Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλημερα!

ευαγγελια μου οντως πολυ χαλια κατασταση ο εμφυλιος..μαυτα που βλεπουμε στη συρια εχω καταστενοχωρηθει..

ε δικαιολογειται η πεθερα τοτε..

ακριβως αυτο που ειπες με το ανωτερης ποιοτητας ξενο γαλα μου χει πει και μενα η πεθερα μου οτι ηταν ο λογος που δεν θηλασε πολυ τα παιδια της.απο το μαιευτηριο της ειχαν δωσει φευγοντας αρκετα κουτια φαντασου... και μια μαια σε ενα μαθημα που χα παει μας ειχε πει οτι στη σχολη τους ειχαν πει οτι το σωστο ειναι 10 λεπτα απο το ενα στηθος 10 απο το αλλο και μετα ενα μπουκαλι γαλα...η μανα μου παλι μονο εμενα δε θηλασε λογω συνθηκων που επρεπε να φυγει για σπουδες,αλλα τα αδερφια μου τα θηλασε πολυ παρα το οτι γυρνουσε στη δουλεια στους 6 μηνες.και δεν εβγαζε γαλα με το θηλαστρο(θυμαμαι ειχε ενα σαν κορνα ποδηλατου), παθαινε ομως συνεχεια μαστιτιδες γιατι εκτος αυτου εδεινε και σε καθε θηλασμο κι απο τα 2 στηθη παντα.ακομα με ρωταει γιατι δεν το κανω και γω αυτο..εχω βαρεθει να της εξηγω..:mad:παντως στο σοι της μανας μου ολες θηλασαν...δεν ειχε φτασει σαυτες ο πολιτισμος μαλλον και μειναν στο παραδοσιακο:-P

στολισα δεντρο σας το πα!το κοιταω και το χαιρομαι!

κοριτσια εμενα η περιοδος ολη την ωρα αγκαλιες δεν εχει περασει ακομα..στο ρηλαξ και το παρκο ενω στην αρχη καθοταν καμποση ωρα, τωρα τιποτα.θελει ολη την ωρα αγκαλιτσα, να του μιλαω και να παιζουμε.αν δεν τον κοιταω κλαει.εσας δηλαδη καθονται μονα τους πολυ ωρα?εμενα πανω απο 5 λεπτα οχι.. αλλα ειναι ακαταμαχητος ο κουκλος μου...

ασχετο σας εχει ερθει περιοδος?εμενα οχι

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια! Τι κανετε?Εγω τρεχω πανικοβλητη Παρασκευη πρεπει να παραδωσω το αρθρο πανικος!!

Αντωνια μου τι ωραια που κανεις πραγματα με τα παιδακια σου πολυ σας χαιρομαι! Ο γιατρος επαθε πλακα που εβγαλε δοντι το μωρο! Ειναι λεε πολυ σπανιο αλλα 2-3 εχει δει :tongue:

Ευαγγελια τελεια που εχετε ανθρωπους σε τοσα μερη δεν θα χορταινετε ταξιδια!!Τα λατρευω εντωμεταξυ λεμε να παμε πουθενα οταν με το καλο χρονισει ο μπεμπης μας.

Μαχη μου περαστικα σας πως ειναι σημερα το μωρο?

Εμενα κλασσικα τον ενοχλησε το εμβολιο στο στομαχακι του εκει εχει ευαισθησια φαινεται.

c6vNp3.png

Για το θηλασμο που λετε πραγματικα ακους οτι να ναι απο μεγαλυτερες γυναικες. Η μαμα και η πεθερα εχουν φαγωθει να αποθηλασω στο εξαμηνο γιατι μετα λεει δεν εχει νοημα και το παιδι αποκτα εξαρτηση, ειναι αγορι λεει κιολας μεχρι ποτε θα το θηλαζεις? Τους εξηγω οτι θελω τουλαχιστον μεχρι το χρονο γιατι ειναι οτι καλυτερο για το μωρο αλλα το θεωρουν τραβηγμενο. Τωρα δε που εβγαλε και το δοντακι και με χει παιδεψει λιγο να του μαθω να μη δαγκωνει εκει να δειτε αρχισαν , να στα λεγαμε δεν γινεται παιδι μου καλα το θηλασες μεχρι τωρα γιατι παιδευεσαι τοσο καιρο θα σε κοψει θαθαθαθα:shock::shock: μου εχουν πεσει και τα αυτια και τα μαλλια μαζι ευτυχως με υποστηριζουν ο πεθερος μου και ο αντρας μου! Νευριαζω ωρες ωρες αλλα τις δικαιολογω ειχαν τελειως αλλη πληροφορηση. Τους ελεγαν οτι το γαλα σε σκονη ειναι πολυ καλυτερο απο το μητρικο και δεν υπαρχει λογος να παιδευτειτε. Επισης η μαμα μου μου ειπε οτι τοτε θηλαζαν οσες δεν ειχαν λεφτα να παρουν γαλα, τυπου οι παρακατιανες. Οτι να ναι δηλαδη! Εγω ειμαι ευχαριστημενη που ο αντρας μου με υποστηριζει πολυ και τους εξηγουσαμε χθες οτι εχουμε καταντησει να βλεπουμε ως ανωμαλια ενα παιδακι 1-2 χρονων να θηλαζει ενω ειναι φυσιολογικο να κυκλοφορουν ολες με τα βυζια και το κωλο εξω δηλαδη ελεος!!!!:evil:

c6vNp3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εγω ολο το πρωι ασχοληθηκα με δουλειες γιατι κλασικα ολο το σαβ.κο το σπιτι εμεινε πισω.Πολυ ωραια περασαμε χθες.Πηγαμε λουνα παρκ και μετα για φαγητι στο λα παστερια.Πολυ ωραιο φαγητο και καλη λυση για το μωρο γιατι ηταν μη καπνιστων.Θα το ξαναπροτιμησουμε.Τα κοριτσια επαιξαν παρα πολυ,μου αρεσει οταν πηγαινουμε μονοι μας βολτες γιατι παιζουν πολυ μεταξυ τους και με μας ενω οταν υπαρχουν κι αλλα παιδακια,χανονται.Χθες γιορταζε ο μπαμπακας μου,αυτη η μερα με μελαγχολει γιατι σκεφτομαι ποσο κοσμο καλουσε η μαμα μου,μια εβδομαδα ασχολιοταν με το μενου,ενω τωρα μεταξυ μας.Τι να κανεις...ετσι ειναι η ζωη.Να χαιρεστε κι εσεις οποιον ειχατε.Ναι κοριτσια κι εγω δεν παρεξηγω τις παλιες για τις αποψεις τους γιατι σκεφτομαι οτι σε τριαντα χρονια που θα κανουν μωρα τα παιδακια μας πολλα επιστημονικα δεδομενα θα χουν αλλαξει κι οι δικες μας αποψεις θα ναι παρωχημενες και ξεπερασμενες αλλα θα θελουμε να τις λεμε.Εγω κοριτσια μαλλον και σε ο τι αφορα τη διατροφη ειμαι χαλαρη,στις πρωτες διακοπες με τη μελινα 13 μηνων της εδωσα να δοκιμασει παγωτο απ το δικο μου και στη δαναη 11 μηνων οταν τρωγαμε βαφλες και ξερογλειφοταν της εδινα λιγο με το δαχτυλο μου.Με την εννοια αυτη νομιζω μαριανθη οτι θα φαγες κι εσυ λουκουμα,οχι εναν δικο σου,ετσι λιγο για τη δοκιμη.Ξερω οτι πολλες ειστε εναντιον της ζαχαρης κι ισως καλα κανετε,εγω δεν το θεωρω τρομερο.Ποπακι για τα μουσεια που με ρωτησες,υπαρχει το ελληνικο παιδικο μουσειο,το μουσειο παιδικης τεχνης και το μουσειο συναισθηματων.Εχουν ολα διαδραστικα εκθεματα και δρασεις που απαιτουν συνεργασια γονεα-παιδιου κι εργαστηρια τα σαβ.κα που στοχευουν μεσω παιχνιδιων,ιστοριων και παραμυθιων να ενισχυσουν τη συναισθηματικη αναπτυξη του παιδιου.Μια απ αυτες τις μερες θα κανουμε κοπανα απ το σχολειο και θα παμε,θα το συνδυασουμε με βολτα γιατι ειναι στην πλακα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαχη μου περαστικα στη μπεμπουλα.Μην αγχωνεσαι,αν ειναι μονο μυξουλες,με ορο και με ρουφηγμα θα τη γλυτωσετε.Χθες εκλεισε και το καρπουζακι μου τον τεταρτο,πολυ μου φαινεται.Αυριο μεθαυριο πρεπει να παμε κι εμεις για εμβολιο.Lonestar εμενα καθεται και μονη της,στο στρωματακι που την αλλαζω στο μπανιο μπορει να κατσει και μια ωρα-της βαζω προστατευτικο για να μην πεσει-καθεται και στο ριλαξ κουνια και στιν καναπε.Σε καταλαβαινω ομως γιατι τα αλλα μου δυο ηταν σαν τον μπεμπη σοτ,αγκαλιτσες.Στη δαναη ειδικα εμαθα να τα κανω ολα,μα ολα με το ενα χερι,πολυ ζορι ομως αυτο το πραγμα.Μπραβο για τα στολισματα,και του χρονου να στε καλα.Συνειδητοποιω οτι δεν εχουμε δει το μπεμπη σου.Θα μας στειλεις φωτο να θαυμασουμε κι εμεις τον ακαταμαχητο κουκλο που λες?Ευαγγελια τί σοι εχει καλε ο αντρας σου,σκορπισμενο στα περατα του κοσμου?Ωραια ιδεα θα ταν για τις γιορτες να πηγαινατε εσεις καναδα,με το καλο παντως να δεχθειτε τη γιαγια.Ακομη δεν εχω μαγειρεψει αλλα παω να φτιαξω φασολακια η αρακα στα γρηγορα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας!! έκανα ένα διαλειμματάκι στα κλεφτά..και βρήκα 3 απο εσάς!!!

στείλτε μου και οι υπόλοιπες μην να σας βρω!!!

έχει πλάκα όταν πλάθεις στο μυαλό σου υποθετικές εικόνες για ανθρώπους που δεν έχεις δει ποτέ...και αυτή η εικόνα φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα!!!!

περιμένω!!!

κλείνω γιατί με κυνηγήσουνε!!!

φιλιάαα

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

καλημερα!

ευαγγελια μου οντως πολυ χαλια κατασταση ο εμφυλιος..μαυτα που βλεπουμε στη συρια εχω καταστενοχωρηθει..

ε δικαιολογειται η πεθερα τοτε..

ακριβως αυτο που ειπες με το ανωτερης ποιοτητας ξενο γαλα μου χει πει και μενα η πεθερα μου οτι ηταν ο λογος που δεν θηλασε πολυ τα παιδια της.απο το μαιευτηριο της ειχαν δωσει φευγοντας αρκετα κουτια φαντασου... και μια μαια σε ενα μαθημα που χα παει μας ειχε πει οτι στη σχολη τους ειχαν πει οτι το σωστο ειναι 10 λεπτα απο το ενα στηθος 10 απο το αλλο και μετα ενα μπουκαλι γαλα...η μανα μου παλι μονο εμενα δε θηλασε λογω συνθηκων που επρεπε να φυγει για σπουδες,αλλα τα αδερφια μου τα θηλασε πολυ παρα το οτι γυρνουσε στη δουλεια στους 6 μηνες.και δεν εβγαζε γαλα με το θηλαστρο(θυμαμαι ειχε ενα σαν κορνα ποδηλατου), παθαινε ομως συνεχεια μαστιτιδες γιατι εκτος αυτου εδεινε και σε καθε θηλασμο κι απο τα 2 στηθη παντα.ακομα με ρωταει γιατι δεν το κανω και γω αυτο..εχω βαρεθει να της εξηγω..:mad:παντως στο σοι της μανας μου ολες θηλασαν...δεν ειχε φτασει σαυτες ο πολιτισμος μαλλον και μειναν στο παραδοσιακο:-P

στολισα δεντρο σας το πα!το κοιταω και το χαιρομαι!

κοριτσια εμενα η περιοδος ολη την ωρα αγκαλιες δεν εχει περασει ακομα..στο ρηλαξ και το παρκο ενω στην αρχη καθοταν καμποση ωρα, τωρα τιποτα.θελει ολη την ωρα αγκαλιτσα, να του μιλαω και να παιζουμε.αν δεν τον κοιταω κλαει.εσας δηλαδη καθονται μονα τους πολυ ωρα?εμενα πανω απο 5 λεπτα οχι.. αλλα ειναι ακαταμαχητος ο κουκλος μου...

ασχετο σας εχει ερθει περιοδος?εμενα οχι

Ή μαμά σου πρέπει να ήταν δαχτυλοδεικτουμενη στην εποχή της!

Περνάτε το μεγάλο άλμα για αυτό μάλλον τόσο μεγάλη ανάγκη για αγκαλιά.

Ούτε σε εμένα ήρθε περιοδος

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εγω ολο το πρωι ασχοληθηκα με δουλειες γιατι κλασικα ολο το σαβ.κο το σπιτι εμεινε πισω.Πολυ ωραια περασαμε χθες.Πηγαμε λουνα παρκ και μετα για φαγητι στο λα παστερια.Πολυ ωραιο φαγητο και καλη λυση για το μωρο γιατι ηταν μη καπνιστων.Θα το ξαναπροτιμησουμε.Τα κοριτσια επαιξαν παρα πολυ,μου αρεσει οταν πηγαινουμε μονοι μας βολτες γιατι παιζουν πολυ μεταξυ τους και με μας ενω οταν υπαρχουν κι αλλα παιδακια,χανονται.Χθες γιορταζε ο μπαμπακας μου,αυτη η μερα με μελαγχολει γιατι σκεφτομαι ποσο κοσμο καλουσε η μαμα μου,μια εβδομαδα ασχολιοταν με το μενου,ενω τωρα μεταξυ μας.Τι να κανεις...ετσι ειναι η ζωη.Να χαιρεστε κι εσεις οποιον ειχατε.Ναι κοριτσια κι εγω δεν παρεξηγω τις παλιες για τις αποψεις τους γιατι σκεφτομαι οτι σε τριαντα χρονια που θα κανουν μωρα τα παιδακια μας πολλα επιστημονικα δεδομενα θα χουν αλλαξει κι οι δικες μας αποψεις θα ναι παρωχημενες και ξεπερασμενες αλλα θα θελουμε να τις λεμε.Εγω κοριτσια μαλλον και σε ο τι αφορα τη διατροφη ειμαι χαλαρη,στις πρωτες διακοπες με τη μελινα 13 μηνων της εδωσα να δοκιμασει παγωτο απ το δικο μου και στη δαναη 11 μηνων οταν τρωγαμε βαφλες και ξερογλειφοταν της εδινα λιγο με το δαχτυλο μου.Με την εννοια αυτη νομιζω μαριανθη οτι θα φαγες κι εσυ λουκουμα,οχι εναν δικο σου,ετσι λιγο για τη δοκιμη.Ξερω οτι πολλες ειστε εναντιον της ζαχαρης κι ισως καλα κανετε,εγω δεν το θεωρω τρομερο.Ποπακι για τα μουσεια που με ρωτησες,υπαρχει το ελληνικο παιδικο μουσειο,το μουσειο παιδικης τεχνης και το μουσειο συναισθηματων.Εχουν ολα διαδραστικα εκθεματα και δρασεις που απαιτουν συνεργασια γονεα-παιδιου κι εργαστηρια τα σαβ.κα που στοχευουν μεσω παιχνιδιων,ιστοριων και παραμυθιων να ενισχυσουν τη συναισθηματικη αναπτυξη του παιδιου.Μια απ αυτες τις μερες θα κανουμε κοπανα απ το σχολειο και θα παμε,θα το συνδυασουμε με βολτα γιατι ειναι στην πλακα.

Όχι κανονικό λουκουμα! Ολόκληρο! Και για να επιβεβαιώσω τις ερευνες, ήμουν παχύσαρκο παιδακι

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Καλέ δεν σας ειπα. Χθες της έδωσα πρωτη φορα ριζαλευρο. Στην αρχη δεν καταλαβαινε με το κουταλι τι γινοταν. Για αυτο βουτηξα το δαχτυλο στην κρεμα και της το εδωσα. Αυτο επειδη το ξερει το πηρε αμεσως. Το γευτηκε και της αρεσε. Ετσι της το εδωσα 3-4 φορες. Μετα με το κουταλι. Αλλα με το κουταλι δεν ανοιγε καλα το στομα και την μιση μπουκια την ετρωγε στο προσωπο.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα κοριτσια!

ο μπεμπαρος μου κοιμαται και ειπα να σας γραψω.

μαριανθη λες να ναι το αλμα?δεν επρεπε να χει αυξησει και τους θηλασμους?εχω την εντυπωση οτι δεν καλοτρωει,τρωει λιγοτερη ωρα καθε φορα σε σχεση με πριν εδω καικαμια βδομαδα.σταματα μονος του και αφηνει το στηθος..τον ζυγισα στη ζυγαρια την δικη μου το αποβαρο δηλαδη και φαινεται να χει παρει μονο μισο κιλο ενω ειχα καλομαθει στο μηνας και κιλο.αλλα ξερω οτι τωρα θα πεσει ο ρυθμος προσληψης βαρους οποτε δεν πολυσκοτιστηκα..

ξεκινησες ηδη φαι?νομιζαμετα τις γιορτες ειχες πει.τι ρυζαλευρο εδωσες τελικα?

μελνταν τον κραταω ολο για παρτη μου μη μου τον ματιασετε τετοια ομορφια :oops:πλακα κανω εχω υπερμπακατελα λαπτοπ του2006!(θαυμα που λειτουργει!) και δεν αναγνωριζει την φωτογραφικη..φανταστειτε δεν εχω δωσει ακομα φωτο στις γιαγιαδες και με πρηζουν ολη την ωρα

αχ βρε κοριτσια εχω παθει τρελο ερωτα με το γιο μου ειμαι η κουκουβαγια προσωποποιημενη...τον κοιτω και δεν πιστευω οτι ειναι δικος μου.δυστυχως εχω και ενα σορο φοβειες μην παθει κατι μην κρυωσει ,μην χτυπησει,μην κρουφτει..οι οποιες επιτεινονται το βραδυ που κοιμαται..εχω την κουνια διπλα μου και τον κοιταω ολη την ωρα και ενοειται σηκωνομαι συχνα για να δω αν αναπνεει....το ξερω ειμαι υπερβολικη.

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

μαριανθη λες να ναι το αλμα?δεν επρεπε να χει αυξησει και τους θηλασμους?εχω την εντυπωση οτι δεν καλοτρωει,τρωει λιγοτερη ωρα καθε φορα σε σχεση με πριν εδω καικαμια βδομαδα.σταματα μονος του και αφηνει το στηθος..τον ζυγισα στη ζυγαρια την δικη μου το αποβαρο δηλαδη και φαινεται να χει παρει μονο μισο κιλο ενω ειχα καλομαθει στο μηνας και κιλο.αλλα ξερω οτι τωρα θα πεσει ο ρυθμος προσληψης βαρους οποτε δεν πολυσκοτιστηκα..

μελνταν τον κραταω ολο για παρτη μου μη μου τον ματιασετε τετοια ομορφια :oops:πλακα κανω εχω υπερμπακατελα λαπτοπ του2006!(θαυμα που λειτουργει!) και δεν αναγνωριζει την φωτογραφικη..φανταστειτε δεν εχω δωσει ακομα φωτο στις γιαγιαδες και με πρηζουν ολη την ωρα

αχ βρε κοριτσια εχω παθει τρελο ερωτα με το γιο μου ειμαι η κουκουβαγια προσωποποιημενη...τον κοιτω και δεν πιστευω οτι ειναι δικος μου.δυστυχως εχω και ενα σορο φοβειες μην παθει κατι μην κρυωσει ,μην χτυπησει,μην κρουφτει..οι οποιες επιτεινονται το βραδυ που κοιμαται..εχω την κουνια διπλα μου και τον κοιταω ολη την ωρα και ενοειται σηκωνομαι συχνα για να δω αν αναπνεει....το ξερω ειμαι υπερβολικη.

Ασε καλε κι εγω τον κοιταω και λυωνω εχουμε θεμα οι κουκουβαγιες!!!!

c6vNp3.png

Γεια σας κοριτσια.Πολλες απουσιες σημερα.Εγω εδω πολυ σιδερο,μαγειρεματα,τα κλασικα.Μ αρεσει να ακουω μανουλες τρελαμενες με τα παιδακια τους κι εδω μεσα...ειμαστε ολες.Κοριτσια τα μωρουλινια μας ειναι τρελα αλλα και τα μεγαλυτερα παιδακια...αστο.Εχω παθει ψυχωση σας λεω.Με τρελαινει ο τροπος σκεψης τους,ο τροπος που αναπτυσσεται ο λογος τους,η φοβερη εκδηλωση της λατρειας τους προς εμας...ακομη κι οι φοβοι τους,οι ανασφαλειες τους,καταστασεις που προσπαθουν να διαχειριστουν,ο διαφορετικος χαρακτηρας που βγαζει καθε παιδακι.Πραγματικη ευλογια να σαι γονιος.Ο αδελφος μου με δουλευει οτι ειμαι σαν αυτες που καποτε κοροιδευα,που ολο μιλανε για τα παιδια τους και του λεω οτι το παραδεχομαι και το περηφανευομαι!!Να δουμε κι αυτος τι θα κανει που απ την δεκατη εβδομαδα εγκυμοσυνης εχει αρχισει να με ρωταει ποιο ειναι το καλυτερο μπλεντερ κι απορρυπαντικο ρουχων...δεν υπαρχει σας λεω η μεταλλαξη του.Η ζωη του πριν κι η τωρινη ειναι η μερα με τη νυχτα.Σας φιλω

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Lonestar καλο ειναι νομιζω το μισο κιλο που πηρε για το μηνα που ειμαστε.Κριμα που δε θα θαυμασουμε μπεμπη.Στειλε μας καμια απο το κινητο,οι δικες μου απο κινητο ειναι.Κριστη αν σε βλεπω μεσα θα σε διωχνω,παραδιδουμε αρθρο την παρασκευη!!!Νινακι απο 11-31 δεκ στο ριβερ θα γινεται "του φροζεν..".Τις ντυνουν ελσες,τις βαφουν,τις φωτογραφιζουν...αστα θα παθουν πανικο οι δικες μας.Θα την πας?Κριμαι ξεκινησες δουλεια?Πως σου φανηκε?Love σου χω στειλει το μειλ μου με προσ.μηνυμα.Στειλε μου κι εσυ.Φεισμπουκ δεν εχω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

καλημερα κοριτσια!

Πιστεύω ότι το άλμα είναι. Δεν είναι μόνο ότι αυξάνονται οι θηλασμοί. Είναι και η αδικαιολόγητη γκρίνια και η μαμακίαση που τα πιάνει. Τουλάχιστον σε εμένα, με όλα αυτά το εκδηλώνει.

Μια χαρά είναι το μισό κιλό. Όπως είπες και εσύ, μειώνεται πλέον ο ρυθμός πρόσληψης.

Είχα πει στις γιορτές ότι θα ξεκινήσω, αλλά είχα την μάνα μου το σαββατοκύριακο που με έπρηξε. Ε και το ξεκίνησα. Και επειδή άρεσε στην μικρή, το συνεχίζω. Της πήρα ένα ριζάλευρο που είναι σκέτο ριζάλευρο. Όχι κρέμα. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσια.Πολλες απουσιες σημερα.Εγω εδω πολυ σιδερο,μαγειρεματα,τα κλασικα.Μ αρεσει να ακουω μανουλες τρελαμενες με τα παιδακια τους κι εδω μεσα...ειμαστε ολες.Κοριτσια τα μωρουλινια μας ειναι τρελα αλλα και τα μεγαλυτερα παιδακια...αστο.Εχω παθει ψυχωση σας λεω.Με τρελαινει ο τροπος σκεψης τους,ο τροπος που αναπτυσσεται ο λογος τους,η φοβερη εκδηλωση της λατρειας τους προς εμας...ακομη κι οι φοβοι τους,οι ανασφαλειες τους,καταστασεις που προσπαθουν να διαχειριστουν,ο διαφορετικος χαρακτηρας που βγαζει καθε παιδακι.Πραγματικη ευλογια να σαι γονιος.Ο αδελφος μου με δουλευει οτι ειμαι σαν αυτες που καποτε κοροιδευα,που ολο μιλανε για τα παιδια τους και του λεω οτι το παραδεχομαι και το περηφανευομαι!!Να δουμε κι αυτος τι θα κανει που απ την δεκατη εβδομαδα εγκυμοσυνης εχει αρχισει να με ρωταει ποιο ειναι το καλυτερο μπλεντερ κι απορρυπαντικο ρουχων...δεν υπαρχει σας λεω η μεταλλαξη του.Η ζωη του πριν κι η τωρινη ειναι η μερα με τη νυχτα.Σας φιλω

Σε λίγο θα σε ρωτάει και για τις πάνες! χαχα Τι γλυκούλης!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...