Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κι εγώ γέλασα πολύ Αντωνία μου !!! χαχαχαχα

Μέλι και βροχούλα καλή επιτυχία στις αυχενικές ! Περιμένουμε νέα σας!

Εγώ ξύπνησα νωρίς σήμερα και μαγείρεψα σπανακόρυζο φούρνου με τυρί και αυγά. Πολύ ωραίο! Βρήκα μια συνταγή φοβερή. Σαν πίτα γίνεται πολύ νόστιμο! Να εδώ για όποια ενδιαφέρεται:

https://www.sintagespareas.gr/sintages/alliotiko-spanakorizo.html

Ευχαριστώ Aura μου! Νοιώθω σαν να ετοιμάζομαι για πρώτο ραντεβού! πάρτε και τη δική μου συνταγή!http://www.sintagespareas.gr/sintages/fakes-diaforetikes-apo-tis-alles.html Ανεπανάληπτες φακές μόνο που εγώ σε αυτή τη συνταγή προσθέτω και καροτάκι και κρεμμυδάκι! Καλό μεσημεράκι και καλή μας όρεξη!

gHTSp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλημερα.Με το καλο να πατε στα ραντεβουδακια σας με τα πιπινια σας καθ να γυρισετε με ομορφα νεα και υποψηφιες νυφες η γαμπρους.Εχω μια χαρα απο χθες αλλο πραγμα.Οντως τα ονειρα μου πηραν χρωμα.Χρωματισε με μαρουσκακι μου καλο.Ελπιζω να μην αλλαξει κατι γιατι πραγματικα ειναι η οικογενεια που παντα ονειρευομουν.Ωραια φαγητα κανατε.Αυρα δεν την ανοιξα τη συνταγη αλλα ε ννοεις αυγα μεσα στο σπανακορυζο?Εγω εφτιαξα κοτοπουλο με πατατες και παντζαρια και ανυπομονω να ρθεθ το μεσημερι να το τσακισουμε.Απο κιλα ακομη μονο ενα παρολο το φαγητο που ριχνω.Με προσεχει ο γιοκας μου!Μαρουσκακι ο αντρας μου εννοειται οτι τρελαθηκε και σκεφτεταθ ολα τα ωραια που λες οτι θα μοιραστουν.Οι ενδοιασμοι του αφορουν το μακρινο μελλον.Κι εμενα ο αδελφος μου ηταν παρα πολυ δυσκολο παιδι και μ εχει επηρεασει.Φιλια σε ολες

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

.Ωραια φαγητα κανατε.Αυρα δεν την ανοιξα τη συνταγη αλλα ε ννοεις αυγα μεσα στο σπανακορυζο?

Ναι παράξενο ακούγεται.. Λοιπόν, άκου: Κάνεις πρώτα το σπανακόρυζο σε ένα βαθύ ταψί ή κατσαρόλα, κανονικά χωρίς ντομάτα και μετά το βάζεις σε ένα ταψάκι, περιχύνεις με χτυπημένα αυγά, και τυρί φέτα και το βάζεις στο φούρνο για ένα μισάωρο περίπου. Τα αυγά και το τυρί κάνουν μια κρούστα από πάνω σαν να έχει μπεσαμέλ. Μιάμ! Προσοχή στο αλάτι γιατι η φέτα είναι ήδη αλμυρή!

καλησπερα κοριτσια.μαριανθη κατι τελευταιο.συμφωνω με το μαρουσκακι,δεν ειναι μονο το νταουν.ο γιατρος της αδερφης μου στο νησι υποψιαζοταν προδιαθεση για προεκλαμψια,στην αυχενικη το επιβεβαιωσε(δεν ξερω πως ακριβως,ισως με τη μητριαια αρτηρια)κ απλα παιρνει μια παιδικη ασπιρινη.τοσο σοβαρο προβλημα,τοσο απλη λυση.πριν 5 μηνες γεννησα κ πρωτη φορα το ακουσα.κ απο μονος του της ειπε οτι πρεπει να πας σε ειδικο γιατρο για την αυχενικη

Γεια σας κορτσουδια μου γλυκα!Ολα καλα και απο εμας,αυχενικη 1,6 και ενα πολυ ζωηρο μωρακι που εκανε ολο κωλοτουμπες!!!Και το γκλου της ημερας?Με ρωτησε αν θελω να μαθω το φυλο.τι να του ελεγα,οχι????Αφου κατα βαθος με ετρωγε:P." ΓΚΟΜΕΝΑ" μου λεει κατα 90%.Σε 2 βδομαδες θα ξερουμε 100%, αλλα μεχρι τοτε με αποκλιση ενα δεκα τις εκατο παμε για κοριτσι:wink::wink:Ουφ!Το ευχαριστω βεβαια ειναι οτι ολα τα ειδε πολυ καλα,δοξα το Θεο.Αντε Μελι με το καλο και η δικια σου αυχενικη.....Κοριτσια μου ξαλαφρωσα......και παω να παρω το τζιντζερ οπωσδηποτε.Τα λεμε το απογευμα.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορτσουδια μου γλυκα!Ολα καλα και απο εμας,αυχενικη 1,6 και ενα πολυ ζωηρο μωρακι που εκανε ολο κωλοτουμπες!!!Και το γκλου της ημερας?Με ρωτησε αν θελω να μαθω το φυλο.τι να του ελεγα,οχι????Αφου κατα βαθος με ετρωγε:P." ΓΚΟΜΕΝΑ" μου λεει κατα 90%.Σε 2 βδομαδες θα ξερουμε 100%, αλλα μεχρι τοτε με αποκλιση ενα δεκα τις εκατο παμε για κοριτσι:wink::wink:Ουφ!Το ευχαριστω βεβαια ειναι οτι ολα τα ειδε πολυ καλα,δοξα το Θεο.Αντε Μελι με το καλο και η δικια σου αυχενικη.....Κοριτσια μου ξαλαφρωσα......και παω να παρω το τζιντζερ οπωσδηποτε.Τα λεμε το απογευμα.....

Μπράβο βροχούλα!!! Συγχαρητήρια!! Ετοιμάσου για τη δεύτερη κοράκλα!!! Καλή δύναμη!

Αντε μαναρι μου με το καλο η δευτερη κορουλα!!!Σε λιγο ο ανηρ θα μου φερει το πισι κι αρχιζω το μπογιατισμα...παμε για το τριτο καλο αποτελεσμα απο το μελακι.βροχουλα....πες συναισθηματα...τιποτα δεν ειπες χαχα....ετσι προσπερνιεται μια κορη;;;αχχχχχχχχχχχχ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

meldan και novemer rain συγχαρητήρια για τα παιδάκια σας και για τις πολύ καλές αυχενικές σας! Προτείνω να αλλάξουμε τα τικεράκια μας ανάλογα με το αν περιμένουμε αγόρι ή κορίτσι! Άντε σιγά σιγά και οι υπόλοιπες να περιμένουμε σειρά!

Για το τζίντζερ και εγώ έχω ακούσει. Απλά μου είπαν ότι πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό σου πριν το πάρεις γιατί δεν ενδείκνυται για όλες. Εγώ θα τον ρωτήσω τώρα που θα ξαναπάω γιατί τον τελευταίο καιρό έχω πολλές αναγούλες.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μανούλες Αυγούστου 2015!

-Marouskaki 4/8 ☺ αυχενική

-Stogiaki 6/8 ☺ αυχενική

-Crochetmania 5-8/8 ☺ καρδούλα

-November rain 9/8☺ αυχενική

-μέλι 9/8 ☺ καρδούλα

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8☺καρδούλα

-Magda18 14/8 ☺καρδούλα

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

-Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-lucy1980☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺καρδούλα

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-ARCA 24/8☺καρδούλα

-Lolita ?/8

-Chrimai 26/8 ☺καρδούλα

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Biscomania ?/8

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

Aχ η λίστα θα γίνει υπέροχη σε λίγο καιρό!! Με γεια μας!!:D:D:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

meldan και novemer rain συγχαρητήρια για τα παιδάκια σας και για τις πολύ καλές αυχενικές σας! Προτείνω να αλλάξουμε τα τικεράκια μας ανάλογα με το αν περιμένουμε αγόρι ή κορίτσι! Άντε σιγά σιγά και οι υπόλοιπες να περιμένουμε σειρά!

Χαχα, μα καλά, δεν τις λυπάσαι λίγο???Αμάν έκαναν να φτιάξουν αυτά χαχαχα, πάντως εγώ συμφωνώ μαζί σου!

Για το τζίντζερ και εγώ έχω ακούσει. Απλά μου είπαν ότι πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό σου πριν το πάρεις γιατί δεν ενδείκνυται για όλες. Εγώ θα τον ρωτήσω τώρα που θα ξαναπάω γιατί τον τελευταίο καιρό έχω πολλές αναγούλες.

Πότε ξαναπάς κορίτσι?Άντε να σε βάψω κι εσένα!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μόλις πήρα αποτελέσματα από το α-τεστ...Μειωμένος κίνδυνος για τρισωμίες 18 και 21....ουφφφφφ:D:D:D:D:D:D:D

Μπραβο μπραβο μπραβισιμο!!!!!Αντε παμε για αλλα δηλαδη :P:p

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αντε μαναρι μου με το καλο η δευτερη κορουλα!!!Σε λιγο ο ανηρ θα μου φερει το πισι κι αρχιζω το μπογιατισμα...παμε για το τριτο καλο αποτελεσμα απο το μελακι.βροχουλα....πες συναισθηματα...τιποτα δεν ειπες χαχα....ετσι προσπερνιεται μια κορη;;;αχχχχχχχχχχχχ....

Οχι μαναρι μου,δεν προσπερνιεται ετσι απλα,ακου να δεις τι συμβαινει ομως: κατα πρωτον και εγω και ο συζυξ ειχαμε προαισθημα οτι θαναι αγορι,δευτερον) καποτε ειχε πει ενας ιερομοναχος στον αντρα μου οτι θα κανει 2 γιους και μια κορη και τριτον) μου αφησε ενα 10% περιθωριο οτι μπορει και να μην ειναι.Ειμαι λιγο "παγωμενη" περιμενω στην επομενη συναντηση μας που θα ειναι στις 3 Μαρτιου:roll::roll: να μου πει τα οριστικα νεα.Ακομα περιμενω να σου πω την αληθεια μου, ο συζυξ μου λεει οτι θα γυρισει σε αγορι:rolleyes:Αντε βγαλε ακρη.Τελοσπαντων εμενα με ενδιαφερει παντως που ειναι γερο:P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μόλις πήρα αποτελέσματα από το α-τεστ...Μειωμένος κίνδυνος για τρισωμίες 18 και 21....ουφφφφφ:D:D:D:D:D:D:D

:D:D:D:D:D Μπράβο !!! Τούρμπο το μπεμπέ σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...