Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Η παιδιατρος είπε μετα τις γιορτές ρυζαλευρο για 10 μέρες...θα πάω και σε έναν άλλο παιδίατρο να δει το παιδί και θα δω τί θα μου πει...κάποιοι ξεκινάνε με λαχανικά γι'αυτό ρωτάω :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Απορώ γιατί δεν ξεχνάς την ύπαρξη της πεθεράς και την αναφέρεις....(νομίζω ότι είσαι πολύ ευαίσθητη και σε έχει στεναχωρήσει το θέμα... μπορει να λέω κ χαζά δεν ξερω..

Κοιταξε και να θελω να την ξεχασω δεν γινεται γιατι μενει κατω απο το σπιτι μου και την βλεπω καθε μερα,ειτε στην αυλη ειτε την φωνη της που ακουω....αλλα την αναφερα με καυστικο τροπο,πως λενε πολλες νοικοκυρες οτι εχουν ακαταστατο σπιτι και αν ερθει η πεθερα τους κοιταζει που εχει βρωμια και εκει εστιαζουν?εγω το γλιτωσα αυτο:P παλιοτερα που μπαινοβγαινε μου ειχε κανει συσταση για το φωτιστικο στο παιδικο δωματιο:confused: απο ποτε εχει να καθαριστει....σιγουρα η κατασταση που βιωνω δεν ειναι ευχαριστη να ειμαστε σαν δυο ξενες,και πιο πολυ και για τον αντρα μου που εχει στεναχωρεθει με αυτο, αλλα στην περιπτωση μας ητανε μονοδρομος....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νοβεμπερ εσενα σ επιασε το αναπνευστικο απο τα ραφια.Εγω σου χω και καλυτερο.Αν δεις το πατωμα της κουζινας μου-χωρις μοκετα κι ασφουγγαριστο απ την κυριακη-θα σου κοπει η ορεξη για φαγητο...Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να σας αφησω και να γεμισω τον κουβα..

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εμεις τρωμε σουφλε με ταλιατελες απο χθες.Το σαβ.κο εχουμε κανονισει ωραια πραγματα.Σαββατο πρωι θα παω με τη μελινα στο πλανηταριο να δουμε παρασταση.Το βραδακι περιμενω κουμπαρους να κατσουμε,δεν μαγειρευω-θα παραγγειλουμε.Την κυριακη θα παμε παιδικο θεατρο-στους μουσικους της βρεμης.Θα μπει ο αντρας μου με τις μεγαλες κι εγω θα κανω βολτα με το καροτσι-πενηντα λεπτα ειναι η παρασταση.Μολις βγουν θα ρθουν να με βρουν για καφεδακι-ειναι στο θησειο οποτε θα ναι ωραια.Κυριακη απογευμα θα παμε στο μπαμπα μου που γιορταζει.Ανασα δε θα παρουμε αλλα μ αρεσει πολυ.Εσεις τι θα κανετε κοριτσια?Οι πιο πολλες καποια γιορτη θα χετε την κυριακη ε?

Αντωνιτσα μου αυτα τα μωρα μας θα βγουνε πολυ σουρτουκικα!! Και εγω κ@λο δεν βαζω κατω,τα πρωινα παντα κυκλοφορω με το μωρο για εξωτερικες δουλειες και αυτο το σκ περιμενω την νονα της μεσαιας επισκεψη και τραπεζωμα,θα παμε στο σπιτι ενος συμμαθητη του γιου μου που μας καλεσαν οι γονεις του,κανουμε παρεουλα γενικα και εξω,αυριο εχουνε γιορτη Χριστουγεννιατικη του κολυμβητηριου και κανα καφεδακι Κυριακη πρωι θα τον χτυπησουμε.ε! δεν εμεινε χρονος για τιποτα αλλο...

Λοιπον σημερα και εμεις ρεβυθια εχουμε,αλλα στο τραπεζι στην νονα θα φτιαξω μια συνταγη που ειδα σημερα απο την Αργυρω,μοσχαρι με κρεμα βαλσαμικο με ροδι με βερικοκα και δαμασκηνα και γαρνιτουρα κριθαρακι....παντως στην tv ητανε μουρλια.....

Καλε δεν μου ειπες τι δωρα θα κανεις για τα Χριστουγεννα στα κοριτσια σου και στα βαφτιστηρια....δωσε καμια ιδεα:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Νοβεμπερ εσενα σ επιασε το αναπνευστικο απο τα ραφια.Εγω σου χω και καλυτερο.Αν δεις το πατωμα της κουζινας μου-χωρις μοκετα κι ασφουγγαριστο απ την κυριακη-θα σου κοπει η ορεξη για φαγητο...Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να σας αφησω και να γεμισω τον κουβα..

Χαχαχα...δεν εχεις βαλει ακομα χαλια?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εχω στρωσει αλλα αυτο το σπιτι ειναι αρκετα μεγαλυτερο κι εχω κενα συν το οτι η μοκετα της κουζινας δεν ταιριαζει λογω διαστασεων στην καινουρια κουζινα.Η μελινα θελει μια τσαντα φροζεν που αλλαζει χρωματα αναλογως το ρουχο που φορας-μια μαλ..κια και μιση που κανει και 35 ευρω.Το βασικο της δωρο ομως θα ναι μια κιθαρα,αληθινη παρακαλω,ειναι λιγο μικρη αλλα λεει ο αντρας μου που ναι πορωμενος με τη μουσικη,να ρχεται απο τωρα σε επαφη με μουσικα οργανα.Καλα οντως χαμενη δε θα παει,αργοτερα σκεφτομαστε να κανει μαθηματα ή σε ωδειο ή στο σπιτι.Για τη δαναη λεμε τον ολαφ που λεει τραγουδια και παραμυθια και για τη μπεμπα δε ξερω,κανα παιχνιδακι για το καροτσι.Στη βαφτιστηρα μου που ναι μεγαλη,εκτη παει,θα δωσω λεφτα ή θα παμε μαζι για ψωνια να παρει κατι που να της αρεσει

Στο αλλο μου βαφτιστηρι που ναι εξι θα παρω ρουχα κι ενα παιχνιδι νερφ -καπως ετσι μου το πε η κουμπαρα μου αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι χα χα.Στα υπολοιπα παιδακια,δηλ τα ανηψια πυτζαμακια ή κασκολ με σκουφια ή κανα σετ ζωγραφικης με τεμπερες-δαχτυλομπογιες-ξερεις η χαρα της μαμας!!!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εχω στρωσει αλλα αυτο το σπιτι ειναι αρκετα μεγαλυτερο κι εχω κενα συν το οτι η μοκετα της κουζινας δεν ταιριαζει λογω διαστασεων στην καινουρια κουζινα.Η μελινα θελει μια τσαντα φροζεν που αλλαζει χρωματα αναλογως το ρουχο που φορας-μια μαλ..κια και μιση που κανει και 35 ευρω.Το βασικο της δωρο ομως θα ναι μια κιθαρα,αληθινη παρακαλω,ειναι λιγο μικρη αλλα λεει ο αντρας μου που ναι πορωμενος με τη μουσικη,να ρχεται απο τωρα σε επαφη με μουσικα οργανα.Καλα οντως χαμενη δε θα παει,αργοτερα σκεφτομαστε να κανει μαθηματα ή σε ωδειο ή στο σπιτι.Για τη δαναη λεμε τον ολαφ που λεει τραγουδια και παραμυθια και για τη μπεμπα δε ξερω,κανα παιχνιδακι για το καροτσι.Στη βαφτιστηρα μου που ναι μεγαλη,εκτη παει,θα δωσω λεφτα ή θα παμε μαζι για ψωνια να παρει κατι που να της αρεσει

Στο αλλο μου βαφτιστηρι που ναι εξι θα παρω ρουχα κι ενα παιχνιδι νερφ -καπως ετσι μου το πε η κουμπαρα μου αλλα δεν εχω ιδεα τι ειναι χα χα.Στα υπολοιπα παιδακια,δηλ τα ανηψια πυτζαμακια ή κασκολ με σκουφια ή κανα σετ ζωγραφικης με τεμπερες-δαχτυλομπογιες-ξερεις η χαρα της μαμας!!!

Nerf ειναι μαρκα σε πολυβολα με σφαιρες χοντρες,οπλα κυριως μπορει να εχει και αλλα αγοριστικα πολεμικα παιχνιδια..οι αγορομανες τα ξερουν! Εμεις ειχαμε αγορασει το Πασχα ενα τετοιο οπλο απο τζαμπο για τον κανακαρη μας και εκανε 25?,....εχει και πιο μεγαλο,το ειδα προχθες στα 35?:rolleyes:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εσυ τι δωρα σκεφτεσαι να παρω κι εγω καμια ιδεα?Τωρα η κουζινα μου λαμπει,σκουπισα και σφουγγαρισα,μεχρι το βραδυ θα ναι παλι σαν να μην εκανα τιποτα-κλασικη περιπτωση.Με ποναει πολυ η μεση,να ναι κουραση ή μηπως θα μου ρθει περιοδος?Εχω ξεχασει και πώς ειναι.Τα τελευταια δυο χρονια ειχα περιοδο μια φορα,περισυ τον νοεμβρη.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ευαγγελια που εισαι κοριτσακι?Εμφανισου να πουμε καμια κουβεντα.Τι κανει η irene?Πως ειστε απο καιρο,χιονιζει?Εδω πάλι λιακαδες αλλα με σχετικο κρυο.Παντως καλοριφερ δεν εχουμε αναψει ακομη.Πηραμε ηλεκτρικες κουβερτες,πολυ ωραιο υπνο κανεις μεσα στα ζεστα.Αξιζει.Βρε μαρουσκα εσυ που εισαι?Σε ψαχνει ο λαος σου!!!Μαγδουλα ξεχασα να σου ευχηθω για τον αντρουλη σου,να τον χαιρεσαι κι αυτον κι ολους τους αντρες σου.Περασατε ωραια με τον κοσμο που περιμενατε?Τι καλα μεζεδακια ειχες ετοιμασει?Να παιρνουμε καμια ιδεα για τα τραπεζωματα των χριστουγεννων.Βασικα φετος με τρια παιδια θα θελα να τα αποφυγω αλλα τι να κανω που οι υπολοιπες νοικοκυρες ειναι φρεσκοεγκυουλες????

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Αντωνία μου το πρώτο μας μωρακι το χάσαμε στον 4ο μηνα δυστυχώς ειχαμε μάθει και φύλο κοριτσακι ηταν. Είχα θρομβοφιλια αλλά με τον παπαρα γιατρο που ειχα τοτε δεν με κάλυπταν οι ενεσεις.

Γύρισαμε απο γιατρο ειμαστε 7400 και 63 πόντους! Μια χαρα μας ειπε και πολύ σπάνιο τα δόντια τόσο νωρις. Σας ειπα καλε οτι δάγκωνει? ?τι θα κανω??? Στερεά μας ειπε κλείσμενους εξι με βιολογικό ριζαλευρο ισα γισ να μάθει το κουταλι και επειδή ειναι εντελώς υποαλλεργικο για 3-4 μερες και μετα λαχανικά.

Βροχουλα με τη πεθερα ουτε καλημερα δε λετε? Τα εγγονια δεν τα βλεπει?

c6vNp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

crimai,love να χαιρεστε τα παιδακια σας!μαγδα κι εσυ τον αντρα σου!

cristie μπραβο για τα κιλακια σας!σωστο τον βρισκω τον γιατρο σας!λυπαμαι για την αποβολη σου..και για τοσο ακυρο λογο,αδικα..αλλα εχεις τον μπεμπαρο σου τωρα!

κι εγω (σαν τη μελνταν νομιζω) 10 δεκεμβρη αξημερωτα εμαθα οτι ειμαι εγκυος.ηταν ουσιαστικα ο 1ος μηνας σοβαρων προσπαθειων,δεν εχω σταθερο κυκλο και μετα απο κοντα 15 μερες καθυστερηση και ενω ενιωθα μερες πονους περιοδου,εκανα ενα τεστ για να ξεαγχωθω λεει να μου ρθει περιοδος.και ηταν θετικο!2 εκανα και δεν το πιστευα,μονο οταν εκανα χοριακη το πιστεψα3.000τοσο ηταν.επαθα σοκ δεν το περιμενα γιατι εχω πολυκυστικες και μια ωοθηκη χειρουργημενη(κατακρεουργημενη για την ακριβεια) αλλα αυτο το μωρο ηταν μαλλον γραφτο!θυμαμαι ημουν στη δουλεια οταν πηρα να μου πουν τη χοριακη,γελουσα σα χαζη ολη μερα....ο αντρας μου (που δεν του χα πει για την καθυστερηση και το τεστ)μολις γυρισε και ειδε τη φατσα μου,μουλεει εισαι εγκυος!φαναστειτε την προηγουμενη κοιτουσα στο ιντερνετνα αγορασω τεστ ωορρυξιας...

και γω το σκεφτομαι αυτο οτι θα χα αλλο παιδι αν δεν πιανοταν τη μερα που πιαστηκε.........

KPOzp2.png deXnp3.png

Γεια σας κι απο μενα!!!Δυστυχως δεν καταφερα να συναντηθω με τα αλλα κοριτσια λιγο το χρρρρρρ της μπεμπας ,λιγο που φοβαμαι να οδηγησω μονη με το.μωρο ολα μαζι.Παντως οι φωτος ηταν τελειες ολες οι φιλεναδες κουκλες !!!

Νοβεμπερ μας αποχαιρετας;;;:eek:Δεν υπαρχει καφε χωρις εσενα να το ξερεις!!!

Μαριανθακι την ιδια απορια εχω κι εγω πως οι εργαζομενες μανες με 2,3,4 παιδια τα προλαβαινουν.Κι εγω με το ενα και την εχω ακουσει digital που λενε!!!

Λοιπον εμεις ειμαστε ακομα μες στο αλμα .Στο ριλαξ δεν γουσταρει ,τσιριζει ολη την ωρα και κου τρυπαει το τυμπανο αφου λεω οτι στο τελος θα βραχνιασει.Στο γυμναστηριο λιγο καθεται ευτυχως και στη βολτα ειναι.κυρια.Μαλλον σε λιγο θα παρουμε παρκοκρεββατο.

Κατα τα αλλα αφου πλεον ειναστε στο 4ο γαλα που αλλαζουμε πλεον για πρωτη φορα μετα απο.πολυ καιρο δεν σφιχτηκε για να χεσει.Επιτελους!!!Ειχα κανει τα παντα λαδια,υποθετα,ασκησουλες...

Λοιπον το 6 μηνο επιδομα του οαεδ δεν βλεπω να το παιρνω με την ηλιθια που χω μπλεξει.Με πηρε τηλ.στο σπιτι και μου ζηταει κι αλλα χαρτια.Και δως του τα κουριερ Αθηνα Σαντορινη να πηγαινοερχονται και καθε φορα απο 15 ευρω!!!Τι να πω...Δεν με πιστευει οτι δεν προκειται να παραιτηθω μετα το 6μηνο απο τη δουλεια.Θελει ενα σωρο χαρτια που απο οτι ρωτησα δεν απαιτουνται κι ουτε ειναι υποχρεωμενος ο εργοδοτης να δωσει.Παλι καλα που ο εργοδοτης εμμεσα ειμαι εγω...που να της το λεγα αυτο θα ειχε φρικαρει!!#

Πω ρε παιδί μου! Τι χαζή και αυτή στον οαεδ! Που και να τα έβαζε από την τσέπη της! "Την ψυχή θα σου βγάλει"!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μη νομίζεις κι εγω απορώ...ποιες και πως τα καταφέρνουν

Εγω ακόμα δε τα καταφερνω...καποιος μένει παραπονεμένος...το παιδι που δε το έπαιξα? Το σπίτι που δε καθαρισα? Το φαΐ που δε μαγείρεψα? Ο συζυγος? Η δουλειά προσεχως? Το μπάνιο μου?ο υπνος μου?

Ναι το ομολογω. Δεν ανηκω στις σούπερ μαμάδες....σίγουρα υπάρχουν και μπορει να γινω αλλα ακόμα ψάχνομαι...

Εν τω μεταξύ επαθα θλαση στους κοιλιακους μυες και αν δεν ξεκουραστω δε περνάει

Οταν ήμουν κι εγω πρώτο μανουλα ήμουν στο καφε Δεκεμβρίου του 2010...κι εκεί υπηρχαν μανουλες με 2 και 3 παιδάκια και πραγματικα ελεγα πως τη παλεύουν...και τωρα ειμαι κι εγω μια

Πάλιωσες! :tongue::tongue::tongue:

Να χαίρεσαι τον Κωνσταντίνο σου! Πολύχρονος με υγεία πάνω από όλα!

Περαστικά σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γειά !!!!! Βλέπω όλες σας αρχίσετε να γυριζετε το χρόνο πίσω.... Για εμας η σημερινή και αυριανή μέρα είναι διπλής σημασίας... Πριν δύο χρόνια σαν σήμερα ξεκίνησαν οι πονοι μου... Και σαν αύριο ήρθε το κοριτσάκι μας!!! Πριν ένα χρόνο όμως... Κρατούσα ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης... Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.... Μακάρι να ξανά ζήσω όλο αυτό το ταξίδι... Μακάρι!!! Κριμαι.. Μαζί έχουν τα πρώτα μας γενέθλια! Τώρα το πρόσεξα!!!! Εμείς όπως ξέρετε... Τρέχουμε και δεν φτάνουμε... Δουλειά σπίτι μωρά... Και πάει λέγοντας. Η μικρή συνεχίζει την απεργία θηλασμού. Έχω τρελαθεί στο αρμεγμα. Εμείς ξεκινήσαμε λαχανικά. Είναι μικρούλα αλλά δεν μου άφησε άλλη επιλογή. Ή θα τρώγαμε ή θα έδινα ξένο. Πρωί απόγευμα λαχανικά.... Και σε 15 μέρες κάτι ακόμα. Έχουμε διπλασιασει βάρος γέννησης και στέκεται αρκετά καλά... Οπότε συνεχίζουμε έτσι και βλέπουμε. #### στείλτε και σε εμένα φωτογραφίες!!!! Και τα ονόματα σας στο fb.!!! Φιλιά σε όλες!!!!!

Γιατί ρε συ το είδε τόσο στραβά με τον θηλασμό; Μήπως την πίεζες ενώ δεν ήθελε;

Να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου! Πολύχρονη με υγεία πάνω από όλα!

Στέρεες σου είπε ο γιατρός σου να ξεκινήσεις ή από μόνη σου πήρες την πρωτοβουλία; Και εγώ θα ξεκινήσω με ρυζάλευρο, αλλά γύρω στα Χριστούγεννα για καμιά δεκαριά μέρες. Και μετά με το νέο έτος λαχανικά και φρουτάκια

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Έδωσα τρεις μέρες ριζαλευρο biobebe ολικής χωρίς ζάχαρη κτλ... Το αποτέλεσμα ήταν να μην κάνει κακά και να βάλω υποθετο. Οπότε μετά στα λαχανικά έβαλα πατάτα καρότο κολοκυθακι μαζί με λίγο λάδι στο τέλος του βρασμού. Ωραιοτατα το τρώει!!! Βέβαια το αραιωνω με το ζουμακι γιατί ακόμα δυσκολεύεται. Η μεγάλη μου έτσι δεν έτρωγε ούτε δέκα μηνών!!!!

Κι εγώ με αυτό λέω να ξεκινήσω. Μου έχουν πει καλά λόγια. Εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένη ε;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...