Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαχη μου η κουμπαρα σου ειναι ακομη εδω?Θα κατσει ολες τις γιορτες?Την φιλοξενειτε?Θα κανεις τραπεζι ε?Χριστουγεννα λες η πρωτοχρονια?Κιωεγω θα κανω ενα μεγαλο τραπεζι σε ολους,μαλλον τα χριστουγεννα.Για μενου δεν εχω σκεφτει τιποτα ακομη.Απο αυριο θ αρχισω ψαξιμο και θα σου πω.Να μου πεις κι εσυ καμια ωραια και δοκιμασμενη συνταγη που ξερεις πολλες απ οτι εχω καταλαβει.Φιλια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαχη μου η κουμπαρα σου ειναι ακομη εδω?Θα κατσει ολες τις γιορτες?Την φιλοξενειτε?Θα κανεις τραπεζι ε?Χριστουγεννα λες η πρωτοχρονια?Κιωεγω θα κανω ενα μεγαλο τραπεζι σε ολους,μαλλον τα χριστουγεννα.Για μενου δεν εχω σκεφτει τιποτα ακομη.Απο αυριο θ αρχισω ψαξιμο και θα σου πω.Να μου πεις κι εσυ καμια ωραια και δοκιμασμενη συνταγη που ξερεις πολλες απ οτι εχω καταλαβει.Φιλια.

Ναι Αντωνία μου εμείς την φιλοξενούμε από τις 30 Νοέμβριου και θα φύγει 11ιανουαριου αν και είναι πολύ ωραία που είναι εδώ μαζί μας είναι και κουραστικό για μένα γιατί όλη την ώρα κάτι κάνω άσε που μαγειρεύω συνέχεια όμως πολλές φορές πρωί βράδυ..Ναι θα κάνω τραπέζι τα Χριστούγεννα και σκέφτομαι να κάνω σίγουρα ένα κομμάτι χοιρινό που κάνω πάντα με πορτοκάλι δεντρολίβανο και δαμάσκηνα ρυζακι με λαχανικά διάφορες σαλάτες θα κάνω τα ρολακια κοτόπουλου με παρμεζάνα που κάνω και είναι πολύ ωραία για τραπέζι μελωμενες πατάτες και λαχανοντολμαδες που έχω ωραίο λάχανο από το χωριό..Αυτά λέω να κάνω και θα κάνει και η μαμά μου καμία πίτα και η πεθερά μου κάτι άλλο..

ewKwp3.png

καλημερα!

μελνταν ναι εγω ειμαι με τα 4 αδερφια.εγω ειμαι η μεγαλυτερη με διαφορα.οταν γεννησαν πριν λιγα χρονια η αδερφη του αντρα μου το μικροτερο παιδι της και η κολλητη μου, πραγματικα τα αγαπουσα τα μωρα,μου ελειπαν οταν δεν τα εβλεπα και φυσικα ακομα τα λατρευω.αλλα το παιδι σου ειναι διαφορετικο.η πιο μεγαλη αγαπη που υπαρχει!επισης νιωθω σαν να τον ειχα παντα τον μπεμπη..

και γω αυτη τη συνταγη κανω.αυτην κανει και η μανα μου τα τελευταια 30 χρονια και την εχω βαρεθει και ισως γιαυτο δε μαρεσει.δεν βαζω και οση ζαχαρη λεει,ουτε τοσα αυγα.

εμεις τα χριστουγεννα θα παμε στα χωρια μας,θα μαγειρεψουν οι γιαγιαδες.πως και πως το περιμενω.αλλα δεν εχω τι να βαλω,δε μου κανει τιποτα,δεν θελω να αγορασω,αλλα βαριεμαι να κανω και διαιτα:tongue:απο 60 στα 70 ειναι ενα θεματακι:-P

μαχη πολυ καιρο θα μεινει η κουμπαρα σου!δεν σε βοηθαμε το σπιτι?εμενα οι πιο πολλοι φιλοι μου ειναι αθηνα..εδω εχω μονο την κολλητη μου και κανουμε παρεα κυριως με φιλους του αντρα μου.μου εχει λειψει λιγο ο κυκλος του παω για ενα καφε χαλαρα(αλλα ετσι κι αλλιως με το μωρο το χαλαρα δεν υπαρχει πια)

KPOzp2.png deXnp3.png

Κοριτσια μου καλημερα τι κανετε?

Εμεις ετσι κι ετσι, ο μπεμπης εκανε 2 φορες λιγο αιματακι με βλεννα στα κακα και μου ειπε η παιδιατρος μαλλον αλλεργια στα γαλακτομικα θα τα κοψω ολα για ενα μηνα και βλεπουμε.

Αντωνια μου τι ωραια αυτα που περιγραφεις με τα παιδακια σου τελειο αυτο με το μπανακι θελω κι εγω να το δοκιμασω:D

Εχθες ειχε ο αντρουλης μου γενεθλια του εκανα μια τουρτα του Παρλιαρου ωραια αλλα πολυ βαρια !Ηρθαν και οι γονεις μας τους κερασαμε ωραια ηταν. Το βραδυ ειδαμε ενα φανταστικο εργο στο σινεμα Ο γιος του Σαουλ λεγεται.

Μαχη μου εγω περυσι ειχα κανει τραπεζι τα Χριστουγεννα ειχα κανει χοιρινο στο φουρνο με δαμασκηνα κυδωνια γλυκοπατατα και καροτα και ψησαμε και μπριζολες ( εμεις το εχουμε στανταρ το ψησιμο χαχα).Φετος δεν το βλεπω μαλλον στον αδερφο του αντρα μου θα παμε.

κλασσικα με εχει πιασει αυτη η χαζομελαγχολια των Χριστουγεννων και δε θελω να κανω τιποταααααα :|

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

Επισης ξεχασα να σας πω! Το σουτζουκακι κοιμαται τις περισσοτερες μερες πολυ πλεον. Δηλαδη 10-6 η 10-5. Ενδιαμεσα κουνιεται μερικες φορες εγω λεω πειναει ετοιμαζω βυζι ξανακοιμαται! χαχαααχ :tongue::tongue:Τι να κανω να το αφηνω? Εσας που κοιμουνται πολυ τα ξυπνατε?

c6vNp3.png

Επισης ξεχασα να σας πω! Το σουτζουκακι κοιμαται τις περισσοτερες μερες πολυ πλεον. Δηλαδη 10-6 η 10-5. Ενδιαμεσα κουνιεται μερικες φορες εγω λεω πειναει ετοιμαζω βυζι ξανακοιμαται! χαχαααχ :tongue::tongue:Τι να κανω να το αφηνω? Εσας που κοιμουνται πολυ τα ξυπνατε?

γεια σου κριστι.κι εσενα αιμα ρε παιδι μου?κοκκινο ή καφε?εμενα καφε ηταν.ολη την ωρα κοιταω τα κακα του με το μικροσκοπιο,εχω καταντησει αηδια.εγω εκοψα γαλα και γιαουρτι.προς το παρον δεν εχω ξαναδει.

τελειος ο υπνος σας!η παιδιατρος μου εχει πει να μην τον αφηνω να κοιμαται πανω απο 8 ωρες.το ανωτερο που εχει κοιμηθει συνεχομενα ειναι 7 ωρες 1-2 φορες.συνηθως κοιμαται 11 με 9 πανω κατω αλλα κουνιεται και στριφογυρνα 2 φορες μεσα σαυτο το διαστημα. τον σηκωνω και τον θηλαζω κοιμισμενο.σπανια δεν ανοιγει το στομα και τον αφηνω αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν το κανει αυτο σε καμια ωρα ξαναξυπνα και τοτε τρωει.

KPOzp2.png deXnp3.png

Κριστη μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου,πολυχρονος.Την ταινια που λες ειδα να την διαφημιζουν,οντως φανηκε φοβερη αλλα δε νομιζω οτι θα αντεχα να τη δω.Με στρατοπεδο συγκεντρωσης και πατερα-γιο δεν ειναι?Δε μπορω να δω πια βαρια πραγματα,ψυχοπλακωνομαι κι επηρεαζομαι.Lonestar συνταγες για κεικ υπαρχοτν απειρες κι ευκολες.Εισαι της σοκολατας?Φτιαξε ενα σοκολατενιο να το ευχαριστηθεις αλλα φτιαξτο οπως το δινει η συνταγη,μην κοβεις υλικα γιατι μετα δεν σου βγαινουν καλα.Στη ζαχαροπλαστικη εχω καταλαβει οτι ακολουθεις πιστα δοσολογια και υλικα αλλιως δεν πετυχαινει.Σημερα δεν στειλαμε τη μελινα σχολειο και πηγαμε στο ελληνικο παιδικο μουσειο και βολτα στην πλακα.Ωραια ηταν αλλα ολο κατι κανουμε και νομιζω οτι το σωμα μου μ εγκαταλειπει.Νιωθω πολυ κουραση συσσωρευμενη αλλα κι αν αποφασισω να κατσουμε σπιτι πιο πολυ κουραζομαι με τρια παιδια μονη μου γι αυτο προτιμω το εξω που αλλαζω και παραστασεις και ξελαμπικαρει το μυαλο.Μαχη ωραιες οι συνταγες,ειδικα για λαχανοντολμαδες πεθαινω.Τα ρολα με παρμεζανα τα φτιαχνεις μονη σου?Της αργυρως ειναι να τα ψαξω?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κριστη μου αλλεργια κι εσεις στα γαλακτοκομικα?Επιδημια επεσε μ αυτο το θεμα?Ξεκινα την αποχη και βλεπεις.Εγω τη μπεμπα δεν την ξυπναω αλλα σταματησε απο μονη της τα δεκαωρα.Το συνηθισμενο της ειναι 10-5.Μια χαρα το σουτζουκακι σου.Καλη λυση και το ψησιμο αλλα επειδη το χουμε κανει απανωτες φορες,ειπαμε να μαγειρεψουμε.Θελω να ψαξω και καμια συνταγη και να παραγγειλω ενα μεγαλο σουπερ μαρκετ.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αχ βρε αντωνιτσα μου τι γλυκιά μανούλα που είσαι Όχι ότι όλες οι μαμάδες δεν είναι φυσικά και είναι απλά έτσι όπως τα λες κιόλας τόσο τρυφερά το έχω σκεφτεί και εγώ να το κάνω να σου πω την αλήθεια..Και η δικιά μου τρελαίνεται για το μπανακι...Την βάζω και κάθεται και παίζει κιολας με το νεράκι. Βροχούλα μου μπράβο στα παιδάκια σου λαμπερά που θα ήταν και εσύ με καμάρι μια όμορφη λαμπερή οικογένεια και με τα τακούνια και εγώ έχω βάλει Καλά τα πήγα αν και με την μικρή τα περπάτησα..βέβαια εγώ τα έχω συνηθίσει δυστυχώς γιατί στην δουλειά φοράω έτσι και αλλιώς ..Και εγώ τα μελομακάρονα του Άκη είχα κάνει πέρσι θέλω να κάνω και φέτος για να δω θα προλάβω να κάνω..Πολύ ωραία είχαν βγει πάντως..Για πείτε τι σμιλεύεται να κάνετε τις γιορτές;θα πάτε πουθενά;Εμείς εδώ οικογενειακά όλοι μαζί σπίτι θα έρθουν όλοι σε εμάς μιας και είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό. Ρίξτε καμια ιδέα Τι να έχει το μενού;Ά έστειλα και email στην μαρουσκα γιατί μου κάνει εντύπωση που έχει να μπει τόσο καιρό αν και είπε η βροχούλα ότι μπγκε κάπου αλλού και έγραψε της έστειλα

Εμείς Χριστούγεννα θα πάμε στους παππούδες και πρωτοχρονιά θα κάνουμε τα 3 μας στο σπιτάκι μας. Για το μενού της πρωτοχρονιάς σκεφτόμαστε γαλοπούλα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Κριστη μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου,πολυχρονος.Την ταινια που λες ειδα να την διαφημιζουν,οντως φανηκε φοβερη αλλα δε νομιζω οτι θα αντεχα να τη δω.Με στρατοπεδο συγκεντρωσης και πατερα-γιο δεν ειναι?Δε μπορω να δω πια βαρια πραγματα,ψυχοπλακωνομαι κι επηρεαζομαι.Lonestar συνταγες για κεικ υπαρχοτν απειρες κι ευκολες.Εισαι της σοκολατας?Φτιαξε ενα σοκολατενιο να το ευχαριστηθεις αλλα φτιαξτο οπως το δινει η συνταγη,μην κοβεις υλικα γιατι μετα δεν σου βγαινουν καλα.Στη ζαχαροπλαστικη εχω καταλαβει οτι ακολουθεις πιστα δοσολογια και υλικα αλλιως δεν πετυχαινει.Σημερα δεν στειλαμε τη μελινα σχολειο και πηγαμε στο ελληνικο παιδικο μουσειο και βολτα στην πλακα.Ωραια ηταν αλλα ολο κατι κανουμε και νομιζω οτι το σωμα μου μ εγκαταλειπει.Νιωθω πολυ κουραση συσσωρευμενη αλλα κι αν αποφασισω να κατσουμε σπιτι πιο πολυ κουραζομαι με τρια παιδια μονη μου γι αυτο προτιμω το εξω που αλλαζω και παραστασεις και ξελαμπικαρει το μυαλο.Μαχη ωραιες οι συνταγες,ειδικα για λαχανοντολμαδες πεθαινω.Τα ρολα με παρμεζανα τα φτιαχνεις μονη σου?Της αργυρως ειναι να τα ψαξω?

Βρε κορίτσι με 3 παιδιά, 1 σπίτι και 1 σύζυγο λογικό να κουράζεσαι! Εδώ εγώ με ένα μόνο παιδί και νομίζω ότι μια υπερκόπωση την έχω πάθει...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Τι κάνετε; Να σας πω τα νέα μου έτσι λίγο να σας τσιτώσω;

Χθες το Αναστασάκι ανέβασε πυρετό. Παίρνω τον γιατρό να ρωτήσω τι να κάνω και επί της ευκαιρίας τον ρωτάω για το ριζάλευρο μέχρι πότε. Λοιπόν, κάθεστε; Μου είπε αυτό το μήνα αν θέλω να της δίνω 2-3 γεύματα ριζάλευρο και τον άλλο μήνα ένα γεύμα φρούτα, ένα ριζάλευρο! Είμαι πλέον 100% σίγουρη ότι με πάει για αποθηλασμό! Όπως επίσης όταν τον ρώτησα αν το ριζάλευρο μπορεί να φέρει δυσκοιλιότητα μου είπε ναι αλλά μια συγκεκριμένη μάρκα που φαγώθηκε να μου την προωθεί μου είπε ότι δεν φέρνει. Οπότε είμαι και 100% σίγουρη ότι τα παίρνει από εταιρείες! Φυσικά δεν πρόκειται να τον ακούσω. Και σε αυτό με βρίσκει σύμφωνος και ο άντρας μου. Για πρώτη φορά πήρε θέση και είπαμε ότι στο παιδί θα δίνουμε λίγο τώρα αυτό το διάστημα να πάρει τα πάνω του και μετά τέλος

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Όχι αγάπη μου δεν είναι της Αργυρώς δικιά μου είναι βασικά της πεθεράς μου..παιρνω στήθος κοτόπουλο έχω ζητήσει να μου το κάνουν λεπτό για σνίτσελ το αλατοπιπερωνω και σε ένα μπολ έχω βάλει παρμεζάνα τριμμενη σκόρδο τριμμένο και μαϊντανό παίρνω και βάζω μέσα σε κάθε σνίτσελ το τυλιγω και του βάζω οδοντογλυφίδες ώστε να μπορέσω να το κλείσω και να μην μου βγει η γέμιση απέξω..Μετά βάζω στο τηγάνι λαδάκι και βάζω τα ρολακια τα γυρνάω να πάρουν λίγο χρώμα απ'όλες τις μεριές..Μετά Ρίχνω μέσα και μανιτάρια και κρασί λευκό και λίγο από την γέμιση και σε χαμηλή φωτιά τα αφήνω να δέσει και στο τέλος αφού έχει δέσει βάζω και κρέμα γάλακτος light όμως και βάζω και ελάχιστο νεράκι ίσα ίσα να γίνει και όταν πηξει είναι έτοιμο..Και μετά το κόβεις ροδέλες και ρίχνεις και την σαλτσουλα από πάνω και τα μανιτάρια και το σερβίρω με basmati με λαχανικά..

ewKwp3.png

Απαπαπα νοικοκυρές!Μια φορά έκανα τραπέζι σε συγγενεις καμια 20αρια ατομα και έστρωσα μόνο τα τραπέζια!Ηρθαν με τα φαγητά τους κ έψησαν στο τζάκι!Εβαλα σπίτι έβαλαν το φαγητό!Του χρόνου θα μαγειρέψω όμως!Να είμαστε καλά μεχρι τότε!!!

Μάχη δεν θα την πάλευα να έχω τόσο καιρό φιλοξενούμενη εκτός από την αδερφή μου!Η ανιψιά μου είναι 2 ετών...μέχρι να γεννησω την έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα και την πήγαινα κ βόλτα γιατί δουλευε η αδερφή μου! Κάθε μέρα πριν κοιμηθώ έβλεπα φώτο και ένα βιντεάκι για να ακούω την φωνούλα της...είναι ο ερωτάς μου και τώρα που έγινα μαμά καταλαβαίνω πόσο πολύ την αγαπάω!Είναι κάτι σαν το πρώτο μου παιδί!Ο μικρός της αδερφής μου είναι 2 βδομάδες πιο μικρός από την κορούλα μου και έτσι δεν τον έχω ζήσει πολύ και δεν έχω το ίδιο πάθος...Τώρα που δεν την βλέπω όπως πριν στεναχωριέμαι και κλαίω...τίποτα δεν άλλαξε που έκανα το δικό μου παιδί...απλά μου λείπει πιο πολύ!

8NkSp3.png

Γεια σας κοριτσια.Μαριανθη πως ειναι η μικρη απ τον πυρετο?Ιωση περνατε?Για το ρυζαλευρο δεν σχολιαζω γιατι σταματησε να μου κανει εντυπωση ο τι κι αν πει αυτος ο γιατρος,εντυπωση μου κανει που τον κρατατε ακομη αλλα οκ,εσεις ξερετε καλυτερα.Φραουλιτσες σε νιωθω για την ανηψια.Εγω κι ο αντρας μου ειχαμε παθει εξαρτηση απο τις κορες της αδελφης μου,απο κει παθαμε κολλημα και θελαμε κι εμεις κοριτσακια.Τωρα που εχω τις δικες μου δεν αλλαξε η αγαπη αλλα ο χρονος που μπορω να αφιερωνω συν το οτι ειναι πλεον μεγαλες κοπελες,13 και 17.Η μικρη ειναι που με βοηθουσε πολυ τις τελευταιες εβδομαδες της εγκυμοσυνης κι υπαρχει περιπτωση να γινουν κι οι δυο νονες της καρπουζελας.Μακαρι.Ποπο εσυ κι η αδελφη σου εχετε ολα τα παιδακια σας κοντα κοντα ηλικιακα ε?Κι εμενα της αλλης μου αδελφης ο μικρος ειναι τριων και δεν τον εχω ζησει καθολου μονο του αλλα απ την αλλη τα κανουμε ολα μαζι,παιδοτοπους,κουνιες,θεατρα,βολτες.

Ο αδελφος μου εκαναν αυχενικη.Ολα καλα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...