στεγνωτηριο.τα δικα μας δε τα σιδερωνω πια.κουστουμια?ουτε να το σκεφτομαι δε θελω ειδικα τα πουκαμισα και οι τσακισεις..οποτε ειναι να βαλει ο αντρας μου πουκαμισο δυνοπαθω..και στο τελος το σιδερωνει μονος του γιατι δε θελει ουτε ζαρα.ευτυχως φοραει σπανια αν και του πανε.

μελνταν κλειστο ηταν το καλοριφερ απλα το εκλεισα στις 11 και ειχε μεινει η ζεστη.φυσικα τωρα κουτουλαω ανυπομονω να παω για υπνο.χαρα στο κουραγιο σου.και γω πολυ τα κραταω μεσα μου τον τελευταιο καιρο,να δουμε για ποσο.

ευαγγελια με το καλο να ερθεις Ελλαδα!θα μεινεις καιρο?ολα καλα θα πανε με το αεροπλανο.το πολυ πολυ να θηλασετε on air.

KPOzp2.png deXnp3.png

καλημερα!

ειμαι ξυπνια απο τις 3 το βραδυ.χτες αργησα να κλεισω το καλοριφερ το βραδυ και εκανε ζεστη λεει και ο αντρας μου δεν μπορουσε να κοιμηθει και με ξυπνησε να μου κανει παραπονο.και μετα κοιμηθηκε ο κυριος και γω στριφογυρνουσα μεχρι τισ 5 που σηκωθηκα και εβαλα σιδερο.τωρα θα μαι κομματια ολη μερα.ο μπεμπης κοιμαται ακομη.

μαριανθη οντως το ρυζι κανει δυσκοιλιοτητα γιαυτο το δινουν και στις διαρροιες.δωστης πολυ γαλα και νερο και θα περασει.το ρυζαλευρο το συνεχιζεις?ελεος κι αυτος ο αντρας σου.βαριεται?βρες εκει εναν αλλο γιατρο να πατε.νομιζω ειναι ψυχοφθορο να αμφισβητεις συνεχεια τον γιατρο και να σκεφτεσαι 2 και 3 αυτα που λεει.

Ανά 2-3 μέρες της δίνω και πολύ αραιωμένο με μητρικό γάλα. Όντως είναι ψυχοφθόρο να έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου στον γιατρό και να το σκέφτεσαι δυο και τρεις φορές αν θα ακολουθήσεις τη νέα του σύσταση...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Και εγώ το είχα διαβάσει αυτό, αλλά και το ριζάλευρο δεν είναι και ότι καλύτερο γενικά. Μπορεί να φταίνε και οι στέρεες δεν ξέρω. Πάντως αν το μισούσα μια φορά, τώρα το μισώ δέκα! χαχα Θα της το δίνω μέχρι τέλη του μήνα.

Καλή πτήση! Όλα καλά να πάνε!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα!

Και εγώ έχει τύχει να σιδερώσω 5 το πρωί! Ωραίες εμπειρίες!:tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Για σας βρε κοριτσαρες!! Εδω καιγω ολη μερα σαν τον Βεγγο:P χαιρομαι που εισαστε ολες καλα και τα μωρακια σας.τωρα που μεγαλωνουνε μπορουμε να τα ζουλαμε και καλυτερα χαχαχα....Εν συντομια να σας γραψω καποια νεακια γιατι κουτουλαω....Εγω λεω να κανω τραπεζι τα Χριστουγεννα καποιους κουμπαρους μας,γιορταζει και ο γιος μου εκεινη την ημερα,οποτε εχω αρχισει να ψαχνω συνταγες....ελεγα να κανω σιγουρα ενα μοσχαρακι με δαμασκηνα και σταφυδες,και η' κατσικι 2-3 κιλα στη γαστρα η' πανσετα μεγαλο κομματι γυρω στα 3 κιλα με διαφορα μυρωδικα...και ολα τα αλλα ορεκτικα,σαλατες , αλοιφες,αυτα ειναι ευκολα.χρονος να υπαρχει και χρημα:P Ειπατε για τεταμενο κλιμα με τους συζυγους σας !!! Ακουγα σημερα την Πατερα στο Πρωινο μου που ελεγε να μην κανουμε συζητησεις αυτο σκ με οικογενεια,συγγενεις γιατι η σεληνη μπηκε στον Αρη:confused: καπως ετσι τελοσπαντων....και πανω που ηθελα να τα χωσω στον δικο μου γιατι πολλα του τα εχω μαζεμενα....ε!δεν αντεξα και πριν κανα δυωρο του ανοιξα συζητηση για την βαφτιση!!!σας πληροφορω οτι πηγε καλα το πραγμα.ειπαμε να κανουμε νονο τον ανηψιο μου,της αδερφης μου το αγορακι που ειναι 8 χρονων και την Κυριακη να παμε στον ιερεα να κλεισουμε ημερομηνια για μετα την Πρωτοχρονια.Εγω σκεφτομαι για 3 Ιανουαριου η' τα Θεοφανεια.οποτε εχει ελευθερη την εκκλησια θα κλεισουμε την βαφτιση.ανυπομονω να γινει συντομα γιατι δεν θελω να μενουμε αβαφτιστοι πολυ καιρο,και θελω να ξεμπερδευω με αυτο.εχουμε να δουμε το αιμαγγειωμα στο λαιμουδακι της μετα οποτε δεν πρεπει να εκκρεμει και μια βαφτιση στη μεση.εξαλλου τριτη φορα βαφτιζουμε,δεν θα κανουμε κατι ιδιαιτερο αυτη τη φορα,τα μεγαλα γλεντια τα καναμε τις προηγουμενες φορες που ειχαμε λεφτα και ορεξη,τωρα τελειωσανε και αυτα.....βαριεμαι απιστευτα το τρεξιμο της βαφτισης και την πολυκοσμια....λιγοι και καλοι,που θα μας ευχηθουνε απο την καρδια τους να ειναι γερο και καλοτυχο το παιδακι μας...ουτε δωρα θελω,ουτε βαβουρα,μια φορα επιτελους να καταλαβω το μυστηριο της βαφτισης σε ενα παιδι μου.Αντε μακαρι να πανε ολα καλα και να ερθουν και οι γονεις μου να δουν επιτελους το μωρο και αυτοι....Θα σας ενημερωσω την Κυριακη για τα αποτελεσματα.....λετε να κανει Πρωτοχρονιατικο μπανακι η Μαγδαληνη????;)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Για σας βρε κοριτσαρες!! Εδω καιγω ολη μερα σαν τον Βεγγο:P χαιρομαι που εισαστε ολες καλα και τα μωρακια σας.τωρα που μεγαλωνουνε μπορουμε να τα ζουλαμε και καλυτερα χαχαχα....Εν συντομια να σας γραψω καποια νεακια γιατι κουτουλαω....Εγω λεω να κανω τραπεζι τα Χριστουγεννα καποιους κουμπαρους μας,γιορταζει και ο γιος μου εκεινη την ημερα,οποτε εχω αρχισει να ψαχνω συνταγες....ελεγα να κανω σιγουρα ενα μοσχαρακι με δαμασκηνα και σταφυδες,και η' κατσικι 2-3 κιλα στη γαστρα η' πανσετα μεγαλο κομματι γυρω στα 3 κιλα με διαφορα μυρωδικα...και ολα τα αλλα ορεκτικα,σαλατες , αλοιφες,αυτα ειναι ευκολα.χρονος να υπαρχει και χρημα:P Ειπατε για τεταμενο κλιμα με τους συζυγους σας !!! Ακουγα σημερα την Πατερα στο Πρωινο μου που ελεγε να μην κανουμε συζητησεις αυτο σκ με οικογενεια,συγγενεις γιατι η σεληνη μπηκε στον Αρη:confused: καπως ετσι τελοσπαντων....και πανω που ηθελα να τα χωσω στον δικο μου γιατι πολλα του τα εχω μαζεμενα....ε!δεν αντεξα και πριν κανα δυωρο του ανοιξα συζητηση για την βαφτιση!!!σας πληροφορω οτι πηγε καλα το πραγμα.ειπαμε να κανουμε νονο τον ανηψιο μου,της αδερφης μου το αγορακι που ειναι 8 χρονων και την Κυριακη να παμε στον ιερεα να κλεισουμε ημερομηνια για μετα την Πρωτοχρονια.Εγω σκεφτομαι για 3 Ιανουαριου η' τα Θεοφανεια.οποτε εχει ελευθερη την εκκλησια θα κλεισουμε την βαφτιση.ανυπομονω να γινει συντομα γιατι δεν θελω να μενουμε αβαφτιστοι πολυ καιρο,και θελω να ξεμπερδευω με αυτο.εχουμε να δουμε το αιμαγγειωμα στο λαιμουδακι της μετα οποτε δεν πρεπει να εκκρεμει και μια βαφτιση στη μεση.εξαλλου τριτη φορα βαφτιζουμε,δεν θα κανουμε κατι ιδιαιτερο αυτη τη φορα,τα μεγαλα γλεντια τα καναμε τις προηγουμενες φορες που ειχαμε λεφτα και ορεξη,τωρα τελειωσανε και αυτα.....βαριεμαι απιστευτα το τρεξιμο της βαφτισης και την πολυκοσμια....λιγοι και καλοι,που θα μας ευχηθουνε απο την καρδια τους να ειναι γερο και καλοτυχο το παιδακι μας...ουτε δωρα θελω,ουτε βαβουρα,μια φορα επιτελους να καταλαβω το μυστηριο της βαφτισης σε ενα παιδι μου.Αντε μακαρι να πανε ολα καλα και να ερθουν και οι γονεις μου να δουν επιτελους το μωρο και αυτοι....Θα σας ενημερωσω την Κυριακη για τα αποτελεσματα.....λετε να κανει Πρωτοχρονιατικο μπανακι η Μαγδαληνη????;)

Α και εσύ σύντομα θα κάνεις την βάφτιση. Με το καλό η νεοφώτιστη! Γερή και ευλογημένη να ναι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

γεια σας κοριτσια!

νοβεμπερ με το καλο η βαφτιση!ωραια ιδεα ο ανηψιος για νονος!

ευαγγελια εφτασες?ολα καλα με το ταξιδι?

εμενα τα αγορια μου κοιμουνται και ειπα να σερφαρω λιγο.το πρωι πηγαμε τζαμπο και μετα αγορα να παρουμε και κατι αλλα δωρα.καλα στα τζαμπο πηγαμε με το ανοιγμα και γινοταν απεξω χαμος.τοσο γρηγορες αγορες δεν εχω ξανακανει για να μην περιμενουμε πολυ ωρα στα ταμεια.αλλα τελιωσαμε σημερα με τα δωρα.μονο του μπεμπη μου δεν πηρα τιποτα ακομα..

φιλαααααακια!

KPOzp2.png deXnp3.png

Μαριανθη μου και lonestar ευχαριστω πολυ για τις ευχες:P τελικα κλεισαμε για τις 3 Ιανουαριου να βαφτισουμε την γλυκια μας ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ!! Κοριτσια ειμαι τρελα ευτυχισμενη,επιτελους μετα απο πααααααααρα πολυ καιρο χαμογελαω ξανα.Ανυπομονω να φτασει η μερα αυτη,να βαφτιστει το παιδακι μου!Πεταω σας λεω:tongue::tongue:

Ο γιος μου σημερα εκανε δεκατα,ολο μας περιτριγυριζει ιωση οικογενειακως:evil:αχ μην κολλησει τιποτα η ψυχουλα μου..........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσακια.Ερημιες στο καφε μας,ελπιζω να ανακαμψουμε.Νοβεμπερ μου με το καλο η βαπτιση σας αλλα πες μου βρε κοριτσι,τί θα προλαβεις να κανεις μεχρι 3 γεναρη και με αργιες ενδιαμεσα?Καταλαβα οτι τα θες πολυ απλα αλλα ακομη και τα βασικα,ας πουμε μπομπονιερες, δε θελουν παραγγελια?Μακαρι να το απολαυσετε,πολυ μου αρεσει που σε διαβαζω τοσο ανεβασμενη.Ευαγγελια μου πως ειστε?Φτασατε ελλαδα?Ολα καλα με την πτηση?Εμεις καλα ειμαστε,περασαμε πολυ γεματο σαβ.κο,νομιιζω κιολας στα ορια της υπερβολης.Το σαββατο πηγαμε στο ριβερ που χε θεμα το φροζεν κι οι μικρες ξετρελαθηκαν,ντυθηκαν ελσες,ακους νινακι?Την πηγες τη νεφελιτσα?Την κυριακη πηγαμε θεατρο και βολτα θησειο-πλακα,ολα μαζι με το καρπουζακι.Το απογευμα ομως τις αφησα ολες και πηγα με την αδελφη μου να δουμε την ταινια του παπακαλιατη.Μου αρεσε παρα πολυ,πολυ ταλαντουχο παιδι τελικα.Μου αφησε μια πικρη αισθηση ετσι οπως περιγραφει την κατασταση στη χωρα μας,αλλα δυστυχως ειναι κι η πραγματικη.Απλως οσο εμεις ειμαστε ακομη καλα ζουμε στον μικροκοσμο μας και ενω ξερουμε οτι υπαρχουν και γινονται εκτροπα προσπαθουμε να τα αγνοησουμε.Το καρπουζακι μου δυστυχως βηχει κι αυριο θα παμε γιατρο να την δει για να κανουμε γιορτες ησυχοι.Νοβεμπερ μακαρι να μην κολλησει τιποτς η ζουζου σου.Το αλλο κοριτσια μου ειναι οτι αισθανομαι οπως σας εχω ξαναπει,μια βαθια κουραση.Δεν ειναι η κουραση που περναει μ εναν καλο υπνο ή λιγες ωρες στον καναπε.Αισθανομαι κουραση ακομη κι οταν κοιμαμαι,ρο νιωθετε ποτε αυτο?Δε λεω,δε βαζω κωλο κατω αλλα τι να κανω?Το ρεζουμε ειναι οτι τα φετινα χριστουγεννα νιωθω πιο ευτυχισμενη απο ποτε αλλα και πιο κουρασμενη απο ποτε.Ευτυχως τα χριστουγεννα δε θα κανω ευτυχως τραπεζι,θα παμε στη μεγαλη μου αδελφη,οποτε η εβδομαδα θα παει χαλαρα,με δραστηριοτητες για τα παιδια κι οχι με ετοιμασιες τετοιου τυπου.Lonestar το τζαμπο και τα παιχνιδαδικα δεν παιζονται τετοιες μερες.Τι θα παρεις στον μπεμπη σου?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...