Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις καλα.Γιορτουλες χριστουγεννιατικες ειχαμε στα σχολεια μας.Στις παραστασεις η μικρη ηταν αγγελος κι η μεγαλη αστερι.Συγκινητικα ηταν να βλεπω τα παιδακια μου να συμμετεχουν σε γιορτουλες,και του χρονου να μαστε καλα

Καλα νοβεμπερ σκεφτομαι τι υφος και τι καμαρι θα χε η γαρυφαλλια με τοσο γκλιτερ πανω της...κι η δικη μου πεθαινει για οτιδηποτε λαμπει.Ποπο πολυ ωραιοι θα ησασταν οικογενειακως και με τη μπουμπουκελα αγιοβασιλιτσα.Εγω το μωρο δεν το πηρα γιατι το μεγαλυτερο μερος της γιορτης το χαν οργανωσει στην αυλη κι εκανε κρυο και δευτερον ειχε δραστηριοτητες που επρεπε να συμμετεχουμε κι εμεις οποτε η καρπουζελα εμεινε στα ζεστα της.Κατα τ αλλα σημερα δουλιτσες σπιτικες κι αυριο το απογευμα θα φτιαξουμε μελομακαρονα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις καλα.Γιορτουλες χριστουγεννιατικες ειχαμε στα σχολεια μας.Στις παραστασεις η μικρη ηταν αγγελος κι η μεγαλη αστερι.Συγκινητικα ηταν να βλεπω τα παιδακια μου να συμμετεχουν σε γιορτουλες,και του χρονου να μαστε καλα

Καλα νοβεμπερ σκεφτομαι τι υφος και τι καμαρι θα χε η γαρυφαλλια με τοσο γκλιτερ πανω της...κι η δικη μου πεθαινει για οτιδηποτε λαμπει.Ποπο πολυ ωραιοι θα ησασταν οικογενειακως και με τη μπουμπουκελα αγιοβασιλιτσα.Εγω το μωρο δεν το πηρα γιατι το μεγαλυτερο μερος της γιορτης το χαν οργανωσει στην αυλη κι εκανε κρυο και δευτερον ειχε δραστηριοτητες που επρεπε να συμμετεχουμε κι εμεις οποτε η καρπουζελα εμεινε στα ζεστα της.Κατα τ αλλα σημερα δουλιτσες σπιτικες κι αυριο το απογευμα θα φτιαξουμε μελομακαρονα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μολις χαλαρωσα απο μια γεματη μερα! Τωρα το απογευμα πηγαμε στην γιορτη της Γαρυφαλλιας , ειχε ντυθει νεραιδα αλλα εγω πιο πολυ μπαλαρινα την ειχα κανει:P ολο το μαλλι γκλιτερ της ειχα βαλει και γυρω απο τα ματια χρυσοσκονη,το κορμακι και αυτο με σπρευ το ειχα ψεκασει:rolleyes: αφου και του γιου μου τα μαλλια ειχανε κολλησει στρασακια.οποιος την πλησιαζε λαμπιριζε και αυτος χαχαχαχα! Η μπουμπουκα ητανε ντυμενη με το φορεμα του αγιου βασιλη που της ειχα αγορασει και εκλεψε τις εντυπωσεις!!ολοι την κοιταζανε και γελαγανε....και ητανε πολυ ησυχη,κοιταζε μονο και μετα καποια στιγμη αποκοιμηθηκε στην αγκαλια του αντρα μου.μετα οταν ξυπνησε μας μοιραζε χαμογελα,,καθολου δεν την ενοχλησε η φασαρια στον χωρο.ολα καλα το μαναρακι μου,με αφησε και μενα να χαρω την μεσαια μου...τωρα τα ποδια μου πονανε,ειχα βαλει κατι ψιλοτακουνα και εχω ξεσυνηθισει,ευτυχως δεν εφαγα καμια τουμπα με το μωρο στα χερια να γελανε ολοι:-P:-P

Έλαμπε η κόρη σου και σκορπούσε σε όλους την λάμψη της!:tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Πόσο περήφανη μαμά πρέπει να νιώθεις! Αχ πότε θα μεγαλώσουν και τα δικά μας τα βλαστάρια και θα τα καμαρώνουμε να λένε ποιήματα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλα εκανες μαναρι που δεν πηρες την μικρουλα μαζι,να μην ταλαιπωρειτε.μακαρι να ειχα και εγω καπου να την αφηνω.... Γιαυτο και ειναι παντα μαζι μου,αφου δεν υπαρχουνε παππουδες ουτε και αδερφια κοντα μας:-( βεβαια αν ητανε στην αυλη και η δικη μας γιορτη,καποιος θα καθοτανε στο σπιτι μαζι της,μαλλον ο συζυγος,αλλα ευτυχως ειμασταν σε κλειστο χωρο...και εγω θελω να κανω μελομακαρονα μεσα στη βδομαδα,μαλλον για Τεταρτη λεω γιατι αυριο εχουνε κολυμβητηριο το απογευμα.εχεις καποια συνταγη απο internet? Πρωτη φορα θα φτιαξω και δεν ξερω που παν τα τεσσερα.θελω να συμμετεχουν και τα παιδια μαζι,οποτε θα γινει παρτυ στην κουζινα:-P Αν εχεις καποιο site με τη συνταγη γραψτο μου please!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Λαμπερή οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης!!! Αντε και του χρόνου!!!

ψηλοτάκουνα...το διάβασα και πόνεσα!

Ευχαριστω αγαπη! Και εσυ σε κανα δυο χρονακια θα καμαρωνεις το πρωτο σας Χριστουγεννιατικο ποιημα απο το παιδακι σου.εγω ακομα και φετος συγκινηθηκα, καθε φορα που τα βλεπω πανω στην σκηνη βουρκωνουν τα ματια μου ....απο χαρα! Τι δυνατες στιγμες μας χαριζουν τα ατιμα.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ευχαριστω αγαπη! Και εσυ σε κανα δυο χρονακια θα καμαρωνεις το πρωτο σας Χριστουγεννιατικο ποιημα απο το παιδακι σου.εγω ακομα και φετος συγκινηθηκα, καθε φορα που τα βλεπω πανω στην σκηνη βουρκωνουν τα ματια μου ....απο χαρα! Τι δυνατες στιγμες μας χαριζουν τα ατιμα.....

Ασε με γιατί κλαίω από τώρα όταν λέει κάτι σαν μπα-μπα!!! τρεις φορές το χει πει!!!αμα πει ποιήμα...ουου η μάνα θα τρελαθώ!

8NkSp3.png

Νοβεμπερ θα φτιαξω τα μελομακαρονα του ακη.Ετσι απλα ψαξτο και στο βγαζει αμεσως

Μου φαινονται πολυ ευκολα γιατι κι εγω με τα κοριτσια θα τα φτιαξω.Ευτυχως θα ναι κι η αδελφη μου να ψιλοβλεπει και το καρπουζακι γιατι βλεπω να ξεκιναμε σημερα και να τελειωνουμε αυριο.Θα σου πω το βραδυ εντυπωσεις απο τη συνταγη και τη γευση.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Που ειστε βρε κοριτσακια?Εχω πολυ πονοκεφαλο,παρολα αυτα δεν εχω σταματησει τις δουλειες απο το πρωι για να μη σκεφτομαι...του αγιου ελευθεριου σημερα..θα γιορταζε η μανουλα μου.Αν εχετε καποιον να τον χαιρεστε,εγω εχω την ανηψια μου.Κοριτσια μου να σας πω τι εκανα το πρωι?Μπανιο μαζι με το καρπουζακι μου.Καθισα κατω στη μπανιερα,το πηρα αγκαλιτσα,το σαπουνιζα,παιζαμε,γελαγε και τι εκανε το μωρουδελι μου?Θηλασε μεσα στα νερακια.Μετα ειχε ξαπλωσει πανω μου,της εριχνα ζεστο νερακι και χαλαρωνε.Το απολαυσαμε πολυ και οι δυο.Μολις την εντυσα,κοιμηθηκε.Και με τα αλλα κοριτσια μου εχω κανει μπανακι,ειδικα με τη μελινα πιο μικρη,απειρες φορες.Τωρα το χουμε κοψει,γεμιζω τη μιση μπανιερα και κανουν οι δυο τους.Παω για σιδερο,τωρα που κοιμουνται ολες.Φιλια.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?

νοβεμπερ τι τελειες εμπειριες με τα παιδακια σου ανυπομονω να τις ζησω κι εγω σε λιγα χρονια.

μελνταν συγκινηθηκα τωρα,θηλασε το γλυκο μου στην μπανιερα απιστευτο!πολυ ωραιες εικονες.εγω ψιλοφοβαμαι προς το παρον.φανταστειτε καθε βραδυ τον κανουμε μαζι μπανιο με τον αντρα μου.οχι μονιο επειδη φοβαμαι μονη μου,αλλα επειδη ειναι η ιεροτελεστια μας και θελει κι αυτος γιατι λογω δουλειας δεν τον πολυβλεπει.

μαριανθη εσυ ειχες πει οτι παιρνεις teo bebe?πηρα pufies και μου στειλαν δειγματα απορρυπαντικων.τα χεις χρησιμοποιησει?

εμεις πηγαμε χτες το πρωι που ειχε καλη μερα για καφε με τον αδερφο μου.εντελως χαζοθειος.με συγκινει η αγαπη που εχουν τα αδερφια μου στο μωρο μου.

θελω κι εγω να κανω μελομακαρονα...αλλα σιγα μην πετυχουν δεν το χω με τα γλυκα.χτες εκανα παλι ενα κεηκ.μαπα.το εδωσα του αδερφου μου που ο καλος μυλος ολα τα αλεθει.εχετε καμια καλη συνταγη για κεηκ ευκολη?

KPOzp2.png deXnp3.png

Που ειστε βρε κοριτσακια?Εχω πολυ πονοκεφαλο,παρολα αυτα δεν εχω σταματησει τις δουλειες απο το πρωι για να μη σκεφτομαι...του αγιου ελευθεριου σημερα..θα γιορταζε η μανουλα μου.Αν εχετε καποιον να τον χαιρεστε,εγω εχω την ανηψια μου.Κοριτσια μου να σας πω τι εκανα το πρωι?Μπανιο μαζι με το καρπουζακι μου.Καθισα κατω στη μπανιερα,το πηρα αγκαλιτσα,το σαπουνιζα,παιζαμε,γελαγε και τι εκανε το μωρουδελι μου?Θηλασε μεσα στα νερακια.Μετα ειχε ξαπλωσει πανω μου,της εριχνα ζεστο νερακι και χαλαρωνε.Το απολαυσαμε πολυ και οι δυο.Μολις την εντυσα,κοιμηθηκε.Και με τα αλλα κοριτσια μου εχω κανει μπανακι,ειδικα με τη μελινα πιο μικρη,απειρες φορες.Τωρα το χουμε κοψει,γεμιζω τη μιση μπανιερα και κανουν οι δυο τους.Παω για σιδερο,τωρα που κοιμουνται ολες.Φιλια.

Πολύ όμορφο ακούγεται! Δεν φοβήθηκες μην σου γλιστρήσει; Μου έβαλες τώρα ιδέες να το δοκιμάσω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?

νοβεμπερ τι τελειες εμπειριες με τα παιδακια σου ανυπομονω να τις ζησω κι εγω σε λιγα χρονια.

μελνταν συγκινηθηκα τωρα,θηλασε το γλυκο μου στην μπανιερα απιστευτο!πολυ ωραιες εικονες.εγω ψιλοφοβαμαι προς το παρον.φανταστειτε καθε βραδυ τον κανουμε μαζι μπανιο με τον αντρα μου.οχι μονιο επειδη φοβαμαι μονη μου,αλλα επειδη ειναι η ιεροτελεστια μας και θελει κι αυτος γιατι λογω δουλειας δεν τον πολυβλεπει.

μαριανθη εσυ ειχες πει οτι παιρνεις teo bebe?πηρα pufies και μου στειλαν δειγματα απορρυπαντικων.τα χεις χρησιμοποιησει?

εμεις πηγαμε χτες το πρωι που ειχε καλη μερα για καφε με τον αδερφο μου.εντελως χαζοθειος.με συγκινει η αγαπη που εχουν τα αδερφια μου στο μωρο μου.

θελω κι εγω να κανω μελομακαρονα...αλλα σιγα μην πετυχουν δεν το χω με τα γλυκα.χτες εκανα παλι ενα κεηκ.μαπα.το εδωσα του αδερφου μου που ο καλος μυλος ολα τα αλεθει.εχετε καμια καλη συνταγη για κεηκ ευκολη?

Και puffies χρησιμοποιώ και teo bebe. Και από τα δυο είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω δοκιμάσει και απορρυπαντικό και μαλακτικό ενηλίκων. Το απορρυπαντικό έχω την αίσθηση ότι μου καθάριζε πιο καλά από αυτό που παίρνω από το σούπερ μάρκετ. Επίσης έχω δοκιμάσει μωρομάντιλα, κρέμα συγκάματος και χαρτί υγείας. Όλα μια χαρά. Και καμία αντίδραση στην μικρή μου

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αχ βρε αντωνιτσα μου τι γλυκιά μανούλα που είσαι Όχι ότι όλες οι μαμάδες δεν είναι φυσικά και είναι απλά έτσι όπως τα λες κιόλας τόσο τρυφερά το έχω σκεφτεί και εγώ να το κάνω να σου πω την αλήθεια..Και η δικιά μου τρελαίνεται για το μπανακι...Την βάζω και κάθεται και παίζει κιολας με το νεράκι. Βροχούλα μου μπράβο στα παιδάκια σου λαμπερά που θα ήταν και εσύ με καμάρι μια όμορφη λαμπερή οικογένεια και με τα τακούνια και εγώ έχω βάλει Καλά τα πήγα αν και με την μικρή τα περπάτησα..βέβαια εγώ τα έχω συνηθίσει δυστυχώς γιατί στην δουλειά φοράω έτσι και αλλιώς ..Και εγώ τα μελομακάρονα του Άκη είχα κάνει πέρσι θέλω να κάνω και φέτος για να δω θα προλάβω να κάνω..Πολύ ωραία είχαν βγει πάντως..Για πείτε τι σμιλεύεται να κάνετε τις γιορτές;θα πάτε πουθενά;Εμείς εδώ οικογενειακά όλοι μαζί σπίτι θα έρθουν όλοι σε εμάς μιας και είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό. Ρίξτε καμια ιδέα Τι να έχει το μενού;Ά έστειλα και email στην μαρουσκα γιατί μου κάνει εντύπωση που έχει να μπει τόσο καιρό αν και είπε η βροχούλα ότι μπγκε κάπου αλλού και έγραψε της έστειλα

ewKwp3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Τα μελομακαρονα εγιναν τελεια.Lonestar κι εγω τελειως ασχετη στη ζαχαροπλαστικη,κεικ φτιαχνω τη συνταγη που εχει απο πισω η κοκκινη φαριναπ.Αυτη η συνταγη του ακη για τα μελ/να πανευκολη,ακολουθησα πιστα τις οδηγιες και βγηκαν οπως το λεγε,τραγανα απεξω και μαλακα απο μεσα και πεντανοστιμα σε γευση.Περισυ ειχα κανει της αργυρως.Ειχαν βγει πολυ ωραια αλλα η δοση που προτεινε εβγαιναν πολλα κομματια κι ειχα πελαγωσει.Απ τις δυο συνταγες ψηφιζω δαγκωτο του ακη.Lonestar εσυ εισαι που ειστε τεσσερα αδελφια με δευτερο τον αδελφο,οπως κι εμεις?Θυμαμαι παλια το χα συζητησει με μια κοπελα,δε θυμαμαι,εσυ ησουν?Χαζοθειος ο αδελφος σου ε?Μ αρεσουν αυτα,μπραβο.Κι εγω ημουν για τις ανηψιες μου τρελη και παλαβη.Μεχρι που εκανα δικα μου παιδια,ηταν η μεγαλυτερη αγαπη μου.Και τωρα τις λατρευω αλλα οταν κανεις δικα σου παιδια αλλαζουν ολα.Κοριτσια το μπανακι με τα μωρακια σας δοκιμαστε το.Η επαφη αυτη δερμα με δερμα συν το ζεστο,χαλαρωτικο νερακι ειναι τελεια.Κι αυτα ποση ασφαλεια και ζεστασια πρεπει να αισθανονται...Καληνυχτα,πτωμα ειμαι κι εχω ακομη πονοκεφαλο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...