Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Kαλησπέρα!

Μαριάνθη μου έδωσες ιδέα με το αβοκάντο που ειπες, δεν το ειχα σκεφτει να ξεκινήσω με αυτο αλλά τώρα το έχω στα τοπ μαζί με την κολοκύθα. Εγω απο τοτε που μετακομισα Γερμανια τρωω μισο αβοκαντο καθε μερα (ακομα δεν μου πηγε λαδι ολα καλα! :tongue::tongue: ) Καπου ειχα διαβάσει οτι καλο ειναι να ξεκινησουν με λαχανικά και όχι με φρουτα, για να συνηθισουν πρωτα την πιο απαλη γευση τους γιατι τα φρουτα ειναι γλυκα και υπαρχει κινδυνος να μη θελουν τα λαχανικα μετα. Κατι τετοιο. Ανυπομονω να της ξεκινησω και φρουτακια παντως, σκεφτομαι μηλο μπανανα αχλαδι μανγκο! (το μανγκο ειναι το αγαπημένο του μπαμπα μας, επισης το τρωμε καθε μερα)

Ωραια φαση πρεπει να ειναι η εισαγωγη στερεων, αν και τωρα που ειναι σκετο βυζι μεγάλη ευκολια, πεντε λεπτακια ρουφαει και ξεμπερδεψε! Ουτε ετοιμασε, πλυνε, σκουπισε.

Φραουλιτσα καλε τι παθατε με την κυστη! Πρωτη φορα το ακουω κι εγω, αλλα θα ειμαι υποψιασμενη τωρα! Εμοιαζε με δοντι κανονικο δηλ; Η πεθερά μου όχι δεν φωνάζει, το εντελως αντιθετο. Ειναι μια ευθραυστη μεγάλη σε ηλικια κυρια, πολυ διακριτικη, ισα που ακουγεται. Μου το κατσιασε ομως το μωρο! Καθεται κι αυτο το καημενο και την κοιταει, σου λεει απο που μας ηρθε αυτη τωρα.

Μαχη μου κι εσενα η μπουμπουκα σκετο φρατζολάκι ε; Να τη χαίρεσαι ρε συ, φτου φτου. Ποσο ειναι ειπαμε; Δεν εχεις και πινακάκι. Τον κλεισατε τον 4ο;

Ποπακι μη χειροτερα, που επεσες κι εσυ βρε κοριτσι μου. Πολυ πατριωτικα το πηρε η κυρια, πες της να αραξει λιγο στα κυβικά της. Εννοειται μην το αφησεις, αν τυχον δεν το παρεις φατους ζωντανους. Να μην παιρνουμε και αυτα που δικαιουμαστε δηλ, τη στιγμη που αλλοι παιρνουν τριακοσιες αναπηρικες συνταξεις και δεν ξερω κι εγω ποσα επιδοματα. Απο τον κοσμακη προσπαθουν να βγαλουν τα σπασμενα

meldan μου πανεξυπνες θα τις κανεις τις κορακλες σου. Η μελινα διαβαζει απο τωρα ρε συ τα γραμματα και τους αριθμους; Ειδες αμα ασχολειται η μαμα φαινεται το πραγμα. Μην ανησυχεις για τη Δαναη, και αυτη στα βηματα της μεγαλης θα ακολουθησει.

Εγω εφτιαξα μεσημεριανο και φαγαμε με την πεθερουλα (:tongue::tongue:), και τωρα κοιμαται και η γιαγια και η εγγονη κι εγω αραζω.

Παντως μανα με πεθερα εχει διαφορα, τελος. Πολυ καλη ειναι η πεθερα μου, μια γλυκα, και ολο ευχαριστω μου λεει που κανω το γιο της ευτυχισμενο και που της εκανα εγγονι, αλλα την πιανει και τη φιλαει και μου βγαινει ασυναισθητα ενα προστατευτικο ενστικτο! Ενω οταν τη φιλουσε η μανα μου και η αδερφη μου δεν ειχα τετοιο θεμα.

Ελληνιδα νυφη γαρ!!

Ααα δεν το ήξερα αυτό για τα λαχανικά. Θα το ψάξω. Αν και νομίζω ότι το ψειρίζουμε πολύ :tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαχη μου κι εγω ανησυχω για τη μαρουσκα.Αν ειχα το τηλ της θα την επαιρνα.Ελπιζω να ναι ολοι καλα και να συμβαινει κατι αλλο.Ποπο το φραντζολακι μωρε,σου κανε τις γιορτες μαγικες.Δωστης ενα ρουφηχτο φιλι απο μενα στα μπουτακια.Εγω το νυφικο το χω δει,στειλε μου φωτο αν πας για προβα.Φιλια

Η μαρούσκα λογικά θα τρέχει και δεν θα φτάνει με τον λόχο. Μας το έχει ξανακάνει. Είναι μια χαρά και κάποια στιγμή θα ξαναεμφανιστεί, σα να μην έλειψε ποτέ!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

γεια σας

πηγαμε στο γιατρο ειμαστε 7700 και 68 ποντους.660 γρ πηρε.ο γιατρος τον βρηκε ενταξει.αν εξαιρεσουμε οτι μου πε να περιορισω τα γαλακτοκομικα(θα τα κοψω τελειως λεω ισως οχι τα κρυφα).γιατι στη σημερινη πανα σα να ειδα κατι καφε και την πηρα φωτο και την εδειξα και μου πε μπορει να ναι αιμα=αλλεργια στα γαλακτοκομικα.επισης ο μπεμπης αποταν γεννηθηκε οι περισσοτερες του πανες εχουν βλεννες στα κακακια αλλα μου χε πει αν δεν δουμε αιμα δεν το αξιολογουμε.εχω ξενερωσει και στενοχωρηθει πολυ.οχι γιατι θα κοψω τα γαλακτοκομικα δε με νοιαζει,αλλα το χω ζησει απο πολυ κοντα το θεμα αυτο με την κολλητη μου και στενοχωριεμαι,δεν ηθελα να χει το μωρο μου.:(εσας ρε κοριτσια εχουν βλενες γιατι καπου διαβασα τα πιο πολλα θηλαζοντα εχουν λεει..τι να πω..

φυσικα ξεχασα να ρωτησω για το φαι

καναμε και εμβολιο ελπιζω να μην ξαναχουμε πυρετο.

μαγδα ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι....

KPOzp2.png deXnp3.png

Αντωνία η γιατρός μου είπε κύστη...εγώ έβλεπα φουσκωμένο το ούλο και τσουπ μια άσπρη μυτούλα...τί να φανταζόμουν; δόντι!

Και μια μέρα έψαχνα να το δείξω στον παππού της και το χασα!!!χαχχαχχαχα!το χα πει και παντού!!

Μαριάνθη και το μπα - μπα λίγο το χεις:::δεν έχει ξαναπεί συλλαβή...συνεχίζει τα φωνήεντα!

Ευαγγελία εμένα η μανα μου τραγουδάει και μιλάει στο μωρό ασταμάτητα...και άμα είναι κ η πεθερά μου...τον πονοκέφαλο τον έχω στο τσεπάκι!

Εμένα δεν το κατσιάζουν μόνο του μιλάνε κ το παίρνουν αγκαλιά...είναι μικρό ακόμα λένε!του φιλάνε τα ποδαράκια!Η αδερφή μου πάλι το τρώει το παιδί!!!

8NkSp3.png

Αντωνία η γιατρός μου είπε κύστη...εγώ έβλεπα φουσκωμένο το ούλο και τσουπ μια άσπρη μυτούλα...τί να φανταζόμουν; δόντι!

Και μια μέρα έψαχνα να το δείξω στον παππού της και το χασα!!!χαχχαχχαχα!το χα πει και παντού!!

Μαριάνθη και το μπα - μπα λίγο το χεις:::δεν έχει ξαναπεί συλλαβή...συνεχίζει τα φωνήεντα!

Ευαγγελία εμένα η μανα μου τραγουδάει και μιλάει στο μωρό ασταμάτητα...και άμα είναι κ η πεθερά μου...τον πονοκέφαλο τον έχω στο τσεπάκι!

Εμένα δεν το κατσιάζουν μόνο του μιλάνε κ το παίρνουν αγκαλιά...είναι μικρό ακόμα λένε!του φιλάνε τα ποδαράκια!Η αδερφή μου πάλι το τρώει το παιδί!!!

Ελα ρε συ ξεκινησε τα σύμφωνα; Ειναι εξελικτικό στάδιο αυτο ξερεις. Εμεις ακόμα φωνήεντα και εργγγγγ λεμε! Kαι οι τσιρίδες της μας παίρνουν τα αυτιά.

Καλα κανουν και τη φιλανε στα ποδαράκια, εγώ βλεπω την πεθερα που τη φιλαει στα μαγουλακια και συγκρατουμαι γιατι και η αδερφη μου τη ρούφαγε αλλά δεν με πείραζε.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας

πηγαμε στο γιατρο ειμαστε 7700 και 68 ποντους.660 γρ πηρε.ο γιατρος τον βρηκε ενταξει.αν εξαιρεσουμε οτι μου πε να περιορισω τα γαλακτοκομικα(θα τα κοψω τελειως λεω ισως οχι τα κρυφα).γιατι στη σημερινη πανα σα να ειδα κατι καφε και την πηρα φωτο και την εδειξα και μου πε μπορει να ναι αιμα=αλλεργια στα γαλακτοκομικα.επισης ο μπεμπης αποταν γεννηθηκε οι περισσοτερες του πανες εχουν βλεννες στα κακακια αλλα μου χε πει αν δεν δουμε αιμα δεν το αξιολογουμε.εχω ξενερωσει και στενοχωρηθει πολυ.οχι γιατι θα κοψω τα γαλακτοκομικα δε με νοιαζει,αλλα το χω ζησει απο πολυ κοντα το θεμα αυτο με την κολλητη μου και στενοχωριεμαι,δεν ηθελα να χει το μωρο μου.:(εσας ρε κοριτσια εχουν βλενες γιατι καπου διαβασα τα πιο πολλα θηλαζοντα εχουν λεει..τι να πω..

φυσικα ξεχασα να ρωτησω για το φαι

καναμε και εμβολιο ελπιζω να μην ξαναχουμε πυρετο.

μαγδα ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι....

Παίδαρος! Mε τόσο βαρος και αλλεργία στα γαλακτοκομικά; Συνήθως ακούω που λένε ότι μια πάνα δεν την αξιολογουμε. Απο βλέννες κι εμείς μπολικες, η παιδίατρος είπε ότι δεν ανησυχουμε. Ξερεις τι θα εκανα εγω στη θέση σου; Θα πηγαινα την πανα για μαγιερ κοπρανων να βεβαιωθω οτι ειναι αιμα, μην μπω τζαμπα στη διαδικασια αποχής

c8i6p2.png

Εμ ευαγγελια μου δεν εχει βγει τυχαια το "μανα ειναι μονο μια".Εμενα ποτε δε μου αρεσε και δε θα μπορουσα να φωναξω τα πεθερικα μαμα και μπαμπα.Εκτος απ το οτι δεν το νιωθω,θα μ εκανε να αισθανομαι με τον αντρα μου αδελφακια.Ακομη και να το πεις,κανεις δεν εξομοιωνεται με τη μανουλα.Εγω σαν σημερα ειχα μαθει την εγκυμοσυνη μου...παει κι αυτος ο χρονος και μαζι του μου φερε το στερνοπουλι μου.Ευαγγελια μου η μελινα ειναι τρομερα φιλομαθης.Μονη της αρχισε να με ρωταει γραμματα στις πινακιδες και με το παιχνιδι της μινι με ...επρηξε.Δεν με αφηνε ησυχη μεχρι που τα μαθε ολα.Τωρα εχει αρχισει με τους αριθμους.Δεν της φτανει ως το δεκα,με ρωταει στο ξεκαρφωτο,μαμα πως γραφεται το εντεκα,το τριανταεφτα κι ουτω καθεξης.Ειναι στο παιδι μωρε,η κλιση που εχει το καθενα.Η αληθεια ειναι οτι ασχολουμαι πολυ,ισως επειδη δε δουλευω,μου αρεσει να ενισχυω τα καλά τους σημεια.

Σιγα κι εγω μην τους πω μαμά και μπαμπά. Συμφωνώ. Την πάτησα με την ξένη πεθερά, που στα αγγλικά πώς να την πω; Η μαμά ή Mrs τάδε με το επίθετο. Παραείναι επίσημο. Mrs και όνομα δεν πάει στα αγγλικά. Οπότε κι εγώ δεν την λέω τίποτα χεχε.

Τυχερά τα κορίτσια σου, ειδες την κλίση του παιδιού σου και την ενθαρρύνεις, πολύ σημαντικό. Γι αυτό εξελίσσονται τόσο όμορφα, επειδή ασχολείσαι!

c8i6p2.png

Ποπο lonestar τεραστιο μωρο εχεις καλε.Να τον χαιρεσαι τον γιγαντακο σου,καλε 68 ποντους???Η μια πανα οντως δεν καθοριζει τιποτα,μια ενδειξη ειναι,μηπως να μην αρχισεις την αποχη για να δεις αν θα επαναληφθει?Οχι για ναην ταλαιπωρηθεις τοσο οσο για να εχεις μια πιο ξεκαθαρη εικονα.Αν ξανασυμβει λες οτι κατι τρεχει,αν ηταν ομως κατι τυχαιο?Ευαγγελια μη νομιζεις,κι εμενα που η πεθερα ειναι ελληνιδα τιποτα δεν τη φωναζω,μετα απο τοσα χρονια που την ξερω δεν μου παει να τη φωναξω "κυρια ευδοξια".Γι αυτο αποφευγω καθε προσφωνηση.Τελικα ερχεστε ελλαδα ε?Οι γονεις σου μενουν θεσ/κη κι η αδελφη σου αθηνα?Σημερα ξεκινησε κι εδω καλα το κρυο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Αντωνια μου τι ωραια πραγματα κανεις με τα παιδακια σου πολυ σε χαιρομαι! μπραβο σας :)

Ευαγγελια καλως τη δεχτηκες τη πεθερα αφου ειναι ησυχη ολα καλα! Αυτο το προστατευτικο που λες κι εμενα μου βγαινει τσιμπιεμαι αν τον πολυ χαιδευουν-φιλανε δεν μ αρεσει καθολου!!!!!Τρελεεεεες

Lonestar γιγαντακος ο μικρος σου μπραβο!!!Μωρε για την αποχη συμφωνω με την Ευαγγελια μην ξεκινησεις τοσο ευκολα μπορει να ειναι κατι αλλο ψαχτο καλα. Κι εμενα με εχει απασχολησει παντως γιατι εχει βλεννες συχνα αλλα αιμα δεν εχω δει ποτε.

Εγω σημερα παραδιδω το αρθρο μου και ανυπομονω να χαλαρωσουμε λιγο το σκ. Ο μπεμπης μας μετα το εμβολιο ηταν παλι αδιαθετος με εμετους και πρασινα κακα σαν διαρροια οπως την προηγουμενη φορα ρε γμτ. Η γιατρος μου ειπε οτι μπορει να ειναι κρυωμα γιατι ειχε και μυξουλες, και αν επαναληφθει και την επομενη φορα το αποδιδουμε στο εμβολιο. Αντε να δουμε! Παντως ειναι καλυτερα απο χθες σχεδον μια βδομαδα του κρατησε.

Ερωτηση, πως τα ντυνετε τα μωρακια τωρα που χαλασε ο καιρος?

c6vNp3.png

Καλημέρα!!!

Χριστινάκι ένα θα σου πω...Προχθές έντυνα την μικρή και την βάζω στο καρότσι να φύγουμε...την κοιτάω και λέω από μέσα μου...καλέ έτσι ντύνει η χριστίνα το δικό της μέσα στο σπίτι... και έριξα κ μια κουβερτούλα!

Πέρα από την πλάκα... ολόσωμο μπουφαν, σκουφι, κασκόλ, παπουτσάκια ε και μια κουβερτούλα στα ποδαράκια (υπερβολικό αλλά την θέλω να βρίσκεται)

Αν δεν της φοράω ολοσωμο μπουφάν βάζω και κολάν μέσα από την φορμούλα! Από φραουλίτσα το κάνω κρεμμυδάκι...αχ και μόνο τα ματακια του φαίνονται όταν έχει κρύο από χθες δηλαδή!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Χριστινάκι ένα θα σου πω...Προχθές έντυνα την μικρή και την βάζω στο καρότσι να φύγουμε...την κοιτάω και λέω από μέσα μου...καλέ έτσι ντύνει η χριστίνα το δικό της μέσα στο σπίτι... και έριξα κ μια κουβερτούλα!

Πέρα από την πλάκα... ολόσωμο μπουφαν, σκουφι, κασκόλ, παπουτσάκια ε και μια κουβερτούλα στα ποδαράκια (υπερβολικό αλλά την θέλω να βρίσκεται)

Αν δεν της φοράω ολοσωμο μπουφάν βάζω και κολάν μέσα από την φορμούλα! Από φραουλίτσα το κάνω κρεμμυδάκι...αχ και μόνο τα ματακια του φαίνονται όταν έχει κρύο από χθες δηλαδή!

xaxaxax α ρε φραουλιτσα με εκανες και γελασα παλι χαχαχχα :):):)

ενταξει δεν ειμαι μονο εγω τρελη συμπαρασταση ζητουσα, στο βορειο πολο μενετε κι εσεις ε????:tongue::tongue:

c6vNp3.png

καλημερα!

ευχαριστω για τα σχολια σας.για τις βλενες ειχα λιγο αγχωθει επειδη δεν ξερω αλλο θηλαζον μωρο εκτος της φιλης μου πριν χρονια με την αλλεργια που ηταν τιγκα.και δεν επερνε και βαρος το μωρο καλα.αλλα και που εκανε αποχη απο σχεδων τα παντα αποτελεσμα δεν ειδε παρα που μετα τους 6 που εφαγε φαγητο.και γω αυτο ηξερα οτι μια πανα δεν την αξιολογουμε...κι ο παιδιατρος να τα περιορισω ειπε οχι να τα κοψω.σημερα το ειδα λιγο πιο ψυχραιμα το πραμα.θα κοψω μονο το γαλα,απτα αλλα θα τρωω.σημερα ηταν μια χαρα τα κακακια.ο παιδιατρος μας δεν ειναι πολυ υπερ των γαλακτοκομικων.απο την αρχη μου ειχε πει να μην πολυτρωω γαλακτοκομικα γιατι δεν προσφερουν λεει και πολλα.εμενα μου αρεσουν ομως και το γαλα και ολα τα παρεμφερη γι'αυτο ετρωγα παντα ανοιχτα.πιστευω γι'αυτο και ειναι υπερ του θηλασμου..παντως νομιζω γνωσεις για το θηλασμο τελικα δεν πρεπει να εχει και πολλες.λεω πρεπει γιατρε να εχω υπερπαραγωγη και μου λεει:ΜΠΡΑΒΟ! ΤΕΛΕΙΑ! δεν ειπα κατι αλλο για να μην τον προσβαλω.τεσπα.ειναι πολυ του φυσικου τροπου αντιμετωπισης.πχ εχει νινιδα και μου πε να βαζω ελαιολαδο και για το συγκαμα επισης.επισης δεν μας εκανε της γαστρεντεριτιδας το εμβολιο γιατι προστατευεται απο το θηλασμο λεει.και παντα μου λεει να συνεχισω να θηλαζω γιατι αυτο ειναι το φυσικο.

και γω τα πεθερικα μου δεν τα λεω μαμα καιμπαμπα.δεν μου ρχεται.μπαινω κατευθειαν στο θεμα.ειναι πολυ καλοι ανθρωποι,αλλα αυτες οι λεξεις ειναι μονο για τους γονεις σου.

σπιτι του βαζω μακρυμανικο φανελακι και φορμακι βελουτε ή χοντρο μακο.εξω απλα του βαζω μια βελουρ κουβερτα απο πανω αν κοιμαται και αν ξυπνησει επειδη θελει να εχει εξω τα χερια του βαζω μπουφανακι. για εξω ειναι τελεια κατι φορμακια πρεναταλ με κουκουλα απο ζωακι.

KPOzp2.png deXnp3.png

Καλε lonestar εχεις δυο τικερακια,το ενα μετραει μηνες και το αλλο εβδομαδες?Χαζομανουλα ακομη και σ αυτο χα χα?Καλα κανει ο γιατρος και επιμενει στο φυσικο,φτασαμε να τους ψαχνουμε με το κυαλι.Βεβαια οντως η απαντηση του για την υπερπαραγωγη ηταν αστεια,σου λεει "υπερ" ακουω-καλο θα ναι.Η δικη μου παιδιατρος μου αρεσει γιατι ειναι πολυ ηρεμη και ψυχραιμη,γενικως ειμαι κι εγω χαλαρη και δεν ηθελα γιατρο που να με τσιτωνει με το παραμικρο π.χ με τα γραμμαρια ή να μου δινει φαρμακα για λιγη μυξα.Απο την αλλη δε μου ταιριαζει σαν ανθρωπος,μου σχολιαζει συνεχως αλλους γονεις και τους βγαζει ολους τρελους,που μου φαινεται πολυ αντιεπαγγελματικο

Τουλαχιστον ειναι πολυ του θηλασμου,δεν εχω ακουσει ως τωρα κατι κουφο.Θα δω τι θα κανω.Εγω μεσα στο σπιτι της φοραω μακρυμανικο φανελακι και βελουτε φορμακι κι οταν κοιμαται τη σκεπαζω με μια κουβερτουλα.Εξω τα ιδια συν μπουφανακι και σκουφακι.Ολοσωμο μπουφαν δεν τους εβαλα ποτε,οπως και υπνοσακο.Κριστη μου κι ευαγγελια ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τα κοριτσακια μου.Δεν κανω παντως και κατι σουπερ κριστη μου,σημερα ολοι οι γονεις ασχολουνται πολυ με τα παιδακια τους.Εμεις οπου παμε,π.χ θεατρο η στο πλανηταριο βλεπω πολλες οικογενειες και χαιρομαι.Παντως δεν τα πιεζω,δηλ αν η δαναη δε θελει να μαθει την αλφαβητα οπως η μελινα δε με νοιαζει,θα τη μαθει οταν ερθει η ωρα,εμενα με νοιαζει να χω ανοιχτα τα ματια μου και να βλεπω τα καλα τους σημεια.Κριστη μου ευχομαι να πανε ολα καλα με το αρθρο σου,καλη επιτυχια.Ποπακι,αννα θα την πειτε τη μικρΝα τη χαιρεσαι τη μαμα σου εστω και καθυστερημενα.Το σαβ.κο δεν εχουμε πολλα σχεδια γιατι σαββατο εχουμε τη χριστ.γιορτη στο σχολειο της δαναης και την κυριακη στης μελινας.Απ οτι ειδα στο προγραμμα εχουν οργανωσει ωραια πραγματα,θα φτιαξουμρ στολιδια-μπισκοτα-θα βαψουν τα προσωπακια.Κατα τα αλλα σπιτι και χουχουλιασμα γιατι θα κανει πολυ κρυο.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

καλημερα!

ευχαριστω για τα σχολια σας.για τις βλενες ειχα λιγο αγχωθει επειδη δεν ξερω αλλο θηλαζον μωρο εκτος της φιλης μου πριν χρονια με την αλλεργια που ηταν τιγκα.και δεν επερνε και βαρος το μωρο καλα.αλλα και που εκανε αποχη απο σχεδων τα παντα αποτελεσμα δεν ειδε παρα που μετα τους 6 που εφαγε φαγητο.και γω αυτο ηξερα οτι μια πανα δεν την αξιολογουμε...κι ο παιδιατρος να τα περιορισω ειπε οχι να τα κοψω.σημερα το ειδα λιγο πιο ψυχραιμα το πραμα.θα κοψω μονο το γαλα,απτα αλλα θα τρωω.σημερα ηταν μια χαρα τα κακακια.ο παιδιατρος μας δεν ειναι πολυ υπερ των γαλακτοκομικων.απο την αρχη μου ειχε πει να μην πολυτρωω γαλακτοκομικα γιατι δεν προσφερουν λεει και πολλα.εμενα μου αρεσουν ομως και το γαλα και ολα τα παρεμφερη γι'αυτο ετρωγα παντα ανοιχτα.πιστευω γι'αυτο και ειναι υπερ του θηλασμου..παντως νομιζω γνωσεις για το θηλασμο τελικα δεν πρεπει να εχει και πολλες.λεω πρεπει γιατρε να εχω υπερπαραγωγη και μου λεει:ΜΠΡΑΒΟ! ΤΕΛΕΙΑ! δεν ειπα κατι αλλο για να μην τον προσβαλω.τεσπα.ειναι πολυ του φυσικου τροπου αντιμετωπισης.πχ εχει νινιδα και μου πε να βαζω ελαιολαδο και για το συγκαμα επισης.επισης δεν μας εκανε της γαστρεντεριτιδας το εμβολιο γιατι προστατευεται απο το θηλασμο λεει.και παντα μου λεει να συνεχισω να θηλαζω γιατι αυτο ειναι το φυσικο.

και γω τα πεθερικα μου δεν τα λεω μαμα καιμπαμπα.δεν μου ρχεται.μπαινω κατευθειαν στο θεμα.ειναι πολυ καλοι ανθρωποι,αλλα αυτες οι λεξεις ειναι μονο για τους γονεις σου.

σπιτι του βαζω μακρυμανικο φανελακι και φορμακι βελουτε ή χοντρο μακο.εξω απλα του βαζω μια βελουρ κουβερτα απο πανω αν κοιμαται και αν ξυπνησει επειδη θελει να εχει εξω τα χερια του βαζω μπουφανακι. για εξω ειναι τελεια κατι φορμακια πρεναταλ με κουκουλα απο ζωακι.

Μπράβο ο γίγαντας σου τεράστιο μωρό να το χαίρεσαι και κακοτυχία να είναι. Πάντως και εμένα έχει βλενες Άλλες φορές λίγο περισσότερες και άλλες λίγο λιγότερες εμένα η παιδίατρος μου εχεο πει ότι πρώτον δεν αξιολογούμε από μια πάνα και εκτός αυτού αν δεν δούμε αίμα στα κακά δεν σημαίνει κάτι η βλεννα ότι όλα τα παιδάκια που θηλάζουν έχουν..Οπότε μην αγχώνεσαι και πολύ ..Πάντως μια χαρά μου φαίνεται που είναι του φυσικού τρόπου ο γιατρός σας όπως λέει και η Αντωνία σπανίζουν .

ewKwp3.png

Καλε lonestar εχεις δυο τικερακια,το ενα μετραει μηνες και το αλλο εβδομαδες?Χαζομανουλα ακομη και σ αυτο χα χα?Καλα κανει ο γιατρος και επιμενει στο φυσικο,φτασαμε να τους ψαχνουμε με το κυαλι.Βεβαια οντως η απαντηση του για την υπερπαραγωγη ηταν αστεια,σου λεει "υπερ" ακουω-καλο θα ναι.Η δικη μου παιδιατρος μου αρεσει γιατι ειναι πολυ ηρεμη και ψυχραιμη,γενικως ειμαι κι εγω χαλαρη και δεν ηθελα γιατρο που να με τσιτωνει με το παραμικρο π.χ με τα γραμμαρια ή να μου δινει φαρμακα για λιγη μυξα.Απο την αλλη δε μου ταιριαζει σαν ανθρωπος,μου σχολιαζει συνεχως αλλους γονεις και τους βγαζει ολους τρελους,που μου φαινεται πολυ αντιεπαγγελματικο

Τουλαχιστον ειναι πολυ του θηλασμου,δεν εχω ακουσει ως τωρα κατι κουφο.Θα δω τι θα κανω.Εγω μεσα στο σπιτι της φοραω μακρυμανικο φανελακι και βελουτε φορμακι κι οταν κοιμαται τη σκεπαζω με μια κουβερτουλα.Εξω τα ιδια συν μπουφανακι και σκουφακι.Ολοσωμο μπουφαν δεν τους εβαλα ποτε,οπως και υπνοσακο.Κριστη μου κι ευαγγελια ευχαριστω για τα καλα σας λογια για τα κοριτσακια μου.Δεν κανω παντως και κατι σουπερ κριστη μου,σημερα ολοι οι γονεις ασχολουνται πολυ με τα παιδακια τους.Εμεις οπου παμε,π.χ θεατρο η στο πλανηταριο βλεπω πολλες οικογενειες και χαιρομαι.Παντως δεν τα πιεζω,δηλ αν η δαναη δε θελει να μαθει την αλφαβητα οπως η μελινα δε με νοιαζει,θα τη μαθει οταν ερθει η ωρα,εμενα με νοιαζει να χω ανοιχτα τα ματια μου και να βλεπω τα καλα τους σημεια.Κριστη μου ευχομαι να πανε ολα καλα με το αρθρο σου,καλη επιτυχια.Ποπακι,αννα θα την πειτε τη μικρΝα τη χαιρεσαι τη μαμα σου εστω και καθυστερημενα.Το σαβ.κο δεν εχουμε πολλα σχεδια γιατι σαββατο εχουμε τη χριστ.γιορτη στο σχολειο της δαναης και την κυριακη στης μελινας.Απ οτι ειδα στο προγραμμα εχουν οργανωσει ωραια πραγματα,θα φτιαξουμρ στολιδια-μπισκοτα-θα βαψουν τα προσωπακια.Κατα τα αλλα σπιτι και χουχουλιασμα γιατι θα κανει πολυ κρυο.Φιλια

Αντωνία μου μπορείς να μην κάνεις κάτι σούπερ όπως λες αλλά έχεις ένα τρόπο που λες κάποια πράγματα που εμένα μου αρέσει πολύ όπως διαπαιδαγωγεις τα παιδιά σου μπράβο σου..Όσον αφορά την παιδίατρο και εμένα μου αρέσει που είναι χαλαρή η δικιά μου και δεν με τσιτωνει αν και εγώ τσιτωνομαι από μόνη μου. Αλλά αυτό το θεωρώ και εγώ λάθος που σχολιάζει άλλους γονείς. Να περάσετε όμορφα και χουχουλιαρικα να μου φιλήσεις τα μαγουλακια της

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...