Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Τι κάνετε; Έχω ευχάριστα νέα. Ζύγισα σήμερα το Αναστασάκι και πάχυνε! 100 γρ σε 3 μέρες! Από τότε δηλαδή που άρχισε να τρώει κανονικά και να μην έχουμε απώλειες. Αισίως έφτασε τα 5990! Θαυματουργό το ριζαλευράκι...

Χθες καταφέραμε να κάνουμε και γυμναστική! Η πρώτη μας φορά μετά από ένα χρόνο!!! Απίστευτο και όμως αληθινό! Ξεπαρθενεύτηκα για δεύτερη φορά και ΠΟΝΕΣΑ... χαχα

Μαριανθη μπραβο για ολα!!!!σε νιωθω!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια.

Τι κάνετε; Έχω ευχάριστα νέα. Ζύγισα σήμερα το Αναστασάκι και πάχυνε! 100 γρ σε 3 μέρες! Από τότε δηλαδή που άρχισε να τρώει κανονικά και να μην έχουμε απώλειες. Αισίως έφτασε τα 5990! Θαυματουργό το ριζαλευράκι...

Χθες καταφέραμε να κάνουμε και γυμναστική! Η πρώτη μας φορά μετά από ένα χρόνο!!! Απίστευτο και όμως αληθινό! Ξεπαρθενεύτηκα για δεύτερη φορά και ΠΟΝΕΣΑ... χαχα

Αντε Μαριανθη μου μπραβο, χαιρομαι που πηρε τα πάνω της η μπουμπού σου. Ελπίζω έτσι να συνεχίσει, να σου φυγει αυτο το αγχος επιτελους. Σε εχει σκασει η ζουζουνα με το βαρος της απο την κοιλια ακομα!

Xαχαχα ειδες φως κι εσυ ε;; Πονος δεν λες τιποτα, join the club!

Eμεις ξεκινησαμε επαφες όταν σαράντισα τον Σεπτεμβριο φαντασου, και ΑΚΟΜΑ ποναω.

Ποτε περναει βρε κοριτσια; Πειτε οι πιο εμπειρες!

c8i6p2.png

Γεια σας κοριτσοπουλα!!πως περνανε οι μερες... ξεχασα ν σας πω,,ξεκινησα με επιτυχια γυμναστηριο, οχι τιποτα πολυωρο, σε αυτο που πας μονο 30 λεπτα κ οποτε θελεις!ηδη εγινε δουλεια, εχασα 1 κιλο κ ποντους ηδη στις 6 επισκεψεις!ειναι θαυματουργο!κ στην προηγ εγκυμοσυνη ετσι εγινε...οποτε βαινουμε καλως!!

ο μπεμπης εκανε το εμβολιΑκι του, πλανταξε κλασικα...εγινε 6840γρ κ 65 ποντους,,, μπουμπουκεψε αλλα σε νορμαλ πλαισια! ολο θελω ν παω ν κλεισω την εκκλησια για τη βαφτιση κ ολο κατι πιο επειγον προκυπτει...αντε ν δουμε...

κατα τα αλλα πολυ κρυο, ο μεγαλος μου αρρωστησε με αγριο βηχα, που να τον κρυψω ν μη βηχει κ ν μην ειναι κοντα στο μωρο?????υπομονη...βγαινουμε καθε μερα εξω ν αρπαξουμε λιγο ηλιο ας ειναι κ με κρυο...

Μια χαρα κι εσενα το μπουμπουκακι σου, αφρατεψε!

Περαστικα στον μεγαλο. Για τη βαφτιση ποτε λετε;

c8i6p2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Lonestar και Μαγδα χθες ειχαν γενεθλια τα μωρακια μας !!!

Lonestar μπεμπαρος ο μπεμπης χαχαχα!!!

Μελντανακι μια χαρα μου ακουγεσαι ετσι οπως διαπαιδαγωγεις κι ασχολεισαι με τα παιδακθσ σου,παντως δεν ειναι.ολοι οι γονεις ετσι ,μαλιστα ξερω πολλους που ΔΕΝ ειναι ετσι...

Ευαγγελια μου καμια φορα το να ειναι αλοδαπη η πεθερα μπορει να ειναι και καλυτερα ,δεν.μπορει να εχει πολλα μπουρου μπουρου μαζι σου ,κοινως οσο πιο λιγα λογια τοσο καλυτερα!!!

Εμεις κοριτσακια χτες ειχαμε εμβολιο ,ολα καλα ,καμια παρενεργεια.Η μπουμπου ειναι 7 κιλα και 64εκ.Πηρε ενα κιλο σε ενα μηνα κι ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ.Τι να κανω αμα πειναει το παιδι να μην το ταισω;Μου ειπε να ξεκινησουμε με κρεμουλες τον αλλο μηνα δλδ ρυζαλευρο.Ειναι ο καλυτερος υδατανθρακας και θελουμε υδατανθρακα.Μαλλον στο βιολογικο θα στραφω.

Στο σπιτι της φοραω μακρυμανικο εσωρουχακι και βαμβακερο ολοσωμο.Δεν της βαζω βελουτε γιατι νομιζω ειναι πολυ ζεστο και θα σκασει.Για εξω απο αυριο θα ενσωματωσω τον ποδοσακο στο καροτσι.Απο ρουχα παντελονακι ,μπλουζακι και μπουφαν ,οχι ολοσωμο ,κανονικο.Για το κεφαλακι ενα σκουφι.Αυτα.Μηπως ειναι λιγα;

Μια χαρα μου φαινονται τα κιλα σας ρε συ, εμεις 7350 ζυγιστηκαμε τελευταια και ολα καλα μας ειπε η γιατρος. Οσο θελει θα φαει το παιδι, τι θα κανουμε διαιτα και στα βρεφη τωρα;

Να την χαιρεσαι ετσι ομορφη και ζουμερη!

Xεχε ναι, ξενη πεθερα που μενει στον Καναδα κιολας. Δυο φορες το χρονο την βλεπουμε, η καλυτερη δουλεια! Μεχρι στιγμης καλα τα παμε βεβαια, ισως και η αποσταση να βοηθαει. Αν την ειχα απο κατω οπως η Νοβεμπερ μπορει να ειχαμε θεματα. Και τη μανα μου να ειχα απο κατω δεν θα μου αρεσε να πω την αληθεια!

c8i6p2.png

γεια σας κοριτσακια!

εδω κρυωνουμε..ο μπεμπουλης μου κοιμαται.. χτες κοιμοταν ολη μερα.παρενεργια απο το εμβολιο.αυτη τη φορα παντως δεν εκανε πυρετο ευτυχως

μαριανθη μου εγω ξερω πως πρεπει να ακολουθει την καμπυλη του καθε παιδι και αξιολογουμε αν πεσει κατω απο 2 καμπυλες.γιατι την μετρας τοσο συχνα?

παντως και μενα μια καμπυλη εχει ανεβει στο βαρος απο τη γεννα.

επισης δεν τρως τιποτα????ξεκινα αμεσα κρεας ,φρουτα και λαχανικα.μην μας σωριαστεις καμια μερα.και να πας να κανεις εξετασεις να δεις αν εχεις αναιμια.μην το αφηνεις.

Ο παιδίατρος μου το ζήτησε. Για να ελέγχουμε την πορεία της.

Ρε συ τρώω. Τρώω περισσότερο από όσο έτρωγα όταν ήμουν έγκυος. Αναιμία δεν έχω. Έχω κάνει πολλές φορές εξέταση. Υπερκόπωση είναι...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσοπουλα!!πως περνανε οι μερες... ξεχασα ν σας πω,,ξεκινησα με επιτυχια γυμναστηριο, οχι τιποτα πολυωρο, σε αυτο που πας μονο 30 λεπτα κ οποτε θελεις!ηδη εγινε δουλεια, εχασα 1 κιλο κ ποντους ηδη στις 6 επισκεψεις!ειναι θαυματουργο!κ στην προηγ εγκυμοσυνη ετσι εγινε...οποτε βαινουμε καλως!!

ο μπεμπης εκανε το εμβολιΑκι του, πλανταξε κλασικα...εγινε 6840γρ κ 65 ποντους,,, μπουμπουκεψε αλλα σε νορμαλ πλαισια! ολο θελω ν παω ν κλεισω την εκκλησια για τη βαφτιση κ ολο κατι πιο επειγον προκυπτει...αντε ν δουμε...

κατα τα αλλα πολυ κρυο, ο μεγαλος μου αρρωστησε με αγριο βηχα, που να τον κρυψω ν μη βηχει κ ν μην ειναι κοντα στο μωρο?????υπομονη...βγαινουμε καθε μερα εξω ν αρπαξουμε λιγο ηλιο ας ειναι κ με κρυο...

Καλή αρχή! Μεγαλώσατε και εσείς!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αντε Μαριανθη μου μπραβο, χαιρομαι που πηρε τα πάνω της η μπουμπού σου. Ελπίζω έτσι να συνεχίσει, να σου φυγει αυτο το αγχος επιτελους. Σε εχει σκασει η ζουζουνα με το βαρος της απο την κοιλια ακομα!

Xαχαχα ειδες φως κι εσυ ε;; Πονος δεν λες τιποτα, join the club!

Eμεις ξεκινησαμε επαφες όταν σαράντισα τον Σεπτεμβριο φαντασου, και ΑΚΟΜΑ ποναω.

Ποτε περναει βρε κοριτσια; Πειτε οι πιο εμπειρες!

Αν με έχει σκάσει λέει...

ΑΚΟΜΑ πονάς; Αχ τέτοια λέγε μου να μην ξαναθέλω να με ακουμπήσει ο άντρας μου! Όντως για πείτε οι παλιές και έμπειρες: πότε θα περάσει οεο;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Φιλες μου που γεννησαν φυσιολογικα μου ειχαν πει οτι μεταξυ εξαμηνου κ χρονου ενιωσαν καλα στις επαφες...λιγο ο πονος,λιγο η προλακτινη του θηλασμου...εγω παντος καμια ορεξη..αν πονουσα κιολας goodbye...φοβερο πραγμα η φυση..

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Φιλες μου που γεννησαν φυσιολογικα μου ειχαν πει οτι μεταξυ εξαμηνου κ χρονου ενιωσαν καλα στις επαφες...λιγο ο πονος,λιγο η προλακτινη του θηλασμου...εγω παντος καμια ορεξη..αν πονουσα κιολας goodbye...φοβερο πραγμα η φυση..

δίκιο έχεις εγώ μετά από 9 μήνες σταμάτησα να πονάω....

στο πρώτο παιδί όμως είχα σκιστεί πολύ άσχημα

μέχρι να σαραντίσω δεν μπορούσα να κάτσω....

υπομονή

εγώ μετά από αυτό το τοκετό έχω κι άλλο πρόβλημα

ματώνουν τα ράμματα!!!

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Γεια σας κοριτσια.Μαγδα μου αρπαξατε ιωση ε?Περαστικα,εγω βλεπω οτι με τον θηλασμο ειναι πολυ προστατευμενα τα μωρα,δεν κολλανε ευκολα απ τα μεγαλα.Τι συστημα γυμναστικης λες για 30 λεπτα?Για πες να παιρνω καμια ιδεα.Κι εγω εχω μουχλιασει αλλα τουλαχιστον προσεχω τις τελευταιες εβδομαδες κι εχω χασει εναμιση κιλο.Με πεινα ομως και δε ξερω ποσο θ αντεξω.Μαριανθη μου 49 κιλα????Ειναι δυνατον βρε κοριτσι?Ενταξει κουραση το καταλαβαινω αλλά προσεξε λιγο τον εαυτο σου.Μαρακι πως πηγαν οι πρωτες μερες στη δουλεια?Τι γινεται με τον νικολα και το γαλα?Επιασε μπουκαλι η παιδευεται?Για το σεξ που λετε κι εγω μετα το εξαμηνο αρχισα να μην ποναω καο να νιωθω οπως πριν.Αυτη τη φορα δεν ποναω καθολου,ουτε καν τις πρωτες φορες αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχω καθολου ορεξη.Δε θελω ομως να ξενερωνω τον αντρα μου και κανω οτι εχω.Α ρε γυναικες,να πρεπει ολους να τους ικανοποιουμε.Νοβεμπερ πως εισαι?Καλμαραν τα νευρα σου?Ευαγγελίά ποσο καιρο θα κατσει η πεθερα σου?Καλα τα λες,κι εγω απο κατω κανεναν δε θα θελα,ουτε γονεις ουτε αδελφια ποσο μαλλον πεθερικα.Σε λιγο θα παμε στη γιορτη της μελινας στο σχολειο.Χθες πηγαμε στης δαναης.Μας ειχαν ετοιμασει πολυ ωραια πραγματα αλλα εξω στην αυλη και ψοφησαμε απ το κρυο.Σημερα εχει ωραια λιακαδα,πιστευω θα το απολαυσουμε πιο πολυ.Το πρωι πηγαμε βολτα στα μαγαζια,πηρα μερικα δωρακια,πολυς κοσμος,γιορτινη ατμοσφαιρα,ωραια ηταν.Φιλια σε ολες

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Σου ήρθε περίοδος ενώ θηλάζεις; Ωχ καλό κουράγιο... Διάβασα ότι για λίγες μέρες θα μειωθεί το γάλα σου. Ισχύει;

Η περιοδος μου εχει ερθει απο τον 2ο προς 3ο μηνα! Ναι το γαλα νομιζω μου εχει μειωθει,γιατι το αδειαζει υπερβολικα γρηγορα και πινει πολυ συχνα,δεν εχουμε μειωσει καθολου την αποσταση των γευματων παρολο που μεγαλωνει.οσο παει θα το παω εξαλλου σε λιγο θα αρχισουμε και τις στερεες οποτε οσο ηπιε καλο ειναι.και να ξεκινησω συμπληρωμα μετα τον 6ο δεν με πειραζει πλεον,αρκει να χορταινει σκεφτομαι...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αυτο παλι με την ορεξη,αλλο παλι και τουτο! Καθολου ομως!!σαν γρια κανω,που εχει περασει χρονια τωρα στην κλημακτηριο:-(

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

δίκιο έχεις εγώ μετά από 9 μήνες σταμάτησα να πονάω....

στο πρώτο παιδί όμως είχα σκιστεί πολύ άσχημα

μέχρι να σαραντίσω δεν μπορούσα να κάτσω....

υπομονή

εγώ μετά από αυτό το τοκετό έχω κι άλλο πρόβλημα

ματώνουν τα ράμματα!!!

Πωπω ρε κοριτσι τι τραβας και συ!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μολις χαλαρωσα απο μια γεματη μερα! Τωρα το απογευμα πηγαμε στην γιορτη της Γαρυφαλλιας , ειχε ντυθει νεραιδα αλλα εγω πιο πολυ μπαλαρινα την ειχα κανει:P ολο το μαλλι γκλιτερ της ειχα βαλει και γυρω απο τα ματια χρυσοσκονη,το κορμακι και αυτο με σπρευ το ειχα ψεκασει:rolleyes: αφου και του γιου μου τα μαλλια ειχανε κολλησει στρασακια.οποιος την πλησιαζε λαμπιριζε και αυτος χαχαχαχα! Η μπουμπουκα ητανε ντυμενη με το φορεμα του αγιου βασιλη που της ειχα αγορασει και εκλεψε τις εντυπωσεις!!ολοι την κοιταζανε και γελαγανε....και ητανε πολυ ησυχη,κοιταζε μονο και μετα καποια στιγμη αποκοιμηθηκε στην αγκαλια του αντρα μου.μετα οταν ξυπνησε μας μοιραζε χαμογελα,,καθολου δεν την ενοχλησε η φασαρια στον χωρο.ολα καλα το μαναρακι μου,με αφησε και μενα να χαρω την μεσαια μου...τωρα τα ποδια μου πονανε,ειχα βαλει κατι ψιλοτακουνα και εχω ξεσυνηθισει,ευτυχως δεν εφαγα καμια τουμπα με το μωρο στα χερια να γελανε ολοι:-P:-P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μολις χαλαρωσα απο μια γεματη μερα! Τωρα το απογευμα πηγαμε στην γιορτη της Γαρυφαλλιας , ειχε ντυθει νεραιδα αλλα εγω πιο πολυ μπαλαρινα την ειχα κανει:P ολο το μαλλι γκλιτερ της ειχα βαλει και γυρω απο τα ματια χρυσοσκονη,το κορμακι και αυτο με σπρευ το ειχα ψεκασει:rolleyes: αφου και του γιου μου τα μαλλια ειχανε κολλησει στρασακια.οποιος την πλησιαζε λαμπιριζε και αυτος χαχαχαχα! Η μπουμπουκα ητανε ντυμενη με το φορεμα του αγιου βασιλη που της ειχα αγορασει και εκλεψε τις εντυπωσεις!!ολοι την κοιταζανε και γελαγανε....και ητανε πολυ ησυχη,κοιταζε μονο και μετα καποια στιγμη αποκοιμηθηκε στην αγκαλια του αντρα μου.μετα οταν ξυπνησε μας μοιραζε χαμογελα,,καθολου δεν την ενοχλησε η φασαρια στον χωρο.ολα καλα το μαναρακι μου,με αφησε και μενα να χαρω την μεσαια μου...τωρα τα ποδια μου πονανε,ειχα βαλει κατι ψιλοτακουνα και εχω ξεσυνηθισει,ευτυχως δεν εφαγα καμια τουμπα με το μωρο στα χερια να γελανε ολοι:-P:-P

Λαμπερή οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης!!! Αντε και του χρόνου!!!

ψηλοτάκουνα...το διάβασα και πόνεσα!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...